günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
Ben dayanırımda kuzucum bebeğimi riske atmak istemiyorum.
Allah korusun kalsam etsem yolsa,toplu araç kullanmakda zor,insanlar anlayışsız.
Evde olursam herkesin içi rahat edicek.
selam kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum işte.
ilk hamileliğimde çok nazlıydım her şeye ah vah ederdim. meğerse ne rahat bi hamilelik geçirmişim de haberim yokmuş.
3 gündür hastanelerdeyim yine. pazartesi kaşıntılarımla birlikte bulantım da artınca dahiliyeye gidip karaciğer enzimlerime yine baktırdım.
salı sonucu aldım değerler 5 günde iki katına çıkmış. gastroenterelojiye gitmen lazım dedi.
dün sabahtan fakülteye gittim. kan ve ultrason istedi. öğleden sonra sonuçları göstermeye gittim. bi kısmı çıkmamış 3 buçukta gel dedi.
eve geldim 3 buçukta tekrar gittim. yorgunluktan ölüyordum 3. gidişimde. hastane eve çok yakın ama koca bi yokuş çıkılıyor utanmasam arabayla gidecektim artık.
neyse baktı değerlere karaciğerlerde sorun yok dedi. muhtemelen gebelik kolestazıymış. ama bunu anlamanın en kesin yolu kanda serum safra asidi düzeyine bakmakmış.
ki o tahlil kırıkkalede yapılmıyor. ankarada yaptırmam lazımmış. neyse ki burda bi özel hastanenin ankara düzen laboratuarıyla anlaşması var da bu sabah oraya kan verdim.
1 haftaya kadar çıkacak sonucum. o sonuca göre rapor çıkarıp ilaç başlayacaklar. 10 günde bir de enzim değerlerine baktırmam gerekecek doğuma kadar.
bebeğe bir zararı yok dedi doktor ama benim araştırmalarıma göre yükselme olmasa bile 37 haftalık olmadan bebeğin alınması gerekiyor yazıyor bütün sitelerde. ve kk da ki geçmiş konularda.
çünkü biriken safra bebeğe zarar veriyormuş bakalım takip edileceğim olmazsa ankarada bi kadın doğumcuya falan giderim. bebeğimi riske atmak istemiyorum.
hayırlısıyla sağlıkla bi doğsun kuzum başka bişey istemiyorum yaa çok stresli geçti hastalıklarla vs.yle. yazık kuzum stresli bi bebek olmaz inşallah..
laterne canım inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur. umutege canım çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya çok şükür inşallah bi sorun çıkmadan atlatacaksınız doğumu.
tuncss çok geçmiş olsun canım. dertsiz annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. bebeci ucuz atlatmışsın canım inşallah bi daha balıkla ilgili bi sorun yaşamazsın.
voltaj allah sabır versin karnı burnunda o kadar misafir çok zor canım yaaa inşallah çabucak giderler prensese de maşallah..
aklıma gelmeyenler varsa kusura bakmayın . hastalara acil şifalar. bebişlerinizin eşyalarını güle güle kullanın .
bu arada aklıma gelmişken niveanın pişik kreminden ben hiç memnun kalmadım . hiç geçirmedi bebeğimin pişiğini. şampuanı falan güzel de pişik kremi çok iyi değil bence.
merhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördümdr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...
Ersnil çık bence 32 haftanda.. Benim dr.um bişi demişti daha ilk haftalarda şimdi daha mantıklı geliyor. Bebek doğduktan sonra bebeğinle olman önemli evet ama onu mümkün olduğunca rahminde taşıman ve iyi bakman da çok önemli demişti. Yolun da zorluymuş. Bana metroda geliyorlar, herkes üstüme üstüme yürüyor sanki inerken binerken o kalabalıkta.. Bence çık izne, son 2 ayını evinde keyifle geçir, bebek bakım kitapları oku, kendinle ilgilen...Tadını çıkar..
Kırmızı çok güzelmiş:)
selam kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum işte.
ilk hamileliğimde çok nazlıydım her şeye ah vah ederdim. meğerse ne rahat bi hamilelik geçirmişim de haberim yokmuş.
