2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajım maşallah kızımıza
allah yardımcın olsun canım misafir misafiri evsahibi hiçbirini sevmez doğru söylemişler valla
senin kendine halin yok zaten inşallah yardım ediyorlardır tatlım ya.
çok yorma kendini kötü hissettiğin zaman uzan biraz.

canım ben de çok beğendim güle güle kullan tatlım.

geçmiş olsun umutegem. canım benim doktorumda kahveyi yasaklamıştı. çok seviyorum aslında türk kahvesini hergün mutlaka içerdim. ama şu an kokluyorum, sadece 3 kez içtim. nescafeyi ise hiç içmedim. inşallah dikkat edince düzene girer canım.

gözün aydın canım çok sevindim seninnn içinn

hepinize çok teşşekür ederim kızlar
iyi varsınız
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımız tek dileğim bu

en iyisini yapmışsın canım içmemekle
bende çok sık içmiyorum ama olacağı varmış demekki
allah dermansız dert vermesin devam ederse de(inşallah etmez)ilaçla halledilebilecek birşeymiş:26:

Evet canım her şekilde o hakkı tadını.
Yani ben haftayada çıksam izne eylül başında gelicem.
Ay sonuda çıksam eylül başında gelicem :)

Ama işde diyorki süt iznini kullanırsın yıllık iznini alırsın ücretini hep alırsın.
Bende ücretsiz kullanmak istiyorum.Diğer haklarım içerde dursun istiyorum.
Gerçi ücretsiz istiyorum dersem onuda kabul eder.O yüzden sıkıntı yok.
Çıkıp dinlensem fena olmaz...

Evet işim rahat canım.Ama işde yolum uzun gibi.

Evden durağa yürüyoruz.Sonra dolmuşa biniyorum.
5 dkda kprüdeyim ama dolmuş baya sarsıyor.
Sonra metroya biniyorum.20 dk o sürüyor.
Metrodan çıkıp gemiye yürüyorum.
Gemi deki yolculuk 20 dk suruyor.
Sonra iniyorum iş yerine yürüyorum 10 dk kadar.
Yaklaşık 2 durak mesafesi.İşde böyle

Gunaydin koca gobuslulerr nasilsiniz bakimmm.herkes iyi deilmi..
Ben iyiyum.p.tesi doktora gidicez.hem raporu alicaz hemde bebisi gorucez nasip olursa.

Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500*
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250*
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200*
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500*
Vilin•••100*
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200*
Cherryfe•••250*

Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)

12000 ihlasımızı tamamlamış bulunmaktayız. Allah hepinizden razı olsun. ağzınıza sağlık kızlar.

okurken bile uzun be ersnil... eşim götürüyo hergün beni arabayla 5dk lık mesafe, çıkıştada okuldan alıyo. ben buna bile nazlanıyom hemen izne ayrılcam diyorum. sen hiç durma zaten. müdüründe çok iyi maşallah. her çalışana nasip olmaz böylesi. ama o yol çekilmez bacım al gitsin raporu.
Gunaydin koca gobuslulerr nasilsiniz bakimmm.herkes iyi deilmi..
Ben iyiyum.p.tesi doktora gidicez.hem raporu alicaz hemde bebisi gorucez nasip olursa.
bizde iyiyiz katinacım sende mi doğum öncesi için rapor alıyosun. hepiniz oturacaksınız evde bi ben işe gideceğim heralde bu gidişle...

salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Allah'ın izniyle salı günüde hayırlı haberlerle geleceksin,ilaca gerek kalmayacak inşallah canım

Çok ama çok mutlu oldum tabi:) Eğer doktorum çalışmama müsade ederse şubat sonuna kadar çalışcam zorlansamda idare edicem.

Sizce ne yapmalıyım?32 haftada çıkayım mı bekliyeyim mi?

Ne iyi bir müdür sağolsun,çok şanslısın canım.

Sabah erken kalkmak,toplu taşıma araçlarına binmek,gündüz hep oturma pozisyonunda olmak vb. seni rahatsız etmeyeceğine inanıyorsan ve doktorunda bir sakınca görmüyorsa neden olmasın.Hayırlısı olsun inş. canım

Canım güle güle kullan çok hoşmuş gerçekten.Bende çantayı hanüz almamıştım,çok hoşuma gitti,paylaştığın için teşekkürler.

