2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tuncss çok şükür canım iyi haberlerle geldin. maşallah paşamıza gerçekten kocaman olmuş. allah nazardan saklasın inşallah sen de bir an önce iyileşirsin tatlım.

çok sağol canım
allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
açlık şekerim 100 çıktı canım dün
15 gün önce 90 çıkmıştı arada denge bozuluyor işte artık dikkat edicem

secilce, dmt çok sağolun kızlar. anneme iltihaplı romatizma demişlerdi. iltihaplı romatizmada kullanılan ilaçlar kortizonluymuş ve birçok yan etkileri varmış. annem zaten diyabet, tansiyon ve kalp hastası bir de bu ilaçları kullansaydı nolurdu bilmiyorum. ama çok şükür sadece kireçleme çıktı.kıkırdakları güçlendirici ilaç verdi. inşallah faydası olur.

dmtçim çok geçmiş olsun tatlım ya. inşallah sonuçların iyi çıkar. dualarımız seninle bitanem.

geçmiş olsun canım allah şifa versin
son ayalara girdikçe hepimizde bi sıkıntı çıkıyor
allah yavrularımız korusun

maşallah prensesimize, birde annesini bu kadra yormasalar, dinlenebilse daha güzel toplanır kuzu
inşallah çabuk gider misafirin

çok geçmiş olsun canım, inşallah ilacada gerek kalmaz. anlık yaşadığın stresten kaynaklanmıştır. daha rahat olmaya çalış. aklına kötü birşey getirme

kırmızı

hamileyken saçınıı boyayan var mı kızlarrrr ? ben dün boyadım bebişimi etkilemişmidir :S:S:S:18:

canım artık sona yaklaşıyoruz, hepimizi erken doğum korkusu almaya başladı. çok kafata taktın demek. rahat ol, günü geldiğinde hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza. onları koklaya koklaya emzireceğiz

çok geçmiş olsun canım. aksilikler yakanı bırakmadı, zor bir hamilelik geçirdin. ama ödülün güzel

Ben de yazmıştım, çok girmediğin için görmedin tatlım. Bu aralar çok katılamasam da sizlere hep aklımdasın inan.

(Sabah yanlış alıntı yapmıştım, kusura bakmayın
)

geçmiş olsun;
hakikaten kocaman adam olmuş. eee anne baba uzun insanlar olunca...
yenidoğan setleri 50 cm lik olduğuna göre bayağı uzun bir bebek olacak

maşallah canım kuzu değil bu koç olmuş
Allah nazarlardan saklasın.

milletim lafta çok duyarlı da eyleme gelince zayıf biraz
eee burda iş kime düşüyor
biz annelere
oğlum bayanların sandalyesini tutmasa da kapıyı açacak; yaşlılara yer verecek

acaba bana ne zaman anne diyecek
ya da ben onu 10 aylıkken bakıcıya bıraktığım için bakıcıya mı anne diyecek

tuncss çok şükür canım iyi haberlerle geldin. maşallah paşamıza gerçekten kocaman olmuş. allah nazardan saklasın inşallah sen de bir an önce iyileşirsin tatlım.

saol canımmm.. inşallah daha iyi olacağım.. olmak zorundayım..
biraz iri olacak gibi..

geçmiş olsun;
hakikaten kocaman adam olmuş. eee anne baba uzun insanlar olunca...
yenidoğan setleri 50 cm lik olduğuna göre bayağı uzun bir bebek olacak

uzun mu dedin.. kim ben mi? yok caaanııımmm
doktor daha ilk ölçümlerde bu bebek 53 cmden aşağı doğmaz demişti.. iyi ki de demiş.. birde özellikle patikli tulumlardan sakın alma uzun olcak bu çocuk dedi durdu.. ve ben sadece 3 tane tulum aldım.. geri kalan herşey patiksiz.. iyi ki uyarmış yoksa varya ohooo neler neler alırdım.. şimdi benim bebe 50 cmden uzun olursa yenidoğan setini giyemicek mi ondan 1 tane almıştım.. hastane çıkışı olaraktan tamtakım.. neyse artık ne çıkarsa bahtımıza.. kilo da 4ü kesin geçer sana da sezeryan yolları gözükür dedi bu arada..

maşallah canım kuzu değil bu koç olmuş
Allah nazarlardan saklasın.

annesine benziyo oğlum da bende maşallah 0,1 tonluk bir koç olmaya az kalmış zarif biiir bayaaanım

sağolun kızlar korkularım var elbet artık rüyalarıma girmeyede başladı sonumuz hayrola
rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın inşallah canım. hidrosefali ne ki pericim? bir yerden okudun da bilinç altına yerleşti demekki. ben anlamını bile bilmiyorum. çok mu cahilim neyim:26:

canım hidrosefaliyi bir yerden okumuştum sanırım bebeğin beyni ile alakalı bir sorundu sanırım

canım maşallah Ali Emir'e kocaman olmuş maşallah boyuda kilosuda baya iyi aman nazar değmesin koçuma

yoksa doğum hazırlığı mı bu!!!!!!!!!!!!!!
seni süslü
aaaaaaaaaaaaa
benim daha geceliklerim yok
offffffffffffff

aynen canım dogum hazırlıgıı :) organik boya ile boyadım birazdanda kestiricem doguma yakın 1 kere daha boyamayı düşünüyorum renk iyice otursun die inş bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…