2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm dr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...

ritim bozukluğu sık rastalanan anlık bişey, bence hiç takma
son döneme girdik
artık sadece güzel şeyler düşüneceğiz
vesvese yok
şeker yüzünden ne yediğimin tadı var ne içtiğimin
ama yine de en azından midem yanlıyor deyip iyi tarafından bakmaya çlışıyorum

her şey güzel olacak

Ben dayanırımda kuzucum bebeğimi riske atmak istemiyorum.
Allah korusun kalsam etsem yolsa,toplu araç kullanmakda zor,insanlar anlayışsız.
Evde olursam herkesin içi rahat edicek.

o da doğru
ama tüm gün evde hareketsiz kalırsın
iş yeri yoruyor falan ama ben evde olsam tüm gün yatardım
şimdi bile uyku düzenim bozuk, böyle devam ederse bizimki doğunca gece uyanık gündüz uyur olacak gibi

dün otobüse bindim ben 2 durak için. binerken boş yer vardı bindiğimde kalmamıştı: ve kimse bana yer vermedi: kabanlar yüzünden hamile olduğumuz anlaşılmıyor mudur nedir
neyse 5 dk ya indim zaten ama hamileliğim boyunca bir yer verilme tecrübesi yaşayamamış olacağım.

kendini en iyi sen tanırsın; havaları, kendini tart, doktoruna danış; kararını ver

ben her gün bir saat yürüyordum ama artık zorlanıyorum. azıcık eğimde bile nefes nefeseyim.
ama ben yürüyüşte zorlandıkça içerdeki daha da hareketleniyor
benim acı çekmem hoşuna gidiyor galiba
allahım bu çocuk bana neler neler yapacak
içimde bir canavar var

geçmiş olsun canım; yine neler neler yaşamışsın; umarım tahlillerin temiz çıkar

öncelikle hayırdır inşallah

dün gece bir film seyrettim; anlattıkların ona benziyor biraz. eğer o filmi seyretti isen ondan olmuştur dicem ama

Haklısın kızlar,kendimi yormanın anlamı yok.
Yarın doktorumla randevum var,kendisine danışıp son kararımı vereceğim hayırlısıyla.

Bencede kırmızı çok güzel ama kıyafetlerle zor olur uyumu.
O yüzden siyah düşünüyorum.

Çok ama çok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah bir hafta sonraki sonuçlarında iyi çıkar.
Önemli olan bebeğine zararı olmaması.Yinede kontrol altında tutulman en güzeli.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.Çaresi varki koşturuyorsun ya olmasaydı.
Artık son zamanlarımız hepimizin belli sıkıntıları oluyor,sabırlı olucaz,bol bol dua edicez sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşalllah.

Bilgi içinde teşekkür cnm.Sonra ne kullanmışdın pişik kremi olarak?

Allahım hayra çıkarsın rüyanı canım benim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Bilinç altımız arada böyle oyunlar oynuyor işde bize.
Hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.

Kesinlikle,olumlu düşünelim ki olumlu olsun.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Gunaydin koca gobuslulerr nasilsiniz bakimmm.herkes iyi deilmi..
Ben iyiyum.p.tesi doktora gidicez.hem raporu alicaz hemde bebisi gorucez nasip olursa.

Katinacım selam canım. Seninle satlarımız aynı. Doğum günlerimizde aynı şimdilik. Raporu alabilmek için 32. haftayı doldurmak gerekmiyor mu. Biz senle önümüzdeki hafta ayın sekizinde yani cuma günü 32. haftayı dolruruyoruz. Bana doktor doldurunca gel dedi de. Bende haftaya cumartesi gitcem o yüzden. Önümüzdeki hafta içi gitsem alabilir miyim ki.

öncelikle hayırdır inşallah

dün gece bir film seyrettim; anlattıkların ona benziyor biraz. eğer o filmi seyretti isen ondan olmuştur dicem ama
yok canım film falan seyretmedim

inşallah canım sürekli kabus görüyorum ama bu beni çok korkttu Allahım hepimizie hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

ersnil kesinlikle izne çıkmalısın. Çok şanslısın. Müdürün 10 numara adam. Maşallah deyim nazarım deymesin. Yolun uzunmuş. Meşakatli. Benim müdürden ben bahsetmeyim. Miğdeniz bulanır. Adam bana ne zaman izne çıkacan ne yapacan ne düşünüyorsun falan diye sorma bile sormuyor. Bir kaç kere konuyu ben açtım. Bana dediği laf 16 hafta iznini kulllanmayacan heralde. Bu iyi niyetli bir davranış olmaz. Hakkın varsa var. Sen yokken biz ne yapacaz dedi. Hayır çalıştığım firma türkiyenin en büyük firmalarından kurumsal bir firma. İstediği kadar ötsün o. Haklarımı kullanacam. vıdı vıdı yaparsa da dava açarım valla.

