tuncss çok şükür canım iyi haberlerle geldin. maşallah paşamıza gerçekten kocaman olmuş. allah nazardan saklasınselaaammm..
bugun daha iyiyim sanirim.. doktordan geldik.. surup ve pastil verdi bana..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah
simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..
canım önemli bir şey olmadığına sevindim. Allah sağ salim oğluna seni kavuştursun.
şekerden bahsetmişsin canım açlık şekerin mi 100 çıktı. sabah mı ölçtün?
ben eve bayerin şeker ölçüm cihazını aldım. ilk günler sürekli ölçüyordum ama sonra iki günde bir bakmaya başladım.
bazen çok nadir de olsa sabah açlık şekerim 100 çıktı. ama genelde 90 ve altı çıkıyordu. tokluk şekerim de nerdeyese açlık şekerim civarında çıkıyordu.
şimdi sürekli ölçmüyorum umarım dalgalanmalar olmuyordur.
diyet meselesine gelince diyetisyenin verdiği diyeti sadeleştirdim o kadar yiyemiyorum ama kilo da aynı gibi.
inşallah bebiş iyidir. ben de kontrole rapor çıkartacağım zaman gideceğim nerden baksan 3 hafta sonraya denk geliyor
Kızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağayarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorumcocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.
günaydın kızlar
dün geç geldik eve haber veremedim kusura bakmayın
eve gelir gelmez oğlumun salıncağını kurdukkk
bütün günüm hastanede geçti dün çok korkuttu bizi oğlumuz ama çok şükür herşey iyi önce kendi doktorumuza gittik ordan da bebeklerde kalp iç organlardan daha iyi anlayan ölçüm yapan 2.düzel ultrasyonumuzu çeken doktora gittik.
kalbinde ritim bozukluğu varmış biraz arada hızlı atıyor yani ama kalbin yapısıyla ilgili hiçbir proplem yok dedi kalbi çok iyi dedibu tamamen tesadüf sonucu ortaya çıkmış dedi bugün yaşayacağınız varmış yaşamışsınız dedi:26::26:
benim içtiğim kahve-üzüntü stres bile sebep olmuş olabilirmiş birde şekerdende olabilirimiş dün şekerim 100 çıktı yine tam sınırda yani:26::26:artık daha çok dikkat edicem yediklerime falan
oğlum sağlıklı olsun yeterki
salı günü kontrole çağırdı yine aynı sorun devam ederse ilaç vereceklermiş bana:26:
merhaba kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördümdr ultrasona bebeğime bakıyor karnımın içi bir akvaryum gibi görünüyor bebeğim bulanık ve çamurla dolu bir suyun içinde bana hemen kendi doktoruna gitmelisin bu ultrason iyi değil diyor bende diyorumki bari bebeğimin kalbi atıyormu görseydim beni başka ultrasona alıyor bakıyor ve malesef bebeğin kalbi durmuş diyor hem bu bebekte hidrosefalide varmış diyor ben nasıl ağlıyorum sonra günlük pedde bir damla kan görüyorum bana bu nişan doğumun başlıyor diyor aman Allahım uyandım yarım saat dua ettim bebeğim hareket edince uyuyabildim rüyası bile zor...
selam kızlar nasılsınız? ben idare ediyorum işte.
ilk hamileliğimde çok nazlıydım her şeye ah vah ederdim. meğerse ne rahat bi hamilelik geçirmişim de haberim yokmuş.
3 gündür hastanelerdeyim yine. pazartesi kaşıntılarımla birlikte bulantım da artınca dahiliyeye gidip karaciğer enzimlerime yine baktırdım.
salı sonucu aldım değerler 5 günde iki katına çıkmış. gastroenterelojiye gitmen lazım dedi.
dün sabahtan fakülteye gittim. kan ve ultrason istedi. öğleden sonra sonuçları göstermeye gittim. bi kısmı çıkmamış 3 buçukta gel dedi.
eve geldim 3 buçukta tekrar gittim. yorgunluktan ölüyordum 3. gidişimde. hastane eve çok yakın ama koca bi yokuş çıkılıyor utanmasam arabayla gidecektim artık.
neyse baktı değerlere karaciğerlerde sorun yok dedi. muhtemelen gebelik kolestazıymış. ama bunu anlamanın en kesin yolu kanda serum safra asidi düzeyine bakmakmış.
ki o tahlil kırıkkalede yapılmıyor. ankarada yaptırmam lazımmış. neyse ki burda bi özel hastanenin ankara düzen laboratuarıyla anlaşması var da bu sabah oraya kan verdim.
1 haftaya kadar çıkacak sonucum. o sonuca göre rapor çıkarıp ilaç başlayacaklar. 10 günde bir de enzim değerlerine baktırmam gerekecek doğuma kadar.
bebeğe bir zararı yok dedi doktor ama benim araştırmalarıma göre yükselme olmasa bile 37 haftalık olmadan bebeğin alınması gerekiyor yazıyor bütün sitelerde. ve kk da ki geçmiş konularda.
