2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kizlar kusura bakmayin haklarinizi helal edin.. telase sokmusum sizleri..
dualar tamamdir..

iyi geceler diliyorum mutlu ruyalar herkese..

eşim gelmedi hala çok canım sıkılıyor. öğlende sadece 10 dk gelip gitti. gelir gelmezde uyur zaten.offfff

laternam canım ben 100 tane okudum bile. artık haftaya devredersin benimkini

Allah kabul etsin tatlım,okunmuş olarak ekledim 100 Tefriciyeni

eşim gelmedi hala çok canım sıkılıyor. öğlende sadece 10 dk gelip gitti. gelir gelmezde uyur zaten.offfff

kıyamam sana fıstığım benim,işin zor Allah yardımcın olsun gelince sende kocişinle yat hemen bari birlikte uyuyun (

Allah kabul etsin tatlım,okunmuş olarak ekledim 100 Tefriciyeni

kıyamam sana fıstığım benim,işin zor Allah yardımcın olsun gelince sende kocişinle yat hemen bari birlikte uyuyun (

laterneciğim doktor sıklaştırdımı sizin kontrolleri?

laterneciğim doktor sıklaştırdımı sizin kontrolleri?

canım 2 hafta da bir çağırıyor 30. haftadan beri..
2 hafta önce gitmiştim bugün gittim yine..

bu arada maşallah oğlum iyiymiş çok şükür,herşey yolunda dedi dr
üzüntüden mi başka bşy den mi bilmiyorum ama bir süredir bulantılarım oluyor;bugün nst'de duramadım lavaboya zor yetiştim (
sizlerde de var mı bulantı,nefes darlığı:26:

maşallah kuzuna canım
malesef canım aynı durum bende de var akşam bulantılarım oluyor dua ediyorum Allahım nolur tekrar başlamasın bulantılar diye ama ben çıkarmamak için direniyorum tabi :18:
nefes darlığıda var canım normaldir diye düşünüyorum

masallah canim ogluna, bulantilarin belki strestendir sordun mu doktora, ben de yok baslamasin insallah da (

esininde senin isin de zor canim ya, bende esim sehir disana 4-5 gunluk is gezilerine gidiyor bazen ozaman cok fena bunaliyorum evde tek basima ( ogluslarimiz gelsin bize yoldas olsunlar

Esracım bulantıları dr'a sormak hiç aklıma gelmedi ( yapabileceği bşy yok nasılsa diye kabullendim

Perilous tatlım bence de inşallah yeniden başlamaz bulantılar
gerçi bu defa çok farklı bulanıyor benim;önce nefes alamıyorum ateş basıyor ve birden çıkarma ihtiyacı hissediyorum.. sonra rahatlıyorum :)) ama gün içinde 2-3 kez oluyor

kızlarrrr ocak ayını da yedik bitirdik şaka maka
Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

yok canım benmki akşam gelen bulantı şeklinde sadece aman son aylar sıkıntı yaşamayalım yaaaaa :18:

kızlar ben çıkıyorum;bugün kocişim çok yoruldu günlerdir evde yoktu zaten erkenden uyudu yarın yine yollara düşecek büyük ihtimalle (
hazır evdeyken yatayım yanına kokusunu içime çeke çeke uyuyayım

iyi uykular canım eşine de Allah kolaylıklar ve şifa versin inşallah sende sakın üzülüp stres yapma bebeğini düşün

bende çıkayım uyuyayım artık

esininde senin isin de zor canim ya, bende esim sehir disana 4-5 gunluk is gezilerine gidiyor bazen ozaman cok fena bunaliyorum evde tek basima ( ogluslarimiz gelsin bize yoldas olsunlar
her ne kadar alıştım desem de yine de zor geliyor canım ya.evde olmadıkları zaman ya bebeklerimiz hasta olursa napıcaz bu akşam sürekli onu düşünüp durdum. hastalansam bişey olsa eve de gelemicek eşim. bu saat oldu gelmedi daha. 2 hafta önce işlenen cinayetle uğraşıyorlar. sırtım çok ağrıdı ben de yatayım artık. ne zaman geleceği belli olmaz uyuyamam belki ama hiç değilse dinlenmiş olurum.

iyi geceler,tatlı rüyalar kızlar. allah rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…