günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:
benim eşim benden meraklı çok şaşırıo tepmeyince bide dürtüo karnıma tepsin die hoşuna gidio galibaaaa bide o özellik çıktı bak... bizimde baş harflerimiz E ve G :)
günaydın canlar...
benimki öne doğru top gibibazen elime sert yuvarlak bişey geliyo karnımda da belli oluyo bakınca, eşimde dokunma öyle kafası o bıngıldakya şeklini bozarsın diyo
benimde benim de zorla eşimede izletiyorum elini koyuyorum. benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama bazen duyguları alınmış gibi davranıyo sinir ediyo beni.
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamaları
arkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamaları
cnm ben okudum nette alabiliomuşun ama doğumdan sonra kendi dökülüomuş bende ellemiorum o yüzden
günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:
Ben aldırdım canım. Uzaması bir bacak ya da koltuk altı tüylerinin uzaması kadar erken ve hızlı olmadı. 2 ay olmasına hatta geçmesine rağmen hala aldırmadan önceki hali gibi değil. Ultrason jeli güçlendiriyormuş, hemşire demişti.
bende diyorum her yerimdeki tüyler azalırken göbeğimde niye tüy çıkıyogörüyo musun jelin yaptığını bugün ağda yapıcaktım eğer acımazsa göbeğimdekileri de alıyım o zaman acırsa almam,doğumdan sonra dökülsün napim
teşekkür ederim canım umarım takip edip ilgilenirler taşeron firma üzerinden çalışıyorum ben ve pek iglilenecek biri değil firma sahibi bakalım nasıl olacak çok teşekkürler bilgilendirdiğin içinÖnceden olsa dediğin doğruydu canım kendin götür derdim.
Ama artık raporlar ınternet üzerinden sskya bildiriliyor.
Doğal olarak önceliği ilk ona veriyolar.
Benim bir raporumu hastane sistemde hata var diye işleyemedi bir türlü.
Raporu kargo ile göndericem dedi,hala bekliyoruz.
Zaten artık sistem şu.Önce hastane işliyor raporu,sonra iş yeri devreye giriyor.
Güya kolaylaştırdılar ama sistem oturmadığı için bence daha zor oldu.
Yinede hastane ve iş yerinden takibini sen yapabilirsin.Sık sık sor
bende de çok kaşıntı var badem yağı, bebek yağı , kakaolu vazelin ne bulursam sürüyorum ama deli gibi kaşınıyor kuruyor çatrlayacak sanırım artık iyice gerilmeye başladı kızımda baya bir hareketli maşallah karnımın her yerinden hissediyorum kaburgalrıma vuruyor leğen kemiklerime vuryor mesaneyi tekmeliyor neresi gelirse sallıyor kolu bacağı canım kuzum benim o hareket ettikçe hoşuma gidiyor akşamaları karnımı açıyorum hem hava alsın diye hemde onun hareketleri izlemek için göbek şekilden şekle giriyorgünaydın bayanlar,hayırlı sabahlar herkese
büyüyen karın şekliniz nasıl kızlar.benim ki30 haftada öne doğru koni biçiminde uzanıyor.vücüt dengemi bozuyor. öne eğilmek çömelmek hemen hiç yapmıyom.
ama fena da karın kaşıntısı var.krem olarak da bebek yağı,bepanthol,mustela kullanıyorum. sabah ve akşam.
sizlerde durum nasıl?
günaydın annişler
teşekkür ederim canım umarım takip edip ilgilenirler taşeron firma üzerinden çalışıyorum ben ve pek iglilenecek biri değil firma sahibi bakalım nasıl olacak çok teşekkürler bilgilendirdiğin için
ben aldırdım canım. Uzaması bir bacak ya da koltuk altı tüylerinin uzaması kadar erken ve hızlı olmadı. 2 ay olmasına hatta geçmesine rağmen hala aldırmadan önceki hali gibi değil. Ultrason jeli güçlendiriyormuş, hemşire demişti.
günaydın kızlar dünden beri bebeğim hareket etmiyor yada ben hissedemiyorum korkuyorum nedendir acaba?
aynı şey benimde başıma gelmişdi canım,uyku denen bir şey kalmamışdı bende.
Ama sonra bir baktım bebeğim yine hareket ediyor.
Süt iç bir bardak,birde çikolata ye.2 saate yakın uzan hareketlenmeye başlıyor.
dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi dinledim elimi koyum ama tık yok.sabah işe geldim sersem gibiyim ve çok korkuyorum allah yardımcım olsun aklıma neler geliyor kordon dolanması olmaz dimi zarar vermez bebeğe.tatlı bişeyler attım ağzıma uzanacak yerim yok ama ayaklarımı uzattım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?