çünkü biriken safra bebeğe zarar veriyormuş bakalım takip edileceğim olmazsa ankarada bi kadın doğumcuya falan giderim. bebeğimi riske atmak istemiyorum.
hayırlısıyla sağlıkla bi doğsun kuzum başka bişey istemiyorum yaa çok stresli geçti hastalıklarla vs.yle. yazık kuzum stresli bi bebek olmaz inşallah..
laterne canım inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur. umutege canım çok geçmiş olsun bebeğin iyi ya çok şükür inşallah bi sorun çıkmadan atlatacaksınız doğumu.
tuncss çok geçmiş olsun canım. dertsiz annenin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. bebeci ucuz atlatmışsın canım inşallah bi daha balıkla ilgili bi sorun yaşamazsın.
voltaj allah sabır versin karnı burnunda o kadar misafir çok zor canım yaaa inşallah çabucak giderler prensese de maşallah..
aklıma gelmeyenler varsa kusura bakmayın . hastalara acil şifalar. bebişlerinizin eşyalarını güle güle kullanın .
bu arada aklıma gelmişken niveanın pişik kreminden ben hiç memnun kalmadım . hiç geçirmedi bebeğimin pişiğini. şampuanı falan güzel de pişik kremi çok iyi değil bence.
Canım benim dileğimiz o ki güzel günler gelecek, eşin eskisinden daha sağlıklı olacak. Doğuştan ise bu durum hiç mi belli olmazmış ki bu yaşa kadar? Bu yaşta ortaya mı çıkarmış yani? Ameliyatta karaciğerin bir kısmının alınmasına gerek duymazlarsa iğne ile büyütmeleri sıkıntı yaşatır mıymış?
selaaammm..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah
simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..
selaaammm..
rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın inşallah canım. hidrosefali ne ki pericim? bir yerden okudun da bilinç altına yerleşti demekki. ben anlamını bile bilmiyorum. çok mu cahilim neyim:26:
canım valla ben alışveriş merkezinde tuvalet sırası bekliyordum.
bayanın biri benim yerime siz girin hamile hamile beklemeyin dedi.
diğer bayanların tuhaf tuhaf bir bakışları vardı ki görmeliydin.
tuvalet sırası verdi diye lavabonun dışında bekleyip kadına allah razı olsun dedim
hamileyken saçınıı boyayan var mı kızlarrrr ? ben dün boyadım bebişimi etkilemişmidir :S:S:S:18:
hamileyken saçınıı boyayan var mı kızlarrrr ? ben dün boyadım bebişimi etkilemişmidir :S:S:S:18:
tuncss çok şükür canım iyi haberlerle geldin. maşallah paşamıza gerçekten kocaman olmuş. allah nazardan saklasıninşallah sen de bir an önce iyileşirsin tatlım.
geçmiş olsun;
hakikaten kocaman adam olmuş. eee anne baba uzun insanlar olunca...
yenidoğan setleri 50 cm lik olduğuna göre bayağı uzun bir bebek olacak
maşallah canım kuzu değil bu koç olmuş
Allah nazarlardan saklasın.
rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın inşallah canım. hidrosefali ne ki pericim? bir yerden okudun da bilinç altına yerleşti demekki. ben anlamını bile bilmiyorum. çok mu cahilim neyim:26:
canım maşallah Ali Emir'e kocaman olmuş maşallah boyuda kilosuda baya iyi aman nazar değmesin koçumasaol canımmm.. inşallah daha iyi olacağım.. olmak zorundayım..
biraz iri olacak gibi..
uzun mu dedin.. kim ben mi? yok caaanııımmm
doktor daha ilk ölçümlerde bu bebek 53 cmden aşağı doğmaz demişti.. iyi ki de demiş.. birde özellikle patikli tulumlardan sakın alma uzun olcak bu çocuk dedi durdu.. ve ben sadece 3 tane tulum aldım.. geri kalan herşey patiksiz.. iyi ki uyarmış yoksa varya ohooo neler neler alırdım.. şimdi benim bebe 50 cmden uzun olursa yenidoğan setini giyemicek miondan 1 tane almıştım.. hastane çıkışı olaraktan tamtakım.. neyse artık ne çıkarsa bahtımıza.. kilo da 4ü kesin geçer sana da sezeryan yolları gözükür dedi bu arada..
annesine benziyo oğlum dabende maşallah 0,1 tonluk bir koç olmaya az kalmış zarif biiir bayaaanım
yoksa doğum hazırlığı mı bu!!!!!!!!!!!!!!
seni süslü
aaaaaaaaaaaaa
benim daha geceliklerim yok
offffffffffffff
benim doktorum katkısız doğal boya kullanırsam boyatabileceğimi söyledi.ben doğuma yakın boyatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?