voltajım maşallah kızımızaKızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağayarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorumcocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.
canım ben de çok beğendim güle güle kullan tatlım.Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
biz bu çantayı aldık kızımla nasıl sizce bir de niveanın bebek bakım ürünleri hakkında bilgisi olan var mıı ??
geçmiş olsun umutegem. canım benim doktorumda kahveyi yasaklamıştı. çok seviyorum aslında türk kahvesini hergün mutlaka içerdim. ama şu an kokluyorum, sadece 3 kez içtim. nescafeyi ise hiç içmedim. inşallah dikkat edince düzene girer canım.günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Günaydın kızlar ben geldim...
Dün müdürümle geçtik karşıya.
Gemide baya bir konuştuk.
Bana dedi ki sana eylül ayına kadar müsade.
Ağustosta zaten yurdışı izinli o yüzden çok iş olmaz.
6 aylık olana kadar bebeğinin yanında ol dedi.
Bende işden sorun olmaz mı müdürüm dedim.
Yok olmaz ben ayarlarım dedi.Ben zaten ücretsizde düşünüyordum dedim.
Ücretsiz düşünme cebinden gitmesin yıllık izinden de ayarlarız hallederiz dedi.
Çok ama çok mutlu oldum tabi:) Eğer doktorum çalışmama müsade ederse şubat sonuna kadar çalışcam zorlansamda idare edicem.
Ki zaten az önce işe geldim
Mart sonu,Nisan Sonu,Mayıs Sonu,Haziran Sonu zaten benim hakkım olan izin süresi olacak.
Temmuz ve ağustos sonunuda yıllık yada süt iznimi kullanmak istemessem ücretsiz alıcam.
Eylül başında iş başı yapıcam kısmetse.
Sizce ne yapmalıyım?32 haftada çıkayım mı bekliyeyim mi?
voltajım maşallah kızımıza
allah yardımcın olsun canım misafir misafiri evsahibi hiçbirini sevmez doğru söylemişler valla
senin kendine halin yok zaten inşallah yardım ediyorlardır tatlım ya.
çok yorma kendini kötü hissettiğin zaman uzan biraz.
canım ben de çok beğendim güle güle kullan tatlım.
geçmiş olsun umutegem. canım benim doktorumda kahveyi yasaklamıştı. çok seviyorum aslında türk kahvesini hergün mutlaka içerdim. ama şu an kokluyorum, sadece 3 kez içtim. nescafeyi ise hiç içmedim. inşallah dikkat edince düzene girer canım.
canım sağlık durumuna bağlı kendini iyi hissediyosan devam et ama anladığım kadarıyla müdürün sana her halukarda eylüle kadar müsade etmiş. o zaman erken ayrılmanın bi sakıncası yok. birde yolun çok uzun olduğundan bahsediyodun. aslında bizim için en güzeli dinlenmek artık. ben 32. haftada ayrılmayı düşünüyorum.
gözün aydın canım çok sevindim seninnn içinn
okurken bile uzun be ersnil... eşim götürüyo hergün beni arabayla 5dk lık mesafe, çıkıştada okuldan alıyo. ben buna bile nazlanıyom hemen izne ayrılcam diyorum. sen hiç durma zaten. müdüründe çok iyiEvet canım her şekilde o hakkı tadını.
Yani ben haftayada çıksam izne eylül başında gelicem.
Ay sonuda çıksam eylül başında gelicem :)
Ama işde diyorki süt iznini kullanırsın yıllık iznini alırsın ücretini hep alırsın.
Bende ücretsiz kullanmak istiyorum.Diğer haklarım içerde dursun istiyorum.
Gerçi ücretsiz istiyorum dersem onuda kabul eder.O yüzden sıkıntı yok.
Çıkıp dinlensem fena olmaz...
Evet işim rahat canım.Ama işde yolum uzun gibi.
Evden durağa yürüyoruz.Sonra dolmuşa biniyorum.
5 dkda kprüdeyim ama dolmuş baya sarsıyor.
Sonra metroya biniyorum.20 dk o sürüyor.
Metrodan çıkıp gemiye yürüyorum.
