2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
maşallah tosunuma be ne kadar büyümüş annesi onu ne güzel beslemiş büyütmüş içinde nazar değmesin ikinize de sende ilaçlarla bol meyve yiyerek hemencecik düzel çok sevindim oğlun pek güzel olmuş maşallah

hamileyken saçınıı boyayan var mı kızlarrrr ? ben dün boyadım bebişimi etkilemişmidir :S:S:S:18:
neden boyadın ki organik bile olsa bence boyamamk lazım sonuçta kimyasal bu boyalar bebeklerimiz için o kadar korkuyoruz endişe ediyoruz böyle kendimiz için riske gerek yok tatlım işallah bir yan etkisi falan yoktur olmaz ama benim fikrim bir daha yapma yazık annesi o minicik kuzuna

kızlar doğum parası ne kadar ? bilen varsa cevaplayabilir mi?

bildiğim kadarıyla maaşının 3'te 2'sini alıyorsun ordan hesaplayabilirsin

Dilemcim doktor takvimine bakip ayin 4 unde gel raporunu yazalim dedi.doktordan doktora fark ediyoda olabilir.ozellikle sordum.32.haftanin dolmasi gerekmiyomu diye.hayir demisti.

günaydın canlar
benimki öne doğru top gibi bazen elime sert yuvarlak bişey geliyo karnımda da belli oluyo bakınca, eşimde dokunma öyle kafası o bıngıldakya şeklini bozarsın diyo
benimde benim de zorla eşimede izletiyorum elini koyuyorum. benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama bazen duyguları alınmış gibi davranıyo sinir ediyo ben
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamaları [/QUOTE]

evet ya göğüs ucunda kıl olan var mı şimdiden stres yaptım ya birileri görürse diye makasla kesicem bi iki gün kala:26:

Dilemcim doktor takvimine bakip ayin 4 unde gel raporunu yazalim dedi.doktordan doktora fark ediyoda olabilir.ozellikle sordum.32.haftanin dolmasi gerekmiyomu diye.hayir demisti.

Yani 31+1 olsan yetiyor anladığım kadarıyla..

Devam edecekler "Çalışabilir Raporu"
İzne ayrılacaklar "Çalışamaz Raporu" almak için bunu göz önünde buluduracak sanırım.

Katinacım sana şimdiden iyi istirahatler canım...

kızlar şimdi okudumda mart annelerinde doğuran varmış 30+.. da doğurmuş meleğini aaaay yavaş yavaş sıra bize mi geliyor acaba

Son düzenleme:

maşşallah oğluşuna bizde ayın 9unda gitcez inşallah bizimkide güzel kilo almıştır drnuz baya öngörülüymüş boyunu filan tahmin etmiş.bizimkine boyunu sorduk bi kez bile söylemedi bunlar net çıkmaz dio hep zaten yüzünüde 5.aydan beri göremedik hep pipisini gördük çocuğun

benim vardı hep aklımı kurcalıyordu bebeğimi emzirirken bu kıllar ağzına girer diye ama son 1-2 ayda döküldü kendiliğinden

Allah muhabbetinizi bomasın canım.

Napturunuz bakem kızlar
be. İyiyim gecmis olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
dmt cim gecmis olsun inşallah birşey çıkmaz sonuclardan, insanın moralini bozuyor böyle seyler ya neyse bebeklerimiz iyi olsunlar da , cok özenirim hamileliği sorunsuz gecen insanlara ben de yok yok olmadı yok düşük tehlikesi yok plesanta sızıntısı yok ense kalınlığı yok idrarda kan simdi bir de gebelik şekeri koyayım yanii Allah beterinden saklasın diyorum

Umutege birşey yok cok sukur bence de normaldir yani bizim bile kalp ritmimiz hep aynı degil ki bebelerin minicik kalpleri nasıl hep aynı olsun kuzum ben kahve iceyim kalbim artar pit pit normal

Tuncs maşallah oğluna doğurabi,irsin artık Saka saka beklesin biraz daha basketci çıkacak oradan , daha dogrusu karnından

