2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlaaar herkese günaydın dün tetanoz aşısı nedeniyle çok halsizdim bugünde ne olur ne olmaz dedim işe gitmedim ohh bütün gün evdeyim kızımla başbaşa kaldık :)

Günaydııın

Sağlıklı,hayırlı,mutlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:

sabah doktora gidiyoruz, ben feci permanperişan haldeyim.. bakalım doktor ne diyecek hemde bahane ile bebişimi görürüm dedim..

Canım hayırlı,güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım Voltajım Allah yardımcın olsun...

Böyle anlayışsız,düşüncesiz insanlarla çok zor Kayınvalide,görümce ve çocukları,kayın...

Maşallah prensesimize Allah sağlığını,iyiliğini daim etsin inş.

Kendine dikkat et

Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu

Canım geçmiş olsun...

Balık ve süt ürünlerini birarada tüketmek özellikle böyle bir zamanda çok riskli,aman dikkat...

Sevindim canım çok iyi olmuş, merak ederdik değilse..

Sidiklim benim. Yapma tabi, ne gerek var kendini yoruyorsun. Nepiyim depresyonda olan bir kadın olarak tedavi yöntemimi alışveriş olarak belirledim. 2 gündür de giyiyorum yeni cicişlerimi

Ay canım kıyamam ben sana, yemekleri kim yaptı

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan

Günaydın kızlar ben geldim...

Dün müdürümle geçtik karşıya.
Gemide baya bir konuştuk.

Bana dedi ki sana eylül ayına kadar müsade.
Ağustosta zaten yurdışı izinli o yüzden çok iş olmaz.
6 aylık olana kadar bebeğinin yanında ol dedi.
Bende işden sorun olmaz mı müdürüm dedim.
Yok olmaz ben ayarlarım dedi.Ben zaten ücretsizde düşünüyordum dedim.
Ücretsiz düşünme cebinden gitmesin yıllık izinden de ayarlarız hallederiz dedi.

Çok ama çok mutlu oldum tabi:) Eğer doktorum çalışmama müsade ederse şubat sonuna kadar çalışcam zorlansamda idare edicem.
Ki zaten az önce işe geldim

Mart sonu,Nisan Sonu,Mayıs Sonu,Haziran Sonu zaten benim hakkım olan izin süresi olacak.
Temmuz ve ağustos sonunuda yıllık yada süt iznimi kullanmak istemessem ücretsiz alıcam.
Eylül başında iş başı yapıcam kısmetse.

Sizce ne yapmalıyım?32 haftada çıkayım mı bekliyeyim mi?

Benim yazdıklarımı da görmüyorsun ki :26:

Geçmiş olsun canım bendede çıkmıştı.
Doktorum diyetisyene yönlendirmedi beni.
Dahiliyeye gittim,diyet listesi verdi.
Sonra ben ölçmeye başladım şekerimi.
En son kontrolümde herşey normaldi.
Biraz dikkat,bol su ile halledilmicek bir şey değil.

Çok sevindim canım senin adına.
Burda sizinle sohbetlerden sonra bende evde net şart diye düşünmeye başladım.
Telefona bu hafta sonu bakıcaz istediğim gibi olmazsa bende eve net istiyorum:)
Bekliyoruz seni

Canım bilemedim ki,ama bu balık konusu beni endişelendiriyor.
Zehirlenmeler mide yıkamasına kadar gidebiliyor.Bence yeme derim.
Ne olur ne olmaz..

iyi akşamlar herkeze umarım herkez iyidir malesef ben çok giremiyorum bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inşallah:26:

İyiyiz canım,umarım sende iyisindir

Geçmiş olsun canım benim,kendine çok dikkat et hayırlı haberlerle gel inşallah.

Gerçekden fiyatı çok uyguna gelmiş canım benim.
Şimdi bende düşünüyor gibiyim ben daha almadım çantasını.
BoO öyle bir çanta almış ki aklım onda kaldı,ikisi arasında gidip geliyorum

Canım benim önemli olan bebişlerimiz sağlığı gerisi yalan.

Kıyamam sana ya.
İnşallah yardımcı oluyorlardır.
Allahım yardımcın olsun kuzucummm

Maşallah prensesine

Çantana resmen bayıldımmmmmmmmmm,çok hoşuma gitti bende istiyorummm yaaaaaaaa

Kızlaaar herkese günaydın dün tetanoz aşısı nedeniyle çok halsizdim bugünde ne olur ne olmaz dedim işe gitmedim ohh bütün gün evdeyim kızımla başbaşa kaldık :)

Geçmiş olsun canım,evin tadını çıkar...

Geçmiş olsun kuzucum...Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Çok şükür için rahat etmişdir.Çok sevindim oğluşunun iyi olmasına.
İnşallah kontrolüde sağ salim atlatıcaksınız...

Çantan geldi mi şekerim?
Tam benim tarzım yaa içim gitti :)
Bu kampanyada mı daha ne kadar sürücek.
Maaşım yatsada bende alsamm

günaydın güzel annişler

balık bozulduysa pişirirken ağır koku oluşur ama gelen balığı neden tekrar dondurdun ki pişirseydiniz çözülen birşeyi tekrar dondurmak olmazmış o yüzden çözüldü mü yiyeceksin içine sinmezse yeme

çok güzel güle güle kullan canım nivea ürünlerinde bebeklere zararlı olan 26 parfüm ve paraben içermiyormuş bu önemli bir özellik bende nivea şampuanı aldım dalin de falan paraben içermez diye yazmıyor benimde arkadaşım incelemeiş ürünler arasında nivea daha iyi dedi bende baktım bencede öyle ben kendime de nivea ürünleri kullanırım güzel oluyor tavsiye ederim yani

geçmiş olsun canım işallah ritim bozukluğu senin o anki sıkıntılı olmandan kaynaklıdır işalllah bebişinde bişey yoktur doktorlarda önemli değil demiş zaten rahat ol sıkma kendini sakinlik en güzeli

kırmızı hoşuma gitti ama her kıyafetle olmaz diye siyah aldım siyah ve kırmızıyı severim siyah üstünde kırmızı çizgileri de hoşuma gitti :)

Bende kırmızıyı çok sevdim.
Ama dediğin gibi kıyafette sorun olabilir.
Yazın bir şekilde ayarlanırda kışın zor.
Siyahda çok şık.Bu çantayı çok beğendim.

bebeklerimiz sağlıklı olsunlar canım napalım çatlamaya da razı olacağız artık. benim anneminde kaburgalarına kadar çatlakları var. bende inşallah ona benzemem diye dua ediyorum.
kızlar dert etmeyin bence benim anneminde heryeri çatlak, şimdilik bende de bişey yok ama şu soya çekim meselesi yüzünden kesin çatlayacağım. valla çatlasamda giyerim bikinimi mayomu... kolay mı çocuk doğurdukta çatlattık bu deriyi

dün akşam ben de bakmıştım canım buna, güzel görünüyo eline geçince anlatsana biraz nasıl olduğunu bende almayı düşünüyorum bu tarz bişey.

canım sağlık durumuna bağlı kendini iyi hissediyosan devam et ama anladığım kadarıyla müdürün sana her halukarda eylüle kadar müsade etmiş. o zaman erken ayrılmanın bi sakıncası yok. birde yolun çok uzun olduğundan bahsediyodun. aslında bizim için en güzeli dinlenmek artık. ben 32. haftada ayrılmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…