ah canım ah, şu 6 ay izni onaylasalar bir an öncede bizde raporumuzu alıp evimizde otursak bir an önce
hay allah yaaa çok geçmiş olsun canım...bunlarda eşine.
bebeci aman canım çok dikkat et. balığın şakası olmaz valla. altıma kaçırma maalesef bende de oluyor. pazar günü bende lavaboya yetişemedim. klozetin üstü ve duvarlar berbat durumdaydı. eşim geleyim yanına diyor gelme diyorum bir yandan. yerde küçücük bir gölcük oluştu. sonrada 2 saat banyoyu temizlemekle uğraştım.
geçmiş olsun canım ama dikkat et ya hamileyken hatır için bile olsa yogurt balık karıştırma sen daha önemlisin ama eşinle kusma maceranız oldukça komik geçmiş :)
Çok geçmiş olsun kuzucum.
Alemsiniz vesselam :) O anlarınız gözümün önüne geldide gülümseyerek okudum.
Hele sifonu çekme diyipde sonra kendi öğürmeye başlamış ya orda koptummm
Aman dikkat et kendine her yerde balık yeme.
.
canımmm slm verdim aniden bulantı girdi kendimi zor attım banyoya(
eşim hala istanbulda,bir dr ile daha görüşecek.. Amerikan hastanesinden ameliyat için 200 bin lira istediler( aynı ameliyatı yapacak güvenebileceğimiz başka bir dr bulmak istiyoruz ama vakitte çok az kaldı (
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
iznin şimdiden hayırlı olsun canım. benim işim evime yakın ama bel fıtığı var bende oturmakta çok zorlanıyorum. aslında 32. haftada ayrılmak çok isterim ama doğumdan sonra ya izin kalmıyor ozamanda. ücretsiz izin vermiyor bizimkiler. kızımı en az 6 ay emzirebilmek istiyorum. iş başı yaparsam süt kesilirmiş gibi geliyor. onun için 36. haftaya kadar dişimi sıkıcam biraz. 38. haftada doğum
Bu gidişle ikinci cocuklarınıza nasip olur o , cok acımasız gördüm kendimi
Cok teşekkür ederim kızlar , bundan sonra söz valla daha dikkat edicem :26: İkidir atlatıyorum üçüncü olmayacak inşallah
tatlım nolur kusura bakma gözümüzden kaçmış. hemen okundu olarak ekliyorum.kızlar benim 500 ihlasıma eksik demişsiniz ben cuma günü okumuştum okudum dediğimde eksik değil okundu yanii :)))
canım ihlas bitmek üzere onun dağıtımı tamamlandı ama tefriciye okumak istersen laterneme msj atabilirsin ya da dua topiğine yazabilirsin.kızlar dua grubunuza bende katılmak isterim eğer mümkünse
Kızlar sepet beşik fiyatına İKEA'da 125 TL
60x120 cm.
Ne dersiniz?
60x120 cm.
Ne dersiniz?
60x120 cm.
Ne dersiniz?
ersnil canım ben pazartesi günü minikbaby.com dan bunları sipariş verdim.salı günü kargolandı. bu sabah 10da kargoyu teslim aldım.kdvsiz fiyatları aşağıda tatlım.site hem uygun hem de güvenilir. sen de bir incele istersen.150 lirayı geçene ıslak mendil hediyesi var.
Ürün Kodu Ürün Açıklaması Miktar Birim Fiyat Tutar
01883 Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 40 ml 1 Adet 18,63 TL 18,63
00415 Chicco Fırça Tarak Seti Naturel(mavi) 1 Adet 14,36 TL 14,36
00957 Chicco Burun Aspiratörü 1 Adet 10,13 TL 10,13
03526 Chicco Happy Hands Tırnak Bakım Seti 0 m+ ( mavi ) 1 Adet 25,38 TL 25,38
04320 Sevi Bebe Selülozik Banyo Süngeri 1 Adet 4,19 TL 4,19
01435 Disney Baby Banyo Derecesi 1 Adet 5,90 TL 5,90
00568 Bebe Dor Silikon Kasık(BPA%0) 1 Adet 5,04 TL 5,04
03906 Dr Brown's Doğal Akış Cam Biberon Dar Ağızlı 120 ml(BPA%0) 1 Adet 21,14 TL 21,14
00440 Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2 Li ( small ) 1 Adet 12,64 TL 12,64
00014 Bebedor 80'li Göğüs Pedi Islak Havlu Hediyeli 1 Adet 11,99 TL 11,99
Ara Toplam : 129,41 TL
Kdv Toplam : 22,10 TL
Nakliye : ,00 TL
KDV Dahil Genel Toplam : 151,51 TL
Bu Siparişten Kazanacağınız Toplam Para Puan: 1,29 TL
Eki Görüntüle 620391
canımmm slm verdim aniden bulantı girdi kendimi zor attım banyoya(
eşim hala istanbulda,bir dr ile daha görüşecek.. Amerikan hastanesinden ameliyat için 200 bin lira istediler( aynı ameliyatı yapacak güvenebileceğimiz başka bir dr bulmak istiyoruz ama vakitte çok az kaldı (
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
ersnil canım ben pazartesi günü minikbaby.com dan bunları sipariş verdim.salı günü kargolandı. bu sabah 10da kargoyu teslim aldım.kdvsiz fiyatları aşağıda tatlım.site hem uygun hem de güvenilir. sen de bir incele istersen.150 lirayı geçene ıslak mendil hediyesi var.
