slm kızlar hepinize
bugün iyi başlamadı benim için
sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar
hemşire kalp ritmini tam alamadım girme şansın varsa ultrasyona gir dedi bende yakın bir yere gittim ordaki dr da kalbinin hızlı attığını söyledi olabilirmiş böyle bir durum
birde kalp damarının ölçümünü büyük ölçtüm ben dedi 2. düzeyde nasıl çımıştı dedi bende herşeyin yolunda olduğu söyledim sonra kendi doktoruma bildirmemi istedi bende aradım doktorumu oda gelin bakalım dedi saat 3 de gidicez
birşey olduğunu düşünmüyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum oğlum iyi biliyorum tekmeleriyle bunu hissettiriyor bana
bizim için dua edin olur mu herşey iyi olsunnn
selam fıstıklar
Canım sağlık ocağı nedendir bilmem insanı çok tedirgin ediyor,o nedenle hiç gitmek istemiyorum.Ya bebişler hakkında yorum yaparlar ya kullandığım ilaçlar hakkında vs.Farklı dr. için benzer durum söz konusu o nedenle mümkün olduğunca kendi doktorumuza gitmekte fayda var.Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımızla canım.
slm kızlar hepinize
hemşire kalp ritmini tam alamadım girme şansın varsa ultrasyona gir dedi bende yakın bir yere gittim ordaki dr da kalbinin hızlı attığını söyledi olabilirmiş böyle bir durum
birde kalp damarının ölçümünü büyük ölçtüm ben dedi 2. düzeyde nasıl çımıştı dedi bende herşeyin yolunda olduğu söyledim sonra kendi doktoruma bildirmemi istedi bende aradım doktorumu oda gelin bakalım dedi saat 3 de gidicez
birşey olduğunu düşünmüyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum oğlum iyi biliyorum tekmeleriyle bunu hissettiriyor bana
kızlar hepiniz için çokca dua ediyorum .. inşallah hepimiz aynı heves ve mutlulukla sona ulaşırız..
dediğin gibi temiz tut kalbini.. bende bazen evhamlanıyorum hareketleri yavaşlıyo eyvah kordon boğdu işte diyorum sonra aklımdan kovmaya çalışıyorum bu düşünceleri..
sağlıkla gelecek kuzularımız inşallah canımmm
KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :250
Lena:200
Naz:500
Esrasm:200
Cherryfe:250
slm kızlar hepinize
eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Çok şükür kızlar,insan gelişimini okudukça nasıl mutlu oluyor :)
laternam,vilin, aaumut kızlar çok sağolun. üstümden büyük bir yük kalktı. çok şükür kötü birşey çıkmadı.vilin zeynep'in odası hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün içinde. resimlerini at mutlaka
dertsiz, gözün aydın annenin temiz haberleri gelmiş çok sevindim canım
tuncs, çok geçmiş olsun canım. iş falan yapma bol limonlu ıhlamur ve dinlenme başka ilacımız yok bizim
canım bende hastaneye ve eve gelenlere bebek şekeri ve kurabiye ikram edicem. mevlüt bursada olacak allah nasip ederse onun içinde tavşan gibi bağlanmış havlu eklemiştim ya ondan ve daha uygun bir bebek şekerini süslü kesede vermeyi düşünüyorum.kızçeler size birşey soracam akşam eşimle bebek şekerini konuşuyorduk ben mevlütte dağıtırız diye düşnmüştüm eşimde hastaneye gelenlere eve gelenlere veririrz dedi kafam karıştı nasıl yapsak diye pek bu işlerden de anlamam sizler nasıl yapacaksınız ne zman dağıtacaksınız sormak istedim
ağzına sağlık canım.Allah kabul etsin.250 tamamdır Canım, allah niyetlerimizi , dualarımızı kabul etsin
kızçeler size birşey soracam akşam eşimle bebek şekerini konuşuyorduk ben mevlütte dağıtırız diye düşnmüştüm eşimde hastaneye gelenlere eve gelenlere veririrz dedi kafam karıştı nasıl yapsak diye pek bu işlerden de anlamam sizler nasıl yapacaksınız ne zman dağıtacaksınız sormak istedim
slm kızlar hepinize
evet canım, mercan. akciğerleri tam gelişmemiş küvezdeymiş şimdi kızlar. çabuk toparlarlar inşallahbende öyle düşünüyorum canım eğer bir sıkıntı olsaydı kendi dr mutlaka söylerdi fark ederdi
canım sen dün dedin ya diğer topikte ikizlere hamile arkadaş doğum yapmış diye
o mercan mıydı bende dün mercan arkadaşımızın doğum haberini aldım inşallah onun ve bebeklerinin iyi haberlerini alırız çok büyük bir sıkıntı yokmuş şuanda
Canım sezeryenden ziyade benim gibi pıhtılaşma problemine karşı kan sulandırıcı iğne & hap kullananlar için yoğun kanama riskine karşı şart diye düşünüyorum.Can bebeninki iyiymiş,aynı iç çamaşırı gibi giyiliyormuş.
Canım Allah korusun birşey yoktur inş. bir çoğumuzun karşılaştığı bir durum.
Stres yaşamak yerine sağlık ocagına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin ya da doktoruna gidebilirsin.
Oyy kuzum benim Allah acil şifalar versin,fena kapmışsın şifayı...Bol bol dinlen,sıvı al...
Canım benim dr doğru söylemiş, ateşini sürekli kontrol et, burada da salgın, hastaneler hınca hınç dolu. Çok korkuyorum ben de. Acil şifalar canım benim.
vilin zeynep'in odası hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün içinde. resimlerini at mutlaka
dertsiz, gözün aydın annenin temiz haberleri gelmiş çok sevindim canım
tuncs, çok geçmiş olsun canım. iş falan yapma bol limonlu ıhlamur ve dinlenme başka ilacımız yok bizim
Canım sezeryenden ziyade benim gibi pıhtılaşma problemine karşı kan sulandırıcı iğne & hap kullananlar için yoğun kanama riskine karşı şart diye düşünüyorum.Can bebeninki iyiymiş,aynı iç çamaşırı gibi giyiliyormuş.
Canım Allah korusun birşey yoktur inş. bir çoğumuzun karşılaştığı bir durum.
Stres yaşamak yerine sağlık ocagına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin ya da doktoruna gidebilirsin.
Oyy kuzum benim Allah acil şifalar versin,fena kapmışsın şifayı...Bol bol dinlen,sıvı al...
Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?