2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yüksek Voltaj Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Cherryfe:250

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :250
Lena:200
Naz:500
Vilin:100
Esrasm:200
Cherryfe:250

arkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın

kuzenimin kızının adı neva canım...adı da kendi de pek tatlı bi çocuk

ben de aynı durumdayım

anam bizim hamişlerin alınganlığı üzerinde
mezoş el at, topla ortalığı

kızına isim bulamayanlardan biride benim. ben zeynep diyorum ama babaya kabul ettiremedik daha. bakalım ne olacak.
biz de zeynep koyucaz,babamıza zar zor kabul ettirdik

canım geçmiş olsun :26:
kayganana diycek bi şey bulamadım valla allah ıslah etsin

yazık günah yaaa...hamilesin bi de...insan düşmanı olsa götürür,sen gelinisin bi de allah ıslah etsin

canım 100 tane tefriciye de ben alabilirim...diğer topiğe de yazarım zaten

güle güle kullansın kuzun çok güzel olmuş odanız canım...

seneye sıkışıklığınız gidince içine sine sine daha güzel bi oda alırsın canım...hem yeni eve geçince odanın durumuna göre seçersin

offf bu kayganalar kaynatalar çatlatacak beni odayı ne renk boyayacağınız belliyse eğer,eşin boyayı alıp getirsin...belki o zaman kayınpederin anlar da boyar

kızlar bende oğluma ev tipi anakucağı aldımmmm
Eki Görüntüle 619586
çok güzelmiş yaaaa...çok beğendim...kaça aldınız canım?

canım geçmiş olsun...bence iyileşmeden noyaya falan girişme...daha kötü olursun da mazallah

bunlar eşine canım allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

laternem canım ben hayırlı haberler aldım. allahıma binlerce şükürler olsun ki annem iyiymiş tahlil sonuçları da iyi çıkmış.
umarım sen de güzel haberler alırsın bitanem.
canım neyi vardı annenin bilmiyorum ama gözünüz aydın,çok çok geçmiş olsun...
ben 100 ihlasımı okudum canım...haberin olsun

kızlar bugün kızımın odasını aldık biz de çok şükür...cuma günü gelip duvar kağıtlarını döşeyip eşyaları kuracaklar inşallah...o zaman ben de eklicem fotolarını

bende okudum canım allah şifa versin
teşekkür ederim canım oturma odası için aldım bende hem yazın dışarı gittiğimizde kullanırızzz
umutege canım anakucağını güle güle kullanın. sağlıklı, mutlu, huzurlu günleriniz olsun inşallah.
teşekkürler canımmm
arkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın
canım hastaneye sor liste veririler belki sana genelde hasta bezini hastane veriyormuş

teşekkür ederim canım 210 tl ye aldım

çok geçmiş olsun canım, ya ben sizin bu kaynanaları anlayamadım gitti. hususimi yapıyolar insanlıkmı ölmüş benimki aynısını yapsa marmaris sınırlarına sokmaz eşim. benim bir sorunum yok şükür.ama eltimle çok sorun yaşadılar geçmişte.eltimde valizini kapının önüne koyuverdi. tabi oğlu torunu uzak kaldı onlardan.şimdi eltimden iyisi yok.bazen yıkmak gerekiyo bence.öyle yapmasa uğraşıp duracaktı onunla.eltimle bağlarının koptuğu anlarda bana resmen annelik yaptı, kaymağını ben yedim yani :)bu durumda olanlara çok üzülüyorum.hamile halinizle sizi üzüyolarya bana yollayın onları, yolup geri göndereyim size

Canlarim nasilsiniz ?
Ben iyiyim oglusda bol hareketler var balik gibi ordan oraya :)
Dertsiz ve temmuz bu gidisle ogullarimiz adas olacak , egemen,eymen ,ertuğ biz bu isimler arasinda h
Gidip geliyoruz :) egemen agir basiyor esim istiyor bende egeliyim bir de esimin ismi e ile basliyor benimki g ile bas harflerimiz egeyi olusturuyor gonul isterdi ege koyalim ama kuzenimizin oglunun adi ege

Bugun isim secemeyenler arasinda iki isim ilgimi cekti hosuma gitti
Biri EYŞAN
dieri de GÖKALP

Hatta ogluma eymen ismini verirsem kizima da eyşan guzel olur diye dusundum tabii kizim olursa, gerci ben BEREN ve ALYA ismini de cok seviyorum egemen ve beren de uyuyor

Sedagg canim bosver salonun ortasina micsan onlara ne , onlar yaptiklarindan utansin takma kafana bebisimizi stres yapma

Ersnil canim bende karnimin altinda basinc hissediyorum goremiyorum ittiriyor gibi tuhaf birsey

Yuksek voltaj ne yapti acep insallah yormuyorlardir onu :/

amin.ben de okudum Allah tüm hastalara acil şifalar versin

mide yanmasından mütevelli ben biraz gezineyim kkda.zaten ne karışıkmış bu profil işleri sanırım biraz daha kurcalamam lazım.

günaydın bayanlar,hayırlı sabahlar herkese
büyüyen karın şekliniz nasıl kızlar.benim ki30 haftada öne doğru koni biçiminde uzanıyor.vücüt dengemi bozuyor. öne eğilmek çömelmek hemen hiç yapmıyom.
ama fena da karın kaşıntısı var.krem olarak da bebek yağı,bepanthol,mustela kullanıyorum. sabah ve akşam.
sizlerde durum nasıl?

günaydın güzel anneler bugun 30 haftama girdim gittikçe heyecan basıyor beni kızımda öle bi tekmeliyorki çok hoşuma gidio o teptikçe suratımda salak bi gülümseme oluo artık neresiyle teptiğini anlıorum eşim bile anlıo burası kafası ayağı falan die

Canım bende 2 ay raporlu yatmıştım başlarda, Kasım ayında işe başlamıştım, Sgk parayı daha dün çıkarmış Ziraate ... 3 ay gibi bir sürede

günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:

Kağan , Yağız bence üzel isimler,

Eymen ismini beğenirim birde

aaa bide o özellik çıktı bak... bizimde baş harflerimiz E ve G :)

Gunaydin arkadaslarim ve mucizeleri
Günaydın tatlişler ve minişleri
Keyifli bir gün olmasını dilerim...
günaydın kızlar güzel bi gün olsun inşallah
günaydın canlar...

benimki öne doğru top gibi bazen elime sert yuvarlak bişey geliyo karnımda da belli oluyo bakınca, eşimde dokunma öyle kafası o bıngıldakya şeklini bozarsın diyo

benimde benim de zorla eşimede izletiyorum elini koyuyorum. benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama bazen duyguları alınmış gibi davranıyo sinir ediyo beni.

günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…