organik boya ile boyadım doktoruma sormadım hiç 3 aydan sonra boyanabilcegi yazıodu internette :S
maşallah tosunuma be ne kadar büyümüş annesi onu ne güzel beslemiş büyütmüş içindeselaaammm..
bugun daha iyiyim sanirim.. doktordan geldik.. surup ve pastil verdi bana..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah
simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..
neden boyadın ki organik bile olsa bence boyamamk lazım sonuçta kimyasal bu boyalar bebeklerimiz için o kadar korkuyoruz endişe ediyoruz böyle kendimiz için riske gerek yok tatlım işallah bir yan etkisi falan yoktur olmaz ama benim fikrim bir daha yapma yazık annesi o minicik kuzunahamileyken saçınıı boyayan var mı kızlarrrr ? ben dün boyadım bebişimi etkilemişmidir :S:S:S:18:
kızlar doğum parası ne kadar ? bilen varsa cevaplayabilir mi?
Katinacım selam canım. Seninle satlarımız aynı. Doğum günlerimizde aynı şimdilik. Raporu alabilmek için 32. haftayı doldurmak gerekmiyor mu. Biz senle önümüzdeki hafta ayın sekizinde yani cuma günü 32. haftayı dolruruyoruz. Bana doktor doldurunca gel dedi de. Bende haftaya cumartesi gitcem o yüzden. Önümüzdeki hafta içi gitsem alabilir miyim ki.
Dilemcim doktor takvimine bakip ayin 4 unde gel raporunu yazalim dedi.doktordan doktora fark ediyoda olabilir.ozellikle sordum.32.haftanin dolmasi gerekmiyomu diye.hayir demisti.
saol canımmm.. inşallah daha iyi olacağım.. olmak zorundayım..
biraz iri olacak gibi..
uzun mu dedin.. kim ben mi? yok caaanııımmm
doktor daha ilk ölçümlerde bu bebek 53 cmden aşağı doğmaz demişti.. iyi ki de demiş.. birde özellikle patikli tulumlardan sakın alma uzun olcak bu çocuk dedi durdu.. ve ben sadece 3 tane tulum aldım.. geri kalan herşey patiksiz.. iyi ki uyarmış yoksa varya ohooo neler neler alırdım.. şimdi benim bebe 50 cmden uzun olursa yenidoğan setini giyemicek miondan 1 tane almıştım.. hastane çıkışı olaraktan tamtakım.. neyse artık ne çıkarsa bahtımıza.. kilo da 4ü kesin geçer sana da sezeryan yolları gözükür dedi bu arada.. :37annesine benziyo oğlum da bende maşallah 0,1 tonluk bir koç olmaya az kalmış zarif biiir bayaaanım
günaydın canlar
benimki öne doğru top gibibazen elime sert yuvarlak bişey geliyo karnımda da belli oluyo bakınca, eşimde dokunma öyle kafası o bıngıldakya şeklini bozarsın diyo
benimde benim de zorla eşimede izletiyorum elini koyuyorum. benim hissettiklerimi hissetsin istiyorum ama bazen duyguları alınmış gibi davranıyo sinir ediyo ben
benim de çıktı geçen gün kağan kocatepenin videosunda izledim. bebek erkekse daha çok kıllanma olur diyo. bende ilk başlarda gıcık oluyodum kıllara şimdi iyiyim aslan oğlumun kılları onlar diyorum. ama almamak gerekir heralde canım doğumdan sonra dökülür onlar. ama bende şöyle bi durum oldu, çok kısa bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. gögüs uçlarımda kıllanma olmuştu. sivri zekamla bi kaç kere cımbızla aldım onları iyice arttı ve güçlendi. nasıl kötü hissediyodum kendimi. hamilelikten sonra hepsi döküldü. 1-2 tane kaldı şimdi. hiç ellemiyorum onlarda dökülür heralde. tek dileğim bi daha çıkmamaları
evet ya göğüs ucunda kıl olan var mı şimdiden stres yaptım ya birileri görürse diye makasla kesicem bi iki gün kala:26:
Dün kocişi kızdırdım arkasını döndü yattı.
