Arkadaşıma sırf biraz daha erken olur diye sezayan düşünüyorum dedim.
Kendisi sezaryan oldu.Deli misin sen normal yap dedi
Kız bikini diyon ya içim gitti.
Sezaryan olursak biz bikini giyebilir miyiz acaba :)
Geçen gün arkadaşımın karnını gördüm bebişi 10 aylık çok çatlamış.
Birde göbişi hala duruyor.Sezaryanlı olduğu için mi acep :S
hadi ya çok ilginç ama benim göğüs aramdada var o nedenki acaba
Benimde göbişimde tüylenme oldu kızlar bir kere aldırdım sadece.
Öyle çok acımadı.Zaten uzun çizgi halinde sadece.Doğuma yakın yine komple bakıma giricem kısmetse
Kız bikini diyon ya içim gitti.
Sezaryan olursak biz bikini giyebilir miyiz acaba :)
Geçen gün arkadaşımın karnını gördüm bebişi 10 aylık çok çatlamış.
Birde göbişi hala duruyor.Sezaryanlı olduğu için mi acep :S
Arkadaşıma sırf biraz daha erken olur diye sezayan düşünüyorum dedim.
Kendisi sezaryan oldu.Deli misin sen normal yap dedi
yok canım ya adam para vermemek için dört gözle bekliyor geçenlerde çok hastaydım grşp olmuştum ya 2 gün rapor aldım diyorki çalıştığımız kurum gelmeyenin parasını kes diyormuş rapor falan dinleme olur mu böyle şey bende bir iki kişyle görüştüm burdan böyle birşey çıkmamış belli ki adam kendi para kesmek için yer arıyor. işe 1 gün mazeretsiz gitmediğinde 2 günlük para ve sigorta kesiyor ama yaptığı hak değil işte yapıyor eğer benden de bu 2 günlük raporun parasını keserse çalışma bakanlığına şikayet edeceğim biraz o uğraşsın hamileyim ilaç kullanamıyorum hiç düşünce kalmamış insanlıktan çıkmışlar bende hakkımı en adaletli şekilde arayacağımSende takip et canım sık sık sor,ihmal etme.
Firmayla anlaşma şansın varsa maaşını sen al çalışıyormuş gibi sskdan alınca firmaya öde.
tatlı bişeyler ye meyve ye benim kızım birgün armut yedim şeker bol tabi armutta acayip hareket etti karnımdan çıkacak sandım uzanabilirsen uzan sol tarıfana yat dene bize de haber ver canımgünaydın kızlar dünden beri bebeğim hareket etmiyor yada ben hissedemiyorum korkuyorum nedendir acaba?
ayy ne güzel işallah bizde böyle kolay doğum yaparız bende normal istiyorum dün biri yazmıştı bende daha önceden duymuştum doğumun son haftalarında hurma yersen doğumu kolaylaştırıyormuş bende eşime de deim hurma bul şimdiden son ay yiyeceğim diye birde çörek otuda doğumu kolaylaştırıyor açılamayı sağlıyor birde nar bunları bol bol y,yerek işallah doğum rahat olur kesi olasada sezeryanda da kesileceksin normal olsun daha iyi daha sağlıklı işallah öyle olurbende arkadaşla konuştum geçen gün,epidural normal doğum yapmıştı geçen sene,tavsiye eder misin diye sordum...o kadar rahat bi doğum yaptım ki anlatamam diyo...kesi olmuş altta ama hiiiiiç hissetmemiş...doğumdan sonra dikerlerken içerde bi tane daha bebek var alalım mı diye sorsalar umrumda bile değildi,o an onu da doğurabilirdim diyosonrasında da hiç zorluk çekmemiş...dikişler hemen iyileşmiş ve canı hiç acımamış...yakın zamanda 2.'yi doğurmayı düşünüyomuş...onunla konuşunca cesaretim arttı NASIL GİRDİYSE ÖYLE ÇIKICAK!
Hımm benim yok orda, bünyeden bünyeye de değişiyor.
Ay tatlım ben de öyle, makasla, epilasyon aletinin jilet kısmı ile idare ediyorum. Napiyim canım çok acıyor. Kocişle de kanka olunca no problem oluyor
Ben hep göbüşlüydüm o yüzden giyiyorum banane, çevre kirliliği yaşattığım için kimse kusura bakmasın. Herkes de dönüp önüne baksın benim göbeğe bakacağına
Sezeryan için de şöyle bir önerim var, dikişin sağına 20 ayak soluna 20 ayak dövme yaptırırsak aal sana 40 ayak dövmesi :)
bende arkadaşla konuştum geçen gün,epidural normal doğum yapmıştı geçen sene,tavsiye eder misin diye sordum...o kadar rahat bi doğum yaptım ki anlatamam diyo...kesi olmuş altta ama hiiiiiç hissetmemiş...doğumdan sonra dikerlerken içerde bi tane daha bebek var alalım mı diye sorsalar umrumda bile değildi,o an onu da doğurabilirdim diyosonrasında da hiç zorluk çekmemiş...dikişler hemen iyileşmiş ve canı hiç acımamış...yakın zamanda 2.'yi doğurmayı düşünüyomuş...onunla konuşunca cesaretim arttı NASIL GİRDİYSE ÖYLE ÇIKICAK!
canım, benim ne çatlak oldu ne de göbeğim kaldı. aralıkta doğum yaptım, haziranda bikini ile denize girdim; kimse doğum yapmış demezdi. üstelik benimki de sezeryandı. o biraz şans ve soyaçekim işi bence. ben 3 aydan itibaren lierac kullandım bir de düzenli yürüyüş yaptım doğumdan sonra göbek möbek kalmadı.