3 gündür hastanelerdeyim yine. pazartesi kaşıntılarımla birlikte bulantım da artınca dahiliyeye gidip karaciğer enzimlerime yine baktırdım.
salı sonucu aldım değerler 5 günde iki katına çıkmış. gastroenterelojiye gitmen lazım dedi.
dün sabahtan fakülteye gittim. kan ve ultrason istedi. öğleden sonra sonuçları göstermeye gittim. bi kısmı çıkmamış 3 buçukta gel dedi.
eve geldim 3 buçukta tekrar gittim. yorgunluktan ölüyordum 3. gidişimde. hastane eve çok yakın ama koca bi yokuş çıkılıyor utanmasam arabayla gidecektim artık.
neyse baktı değerlere karaciğerlerde sorun yok dedi. muhtemelen gebelik kolestazıymış. ama bunu anlamanın en kesin yolu kanda serum safra asidi düzeyine bakmakmış.
ki o tahlil kırıkkalede yapılmıyor. ankarada yaptırmam lazımmış. neyse ki burda bi özel hastanenin ankara düzen laboratuarıyla anlaşması var da bu sabah oraya kan verdim.
1 haftaya kadar çıkacak sonucum. o sonuca göre rapor çıkarıp ilaç başlayacaklar. 10 günde bir de enzim değerlerine baktırmam gerekecek doğuma kadar.
bebeğe bir zararı yok dedi doktor ama benim araştırmalarıma göre yükselme olmasa bile 37 haftalık olmadan bebeğin alınması gerekiyor yazıyor bütün sitelerde. ve kk da ki geçmiş konularda.
çünkü biriken safra bebeğe zarar veriyormuş bakalım takip edileceğim olmazsa ankarada bi kadın doğumcuya falan giderim. bebeğimi riske atmak istemiyorum.
hayırlısıyla sağlıkla bi doğsun kuzum başka bişey istemiyorum yaa çok stresli geçti hastalıklarla vs.yle. yazık kuzum stresli bi bebek olmaz inşallah..
laterne canım inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur. umutege canım çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya çok şükür inşallah bi sorun çıkmadan atlatacaksınız doğumu.
tuncss çok geçmiş olsun canım. dertsiz annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. bebeci ucuz atlatmışsın canım inşallah bi daha balıkla ilgili bi sorun yaşamazsın.
voltaj allah sabır versin karnı burnunda o kadar misafir çok zor canım yaaa inşallah çabucak giderler prensese de maşallah..
aklıma gelmeyenler varsa kusura bakmayın . hastalara acil şifalar. bebişlerinizin eşyalarını güle güle kullanın .
bu arada aklıma gelmişken niveanın pişik kreminden ben hiç memnun kalmadım . hiç geçirmedi bebeğimin pişiğini. şampuanı falan güzel de pişik kremi çok iyi değil bence.
merhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördümdr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...
ritim bozukluğu sık rastalanan anlık bişey, bence hiç takma
son döneme girdik
artık sadece güzel şeyler düşüneceğiz
vesvese yok
şeker yüzünden ne yediğimin tadı var ne içtiğimin
ama yine de en azından midem yanlıyor deyip iyi tarafından bakmaya çlışıyorum
her şey güzel olacak
geçmiş olsun canım; yine neler neler yaşamışsın; umarım tahlillerin temiz çıkar
Gunaydin koca gobuslulerr nasilsiniz bakimmm.herkes iyi deilmi..
Ben iyiyum.p.tesi doktora gidicez.hem raporu alicaz hemde bebisi gorucez nasip olursa.
yok canım film falan seyretmedimöncelikle hayırdır inşallah
dün gece bir film seyrettim; anlattıkların ona benziyor biraz. eğer o filmi seyretti isen ondan olmuştur dicem ama
Allahım hayra çıkarsın rüyanı canım benim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Bilinç altımız arada böyle oyunlar oynuyor işde bize.
Hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.
Çok ama çok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah bir hafta sonraki sonuçlarında iyi çıkar.
Önemli olan bebeğine zararı olmaması.Yinede kontrol altında tutulman en güzeli.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.Çaresi varki koşturuyorsun ya olmasaydı.
Artık son zamanlarımız hepimizin belli sıkıntıları oluyor,sabırlı olucaz,bol bol dua edicez sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşalllah.
Bilgi içinde teşekkür cnm.Sonra ne kullanmışdın pişik kremi olarak?
