coook tesekkur ederim canlar.. kalkip zorla biseyler yedim ihlamur ictim ve geri yattim.. hamilelikte daha bi kotu hastaliklar..
bebeciiii balik bayatsa ancak sut urunleri zehirler.. dikkat et kuzumm..
KSelam kızlar, sizi çok özledim yaa. Yoğunluktan ve akşam eve gidince de yorgunluktan hiç giremedim, okuyamadım yazdıklarınızı.
Bebişim de ben de iyiyiz çok şükür, izin işlerini naaptınız bilmiyorum ama ben biraz daha dayanamayacağım, 32. haftada çıkıyorum izne.
8 şubat itibari ile özgürüm, aranıza döneceğim inşallah.
Umarım herkes iyidir, kimsenin bir sıkıntısı yoktur.
Sizleri seviyorum, bekleyin beni
slm kızlar hepinize
bugün iyi başlamadı benim için
sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar
hemşire kalp ritmini tam alamadım girme şansın varsa ultrasyona gir dedi bende yakın bir yere gittim ordaki dr da kalbinin hızlı attığını söyledi olabilirmiş böyle bir durum
birde kalp damarının ölçümünü büyük ölçtüm ben dedi 2. düzeyde nasıl çımıştı dedi bende herşeyin yolunda olduğu söyledim sonra kendi doktoruma bildirmemi istedi bende aradım doktorumu oda gelin bakalım dedi saat 3 de gidicez
birşey olduğunu düşünmüyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum oğlum iyi biliyorum tekmeleriyle bunu hissettiriyor bana
bizim için dua edin olur mu herşey iyi olsunnn
Kız menü zaten yoğurt çorbasına başladı sonra balık gelince şaşırdım ama yedim artık tatlıyı 1 saat icinde yemiştim sanırım daha dikkat edicim artıksüpersiniz ya,
balıktan sonra sütlü yoğurtlu şeyler yememeye dikkat et, aradan 2 saat geçse yeter
ayyy koptum bebecim ya :)))))
gözümün önüne geldi o sahne.. bende birkaç kez kaçırdım böyle :)) bebekler ne yapacaksa biz şimdiden yapıyoruz :)) çok tatlısınız ya :)))))
Allah eşlerimizden razı olsun ..
eşine de
K
Kağan Kocatepe'nin de tavsiyesi bu yonde canim , 32. Haftada izne çıkılması gerektiğini
bebeklerin rahim icinde de bakıma ihtiyacı olduğunu bu donemde stresten uzak olup dinlenerek geçirilmesi tavsiyesi
bana da mantıklı geldi
laternem nasılsın ? eşin nasıl ? gerçi yine çıkmışsın yahep kaçırıyorum seni.. sonra da arada gözden kayboluyo.. merak ediyorum seni..
canımmm slm verdim aniden bulantı girdi kendimi zor attım banyoya(
eşim hala istanbulda,bir dr ile daha görüşecek.. Amerikan hastanesinden ameliyat için 200 bin lira istediler( aynı ameliyatı yapacak güvenebileceğimiz başka bir dr bulmak istiyoruz ama vakitte çok az kaldı (
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
eşim hala istanbulda,bir dr ile daha görüşecek.. Amerikan hastanesinden ameliyat için 200 bin lira istediler( aynı ameliyatı yapacak güvenebileceğimiz başka bir dr bulmak istiyoruz ama vakitte çok az kaldı (
tesekkur ederim canim , hepimiz biriz , hamileyiz , sidikliyiz desenefıstığım geçmiş olsunaman dikkat et,arkadaşların da dediği gibi balıkla birlikte sütlü gıdalar tüketme
istifra ederken altına kaçırma durumu benim de başıma geldi bir kaç kez hemdeyalnız değilsin yani
hay allah yaaa çok geçmiş olsun canım...bunlarda eşineSelam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
canım inşallah iyi bir doktor bulursunuz. 200 bin lirayı okuyunca böyle oldumcanımmm slm verdim aniden bulantı girdi kendimi zor attım banyoya(
koluna buz torbası yap onu koy acısını alır ateş yapar aşı yeri o buz torbası yanmasınıda alır rahatlatır seniKızlar bu tetanoz aşısı bana hiç yaramadı akşam kolum ağrımaya başladı sabaha kadar ağrıdı şimdi hala devam ediyor,bugün kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum az önce sağlık ocağındaki doktoru aradım normal dedi çok zorlanırsan bi tane parol iç dedi offfff yaa benim artık doğurasım var bugün böyleysem 9 ayın sonunda nasıl olurum Allah Kerim
teşekkürler canımben tevhid yaptığımda dağıtmayı düşünüyorum canım...hastaneye herkes gelemez,eve gelenlerde ayrı ayrı gelirler...o yüzden ayrı ayrı şekilde dağıtmaktansa tevhidde süslü bi sepete koyup herkese aynı anda dağıtmayı planlıyorum...
hanipeks senin çınar yapraklarını hatırlıyorum çok güzellerdi ama keseleride foto çekip eklersin görürüz bizde bize de fikir olur
Ben hastane ve eve gelenler için çınar yaprağı şeklinde kurabiye yaptıracağım, bir de çınar yaprağı şeklinde anahtarlık hediye edeceğim. Mevlütte de yine kendi hazırlayacağım lavanta keselerini vereceğim.
