2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

anam ben çok cahil bir anne olacağım hiç böyle şeyler gelmiyor aklıma. ne termometre, ne tırnak makası nede diğerleri. bende hepsini yazıyorum hemen

amin canım, hepimiz hayırlısı ile kavuşalım bebeklerimize.
imkanın varsa en iyisini yaparsın izne çıkmakla.

Bakalım artık canım.
Yerime geelen elemanda sıkıntı olmazsa kesin çıkıcam.
Olan kenardaki birikime olsun.

karnım feci kaşınıyor ne yapayım bilemedim kremler yağlar hiçbirşey fayda etmiyor ıslatıyorum yine tık yok çatlak kremi mi alsam acaba deneyimli anneler böyle bişey yaşadını mı yada kimin ne fikri var ne olsa yaparım yoksa karnım yırtılacak

DERTSİZ bu tür durumlarda özel kargolardan ziyade PTT kargo çok avantajlı oluyor..

ya da ikinci alternatif mng kargo öğretmen sendikaları ile anlaşmalı. yarı fiyatına falan düşüyo. çevrelerinde böyle biri varsa mng de olabilir

Mümkün olduğunca nemli tutman lazım canım.
Ben bu zamana kadar idare ettim,en son lierac çatlak kremini aldım.
Bende kaşınıyordum,dünden beri kullanıyorum çok şükür iyi geldi.

bende olmuştu ya kaşımaktan yara etmiştim.. bana en son vazelin iyi geldi.. bebe sabunu ile yıkayıp iyice kuruyunca vazelin sürüyorum sadece. bu kesti benim kaşıntılarımı. dene istersen canım çok kötü oluyo. ben karnımı tırnaklamaktan korkunç duruma getirmiştim

Kızlar pişik kremi ne almışdınız?
Hafta sonu için alışverişe çıkarsak inşallah liste hazırlıyorumda.

canım bende burdan duydum hepsini. yoksa ben nerden bilcem ki? silikon kaşığı burda bir arkadaş söylemişti şurup falan verirken lazım olur diye. iyi ki onlar var yoksa bizim bebekler baldırı çıplak olacaklar

canım ben lierac kullanıyorum hiç öyle kaşıntım olmadı. hatta sadece akşamları sürüyorum. ama iki gündür sabahlarıda vazelin sürüyorum kaşındığından değil ama bikini giycez ya ondan işte

canım ptt kargo da 200ün üzerinde fiyat çıkarmış. özel kargoda da askere indirim yapmışlar. mng kargoyu bilseydim ona da sorardık.kargoya teslim edildi artık yarın kısmetse alıcaz. bi de ilçeye haftada bir gün geliyor o da yarın merkeze gitmek zorunda kalmayacağız. öğretmen çok ama neyse artık akıl parası bidaha nakliyesiz işe girmem.

Mezoşşşşşşşşş nereye kaydettim bulamıyorum.
Listeni yeniden paylaşır mısın kuzu?
Neler eksik iyice belirliyim.Sürekli parça parça alıyorum.
Ne yok bilmiyorum:S

Mümkün olduğunca nemli tutman lazım canım.
Ben bu zamana kadar idare ettim,en son lierac çatlak kremini aldım.
Bende kaşınıyordum,dünden beri kullanıyorum çok şükür iyi geldi.

Mezoşa katılıyorum vazelinde bu konuda çok iyi.
Çok nemli tutuyor..

tuvalete gittim açtım koca karınımı sabunla yıkadım suda biraz serin olunca çok rahatlattı ama yıkarken pantalon falan ıslatmışım artık idare edicem bişeyler koyarım karnıma vazelini süreyim acilen de çatlak kremi alayım dayanılacak gibi değil bu kaşıntı korkuyorum kaşırsam çatlar diye hemen bişeyler alayım da çatlamayayım teşekkürler hepinize

Kızlar pişik kremi ne almışdınız?
Hafta sonu için alışverişe çıkarsak inşallah liste hazırlıyorumda.

22 aylık olacak bir kızım var ve çok sık pişik olur
hatta geçenlerde bir ay geçmedi pişiği her şeyi denedik
en iyisi uni baby pişik kremi
önleyicisi ile tedaviis için olan ayrı
tedavi için olan zaten içinde en çok çinko oranı olan(pişiği çinkolu krem geçirir) çok arayıp bulmuştum
öneririm

kızlar bu lierac çatlak kremine bakıyorum da 1 tanesi size ne kadar gitti malum azda zaman kaldı fazla almak istemiyorum

Kıyamam kuzuşuna maşallah.

Bilgi için teşekkürler notumu aldım canım.

kızlar bu lierac çatlak kremine bakıyorum da 1 tanesi size ne kadar gitti malum azda zaman kaldı fazla almak istemiyorum

bende yeni çatlak kremi alacağım lierac yada bepantanol düşünüyorum. zaman az kaldı 1 kutu yeter diye düşünüyorum ama neyse kullananlar yazsın bi bakalım.

Ben bugun erken çıkıyorum kızlar,biran önce eve gitmek istiyorum.
Kendinize dikkat et,yarın görüşürüz

Kizlar yine aradan giriyorum ama ((

Gebelik sekeri cikti bende. Dr um diabetolog a yonlendirdi. Turkcesini bmiyorum :)
Yarin randevumuz var sonuclari gosterecegiz. Bakalim nediycek.

75 gr lik yapildi bana

Birinci 92 sinir benimde 92
Ikinci 180 sinir benim 204
Ucuncu 153 sinir benim 108

Muhtemelen diyet verecek. Benimkki gibi olan varmi . Ne yiyip ne iciyorsunuz.

Birde lierac almayi dusunen arkadaslar tup bitmez falan diye dusunmeyin . Dogumdan sonrada surersiniz normale donene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…