kuzenimin kızının adı neva canım...adı da kendi de pek tatlı bi çocukKızlaaarr...
Ben hala minik kızçeme içime sinen bir isim bulamadım..
Önerilere açığım hatta lütfen öneriii ???
Hoşuma giden ama netleştiremediğim birkaç isim:
Ece
Berra
Eyşan
Neva
Ama yeniliklere açığız...
ben de aynı durumdayımkızlar günaydın. ben yine uykusuzum gözlerim pörtlek pörtlek
şu sağa sola yatma pozisyonu beni deli ediyo arkadaş ille düz yatasım var. 10dk da bir yönümü değiştiriyorum. zaten 2 dk. sı değiştirmekle geçiyo 8 dk uyur uyanık deliricim ya
biz de zeynep koyucaz,babamıza zar zor kabul ettirdikanam bizim hamişlerin alınganlığı üzerinde
mezoş el at, topla ortalığı
kızına isim bulamayanlardan biride benim. ben zeynep diyorum ama babaya kabul ettiremedik daha. bakalım ne olacak.
canım geçmiş olsun :26:günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
yazık günah yaaa...hamilesin bi de...insan düşmanı olsa götürür,sen gelinisin bi decanım ben arada bir bile yapsalar razıyım ama daha bir bardak su bile görmedim. bizim yöresel unlu bir tatlımız var, dün onu yapmışlar binaya girdim nasıl güzel kokuyor tüm bina. ama bir parça bile getirmedikarşımda hamile gelinim var kokar canı çeker diyen yok.
dün evede çok yorgun gittim yemekle uğraştım. sonra mutfağı toplamaya başladık eşimle. o çalkalıyordu ben makineye diziyordum ama dayanamadım sırtımın ağrısına çöktüm makinenin önüne ayağa kalkamıyorum. sinirlerimde bozuldu başladım ağlamaya.
allahım bir yerden güzel bir para geçse elime borçlarımdan kurtulsam bir an önce ilk işim oradan taşınmak olacak. böyle karşımda oturup şu tutumlarını gördükçe sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum.
canım 100 tane tefriciye de ben alabilirim...diğer topiğe de yazarım zatenKim Kaç Tefriciye Okuyacak :
Laterne..............................200
Perilous..............................200*
Dertsiz...............................200
Wosgi.................................200
Docalan...............................150
Ofelyam...............................123
Hanipeks..............................204*
Umutege...............................400
Ersnil....................................300
Dmt......................................150
Lena.....................................100
Naz.......................................300
Gulimier..................................400
Secilce...................................100
Pembe....................................200
Voltaj......................................200*
Sernil......................................200
Tuncss....................................200
Medet.....................................100
Toplam Paylaşılan.....................3927
Kızlar hala eksiğimiz vararkadaşlarımız için Tefriciye almak isteyenler mutlaka dua topiğimizden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
son gün perşembe
güle güle kullansın kuzun
seneye sıkışıklığınız gidince içine sine sine daha güzel bi oda alırsın canım...hem yeni eve geçince odanın durumuna göre seçersinne güzel, herkez birşeylere el atmış. bizim şimdi elimizde sıkışık, taşınma niyetimizde var o yüzden oda almıyorum. kısmet olur seneye falan taşınabilirsek ozaman kızıma genç odası yaparım :)
offf bu kayganalar kaynatalar çatlatacak beniBizim oda takımımız da bir iki haftaya gelir heralde ama daha oda boşalacak, boyanacak, bide hiç bir ayrıntıyı düşünmedim daha.
Offf bu kaynanamla kayınpederimden bahsetmeyeyim diyorum ama ne yapayım bak her taşın altında onlar var.
Bebeğimin odasına yerleştiler bavulları, köyden getirdikleri çuval falan bir ton eşya.. Sonra güya odayı kayınpeder boyayacak geleli 2 ay oldu daha bir girişim görmedik.
Hiç biri birşey değil heyacanımı tükettiler. Bebeğimle ilgili hiç birşeyin üstüne ince ince düşünemiyorum. Sonra kendime kızıyorum.