Bir arkadaşım Nivea'nın bebek ürünlerini önermişti,o iki çocuğundada kullanmış,memnun kalmış...

Ama biz detaylı araştırmalar sonucu sebamed'e karar verdik ve aldık.

ersnil canım senin yerinde ben olsaydım izine çıkardım.
yolun çok uzun çünkü. gittikçe ağırlaşıyoruz yürümek bile zor geliyor artık.
evde kendini yormadan içine sine sine hazırlıklarını tamamlarsın tatlım.

İşimin bu kadar rahat olmasına tek dezavantajım yol şekerim.
Eşim saolsun beni bırakıyor metroya.Ya taksiyle ya arabayla.
Ama hep saatlerimiz denk düşmüyor.Ben uyumak isteyince kociş geç kalıyor.
bugun mesela dolmuşa bindik,oturcaz diye yürüdükde yürüdük.
Ondan önceki gün ben otobüse bindim mesela sarsmasın diye kocişede otobüs ters.
O kadar masum baktı ki arkamdan,kıyamadım da kocişime...

Müdürüm gerçekden çok iyidir allah razı olsun.
Hani ben istesemde izin verse bu kadar sevinmezdim.
Herşeyi düşünüyor saolsun.Şuanda bile zor geliyor canım,arada ağlıyorum filan karnım daha da büyücek gün geçtikce dayanmak zor olur gibi.
Ama yinede doktorum çalış bir şey olmaz derse düşünücem.

Ben dayanırımda kuzucum bebeğimi riske atmak istemiyorum.
Allah korusun kalsam etsem yolsa,toplu araç kullanmakda zor,insanlar anlayışsız.
Evde olursam herkesin içi rahat edicek.

Anneme şimdi çantayı söyledim.
Haftaya 100 lira veririm sana alırsın şimdi sen acele edip alma dedi.
YAŞASINNNNNNNNN

Kocişde çanta önceliğimiz değil hatunum önce oğluşun eksikleri dedi.

Anneme şimdi çantayı söyledim.
Haftaya 100 lira veririm sana alırsın şimdi sen acele edip alma dedi.
YAŞASINNNNNNNNN

Kocişde çanta önceliğimiz değil hatunum önce oğluşun eksikleri dedi.

bence de zaten 40 çıkana kadar evde olacağız sonrasında da hemen gezmelere başlayamayız.

Dün kocişi kızdırdım arkasını döndü yattı.
Zar zor ikna ettim sarılmayada öyle uyudum.

Gece rüya görüyor heralde.
Hayatım üzerini açmışsın dedim.
Benzin dolduralım dedi.
O an koptumm Bakdım gözleri kapalı
Ne kadarlık olsun abi dedim.
10 Tl dedi.
Az değil mi abi dedim.
Gözlerini açtı.Az gelirse yine doldurursun hayatım dedi gözlerini kapadı
Canım kocişim yaaaa

Sabah da hayatım bana kızgın mısın diyorum.
Kızgınım hayatım diyor

Çok geçmiş olsun Tunç, tam hastalık mevsimi(

Dertsiz canım benim okunmuşum doğrudur. Bu arada anneciğinin iyi haberlerini almışsın sanırım:) Çok sevindim, gözünüz aydın:)

Oyyyy kolay gelsin Voltaj, ben iki kişiye yemek yapmaya zorlanıyorum hatta yapmıyorum bazen. Allah kolaylık versin, umarım çok sıkıntı olmaz. Ama sen yorulduğunda müsade iste, kendini helak etme boşver.. Kızına da kocaman bir maşallah:)