QUOTE]
çok sağol canım allah dermansız dert vermesin kimseye.
kırk gün pişiği geçmedi benim oğluşun sonra doktora gösterdik. 3 krem verdi(hametan, travazol, çinko oksit) karıştırıp sürdük geçirdi .
sonrasında da bepanthen, hametan, travazol sürüyorduk ta ki arkoyu keşfedene kadar. yağlı arko tüpler var ya ondan sürüyorum valla 1-2 saate hemen geçiriyor.
çok aşırı olduğu durumlarda mesela diş ishali hemen pişik yapar o gibi durumlar için de diğerlerinden destek alıyoruz yine.
Çok ama çok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah bir hafta sonraki sonuçlarında iyi çıkar.
Önemli olan bebeğine zararı olmaması.Yinede kontrol altında tutulman en güzeli.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.Çaresi varki koşturuyorsun ya olmasaydı.
Artık son zamanlarımız hepimizin belli sıkıntıları oluyor,sabırlı olucaz,bol bol dua edicez sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşalllah.
Bilgi içinde teşekkür cnm.Sonra ne kullanmışdın pişik kremi olarak?
QUOTE]
çok sağol canım allah dermansız dert vermesin kimseye.
kırk gün pişiği geçmedi benim oğluşun sonra doktora gösterdik. 3 krem verdi(hametan, travazol, çinko oksit) karıştırıp sürdük geçirdi .
sonrasında da bepanthen, hametan, travazol sürüyorduk ta ki arkoyu keşfedene kadar. yağlı arko tüpler var ya ondan sürüyorum valla 1-2 saate hemen geçiriyor.
çok aşırı olduğu durumlarda mesela diş ishali hemen pişik yapar o gibi durumlar için de diğerlerinden destek alıyoruz yine.
bunu hemen not aldım
ben bepantene merhem kullanmayı düşünüyordum
geçen gün reklemlerda bepantene in pişik kremini gördüm
önümüz yaz
yazın ped kullanmak bile nasıl zor olur
o narin popo ne yapsın bezin içinde
allah kabul etsin şifa olsun işallahYüksek Voltaj
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Mergen•••500*
Gorkemre•••500*
BoO•••500*
Dmt•••500*
Sedagg•••1000*
Voltaj•••400*
Katinamm•••250*
Aaumut•••300*
Hanipeks•••500*
Ersnil•••1000*
Perilous•••300*
Temmuz•••500*
Secilce•••500*
Lena•••200*
Laterne•••50*
Docalan•••500*
Ruveyda•••200*
Sernil•••300*
Bebeci•••150*
Tuncss•••50*
Gulimier•••500*
Naz•••500*
Vilin•••100*
Zapzup•••50*
Bh7086•••200*
Esrasm•••200*
Cherryfe•••250*
Toplam=12000(son gün Perşembe kızlar bilginize ,yetistiremeyen olursa lütfen onceden bildirin)
12000 ihlasımızı tamamlamış bulunmaktayız. Allah hepinizden razı olsun. ağzınıza sağlık kızlar.
kız adamı kızdırmışsın ama çok güldüm ya 10 TL sende az değilmi deyince adam uyandı tabi çokl komik yaaDün kocişi kızdırdım arkasını döndü yattı.
Zar zor ikna ettim sarılmayada öyle uyudum.
Gece rüya görüyor heralde.
Hayatım üzerini açmışsın dedim.
Benzin dolduralım dedi.
O an koptummBakdım gözleri kapalı
Ne kadarlık olsun abi dedim.
10 Tl dedi.
Az değil mi abi dedim.
Gözlerini açtı.Az gelirse yine doldurursun hayatım dedi gözlerini kapadı
Canım kocişim yaaaa
Sabah da hayatım bana kızgın mısın diyorum.
Kızgınım hayatım diyor
geçmiş olsun allah şifa versin de sonuçların iyi çıksın az bir zaman kaldı sağlıkla bebeğin doğacak böyle düşün morelin bozulmasın dermansız dert değil bu önemliselam kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum işte.