selamselam fıstıklar
kalbini temiz tut sakin ol bebeğin çok sağlıklı ve iyi hiç morelini bozma canımslm kızlar hepinize
hemşire kalp ritmini tam alamadım girme şansın varsa ultrasyona gir dedi bende yakın bir yere gittim ordaki dr da kalbinin hızlı attığını söyledi olabilirmiş böyle bir durum
birde kalp damarının ölçümünü büyük ölçtüm ben dedi 2. düzeyde nasıl çımıştı dedi bende herşeyin yolunda olduğu söyledim sonra kendi doktoruma bildirmemi istedi bende aradım doktorumu oda gelin bakalım dedi saat 3 de gidicez
birşey olduğunu düşünmüyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum oğlum iyi biliyorum tekmeleriyle bunu hissettiriyor bana
ooo sen hanipeks maşallah döktürüyorsunuz ben uğraşmak istemiyorum fazla şeyle bebek şekeri olsun çikolata dağıtırız diye düşünüyorum kendimi yormak istemediğim için fikir için teşekkürlercanım bende hastaneye ve eve gelenlere bebek şekeri ve kurabiye ikram edicem. mevlüt bursada olacak allah nasip ederse onun içinde tavşan gibi bağlanmış havlu eklemiştim ya ondan ve daha uygun bir bebek şekerini süslü kesede vermeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun canım ama dikkat et ya hamileyken hatır için bile olsa yogurt balık karıştırma sen daha önemlisin ama eşinle kusma maceranız oldukça komik geçmiş :)Selam kızlar ,
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
bende o fikirdeyim ama babamıza belli olmaz ne gerek var diye tutturabilir stresli bugünlerde teşkkürler bilgi içinben hastanede süslü bebek çikolatalarından dağıtacağım.
aahh keşke canım ama mecburen çalışıyoruz keşke imkan olsa hiç çalışmasak da bu bebişlere kendimiz baksakK
Kağan Kocatepe'nin de tavsiyesi bu yonde canim , 32. Haftada izne çıkılması gerektiğini
bebeklerin rahim icinde de bakıma ihtiyacı olduğunu bu donemde stresten uzak olup dinlenerek geçirilmesi tavsiyesi
bana da mantıklı geldi
kızçeler size birşey soracam akşam eşimle bebek şekerini konuşuyorduk ben mevlütte dağıtırız diye düşnmüştüm eşimde hastaneye gelenlere eve gelenlere veririrz dedi kafam karıştı nasıl yapsak diye pek bu işlerden de anlamam sizler nasıl yapacaksınız ne zman dağıtacaksınız sormak istedim
Ben hastane ve eve gelenler için çınar yaprağı şeklinde kurabiye yaptıracağım, bir de çınar yaprağı şeklinde anahtarlık hediye edeceğim. Mevlütte de yine kendi hazırlayacağım lavanta keselerini vereceğim.
slm kızlar hepinize
kızlar hepiniz için çokca dua ediyorum .. inşallah hepimiz aynı heves ve mutlulukla sona ulaşırız..
dediğin gibi temiz tut kalbini.. bende bazen evhamlanıyorum hareketleri yavaşlıyo eyvah kordon boğdu işte diyorum sonra aklımdan kovmaya çalışıyorum bu düşünceleri..
sağlıkla gelecek kuzularımız inşallah canımmm
Allah'ım sağsalim doğduğu günleri göstersin hepimize amin
Selam kızlar ,
K
bana da mantıklı geldi
canım benim dikkat et kendine; miden bulanırmıydı hep böyle başından beri? üzüntü ve stres de yapmış olabilir.
Amerikan hastanesi iyi hoş ama gerçekten çok anlamsız paralar istiyor; kayınpederimin kalp ameliyatı için de böyle bir rakam istediler. adamcağız koşuyolu kalp hastanesinde ameliyat oldu; hem ameliyat çok iyi geçti hem de 5 kuruş para vermedi. hastaneden çok, doktor önemli sanırım. umarım içinize sinen bir doktor bulabilirsiniz en tezinden. eğitim ve araştırma hastaneleri çok iyi oluyor; onlardan birini denedinizmi hiç?
Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100*
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Cherryfe•••250*
Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)
KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
BoO :500
Katinam :250
Lena:200
Naz:500
Esrasm:200
200 bin mı:26: o ne ya , saglık sigortası yok mü eşinin cnm , böyle durumlarda nasıl gerekli oluyor iste
insallah başka bir Dr bulabilirsiniz , benim yengemin kolu benim düğünümde kırılmıştı 20 bin liralık ameliyat çıkardı o Hastanesi'yi sanırım Bodrum'da bir hastaneye gitti hem o ameliyata gerek olmadıgını öğrendiler hemde 2bin liraya daha kolay bir ameliyat oldu o yüzden hastane tuzaklarina dikkat etmek lazım
tesekkur ederim canim , hepimiz biriz , hamileyiz , sidikliyiz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?