2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
coook tesekkur ederim canlar.. kalkip zorla biseyler yedim ihlamur ictim ve geri yattim.. hamilelikte daha bi kotu hastaliklar..

bebeciiii balik bayatsa ancak sut urunleri zehirler.. dikkat et kuzumm..

Canim gecmis olsun sana da , tez zamanda iyi olursun inşallah portakal limon kivi ye olur mü özellikle kisi bağışıklık sistemini kuvvetlendirir

Bir daha başka yerde balık yemem zaten neticede herkes balık seçemiyor demek ki
Bu yasıma kadar haftada en az iki balık yemisimdr babam yapardı elleriyle o yuzden disarida balik yemezdim kolay kolay
böyle bir olayla hiç karşılaşmadım Bu ikidir basıma geliyor daha da yemem

K

Kağan Kocatepe'nin de tavsiyesi bu yonde canim , 32. Haftada izne çıkılması gerektiğini
bebeklerin rahim icinde de bakıma ihtiyacı olduğunu bu donemde stresten uzak olup dinlenerek geçirilmesi tavsiyesi
bana da mantıklı geldi

tatlım hiç korkma sağlık ocağında ki aletle kalp atışlarını bile bulamıyorlar bazen hayırlı haberler ile geleceğine inanıyorum..

Rabbim miniklerimizi korusun inşallah..

süpersiniz ya,
balıktan sonra sütlü yoğurtlu şeyler yememeye dikkat et, aradan 2 saat geçse yeter
Kız menü zaten yoğurt çorbasına başladı sonra balık gelince şaşırdım ama yedim artık tatlıyı 1 saat icinde yemiştim sanırım daha dikkat edicim artık

Bende size yazarken tekrar anımsadım kahkaha Ata Ata size yazdım
guzel anılar bunlar günlüğüme yazıcım hatta bu anıyı :)

Masallah maşallah hepimizin esine maşallah

ah canım ah, şu 6 ay izni onaylasalar bir an öncede bizde raporumuzu alıp evimizde otursak bir an önce

laternem nasılsın ? eşin nasıl ? gerçi yine çıkmışsın ya hep kaçırıyorum seni.. sonra da arada gözden kayboluyo.. merak ediyorum seni..

canımmm slm verdim aniden bulantı girdi kendimi zor attım banyoya (

eşim hala istanbulda,bir dr ile daha görüşecek.. Amerikan hastanesinden ameliyat için 200 bin lira istediler ( aynı ameliyatı yapacak güvenebileceğimiz başka bir dr bulmak istiyoruz ama vakitte çok az kaldı (

Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Ayyy Kaan'ın odası benim yeğenim çınarımın odasına aynı
hatta beşiğini de gördüm bir de o beşikten almıştık ona
daha dün gibi ona oda almak için gece vardiyasından sabah çıkmıştım abimler almıştı beni, izmire gitmiştik
bodrumda çeşit yok diye yollara düştük küçük bey için ,
hepimizin ortak fikri bu oda Takimiydi cok seviyorum ben insanın icini acıyor pembesi vardı hatırladığım kadarıyla
Bu arada çınar daha 15 aylık ve odasina bayılıyor kendi kendine oyunlar oynuyor orada dilerim Kaan da sever

fıstığım geçmiş olsun aman dikkat et,arkadaşların da dediği gibi balıkla birlikte sütlü gıdalar tüketme

istifra ederken altına kaçırma durumu benim de başıma geldi bir kaç kez hemde yalnız değilsin yani

canım benim dikkat et kendine; miden bulanırmıydı hep böyle başından beri? üzüntü ve stres de yapmış olabilir.

Amerikan hastanesi iyi hoş ama gerçekten çok anlamsız paralar istiyor; kayınpederimin kalp ameliyatı için de böyle bir rakam istediler. adamcağız koşuyolu kalp hastanesinde ameliyat oldu; hem ameliyat çok iyi geçti hem de 5 kuruş para vermedi. hastaneden çok, doktor önemli sanırım. umarım içinize sinen bir doktor bulabilirsiniz en tezinden. eğitim ve araştırma hastaneleri çok iyi oluyor; onlardan birini denedinizmi hiç?

200 bin mı:26: o ne ya , saglık sigortası yok mü eşinin cnm , böyle durumlarda nasıl gerekli oluyor iste
insallah başka bir Dr bulabilirsiniz , benim yengemin kolu benim düğünümde kırılmıştı 20 bin liralık ameliyat çıkardı o Hastanesi'yi sanırım Bodrum'da bir hastaneye gitti hem o ameliyata gerek olmadıgını öğrendiler hemde 2bin liraya daha kolay bir ameliyat oldu o yüzden hastane tuzaklarina dikkat etmek lazım

tesekkur ederim canim , hepimiz biriz , hamileyiz , sidikliyiz desene

hay allah yaaa çok geçmiş olsun canım...bunlarda eşine

çok çok geçmiş olsun canım...çok para istemesi o drun iyi bi dr olduğunu göstermez...bence de başka drlar araştırın canım...allah eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah...