allah kabul etsin şifa olsun işallah
kız adamı kızdırmışsın ama çok güldüm ya 10 TL sende az değilmi deyince adam uyandı tabi çokl komik yaa

geçmiş olsun allah şifa versin de sonuçların iyi çıksın az bir zaman kaldı sağlıkla bebeğin doğacak böyle düşün morelin bozulmasın dermansız dert değil bu önemli

rüyan hayra çıksın sen daha öncede sanki böyle rüyalar gördün bebeğinle ilgili ebdişe duyuyorsun o yüzden bilinç altında bu rüyaları görmene neden oluyor bebeğin sağlıklı bak sen uyanınca tekme de atmış kendini sıkma rahat et doğduklarında daha zor işimiz ne istiyorlar derdi nedir bilmeden peşlerinde deli olacağız

canım önemli bir şey olmadığına sevindim. Allah sağ salim oğluna seni kavuştursun.
şekerden bahsetmişsin canım açlık şekerin mi 100 çıktı. sabah mı ölçtün?
ben eve bayerin şeker ölçüm cihazını aldım. ilk günler sürekli ölçüyordum ama sonra iki günde bir bakmaya başladım.
bazen çok nadir de olsa sabah açlık şekerim 100 çıktı. ama genelde 90 ve altı çıkıyordu. tokluk şekerim de nerdeyese açlık şekerim civarında çıkıyordu.
şimdi sürekli ölçmüyorum umarım dalgalanmalar olmuyordur.
diyet meselesine gelince diyetisyenin verdiği diyeti sadeleştirdim o kadar yiyemiyorum ama kilo da aynı gibi.
inşallah bebiş iyidir. ben de kontrole rapor çıkartacağım zaman gideceğim nerden baksan 3 hafta sonraya denk geliyor

çok geçmiş olsun sıhhatle hamileliğini tamamlarsın inşallah. stres yapma stres yüzünden olmayan hastalıklar da ortaya çıkıyor. bol dua

müdürün erkek eşşş. sanırım hamile kadın halinden anlamayan ökz.... kanuni hakkını kullan hiç bir şey yapamaz. ezik durudukça daha çok üstüne geliyorlar. fırsat vermemek lazım. inşallah şu izin süresi mecliste onaylanırda bi güzel totoşlarının üzerine otururlar inşallah

canım aslında canımı sıkan sağlık ocağındaki hemşire değil
polikinikteki doktordu
bana sadace bebeğin kap ritmi bozuk dese yine belki bu kadar kormayacaktım bana bebeğin kap ölçümünün büyük olduğunu söyle nasıl yani ne olabilir dedimdede ben bu konunun uzamanı değilim kendi doktorun görsün dedi
o zaman beni korkutma değil mi neyse çok şükür ki birşeyi yok paşamın
doktor bebek de her insan gibi arada kalp çarpıntısı olabilir dedi
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin başka birşey istemiyorum
ömrümden ömür gitti dün 7 ay boyunca hiç bukadar korkmamıştım ben
allah hepsini korusun bizlere bağışlasın rabbim
bence bilinç altı rüyası canım bunlar korkma
çok düşünüyoruz bazı şeyleri ondan sanırım ben dün eşime diyorum daha doğru düzgün hiçbirşeyimiz yok en kısa zamanda tamamlayalım herşeyi allah korusun erken doğum olur falan

evet canım öyleymiş
allah bize böyle bir gün yaşatmayı yazmış yaşadık bizde
daha beterinden korusun

selaaammm..

bugun daha iyiyim sanirim.. doktordan geldik.. surup ve pastil verdi bana..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah

simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..

rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın inşallah canım. hidrosefali ne ki pericim? bir yerden okudun da bilinç altına yerleşti demekki. ben anlamını bile bilmiyorum. çok mu cahilim neyim:26:

canım valla ben alışveriş merkezinde tuvalet sırası bekliyordum.
bayanın biri benim yerime siz girin hamile hamile beklemeyin dedi.
diğer bayanların tuhaf tuhaf bir bakışları vardı ki görmeliydin.
tuvalet sırası verdi diye lavabonun dışında bekleyip kadına allah razı olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…