kızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak..
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim:) yak istirahati yüzündenmi diyeyim yoksa sayesinde mi diyeyim aranıza katıldım.bebişimin suyu azaldı 25. haftada o gun bu gündür yatıp su içiyoruz.şimdilik durum stabil.bizim gibi sıkıntısı olan yada duyan oldu mu.
kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook(
oh oh maşallah canım. süpersiniz valla
oh oh maşallah canım. süpersiniz valla
benimde canım sıkılıyor eşim gelmedi henüz bari bende pilates yapayım. bana da fikir verdin tatlım ya
canım ben hamilelikten önce 2 yıl düzenli pilates yaptım. çalışmama rağmen akşamları yapıyordum. şimdi haftada bir yapmaya çalışıyorum. nefes egzersizlerinden sonra oğlum öyle hareketleniyor ki sorma teyzesi.pilates yapmaya başladığımdan beri daha enerjik oldum.çok faydasını gördüm.hepinize tavsiye ederim.en azından evde yapmaya çalışın spor merkezine gidemeseniz bile.
Kızlar canlarım nasilsiniz,
Su an kendimi zor attım yatağayarın kaynimda geliyor.
Bugun arkadaslar kaynanamgile hosgeldine geldiler Birde yemekli.evde kac cocuk vardı bilmiyorum,heryerden gupurtu(
Bugun Dr gittim sabah prensesi gördük maşallah deyin 1600 gr gecmis,yarmagul.
2 haftada bire düşmus kontroller.öyle gidecekmisim.
Yoruluyorum uzanamiyorumcocuklar bazen kavga ediyorlar dua edin.
Boyle iste.
sağol canım inşallah sende gönlüne göre beşik bulabilirsin tatlım.albümlerine baktım ne güzel şeyler almışsın sen oğluna güle güle kullanın hepsini. beşiğinizde güzelmiş bende o tarz bişey düşünüyorum. düşünüyorum düşünüyorum bi sonuca ulaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?