2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun canım, bana 50 li yapılmıştı. diet listesi verdi doktorum. ayrıca dietisyene göndermedi.
beyaz ekmek, pirinç, patates, havuç, bezelye ve tatlı yasak
meyve yedikten sonrada bir kaç kaşık yoğurt veya süt içmemi söyledi.

son iki ay birşeyler öğrenmeye çalışayım bari. internetten bebek bakımı ile ilgili şeylere bakıyorum :)

Canım benim bana söyleyecek söz kalmamış zaten, arkadaşlar söylemişler, sen de zaten daha kontrollüsün, kendi dr un içini daha da rahatlatacaktır.

canım benim ne zamandır arıcam hep erteliyorum yoğunluktan. iyi olmanıza çok sevindim. dikkat et kendine.

Kizlar ben geldim yine.herkes iyidir umarim umutegrcim alintidan gordum canim.hic uzulme kendi doktorundan baska kimsye guvenme cnm.saglik ocagindakide halt etmis.benimki kalp atisini bile duymadigi halde bana pa nik yaptirma
di.oyuzden bisi olmaz iicini rahat tut.
Dertsizim dualarimi bitirdim canim ekleye ilirsin
laternemin esine Rabbbim en kisa zamanda sifa vrrsiin.
Hanipekscim ozel mesajini aldim.artik ssizi p.tesi veya salidan itibaren yazabilicem.
Eve net baglanicak sonunda hallettik.
Opuyorum herkesi kizlar.

katinam tatlım az kaldı haftaya evinde ayaklarını uzatıp oğluşunu beklemenin tadını çıkarabileceksin inşallah :))
gerçi evde olup da oturmak pek mümkün olmayacak ama en azından yalnızca eşin oğlun ve kendin için yorulacaksın
internet işini halletmene sevindim ;son günlerimiz pek heyecanlı olacak

Kuzum sen neden dikkat etmiyorsun da aynı hatayı tekrarlıyorsun? Yeme artık şu ikisini bir arada. Bu arada tiramisu yaptığını da görmemezlikten gelemem, face de görmediğime göre demekki beni sonunda engellemişsin

Ben çiş yapmanı anladım da açtık baktık kısmını anlamadım. Biraz açıklar mısın

(Gülme krizine soktun beni ne diyim)

Bu yorumunun altına diyeceğim şeyi daha önce söylemiştim sana. Ama yine diyeyim de arkadaşlar da duysun. Söyle o Kağana paramı o versin o zaman

Tamam canım yarın örneğini eklerim foruma.

Süpersin tatlım ya çok hoş olur:)

İnşallah canım.

selam kızlar nasılsınız? dikkat dikat domuz gribi salgını çıkmış yine kalabalıklardan uzak durun allah muhafaza rabbime emanet olun

Evet kızlar enaturel haklı, Adana'da da salgın var, lütfen dikkat edelim.

gecmis olsun canim ya... iyi cikartip rahatlamissin...

ya bizde dun balik aldik ama kargoyla geldi bi gunluk mesafeden,yanina buz torbasi koymuslar ama geldiginde balik hafif soguktu oyle buz gibi degildi

hava da normalde 0 derece olur ama dun 20 dereceydi aksilik iste

baligi buzluga attim dun hemen, esim diyorki aksam cikar yapalim, ya bozulmussa diye cok korkuyorum bebegime zarar verirse diye :18: anlarim heralde dimi bozulmussa kokusundan falan, ay hic yemesem mi ben

iyi akşamlar herkeze umarım herkez iyidir malesef ben çok giremiyorum bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inşallah:26:

Ooo o pastadan sonra neler yaptım ama paylaşmadım görüntüsü süslü olanları paylaşıyorum :)
Artık yapmiycam zaten seker çıktı ya yok daha

Açıp bakma sebebim kaçırdım mı yoksa bol akıntı geldi ben mı öyle anladım diye kontrol
Çünkü gercekten anlamadım nereden geldigini
Ama pijamamda da kocaman bir islaklik görünce anladık ki sidikliyim ben sidikliii

Kağan'la konuştum ben ya cok alışveriş yapmasın da otursun evde diyor

Ben yemem daha

aaa kimsecikler yok..

herkese mutlu rüyalar diliyorum.. bende artık yatar..
sabah doktora gidiyoruz, ben feci permanperişan haldeyim.. bakalım doktor ne diyecek hemde bahane ile bebişimi görürüm dedim..

öpüyorum hepinizi..

selam kızlar

hastane çantasını almıştım fakat gecen gün hello baby de bu çanta içinde bakım ürünleri ile birlikte 39.90 liraydı..
içinde chicco şampuan,sabun yağ, ıslak mendil , pişik kremi var .. tek tek almaya kalkınca neredeyse bu fiyatın iki katı tutuyor
bu şekilde daha uygun geldi..
ben magazadan almıştım şuan int sitesinde de indirime girmiş düşünenler varsa tavsiye ederim :)

Eklentiler

• $Chicco-Bebegim-Bakim-Cantasi--Yeni-2012--5346.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 62
ben hala uyuyamadim.. az once krem sureyim karnima diye kalktim.. gobisin alt tarafinda iki ufak kirmizilik belirmis.. basladi sonunda catlamaya.. insallah anneme benzemem
bikini hayalleri kurarken sonsuza dek unutmam gerekmese bari..
uykum kacti resmen..

Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500*
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250*
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200*
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500
Vilin•••100*
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200
Cherryfe•••250*

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
Naz:500
Esrasm:200

bebeklerimiz sağlıklı olsunlar canım napalım çatlamaya da razı olacağız artık. benim anneminde kaburgalarına kadar çatlakları var. bende inşallah ona benzemem diye dua ediyorum.

Kızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağa yarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorum cocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…