Kizlar yine aradan giriyorum ama((
Gebelik sekeri cikti bende. Dr um diabetolog a yonlendirdi. Turkcesini bmiyorum :)
Yarin randevumuz var sonuclari gosterecegiz. Bakalim nediycek.
75 gr lik yapildi bana
Birinci 92 sinir benimde 92
Ikinci 180 sinir benim 204
Ucuncu 153 sinir benim 108
Muhtemelen diyet verecek. Benimkki gibi olan varmi . Ne yiyip ne iciyorsunuz.
Birde lierac almayi dusunen arkadaslar tup bitmez falan diye dusunmeyin . Dogumdan sonrada surersiniz normale donene kadar.
canım bende burdan duydum hepsini. yoksa ben nerden bilcem ki? silikon kaşığı burda bir arkadaş söylemişti şurup falan verirken lazım olur diye. iyi ki onlar var yoksa bizim bebekler baldırı çıplak olacaklar
canım ben lierac kullanıyorum hiç öyle kaşıntım olmadı. hatta sadece akşamları sürüyorum. ama iki gündür sabahlarıda vazelin sürüyorum kaşındığından değil ama bikini giycez ya ondan işte
slm kızlar hepinize
bugün iyi başlamadı benim için
sabah sağlık ocağına gittim kontrole çağırdılar
hemşire kalp ritmini tam alamadım girme şansın varsa ultrasyona gir dedi bende yakın bir yere gittim ordaki dr da kalbinin hızlı attığını söyledi olabilirmiş böyle bir durum
birde kalp damarının ölçümünü büyük ölçtüm ben dedi 2. düzeyde nasıl çımıştı dedi bende herşeyin yolunda olduğu söyledim sonra kendi doktoruma bildirmemi istedi bende aradım doktorumu oda gelin bakalım dedi saat 3 de gidicez
birşey olduğunu düşünmüyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum oğlum iyi biliyorum tekmeleriyle bunu hissettiriyor bana
bizim için dua edin olur mu herşey iyi olsunnn
Selam kızlar, sizi çok özledim yaa. Yoğunluktan ve akşam eve gidince de yorgunluktan hiç giremedim, okuyamadım yazdıklarınızı.
Bebişim de ben de iyiyiz çok şükür, izin işlerini naaptınız bilmiyorum ama ben biraz daha dayanamayacağım, 32. haftada çıkıyorum izne.
8 şubat itibari ile özgürüm, aranıza döneceğim inşallah.
Umarım herkes iyidir, kimsenin bir sıkıntısı yoktur.
Sizleri seviyorum, bekleyin beni
Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
K
Kağan Kocatepe'nin de tavsiyesi bu yonde canim , 32. Haftada izne çıkılması gerektiğini
bebeklerin rahim icinde de bakıma ihtiyacı olduğunu bu donemde stresten uzak olup dinlenerek geçirilmesi tavsiyesi
bana da mantıklı geldi
hanipeks senin çınar yapraklarını hatırlıyorum çok güzellerdi ama keseleride foto çekip eklersin görürüz bizde bize de fikir olur
ooo sen hanipeks maşallah döktürüyorsunuz ben uğraşmak istemiyorum fazla şeyle bebek şekeri olsun çikolata dağıtırız diye düşünüyorum kendimi yormak istemediğim için fikir için teşekkürler
Süpersin tatlım ya çok hoş olur:)
selam kızlar nasılsınız? dikkat dikat domuz gribi salgını çıkmış yine kalabalıklardan uzak durun allah muhafaza rabbime emanet olun
Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
İcine 200gr labne kullanılıyor ve muhallebisi sütten yapılıyor nedense akıl edemedim eve geldim yine aynı mide bulantısi
Parmakla kusturdum kendimi bol bol esim de basımda karnımı tutup bir yandan elimi yüzümü sildi
komik anlar yasadık ben çıkarırken alttan islaklik hissettim esime dikkat et isiyorum galiba dedim actık baktık evet bildigin kaçırıyorum kahkaha krizine girdik
Sonra ben her çıkardığımda sifonu çekiyorum esim de dedi ki bence sifonu çekme gördükçe miden daha cok bbulanır kusarsın dedi bende öyle yapayım dedim bir baktım esim ögürüyor basımda,kendi çekti sifonu yine kahkaha krizi :))
Midem hala kötü diye esim yanımda kaldı Allah basımdan eksik etmesin sabah kahvaltımı hazırlamış kaldırıyor beni öpücüklerlesimdi etrafımda dört donüyor bende uzattım ayakları daha İyiyim
Ooo o pastadan sonra neler yaptım ama paylaşmadım görüntüsü süslü olanları paylaşıyorum :)
Kuzum sen neden dikkat etmiyorsun da aynı hatayı tekrarlıyorsun? Yeme artık şu ikisini bir arada. Bu arada tiramisu yaptığını da görmemezlikten gelemem, face de görmediğime göre demekki beni sonunda engellemişsin
Ben çiş yapmanı anladım da açtık baktık kısmını anlamadım. Biraz açıklar mısın
(Gülme krizine soktun beni ne diyim)
Bu yorumunun altına diyeceğim şeyi daha önce söylemiştim sana. Ama yine diyeyim de arkadaşlar da duysun. Söyle o Kağana paramı o versin o zaman
Tamam canım yarın örneğini eklerim foruma.
İnşallah canım.
Evet kızlar enaturel haklı, Adana'da da salgın var, lütfen dikkat edelim.
Ben yemem dahagecmis olsun canim ya... iyi cikartip rahatlamissin...
ya bizde dun balik aldik ama kargoyla geldi bi gunluk mesafeden,yanina buz torbasi koymuslar ama geldiginde balik hafif soguktu oyle buz gibi degildi
hava da normalde 0 derece olur ama dun 20 dereceydi aksilik iste
baligi buzluga attim dun hemen, esim diyorki aksam cikar yapalim, ya bozulmussa diye cok korkuyorum bebegime zarar verirse diye :18: anlarim heralde dimi bozulmussa kokusundan falan, ay hic yemesem mi ben
soğuk süt içebilirsin canım ya da elma yiyebilirsin.iyi geceler hanımlar midem çok fena ne yapmam lazım
bebeklerimiz sağlıklı olsunlar canım napalım çatlamaya da razı olacağız artık. benim anneminde kaburgalarına kadar çatlakları var. bende inşallah ona benzemem diye dua ediyorum.ben hala uyuyamadim.. az once krem sureyim karnima diye kalktim.. gobisin alt tarafinda iki ufak kirmizilik belirmis.. basladi sonunda catlamaya.. insallah anneme benzemem
bikini hayalleri kurarken sonsuza dek unutmam gerekmese bari..
uykum kacti resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?