2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim eşim benden meraklı çok şaşırıo tepmeyince bide dürtüo karnıma tepsin die hoşuna gidio galiba

arkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın

Bende burda bir yazıda gördüm öyle birşeyin varlığını, Giy at kilotlardan aldım ben 6 tane , yeter sanıyorum, Hastanede 2 gece kanamalı yatmıştım o zaman zaten ped çokça vermişlerdi .

cnm ben okudum nette alabiliomuşun ama doğumdan sonra kendi dökülüomuş bende ellemiorum o yüzden

madem kendi dökülecek almıyım o zaman kızlar:26: çok rahatsız ediyo ama az daha idare ediyim bari :26:

günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:

Ben aldırdım canım. Uzaması bir bacak ya da koltuk altı tüylerinin uzaması kadar erken ve hızlı olmadı. 2 ay olmasına hatta geçmesine rağmen hala aldırmadan önceki hali gibi değil. Ultrason jeli güçlendiriyormuş, hemşire demişti.

bende diyorum her yerimdeki tüyler azalırken göbeğimde niye tüy çıkıyo görüyo musun jelin yaptığını bugün ağda yapıcaktım eğer acımazsa göbeğimdekileri de alıyım o zaman acırsa almam,doğumdan sonra dökülsün napim

​Benimki hiç acımamıştı, her yaz bir kere ya da iki kere mutlaka aldırırım zaten canım ben, bikini giydiğimde kötü görünmesin diye.

teşekkür ederim canım umarım takip edip ilgilenirler taşeron firma üzerinden çalışıyorum ben ve pek iglilenecek biri değil firma sahibi bakalım nasıl olacak çok teşekkürler bilgilendirdiğin için

bende de çok kaşıntı var badem yağı, bebek yağı , kakaolu vazelin ne bulursam sürüyorum ama deli gibi kaşınıyor kuruyor çatrlayacak sanırım artık iyice gerilmeye başladı kızımda baya bir hareketli maşallah karnımın her yerinden hissediyorum kaburgalrıma vuruyor leğen kemiklerime vuryor mesaneyi tekmeliyor neresi gelirse sallıyor kolu bacağı canım kuzum benim o hareket ettikçe hoşuma gidiyor akşamaları karnımı açıyorum hem hava alsın diye hemde onun hareketleri izlemek için göbek şekilden şekle giriyor
günaydın annişler
bi şey sorucam size,göbeğimizde hamilelikten dolayı çıkan tüyler var yaa onları alan var mı :26:

var canım ama almadım almayı da düşünmüyorum hamilelikten sonra dökülür dediler alırsam devamlı almak gerekir diye almıyorum sonuçta her hamilede olan bir durum çokta fazla değil diye özgür bıraktım onları

teşekkür ederim canım umarım takip edip ilgilenirler taşeron firma üzerinden çalışıyorum ben ve pek iglilenecek biri değil firma sahibi bakalım nasıl olacak çok teşekkürler bilgilendirdiğin için

Sende takip et canım sık sık sor,ihmal etme.
Firmayla anlaşma şansın varsa maaşını sen al çalışıyormuş gibi sskdan alınca firmaya öde.

eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.

Çok şükür kızlar,insan gelişimini okudukça nasıl mutlu oluyor :)

hadi ya çok ilginç ama benim göğüs aramdada var o nedenki acaba

günaydın kızlar dünden beri bebeğim hareket etmiyor yada ben hissedemiyorum korkuyorum nedendir acaba?

Benimde göbişimde tüylenme oldu kızlar bir kere aldırdım sadece.
Öyle çok acımadı.Zaten uzun çizgi halinde sadece.Doğuma yakın yine komple bakıma giricem kısmetse

günaydın kızlar dünden beri bebeğim hareket etmiyor yada ben hissedemiyorum korkuyorum nedendir acaba?

Aynı şey benimde başıma gelmişdi canım,uyku denen bir şey kalmamışdı bende.
Ama sonra bir baktım bebeğim yine hareket ediyor.
Süt iç bir bardak,birde çikolata ye.2 saate yakın uzan hareketlenmeye başlıyor.

dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi dinledim elimi koyum ama tık yok.sabah işe geldim sersem gibiyim ve çok korkuyorum allah yardımcım olsun aklıma neler geliyor kordon dolanması olmaz dimi zarar vermez bebeğe.tatlı bişeyler attım ağzıma uzanacak yerim yok ama ayaklarımı uzattım bekliyorum

Aynı endişeleri bende duydum canım.
Çok sitesliydi beklemek ya bir şey olmuşsa diye çok korkmuştum.
Ama bazen hareket etselerde günün yoğunluğundan,yorgunlukdan hissedemiyoruz.
Biraz bekle bakalım.Mümkünse süt iç.Ben nette öyle okumuştum.

Kız bikini diyon ya içim gitti.
Sezaryan olursak biz bikini giyebilir miyiz acaba :)
Geçen gün arkadaşımın karnını gördüm bebişi 10 aylık çok çatlamış.
Birde göbişi hala duruyor.Sezaryanlı olduğu için mi acep :S

Arkadaşıma sırf biraz daha erken olur diye sezayan düşünüyorum dedim.
Kendisi sezaryan oldu.Deli misin sen normal yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…