Zar zor ikna ettim sarılmayada öyle uyudum.
Gece rüya görüyor heralde.
Hayatım üzerini açmışsın dedim.
Benzin dolduralım dedi.
O an koptummBakdım gözleri kapalı
Ne kadarlık olsun abi dedim.
10 Tl dedi.
Az değil mi abi dedim.
Gözlerini açtı.Az gelirse yine doldurursun hayatım dedi gözlerini kapadı
Canım kocişim yaaaa
Sabah da hayatım bana kızgın mısın diyorum.
Kızgınım hayatım diyor
Allah muhabbetinizi bomasın canım.
kızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.
kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.
Selam guzellerim♥♥
Eşimle disaridayim cepten girdiğim için listeyi duzenleyemedim :-( eve dönmem geç olacak daha dr'a gideceğiz :-(
Tefriciylerden eksik var.. Okuyup haber veremeyen varsa yada yetistiremeyecek olan mutlaka dua topigine yazsın..
Kimlerin eksik :
Wosgi
Lena
Tuncss
Medet
Vitamin
:18:kızlar şimdi okudumda mart annelerinde doğuran varmış30+.. da doğurmuş meleğini aaaay yavaş yavaş sıra bize mi geliyor acaba
benimde ödüm patlıyodu doğumda görecekler ya da senin gibi çocuğun boğazına kaçacak diye ama çok şükür döküldübenim vardı hep aklımı kurcalıyordu bebeğimi emzirirken bu kıllar ağzına girer diye ama son 1-2 ayda döküldü kendiliğinden
bizde aynen böyleyiz kavga ederken böyle olunca da ciddi ciddi kavga edilmiyo uzatamıyorum hiç hemen gülesim geliyor.Amin canım..
Biz işde kocişle öyleyiz kızgınken bile hayatım diye hitap ederiz
El ele yürürüz,poğçamı alır,meyvesuyumu açar içirir.
Montumu siler
Sabahki kızgınlığın peşinden bunları yaptı beyimm
iyi yapmışsın canım hatalarını bilsinler. neyse bi kurun da yatağı belki görünmeyen bi yerlerinde kalır boyamaya gerek kalmaz. ne meşakatli oldu sizin karyola işi bi an önce kurun da foto ekle. bir sürü özellik sayıp aklımı bulandırmıştın hala bi yatak alamadım oğluma o özellikleri taşıyankızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.
kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.
hoş geldin... burada varmıydı hatırlamıyorum ama dışarıda duyduğum biri vardı bu tarz bi sorun yaşayan, dikkat edersen hiç bişeycik olmaz inşallahmerhaba arkadaşlar bende yeni geldim:) yak istirahati yüzündenmi diyeyim yoksa sayesinde mi diyeyim aranıza katıldım.bebişimin suyu azaldı 25. haftada o gun bu gündür yatıp su içiyoruz.şimdilik durum stabil.bizim gibi sıkıntısı olan yada duyan oldu mu.
ooooooohhh iyi yapmışsın vermişsin ağzının payını:):):)
aferin adama boya göndericek özür de dilemiş, öncesinde akıl etseydi iyi olurdu ama neyse en azından hatasını telafi etmeye çalışyo
valla kızlar benim evimdeki eşyalar 6 senede 4 kez taşındı ve hiç çizik yok.:18:
iyi yapmışsın canım hatalarını bilsinler. neyse bi kurun da yatağı belki görünmeyen bi yerlerinde kalır boyamaya gerek kalmaz. ne meşakatli oldu sizin karyola işi bi an önce kurun da foto ekle. bir sürü özellik sayıp aklımı bulandırmıştın hala bi yatak alamadım oğluma o özellikleri taşıyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?