Gemi deki yolculuk 20 dk suruyor.
Sonra iniyorum iş yerine yürüyorum 10 dk kadar.
Yaklaşık 2 durak mesafesi.İşde böyle
bizde iyiyiz katinacım sende mi doğum öncesi için rapor alıyosun. hepiniz oturacaksınız evde bi ben işe gideceğim heralde bu gidişle...Gunaydin koca gobuslulerr nasilsiniz bakimmm.herkes iyi deilmi..
Ben iyiyum.p.tesi doktora gidicez.hem raporu alicaz hemde bebisi gorucez nasip olursa.
Allah'ın izniyle salı günüde hayırlı haberlerle geleceksin,ilaca gerek kalmayacak inşallah canımsalı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Çok ama çok mutlu oldum tabi:) Eğer doktorum çalışmama müsade ederse şubat sonuna kadar çalışcam zorlansamda idare edicem.
Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriAvvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
biz bu çantayı aldık kızımla nasıl sizce bir de niveanın bebek bakım ürünleri hakkında bilgisi olan var mıı ??
okurken bile uzun be ersnil... eşim götürüyo hergün beni arabayla 5dk lık mesafe, çıkıştada okuldan alıyo. ben buna bile nazlanıyom hemen izne ayrılcam diyorum. sen hiç durma zaten. müdüründe çok iyimaşallah. her çalışana nasip olmaz böylesi. ama o yol çekilmez bacım al gitsin raporu.
bizde iyiyiz katinacım sende mi doğum öncesi için rapor alıyosun. hepiniz oturacaksınız evde bi ben işe gideceğim heralde bu gidişle...
Ne iyi bir müdür sağolsun,çok şanslısın canım.
Sabah erken kalkmak,toplu taşıma araçlarına binmek,gündüz hep oturma pozisyonunda olmak vb. seni rahatsız etmeyeceğine inanıyorsan ve doktorunda bir sakınca görmüyorsa neden olmasın.Hayırlısı olsun inş. canım
ersnil canım senin yerinde ben olsaydım izine çıkardım.
yolun çok uzun çünkü. gittikçe ağırlaşıyoruz yürümek bile zor geliyor artık.
evde kendini yormadan içine sine sine hazırlıklarını tamamlarsın tatlım.
Anneme şimdi çantayı söyledim.
Haftaya 100 lira veririm sana alırsın şimdi sen acele edip alma dedi.
YAŞASINNNNNNNNN
Kocişde çanta önceliğimiz değil hatunum önce oğluşun eksikleri dedi.
bence de zaten 40 çıkana kadar evde olacağız sonrasında da hemen gezmelere başlayamayız.
Benim yazdıklarımı da görmüyorsun ki :26:
aaa kimsecikler yok..
herkese mutlu rüyalar diliyorum.. bende artık yatar..
sabah doktora gidiyoruz, ben feci permanperişan haldeyim.. bakalım doktor ne diyecek hemde bahane ile bebişimi görürüm dedim..
öpüyorum hepinizi..
Yüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Secilce500*
Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)
KİMİN KAÇ İHLASI EKSİK
Naz:500
Esrasm:200
Kızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağayarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorumcocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.
günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Günaydın kızlar ben geldim...
Dün müdürümle geçtik karşıya.
Gemide baya bir konuştuk.
Bana dedi ki sana eylül ayına kadar müsade.
Ağustosta zaten yurdışı izinli o yüzden çok iş olmaz.
6 aylık olana kadar bebeğinin yanında ol dedi.
Bende işden sorun olmaz mı müdürüm dedim.
Yok olmaz ben ayarlarım dedi.Ben zaten ücretsizde düşünüyordum dedim.
Ücretsiz düşünme cebinden gitmesin yıllık izinden de ayarlarız hallederiz dedi.
Ki zaten az önce işe geldim
Mart sonu,Nisan Sonu,Mayıs Sonu,Haziran Sonu zaten benim hakkım olan izin süresi olacak.
Temmuz ve ağustos sonunuda yıllık yada süt iznimi kullanmak istemessem ücretsiz alıcam.
Eylül başında iş başı yapıcam kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?