ersnil kesinlikle izne çıkmalısın. Çok şanslısın. Müdürün 10 numara adam. Maşallah deyim nazarım deymesin. Yolun uzunmuş. Meşakatli. Benim müdürden ben bahsetmeyim. Miğdeniz bulanır. Adam bana ne zaman izne çıkacan ne yapacan ne düşünüyorsun falan diye sorma bile sormuyor. Bir kaç kere konuyu ben açtım. Bana dediği laf 16 hafta iznini kulllanmayacan heralde. Bu iyi niyetli bir davranış olmaz. Hakkın varsa var. Sen yokken biz ne yapacaz dedi. Hayır çalıştığım firma türkiyenin en büyük firmalarından kurumsal bir firma. İstediği kadar ötsün o. Haklarımı kullanacam. vıdı vıdı yaparsa da dava açarım valla.
canım aslında canımı sıkan sağlık ocağındaki hemşire değilÇok geçmiş olsun Tunç, tam hastalık mevsimi(
Dertsiz canım benim okunmuşum doğrudur. Bu arada anneciğinin iyi haberlerini almışsın sanırım:) Çok sevindim, gözünüz aydın:)
Oyyyy kolay gelsin Voltaj, ben iki kişiye yemek yapmaya zorlanıyorum hatta yapmıyorum bazen. Allah kolaylık versin, umarım çok sıkıntı olmaz. Ama sen yorulduğunda müsade iste, kendini helak etme boşver.. Kızına da kocaman bir maşallah:)
Canım sorma bu sağlık ocağına her gidiş bir alem. Ben de tetanoz 1. doz için gittiğimde kalp atışı dinleyelim dedi hemşire, sonra da demez mi kalp atışı duyamıyorum diye((( Nerdeyse yüreğime iniyordu, neee?? diyebildim sadece.. Neyse ki o an dr geldi, kalp atışı var endişelenme dedi, 135-140 civarı atıyor hatta dedi. Sadece çok hareketli olduğunda yerini denk getiremedik dedi. Ama ben dağıldım bu açıklamayı duyana kadar tabii ( İkinci doz için gittiğimde aşıyı olup hemen kaçtım tekrar kalp atışı dinleyelim falan der diye:)) Ama neyse ki iyi haberler almışsın, maşallah oğluna:)
Ersnil çık bence 32 haftanda.. Benim dr.um bişi demişti daha ilk haftalarda şimdi daha mantıklı geliyor. Bebek doğduktan sonra bebeğinle olman önemli evet ama onu mümkün olduğunca rahminde taşıman ve iyi bakman da çok önemli demişti. Yolun da zorluymuş. Bana metroda geliyorlar, herkes üstüme üstüme yürüyor sanki inerken binerken o kalabalıkta.. Bence çık izne, son 2 ayını evinde keyifle geçir, bebek bakım kitapları oku, kendinle ilgilen...Tadını çıkar..
Kırmızı çok güzelmiş:)
bence bilinç altı rüyası canım bunlar korkmamerhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördümdr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...
ritim bozukluğu sık rastalanan anlık bişey, bence hiç takma
son döneme girdik
artık sadece güzel şeyler düşüneceğiz
vesvese yok
şeker yüzünden ne yediğimin tadı var ne içtiğimin
ama yine de en azından midem yanlıyor deyip iyi tarafından bakmaya çlışıyorum
her şey güzel olacak
rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın inşallah canım. hidrosefali ne ki pericim? bir yerden okudun da bilinç altına yerleşti demekki. ben anlamını bile bilmiyorum. çok mu cahilim neyim:26:merhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördümdr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...
canım valla ben alışveriş merkezinde tuvalet sırası bekliyordum.o da doğru
ama tüm gün evde hareketsiz kalırsın
iş yeri yoruyor falan ama ben evde olsam tüm gün yatardım
şimdi bile uyku düzenim bozuk, böyle devam ederse bizimki doğunca gece uyanık gündüz uyur olacak gibi
dün otobüse bindim ben 2 durak için. binerken boş yer vardı bindiğimde kalmamıştı: ve kimse bana yer vermedi: kabanlar yüzünden hamile olduğumuz anlaşılmıyor mudur nedir
neyse 5 dk ya indim zaten ama hamileliğim boyunca bir yer verilme tecrübesi yaşayamamış olacağım.
kendini en iyi sen tanırsın; havaları, kendini tart, doktoruna danış; kararını ver
ben her gün bir saat yürüyordum ama artık zorlanıyorum. azıcık eğimde bile nefes nefeseyim.
ama ben yürüyüşte zorlandıkça içerdeki daha da hareketleniyor
benim acı çekmem hoşuna gidiyor
allahım bu çocuk bana neler neler yapacak
içimde bir canavar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?