canım inşallah iyi bir doktor bulursunuz. 200 bin lirayı okuyunca böyle oldum söyleyecek bişey bulamıyorum.gün doğmadan neler doğar tatlım. şu sıkıntılı günlerinizin bir an önce bitmesini inanki bizde çok istiyoruz. al lah yardımcınız olsun bitanem.

bebeci aman canım çok dikkat et. balığın şakası olmaz valla. altıma kaçırma maalesef bende de oluyor. pazar günü bende lavaboya yetişemedim. klozetin üstü ve duvarlar berbat durumdaydı. eşim geleyim yanına diyor gelme diyorum bir yandan. yerde küçücük bir gölcük oluştu. sonrada 2 saat banyoyu temizlemekle uğraştım.

koluna buz torbası yap onu koy acısını alır ateş yapar aşı yeri o buz torbası yanmasınıda alır rahatlatır seni

teşekkürler canım
hanipeks senin çınar yapraklarını hatırlıyorum çok güzellerdi ama keseleride foto çekip eklersin görürüz bizde bize de fikir olur

selam fıstıklar
selam
kalbini temiz tut sakin ol bebeğin çok sağlıklı ve iyi hiç morelini bozma canım
ooo sen hanipeks maşallah döktürüyorsunuz ben uğraşmak istemiyorum fazla şeyle bebek şekeri olsun çikolata dağıtırız diye düşünüyorum kendimi yormak istemediğim için fikir için teşekkürler
geçmiş olsun canım ama dikkat et ya hamileyken hatır için bile olsa yogurt balık karıştırma sen daha önemlisin ama eşinle kusma maceranız oldukça komik geçmiş :)

ben hastanede süslü bebek çikolatalarından dağıtacağım.
bende o fikirdeyim ama babamıza belli olmaz ne gerek var diye tutturabilir stresli bugünlerde teşkkürler bilgi için

aahh keşke canım ama mecburen çalışıyoruz keşke imkan olsa hiç çalışmasak da bu bebişlere kendimiz baksak

200 bin derken milyar mı nedir bu ??

Canım ben hastaneye ve eve gelenlere dağıtmayı düşünüyorum.
Bizim mevlüt çok kalabalık olur onun altından kalkabilir miyim bilmiyorum.
Eminönü bana çok yakın.Şeker yapmaya meraklı bir sürü arkadaşım var hepsi çeşit çeşit yapıcak.
Ben sadece sepetini alıcam araba şeklinde.Oda hazır var fiyatını sormadım ama çok şekerdi.

Süpersin tatlım ya çok hoş olur:)

Canım benim sağlılk ocaklarını biliyorsun,çok bir şey biliyormuş gibi abartmaya bayılırlar.
Ben hiç bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninle..

Amin...Allahım hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Allah'ım sağsalim doğduğu günleri göstersin hepimize amin

Aminnnnn

Çok geçmiş olsun kuzucum.

Alemsiniz vesselam :) O anlarınız gözümün önüne geldide gülümseyerek okudum.
Hele sifonu çekme diyipde sonra kendi öğürmeye başlamış ya orda koptummm

Aman dikkat et kendine her yerde balık yeme.

Bende 32. haftamda çıkmayı düşünüyorum.Yani haftaya son.
Artık yeter kendimi zorlamanın anlamı yok.İşim rahat olsada yolum uzun.
Kocişimde kendinide oğlumuzuda riske atmanın anlamı yok dedi.
Hergün aklı bizde.

Sabah dedim ki ben az daha uyuyim sen çık kocişim.
Botlarını nasıl giyceksin,dolmuşa nasıl tek binceksin,ya oturamazsan kalkıyorsun benimle birlikde hazırlanıyorsun dedi.
Mecbur kalkdım tabi.Kocişde bende sitres olduk.Ben artık yürüdükçe sancı duyuyorum.Çok indi bindi yapıp yoruluyorum onunda etkisi olabilir.
Allahım yardımcımız olsun.

Ankara da eğitim hastanesine gidiyordu ama hastalıkla ve yapılacak ameliyatla ilgili pek bilgilendirmediler.. tanıdıklarımız vasıtasıyla bu dr'a ulaştık;her ayrıntıyı her ihtimali anlattı içimize sindi ama gerçekten çok pahalı
eşimin durumu ender görülen bir şeymiş ve ameliyatın seyri şuan malesef belli değil.. konusunda uzman biri olması gerekli yani önceden cerrah paşa'da çalışan bir prof tavsiye etmişler şimdi onunla görüşüyor..

Allahım yardımcınız olsun canım benim.
Eşin hayırlısıyla tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Sitresli bir dönemdesiniz ama geçecek inşallah.

kızlar dua grubunuza bende katılmak isterim eğer mümkünse

kızlar benim 500 ihlasıma eksik demişsiniz ben cuma günü okumuştum okudum dediğimde eksik değil okundu yanii :)))

tatlım bu güne kadar eşimin hiç sağlık problemi olmadığı için özel sağlık sigortası yaptırma tekliflerimi hep geri çevirdi
bir de bizim burada tüm özel hastanelerin sgk ile anlaşması var;başka ilde tedaviye ihtiyacımız olacağını hiç düşünmedi

evet hepimiz biriz hepimiz sidikliyiz tuttum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…