Bu Siparişten Kazanacağınız Toplam Para Puan: 1,29 TL
Eki Görüntüle 620391
60x120 cm.
Ne dersiniz?
Güzelmiş aslında ikeanın ürünleri hem çok parçalı da oluyor istediğin zaman tamamen parçalayıp kaldırabilirsin :)
Guzel ama sallanmıyor kiii bu beşik yerine geçmez
Odaya koyucM diyorsan koruyucularla gayet güzel olur beyazını bende düşünebilirim hatta
Fiyat çok güzel ama bizim dikkat etmemiz gereken bir şeyde sallanabilir olması bence.
Asansör sistemi olmasıda başka bir önemli nokda.
.
iznin şimdiden hayırlı olsun canım. benim işim evime yakın ama bel fıtığı var bende oturmakta çok zorlanıyorum. aslında 32. haftada ayrılmak çok isterim ama doğumdan sonra ya izin kalmıyor ozamanda. ücretsiz izin vermiyor bizimkiler. kızımı en az 6 ay emzirebilmek istiyorum. iş başı yaparsam süt kesilirmiş gibi geliyor. onun için 36. haftaya kadar dişimi sıkıcam biraz. 38. haftada doğum
off kızlar sabahtan beri kafayı yiyorum neden mi?
karyolamız bursaya annemlere teslim edildi. babam arabaya sığdırırız getiririm diyordu
ama yatak arabaya sığmıyormuş. 90x185 yatak, altında yavru koymak için sandığı var
bir tane sunta ve yatağın 185 boyunda 2 tane tahtası var. nakliye firması sadece bunlar için 500 tl istiyor yaaaaa
yatağın ucundaki şifonyeri falan babam kendi getiricek. 500 mü dedim. yatağın yenisini alsam daha iyi.
kargo ne diyecek bakalım haber bekliyorum şimdi.
kız dertsiz.. ben mezo :))
ve aldıkların çok güzel taam mı :))) unutma bak ÇOK BEĞENDİM.. ama sanırım bunların içindeki tek eksiğim göğüs koruyucu. onu bilemedim hala alamadım :26:
İKEA'dan henüz birşey satın almışlığım yok aslında. Bir ihtimal bakalım eşime mail attım. Onay bekliyorum :)
Evet sallanmaması dezavantaj, ama bir yandan da alışmasın başımıza iş açmayalım diyorum.
Bebeğimin karyola takımı odasında olacak, ben 5-6 aylığına yanıma almak için beşik arayışındayım.
Eşim aradı şimdi o da direk bu sallanmıyor diyor.
Bende dedim alışmasın zaten bütün gece sallayamam.
Ama tabi bebek bizi yönlendirecek. Dediğiniz gibi sallanmak isterse mecbur sallıycaz.
canım araba kiralamamız gerekecek yakınımızda yok çünkü öyle bir araba.Kargoya güvenebilecek misin canım ya.
Biliyorsun onlar şube şube çalışıyorlar.
Hiç bir şubenin çalışma mantığı diğerini uymuyor.
Sen güvenir şubene verirsin diğer şube hiç umursamaz.
Yatagın sığacağı gibi araç bulsanız çevreden bence daha mantıklı.
Yine baban getirirdi en azından.
canım araba kiralamamız gerekecek yakınımızda yok çünkü öyle bir araba.
babamlarda kaplıcaya falanda gidecekler. o yüzden kiralamayı düşünmediler.
biz transfer merkezindeyiz bursadan yola çıkacak direkt buraya gelicek.
kargoda 235 demiş. 190a indirmiş babam. yarın burda olacak başka çaremiz yok artık.
neyse bidaha böyle bir işe asla girmeyiz ders oldu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?