sabah doktora gidiyoruz, ben feci permanperişan haldeyim.. bakalım doktor ne diyecek hemde bahane ile bebişimi görürüm dedim..
Kızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağayarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorumcocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.
Selam kızlar ,
dun yine bir balık faciası yasadım , esimin halasına gitmiştik
Ya balık oncesi yoğurt çorbası bozdu ya da balıktan sonra yediğimiz benim yaptıgım tiramisu yüzünden oldu
Kizlar ben geldim yine.herkes iyidir umarim umutegrcim alintidan gordum canim.hic uzulme kendi doktorundan baska kimsye guvenme cnm.saglik ocagindakide halt etmis.benimki kalp atisini bile duymadigi halde bana pa nik yaptirma
di.oyuzden bisi olmaz iicini rahat tut.
Dertsizim dualarimi bitirdim canim ekleye ilirsin
laternemin esine Rabbbim en kisa zamanda sifa vrrsiin.
Hanipekscim ozel mesajini aldim.artik ssizi p.tesi veya salidan itibaren yazabilicem.
Eve net baglanicak sonunda hallettik.
Opuyorum herkesi kizlar.
Ooo o pastadan sonra neler yaptım ama paylaşmadım görüntüsü süslü olanları paylaşıyorum :)
Artık yapmiycam zaten seker çıktı ya yok daha
Açıp bakma sebebim kaçırdım mı yoksa bol akıntı geldi ben mı öyle anladım diye kontrol
Çünkü gercekten anlamadım nereden geldigini
Ama pijamamda da kocaman bir islaklik görünce anladık ki sidikliyim ben sidikliii
Kağan'la konuştum ben ya cok alışveriş yapmasın da otursun evde diyor
Ben yemem daha
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Boyle iste.
Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
biz bu çantayı aldık kızımla nasıl sizce bir de niveanın bebek bakım ürünleri hakkında bilgisi olan var mıı ??
Benimki her geldiğinde camları kapıları siliyor, balkonları yıkıyordu, yerler süpürülüp siliniyor. Tuvalet, normal banyo, ebeveyn banyosu ovuyordu. mutfak dolabının yüzünü, buzdolabını hem içini hem dışını siliyordu. Kirli varsa makineye atıp yıkayıp asıyordu. Üstüne bir de 10-15 gömlek, elbiseler pantolonlar ütülüyordu. Ahhh ahh 1 yıldır geliyordu, kaçırdım kaçırdım kadıncağızı...
Kizlar yine aradan giriyorum ama((
Gebelik sekeri cikti bende. Dr um diabetolog a yonlendirdi. Turkcesini bmiyorum :)
Yarin randevumuz var sonuclari gosterecegiz. Bakalim nediycek.
75 gr lik yapildi bana
Birinci 92 sinir benimde 92
Ikinci 180 sinir benim 204
Ucuncu 153 sinir benim 108
Muhtemelen diyet verecek. Benimkki gibi olan varmi . Ne yiyip ne iciyorsunuz.
Birde lierac almayi dusunen arkadaslar tup bitmez falan diye dusunmeyin . Dogumdan sonrada surersiniz normale donene kadar.
Kizlar ben geldim yine.herkes iyidir umarim umutegrcim alintidan gordum canim.hic uzulme kendi doktorundan baska kimsye guvenme cnm.saglik ocagindakide halt etmis.benimki kalp atisini bile duymadigi halde bana pa nik yaptirma
di.oyuzden bisi olmaz iicini rahat tut.
Dertsizim dualarimi bitirdim canim ekleye ilirsin
laternemin esine Rabbbim en kisa zamanda sifa vrrsiin.
Hanipekscim ozel mesajini aldim.artik ssizi p.tesi veya salidan itibaren yazabilicem.
Eve net baglanicak sonunda hallettik.
Opuyorum herkesi kizlar.
gecmis olsun canim ya... iyi cikartip rahatlamissin...
ya bizde dun balik aldik ama kargoyla geldi bi gunluk mesafeden,yanina buz torbasi koymuslar ama geldiginde balik hafif soguktu oyle buz gibi degildi
hava da normalde 0 derece olur ama dun 20 dereceydi aksilik iste
baligi buzluga attim dun hemen, esim diyorki aksam cikar yapalim, ya bozulmussa diye cok korkuyorum bebegime zarar verirse diye :18: anlarim heralde dimi bozulmussa kokusundan falan, ay hic yemesem mi ben
iyi akşamlar herkeze umarım herkez iyidir malesef ben çok giremiyorum bebişleriniz ve sizler iyisinizdir inşallah:26:
aaa kimsecikler yok..
herkese mutlu rüyalar diliyorum.. bende artık yatar..
sabah doktora gidiyoruz, ben feci permanperişan haldeyim.. bakalım doktor ne diyecek hemde bahane ile bebişimi görürüm dedim..
öpüyorum hepinizi..
selam kızlar
hastane çantasını almıştım fakat gecen gün hello baby de bu çanta içinde bakım ürünleri ile birlikte 39.90 liraydı..
içinde chicco şampuan,sabun yağ, ıslak mendil , pişik kremi var .. tek tek almaya kalkınca neredeyse bu fiyatın iki katı tutuyor
bu şekilde daha uygun geldi..
ben magazadan almıştım şuan int sitesinde de indirime girmiş düşünenler varsa tavsiye ederim :)
ben hala uyuyamadim.. az once krem sureyim karnima diye kalktim.. gobisin alt tarafinda iki ufak kirmizilik belirmis.. basladi sonunda catlamaya.. insallah anneme benzemem
bikini hayalleri kurarken sonsuza dek unutmam gerekmese bari..
uykum kacti resmen..