çok güzelmiş yaaaa...çok beğendim...kaça aldınız canım?
canım geçmiş olsun...bence iyileşmeden noyaya falan girişme...daha kötü olursun da mazallahalt tarafta boyle karincalanma gibi mi? bebisin donmusmuydu? benim iki haftadir orda tuhaf bi his oluyor.. bebisin kafa ordaymis meger.. aklunda kalmasin bence git doktora canim..
kizler ben fena grip oldum.. sabahtan beri yatiyorum. kocis ise gitmedi bugun.. o kadar feci haldeyim.. sagolsun evi sildi supurdu.. az sonra mecburen disari cikicaz. odanin boyasini almamiz lazim.. bi an once tamamlamak istiyorum artik.. mobilyaci arayip duruyo yatagi getirmek icin daha bizde hic hazirlik yok.. durum vahim yani :)) bol vitamin almam lazim sanirim.. ne guzel hic hasta olmadim derken feci patladim..
bunlar eşine canımcanim cok sukur kocacim bana is birakmiyor.. ben tehlikeli bir gebelik baslangici yasadim ehh iki yilda hasretten sonra bebis gelince ben el bebek gul bebek oluverdim kocis acisindan..
az once evi siliyordu eskiden de yardim ederdin bana ama bende is yapardim simdi sana kaldi ihale dedim olsun minik kusum sen bana dunyanin en guzel seyini vereceksin ben her isini yaparim deyiverdi.. Allah razi olsun eslerimizden..
canım neyi vardı annenin bilmiyorum ama gözünüz aydın,çok çok geçmiş olsun...laternem canım ben hayırlı haberler aldım. allahıma binlerce şükürler olsun ki annem iyiymiş tahlil sonuçları da iyi çıkmış.
umarım sen de güzel haberler alırsın bitanem.
bende okudum canım allah şifa versinKızlar ikiz anneleri topiğinden Bekay arkadaşımızın Kayınpederi Rıza amca yoğun bakımdaymış.Müsait bir anınızda 1 Ayet-el Kursi okurmusunuz tez zamanda sağlığına kavuşması için...
Allah acil sifalar versin inşallah...
teşekkür ederim canım oturma odası için aldım bende hem yazın dışarı gittiğimizde kullanırızzz
Ay neyse dediğiniz gibim olsun. Ay ne gıcığım küstüm deyip deyip egomu okşuyorum. Canlarıııım hepinizi seviyorum ve özlüyorum. Bu aralar heyheylerim üstümde, bi yazmaya kalksam anlatacak öyle çok şey birikti ki
Kız dur sen de gaza getirme. Bu aralar çok küstürükçü oldum zaten
Bence ECE
Kızım olsaydı Masal koyacaktık adını. 2. ye kısmet artık :) Masal koy kız sen de. Gelin görümce masal diye çağırırız.
Amin canım. Maşallah kızının iyi haberleri ne güzelll
ALEYKÜM SELAM CANIMKızlar görün bakın nasıl da selam alınırmış şaka şaka
Titizlikle hazırlamışsınız canım. Ellerinize sağlık. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın. Ben de istiyorum bundan :)
teşekkürler canımmmumutege canım anakucağını güle güle kullanın. sağlıklı, mutlu, huzurlu günleriniz olsun inşallah.
canım hastaneye sor liste veririler belki sana genelde hasta bezini hastane veriyormuşarkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın
kuzenimin kızının adı neva canım...adı da kendi de pek tatlı bi çocuk
ben de aynı durumdayım
biz de zeynep koyucaz,babamıza zar zor kabul ettirdik
canım geçmiş olsun :26:
kayganana diycek bi şey bulamadım vallaallah ıslah etsin
yazık günah yaaa...hamilesin bi de...insan düşmanı olsa götürür,sen gelinisin bi deallah ıslah etsin
canım 100 tane tefriciye de ben alabilirim...diğer topiğe de yazarım zaten
güle güle kullansın kuzunçok güzel olmuş odanız canım...
seneye sıkışıklığınız gidince içine sine sine daha güzel bi oda alırsın canım...hem yeni eve geçince odanın durumuna göre seçersin
offf bu kayganalar kaynatalar çatlatacak beniodayı ne renk boyayacağınız belliyse eğer,eşin boyayı alıp getirsin...belki o zaman kayınpederin anlar da boyar
çok güzelmiş yaaaa...çok beğendim...kaça aldınız canım?
canım geçmiş olsun...bence iyileşmeden noyaya falan girişme...daha kötü olursun da mazallah
bunlar eşine canımallah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
canım neyi vardı annenin bilmiyorum ama gözünüz aydın,çok çok geçmiş olsun...