Ay tatlım ben de öyle, makasla, epilasyon aletinin jilet kısmı ile idare ediyorum. Napiyim canım çok acıyor. Kocişle de kanka olunca no problem oluyor
Ben hep göbüşlüydüm o yüzden giyiyorum banane, çevre kirliliği yaşattığım için kimse kusura bakmasın. Herkes de dönüp önüne baksın benim göbeğe bakacağına
Sezeryan için de şöyle bir önerim var, dikişin sağına 20 ayak soluna 20 ayak dövme yaptırırsak aal sana 40 ayak dövmesi :)
Ya benimde kafam karıştı..
Normal yapan arkadaşım hiç sıkıntı yok normal yap ben çok rahat ettim, birkaç saatte bitti diyor.
Sezeryan olanı da sorun olmadı ayağa kalktım, ikisi de dikiş neticede diyor.
Ben normal istiyorum aslında, ama annem bile geçenlerde sezeryanı över nitelikte konuştu.
selam kizlar..
ben gozlerimi acamiyorum.. surekli agliyor gibi akiyor.. burnumu soylememe gerek bile yok sanirim.. cok feci coookk..
aman dikkat edin kendinize feci salgin varmis. gece acildeki dr soyledi.. ve bana yapilcak hicbisey yok dedi. tek atesi ihmal etme surekli olc yukselmeye baslarsa hemen gel tehlikeli olabilir dedi..
insallah tez zamanda iyi olurum..
bizden haberler boyle..
herkes iyidir insallah.. kendinize ve bebislerinize dikkat edin..
dövme güzelmiş canım tüm sezeryanlılarda kırk ayak dövmesi olduğunu düşünsene çok hoş yaa
Allah iyiliğini versin emi 40 ayak dövmesi koptummmm
Bizde kocişle kankayız o yüzden hiç sorun olmuyor.
Bende keyfime bakıyorum
arkadaşlar hasta bezi sezeryen için şart mı nerde kullanılıyor ve neye göre alacaz daha önce hiçalmadım da cahilliğimi bağışlayın
dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi dinledim elimi koyum ama tık yok.sabah işe geldim sersem gibiyim ve çok korkuyorum allah yardımcım olsun aklıma neler geliyor kordon dolanması olmaz dimi zarar vermez bebeğe.tatlı bişeyler attım ağzıma uzanacak yerim yok ama ayaklarımı uzattım bekliyorum
selam kizlar..
ben gozlerimi acamiyorum.. surekli agliyor gibi akiyor.. burnumu soylememe gerek bile yok sanirim.. cok feci coookk..
aman dikkat edin kendinize feci salgin varmis. gece acildeki dr soyledi.. ve bana yapilcak hicbisey yok dedi. tek atesi ihmal etme surekli olc yukselmeye baslarsa hemen gel tehlikeli olabilir dedi..
insallah tez zamanda iyi olurum..
bizden haberler boyle..
herkes iyidir insallah.. kendinize ve bebislerinize dikkat edin..
teşekkür ederiz teyzesi...odasını düzenleyince eklicem zaten...hem bu zamana kadar aldıklarımızı ve ördüklerimi de eklicem...heyecanla cuma olmasını bekliyorumvilin zeynep'in odası hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün içinde. resimlerini at mutlaka
dertsiz, gözün aydın annenin temiz haberleri gelmiş çok sevindim canım
tuncs, çok geçmiş olsun canım. iş falan yapma bol limonlu ıhlamur ve dinlenme başka ilacımız yok bizim
benim 2. aşım ilk gün azıcık acıdı,sonra hiiiç acımadı...ilki 3 gün sızlamıştı...seninki de çabuk geçer belki canım...bi an önce doğurasım var falan demeKızlar bu tetanoz aşısı bana hiç yaramadı akşam kolum ağrımaya başladı sabaha kadar ağrıdı şimdi hala devam ediyor,bugün kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum az önce sağlık ocağındaki doktoru aradım normal dedi çok zorlanırsan bi tane parol iç dedi offfff yaa benim artık doğurasım var bugün böyleysem 9 ayın sonunda nasıl olurum Allah Kerim
kızçeler size birşey soracam akşam eşimle bebek şekerini konuşuyorduk ben mevlütte dağıtırız diye düşnmüştüm eşimde hastaneye gelenlere eve gelenlere veririrz dedi kafam karıştı nasıl yapsak diye pek bu işlerden de anlamam sizler nasıl yapacaksınız ne zman dağıtacaksınız sormak istedim
kızçeler size birşey soracam akşam eşimle bebek şekerini konuşuyorduk ben mevlütte dağıtırız diye düşnmüştüm eşimde hastaneye gelenlere eve gelenlere veririrz dedi kafam karıştı nasıl yapsak diye pek bu işlerden de anlamam sizler nasıl yapacaksınız ne zman dağıtacaksınız sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?