Boyle iste.
Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
biz bu çantayı aldık kızımla nasıl sizce bir de niveanın bebek bakım ürünleri hakkında bilgisi olan var mıı ??
Kızlaaar herkese günaydın dün tetanoz aşısı nedeniyle çok halsizdim bugünde ne olur ne olmaz dedim işe gitmedim ohh bütün gün evdeyim kızımla başbaşa kaldık :)
günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
daha gelmedi bugün elimde olur sanırım gelince yorum atarım canımÇantan geldi mi şekerim?
Tam benim tarzım yaa içim gitti :)
Bu kampanyada mı daha ne kadar sürücek.
Maaşım yatsada bende alsamm
balık bozulduysa pişirirken ağır koku oluşur ama gelen balığı neden tekrar dondurdun ki pişirseydiniz çözülen birşeyi tekrar dondurmak olmazmış o yüzden çözüldü mü yiyeceksin içine sinmezse yemegecmis olsun canim ya... iyi cikartip rahatlamissin...
ya bizde dun balik aldik ama kargoyla geldi bi gunluk mesafeden,yanina buz torbasi koymuslar ama geldiginde balik hafif soguktu oyle buz gibi degildi
hava da normalde 0 derece olur ama dun 20 dereceydi aksilik iste
baligi buzluga attim dun hemen, esim diyorki aksam cikar yapalim, ya bozulmussa diye cok korkuyorum bebegime zarar verirse diye :18: anlarim heralde dimi bozulmussa kokusundan falan, ay hic yemesem mi ben
çok güzel güle güle kullan canım nivea ürünlerinde bebeklere zararlı olan 26 parfüm ve paraben içermiyormuş bu önemli bir özellik bende nivea şampuanı aldım dalin de falan paraben içermez diye yazmıyor benimde arkadaşım incelemeiş ürünler arasında nivea daha iyi dedi bende baktım bencede öyle ben kendime de nivea ürünleri kullanırım güzel oluyor tavsiye ederim yaniGünaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Tamam şekerim mutlaka yaz.
Kırmızı mı seçmiştin ?
kırmızı hoşuma gitti ama her kıyafetle olmaz diye siyah aldım siyah ve kırmızıyı severim siyah üstünde kırmızı çizgileri de hoşuma gitti :)
ben hala uyuyamadim.. az once krem sureyim karnima diye kalktim.. gobisin alt tarafinda iki ufak kirmizilik belirmis.. basladi sonunda catlamaya.. insallah anneme benzemem
bikini hayalleri kurarken sonsuza dek unutmam gerekmese bari..
uykum kacti resmen..
kızlar dert etmeyin bence benim anneminde heryeri çatlak, şimdilik bende de bişey yok ama şu soya çekim meselesi yüzünden kesin çatlayacağım. valla çatlasamda giyerim bikinimi mayomu... kolay mı çocuk doğurdukta çatlattık bu deriyibebeklerimiz sağlıklı olsunlar canım napalım çatlamaya da razı olacağız artık. benim anneminde kaburgalarına kadar çatlakları var. bende inşallah ona benzemem diye dua ediyorum.
dün akşam ben de bakmıştım canım buna, güzel görünüyo eline geçince anlatsana biraz nasıl olduğunu bende almayı düşünüyorum bu tarz bişey.Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
canım sağlık durumuna bağlı kendini iyi hissediyosan devam et ama anladığım kadarıyla müdürün sana her halukarda eylüle kadar müsade etmiş. o zaman erken ayrılmanın bi sakıncası yok. birde yolun çok uzun olduğundan bahsediyodun. aslında bizim için en güzeli dinlenmek artık. ben 32. haftada ayrılmayı düşünüyorum.Günaydın kızlar ben geldim...
Dün müdürümle geçtik karşıya.
Gemide baya bir konuştuk.
Bana dedi ki sana eylül ayına kadar müsade.
Ağustosta zaten yurdışı izinli o yüzden çok iş olmaz.
6 aylık olana kadar bebeğinin yanında ol dedi.
Bende işden sorun olmaz mı müdürüm dedim.
Yok olmaz ben ayarlarım dedi.Ben zaten ücretsizde düşünüyordum dedim.
Ücretsiz düşünme cebinden gitmesin yıllık izinden de ayarlarız hallederiz dedi.
Çok ama çok mutlu oldum tabi:) Eğer doktorum çalışmama müsade ederse şubat sonuna kadar çalışcam zorlansamda idare edicem.
Ki zaten az önce işe geldim
Mart sonu,Nisan Sonu,Mayıs Sonu,Haziran Sonu zaten benim hakkım olan izin süresi olacak.
Temmuz ve ağustos sonunuda yıllık yada süt iznimi kullanmak istemessem ücretsiz alıcam.
Eylül başında iş başı yapıcam kısmetse.
Sizce ne yapmalıyım?32 haftada çıkayım mı bekliyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?