Canım sorma bu sağlık ocağına her gidiş bir alem. Ben de tetanoz 1. doz için gittiğimde kalp atışı dinleyelim dedi hemşire, sonra da demez mi kalp atışı duyamıyorum diye((( Nerdeyse yüreğime iniyordu, neee?? diyebildim sadece.. Neyse ki o an dr geldi, kalp atışı var endişelenme dedi, 135-140 civarı atıyor hatta dedi. Sadece çok hareketli olduğunda yerini denk getiremedik dedi. Ama ben dağıldım bu açıklamayı duyana kadar tabii( İkinci doz için gittiğimde aşıyı olup hemen kaçtım tekrar kalp atışı dinleyelim falan der diye:)) Ama neyse ki iyi haberler almışsın, maşallah oğluna:)

Ersnil çık bence 32 haftanda.. Benim dr.um bişi demişti daha ilk haftalarda şimdi daha mantıklı geliyor. Bebek doğduktan sonra bebeğinle olman önemli evet ama onu mümkün olduğunca rahminde taşıman ve iyi bakman da çok önemli demişti. Yolun da zorluymuş. Bana metroda geliyorlar, herkes üstüme üstüme yürüyor sanki inerken binerken o kalabalıkta.. Bence çık izne, son 2 ayını evinde keyifle geçir, bebek bakım kitapları oku, kendinle ilgilen...Tadını çıkar..

Kırmızı çok güzelmiş:)

selam kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum işte.
ilk hamileliğimde çok nazlıydım her şeye ah vah ederdim. meğerse ne rahat bi hamilelik geçirmişim de haberim yokmuş.
3 gündür hastanelerdeyim yine. pazartesi kaşıntılarımla birlikte bulantım da artınca dahiliyeye gidip karaciğer enzimlerime yine baktırdım.
salı sonucu aldım değerler 5 günde iki katına çıkmış. gastroenterelojiye gitmen lazım dedi.
dün sabahtan fakülteye gittim. kan ve ultrason istedi. öğleden sonra sonuçları göstermeye gittim. bi kısmı çıkmamış 3 buçukta gel dedi.
eve geldim 3 buçukta tekrar gittim. yorgunluktan ölüyordum 3. gidişimde. hastane eve çok yakın ama koca bi yokuş çıkılıyor utanmasam arabayla gidecektim artık.
neyse baktı değerlere karaciğerlerde sorun yok dedi. muhtemelen gebelik kolestazıymış. ama bunu anlamanın en kesin yolu kanda serum safra asidi düzeyine bakmakmış.
ki o tahlil kırıkkalede yapılmıyor. ankarada yaptırmam lazımmış. neyse ki burda bi özel hastanenin ankara düzen laboratuarıyla anlaşması var da bu sabah oraya kan verdim.
1 haftaya kadar çıkacak sonucum. o sonuca göre rapor çıkarıp ilaç başlayacaklar. 10 günde bir de enzim değerlerine baktırmam gerekecek doğuma kadar.
bebeğe bir zararı yok dedi doktor ama benim araştırmalarıma göre yükselme olmasa bile 37 haftalık olmadan bebeğin alınması gerekiyor yazıyor bütün sitelerde. ve kk da ki geçmiş konularda.
çünkü biriken safra bebeğe zarar veriyormuş bakalım takip edileceğim olmazsa ankarada bi kadın doğumcuya falan giderim. bebeğimi riske atmak istemiyorum.
hayırlısıyla sağlıkla bi doğsun kuzum başka bişey istemiyorum yaa çok stresli geçti hastalıklarla vs.yle. yazık kuzum stresli bi bebek olmaz inşallah..

laterne canım inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur. umutege canım çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya çok şükür inşallah bi sorun çıkmadan atlatacaksınız doğumu.
tuncss çok geçmiş olsun canım. dertsiz annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. bebeci ucuz atlatmışsın canım inşallah bi daha balıkla ilgili bi sorun yaşamazsın.
voltaj allah sabır versin karnı burnunda o kadar misafir çok zor canım yaaa inşallah çabucak giderler prensese de maşallah..

aklıma gelmeyenler varsa kusura bakmayın . hastalara acil şifalar. bebişlerinizin eşyalarını güle güle kullanın .

bu arada aklıma gelmişken niveanın pişik kreminden ben hiç memnun kalmadım . hiç geçirmedi bebeğimin pişiğini. şampuanı falan güzel de pişik kremi çok iyi değil bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…