2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook (

selam kızlar biriniz bahsetmişiniz mart annelerinin doğum yaptığını yemin ederim ağlamaktan okuyamadım bi bakın istterseniz..

Canım hayırlı olsun bebişin karyolası. Fotosunu paylaşmıştın hatırlıyorum bende evdeki hali sanmıştım, kurulum yapınca yine paylaş son halini görelim.

Geçmiş olsun, duyduğum birkaç kişi vardı bol su içip istirahatle sorunsuz doğum yapmışlar. Allahın izniyle sende vakti zamanı gelince sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebeğini.

kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook (

Geçmiş olsun canım. Yumuşak ve ılık içecekler iç bol C vitamini al, imkanın varsa istirahat et.

Son düzenleme:
Bende okudum kızlar,mart annenin doğum hikayesini.
Ağladım,ağladım ay nasıl duygulandım...

Eşi son anda yetişmiş doğuma.Yanağına bir buse kondurmuş eşinin içim gitti.
Bebeğimin ilk ağlama sesini duydum diye yazmış.
Kim bilir nasıl bir mutlulukdur.Allahım bizede yaşamayı nasip etsin inşallah.

Ben çıkıyorum kızlar..

Yarın doktor kontrolüm var o yüzden tüm gün izinli olucam.
Kendinize dikkat edin ptesi görüşürüz

inş sağlıkla bebişlerimiiz kucagımza alırızzz yaklastıkca cok heycanlanıorum ıns bebişimin eşi yukarı cıkar ya

doğum yapan mart annesinin hikayesini okudum çok duygulandım çok. Allah'ım bizelere vaktinde doğan , sağlıklı bebişler nasip eyle amin.

gogus ucunda kil sorunu ben de vardi ya simdi yok gibi, cikarsa da cimbizlada aliveririm, cikmaz insallah

bide dun aksam bi baktim tisortte islaklik hissediyorum sag gogsumden sut gelmis sonra soldanda gelmeye basladi daha az ama bi an tirstim erken dogum belirtisi diye ama okudugum kadariyla normal biseymis, boyle beyaz da degil rengi, seffaf biseydi, insallah dogumdan sonra da gelir hemen

baligi da attim cope esime de yedirmedim kokuyodu zaten, ders oldu bize guvenip almayiz daha kargoyla

Kızlar Mart Annelerinin doğum hikayeleri topiğini bende okudum ayy göz yaşlarımı tutamadım Alahım bizede hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah ...

pilates yapmaya başladığımdan beri daha enerjik oldum.çok faydasını gördüm.hepinize tavsiye ederim.en azından evde yapmaya çalışın spor merkezine gidemeseniz bile.
oh oh maşallah canım. süpersiniz valla
benimde canım sıkılıyor eşim gelmedi henüz bari bende pilates yapayım. bana da fikir verdin tatlım ya

pilates yapmaya başladığımdan beri daha enerjik oldum.çok faydasını gördüm.hepinize tavsiye ederim.en azından evde yapmaya çalışın spor merkezine gidemeseniz bile.
canım ben hamilelikten önce 2 yıl düzenli pilates yaptım. çalışmama rağmen akşamları yapıyordum. şimdi haftada bir yapmaya çalışıyorum. nefes egzersizlerinden sonra oğlum öyle hareketleniyor ki sorma teyzesi. daha şimdiden alıştırıyorum onu da

bir de ödem olmuyor canım sende de öyle mi? bende hiç şişkinlik yok. bacaklarım hala çöp gibi.

Son düzenleme:

merhaba sanırım siz cinsiyet tahmini yapıyormussunuz 10 ağustos 1986 doğumluyum 14 eylül son regl am adetlerim düzensiz dr a göre son regl 3 ekim çıkıyo tesekkürederim

hanipeks tatlım hoşgeldin
geliyorsun geçmişi okumakla zaman geçiyor hiç görüşemiyoruz canım ya.
sen izine ayrılana kadar yoğunluğun devam edicek sanırım. allah yardımcın olsun bitanem.

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Wosgi..................200
Tuncss.................200
Medet..................100

Toplam Eksik.........: 500

albümlerine baktım ne güzel şeyler almışsın sen oğluna güle güle kullanın hepsini. beşiğinizde güzelmiş bende o tarz bişey düşünüyorum. düşünüyorum düşünüyorum bi sonuca ulaşamıyorum

bi kaç gündür özellikle akşamları vajinama doğru ara ara giren acı hissediyorum. az önce yine oldu koltuktan kalkıp yürümeye başladım öyle bir acı girdiki elimle tutuyorum vajina mı... sizinde başınıza geliyo mu bu tarz şeyler.

sağol canım inşallah sende gönlüne göre beşik bulabilirsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…