ben 100 ihlasımı okudum canım...haberin olsun
kızlar bugün kızımın odasını aldık biz de çok şükür...cuma günü gelip duvar kağıtlarını döşeyip eşyaları kuracaklar inşallah...o zaman ben de eklicem fotolarını
günaydın kızlar dün akşam kaynananın yiğeninin ziyaret etti k oradan çıktık anneye anahtarı verdik sen git bişeylerhazırla die öteki yiğeni ile onlar eve geldi biz eşimle acile gittik kan falan aldılar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak dedi doktor bizde beklemeyelim karnımızı doyuralım die eve geldik sözde kaynanaya anahtar verdik bişeylerhazırla die evegeldik ne ışık yanıo ne bişey bi girdik eve kimse yok eşim aradı anne nerdesin die karşı komşuya nişan bohçası görmeye gitmiş nasıl tepem attı sen benim acile gittiğimibiliosun halimi görüosun ben girdim yattım içeri eşim yazık hazırladı yemek o ara geldiler oda girdi içeri oturdu insan bi yardım eder bide dioki biz tokuz spfraya oturunca bizden çok yediler neyse yatacaz ben misafir odasına yatakları yaptım yattım sen orasıöle duruo salona yer yaptırmışlar eşime salona yatmışlar bide benim ortasehpamderi beyaz üzerine kahve dökülmüştü sildim çamaşır suyuyla falan ama bi leke kaldı dün onu gösteriodu yiğenine onu gördüm bende tam o ara içeri girdim ne diyim ben şimdi ben buna bu nasıl ana kanımda iltahap çıktı yatıorum şimdi evde bırakıp gitti hastaneye yiğeninin yanına
Benim de aklım Voltaj da kaldıinşallah onu üzmezler
Kızlar ikiz anneleri topiğinden Bekay arkadaşımızın Kayınpederi Rıza amca yoğun bakımdaymış.Müsait bir anınızda 1 Ayet-el Kursi okurmusunuz tez zamanda sağlığına kavuşması için...
Allah acil sifalar versin inşallah...
geçmiş olsun canım çabuk iyileşirsin canımsen iyileş odayı ondan sonra boyayın yoksa iyileşmen uzar
canım bende sorayım bu raporun fotokopisini işyerine versem aslını ben sgk ya götürsem işlemler daha çabuk oluyor diye duydum ne dersin fark eder mi malum bu izinde para almayacağız ee borçlar var bir sürü kira desen o ayrı paranın çabuk çıkması önemli bizim için kendimiz takip etsek daha çabuk olur gibi geliyor bana
bu para 1 ay içerisinde ödeniyor demişsin işallah öyle ödenir de sıkıntıya sokmaz bazılarıda 4 ay sonunda toplu almış parayı bu ihtimalde var sanki
slm nisan anneleri..az kaldı artık doğuma..hemen hemen bebeğimin tüm ihtiyaçlarını hallettik sadece benimkiler kaldı..yanlız bebek şekeri yaptırcam çok da güzel ve uygunlarını buldum ama çocugumun ismi yokkk hiçbişey içime sinmio..(bu arada göbek adı ethem)
demir
yağız(esmer demek ama bizim çocuk yükseh ihtimal sarı olur)
giray(kuvvetli kudretli)
gökalp(mavi gözlü yiğit)
boran,poyraz,kağan..
sizce hangisi??lütfen yardımcı olurmusunuz..aslında çok farklı çok modern bişey aramıştım ethemin yanına ama yokk...
aaa bide o özellik çıktı bak... bizimde baş harflerimiz E ve G :)Dertsiz ve temmuz bu gidisle ogullarimiz adas olacak , egemen,eymen ,ertuğ biz bu isimler arasinda h
Gidip geliyoruz :)egemen agir basiyor esim istiyor bende egeliyim bir de esimin ismi e ile basliyor benimki g ile bas harflerimiz egeyi olusturuyor gonul isterdi ege koyalim ama kuzenimizin oglunun adi ege
Gunaydin arkadaslarim ve mucizeleri
Günaydın tatlişler ve minişleri
Keyifli bir gün olmasını dilerim...
günaydın canlar...günaydın kızlar güzel bi gün olsun inşallah
benimki öne doğru top gibigünaydın bayanlar,hayırlı sabahlar herkese
büyüyen karın şekliniz nasıl kızlar.benim ki30 haftada öne doğru koni biçiminde uzanıyor.vücüt dengemi bozuyor. öne eğilmek çömelmek hemen hiç yapmıyom.
ama fena da karın kaşıntısı var.krem olarak da bebek yağı,bepanthol,mustela kullanıyorum. sabah ve akşam.
sizlerde durum nasıl?
benimde benim de zorla eşimede izletiyorum elini koyuyorum. benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama bazen duyguları alınmış gibi davranıyo sinir ediyo beni.günaydın güzel anneler bugun 30 haftama girdim gittikçe heyecan basıyor beni kızımda öle bi tekmeliyorki çok hoşuma gidio o teptikçe suratımda salak bi gülümseme oluo artık neresiyle teptiğini anlıorum eşim bile anlıo burası kafası ayağı falan die
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamalarıgünaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?