Yuksek Voltaj gelmiş yazısından belli cok yorulmuş bile şimdiden , rana hanima maşallah , senin kızlar erken doguma hazırlıklı oluyorlar demekti maşallah

Ana hanipeks e bakın hele :) ne zamandır girmiyorsa artık alıntı yapmayı bile unutmuş

Bu arada egomego nerede

kızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.

kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.

ooooooohhh iyi yapmışsın vermişsin ağzının payını:):):)
aferin adama boya göndericek özür de dilemiş, öncesinde akıl etseydi iyi olurdu ama neyse en azından hatasını telafi etmeye çalışyo

Selam guzellerim♥♥
Eşimle disaridayim cepten girdiğim için listeyi duzenleyemedim :-( eve dönmem geç olacak daha dr'a gideceğiz :-(
Tefriciylerden eksik var.. Okuyup haber veremeyen varsa yada yetistiremeyecek olan mutlaka dua topigine yazsın..

Kimlerin eksik :

Wosgi
Lena
Tuncss
Medet
Vitamin

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim:) yak istirahati yüzündenmi diyeyim yoksa sayesinde mi diyeyim aranıza katıldım.bebişimin suyu azaldı 25. haftada o gun bu gündür yatıp su içiyoruz.şimdilik durum stabil.bizim gibi sıkıntısı olan yada duyan oldu mu.

canım sen benden hızlı davranmışsın

kızlar şimdi okudumda mart annelerinde doğuran varmış 30+.. da doğurmuş meleğini aaaay yavaş yavaş sıra bize mi geliyor acaba
:18:
benim vardı hep aklımı kurcalıyordu bebeğimi emzirirken bu kıllar ağzına girer diye ama son 1-2 ayda döküldü kendiliğinden
benimde ödüm patlıyodu doğumda görecekler ya da senin gibi çocuğun boğazına kaçacak diye ama çok şükür döküldü
bizde aynen böyleyiz kavga ederken böyle olunca da ciddi ciddi kavga edilmiyo uzatamıyorum hiç hemen gülesim geliyor.

iyi yapmışsın canım hatalarını bilsinler. neyse bi kurun da yatağı belki görünmeyen bi yerlerinde kalır boyamaya gerek kalmaz. ne meşakatli oldu sizin karyola işi bi an önce kurun da foto ekle. bir sürü özellik sayıp aklımı bulandırmıştın hala bi yatak alamadım oğluma o özellikleri taşıyan

hoş geldin... burada varmıydı hatırlamıyorum ama dışarıda duyduğum biri vardı bu tarz bi sorun yaşayan, dikkat edersen hiç bişeycik olmaz inşallah

valla kızlar benim evimdeki eşyalar 6 senede 4 kez taşındı ve hiç çizik yok.
paketlememizi de kendimiz yaptığımız halde deri koltuklarda falan hiçbişey yok.
adamı tekrar aradım vida koymamışlar çekmecelerin içine baktım yok.
şimdide asansörü kafama takıldı ona da eşim gelince baksın artık çünkü büyük parçalar kaldıramıyorum.
bi de babamı tanıyorlar o yüzden de çok mahçup olduk size diyorlar.

temmuzcum canım biz sürekli tayinci olunca kullanılabilir bişey olsun dedik.
oğlum ben bunu istemiyorum dediğinde o zaman tek kişik baza olarak kullanıcaz.
ya da 2 takım koltuk var birini satarsam yatacak yer kalmıyor o zamanda misafir için kullanıcam.
karyola büyüyen beşik ölçülerinden daha büyük boyutta.
eşim 1.85 boyunda o bile rahatlıkla yatar yani.
bi de altına sandık yaptırdık. onun içine de bir yatak aldığımızda 2 kişi çok rahat yatabilecek.
ileride arabalı falan oda alsam bile bu yatak bir kenara atılmayacak.
bizim karyola bir oda parasına denk geldi zaten kargoyla falan.
temmuzcum albümde var yatağın fotosu istersen bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…