2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende hiç ödem oluşmadı henüz vebenzeri olumsuzluklar.tuzu normalden fazla yememe rağmen . aman maşallah diyim.haklısın düzenli nesef alıp verme bebeği çok hareketlendiriyo

maşallah seninki baya tosuncuk olacak galiba sanada çok geçmiş olsun canım...

bu cümle beni mahvetti

yoksa doğum hazırlığı mı bu!!!!!!!!!!!!!!
seni süslü
aaaaaaaaaaaaa
benim daha geceliklerim yok
offffffffffffff

ben de almadım kuzumun odasından sıra gelmedi ki :26:

dr'a helal olsun valla...nasıl da güzel tutmuş tahmini...dr uyarmasaydı aldıkların ziyan olacaktı...

sağolun kızlar korkularım var elbet artık rüyalarıma girmeyede başladı sonumuz hayrola
canım hidrosefaliyi bir yerden okumuştum sanırım bebeğin beyni ile alakalı bir sorundu sanırım
bazen çok şey bilmek iyi olmuyo rüyalarını kafana takıp da kendini de bebeğini de boşuna huzursuz etme canım...hepimiz görüyoruz böyle kabuslar zaman zaman...

kızlar şimdi okudumda mart annelerinde doğuran varmış 30+.. da doğurmuş meleğini aaaay yavaş yavaş sıra bize mi geliyor acaba
erken değil mi

hadi gözün aydın canım ama çizilmesi kötü olmuş yaa...firmayı aramakla iyi etmişsin,yaptıkları işi doğru dürüst yapsınlar...insanın hevesini kursağında bırakıyolar kurunca fotosunu ekle de görelim canım...
kızlar albümlerinize eklediklerinizi ben göremiyorum :26:

bugün bizimde odamız geldi..kurduk,çok güzel oldu ama dün duvar kağıdımızı döşeyen adam mahvetti keşke hiç döşetmeseydim...bütün hevesimi kırdı adam

kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook (
geçmiş olsun canım...kızlar teker teker hasta olmaya başladık,dikkat edin kendinize nolur...korkumdan dışarı çıkamıyorum valla ben de hasta olursam diye...

doğum yapan mart annesinin hikayesini okudum çok duygulandım çok. Allah'ım bizelere vaktinde doğan , sağlıklı bebişler nasip eyle amin.
amiiiin...
ben de okuyum,kessin ağlarım,dayanamam....

maşallah size

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Wosgi..................200
Tuncss.................200
Medet..................100

Toplam Eksik.........: 500
canım okuyamayan olursa yarın okuyabilirim ben...

bende hiç ödem oluşmadı henüz vebenzeri olumsuzluklar.tuzu normalden fazla yememe rağmen . aman maşallah diyim.haklısın düzenli nesef alıp verme bebeği çok hareketlendiriyo
bende de hiç ödem falan oluşmadı çok şükür...egzersiz falan yapamıyorum ama akşamları yememe dikkat ediyorum sadece...bu ay hiç kilo almadım...her istediğimi de yedim...sanırım fazla kilo almadan tamamlicam 9 ayı...allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı...

Son düzenleme:

canım karyolanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın oğlun içinde kocaman olsun inşallah.

o zaman maşallah diyelim kendimize
canım googleda ebru şallı ile hamile pilatesi diye aratırsan çıkar belki.
ben dvd almıştım ordan yapıyorum.

genelde dvd indir yada satin al seklinde cikiyor canim, ben egzersiz yapiyorum kendim de nefes egzersizleri nasil oluyor onu merak etmistim hani derin nefes alip verme disinda biseymi diye

benimde oluyo ama az hemen geçiyo sonra.gerçi magnezyum da kullanıyorum ben kasılmayı önlüyomuş ama.sanırım artık normal biraz.

genelde dvd indir yada satin al seklinde cikiyor canim, ben egzersiz yapiyorum kendim de nefes egzersizleri nasil oluyor onu merak etmistim hani derin nefes alip verme disinda biseymi diye
derin nefesi burnundan alıp ağzından veriyorsun canım.

vilin,bh8076 teşekkür ederim kızlar. kurmak için can atıyorum ama sanırım cumartesi gününe kalacak. adamlar vidalarını göndermemişler. onun içinde fırçaladım zaten. cumartesi annemle babam gelicek onlar gelirken getireceler inşallah.

canım ben okuduğum 150 yi 200 e tamamlarım bu akşam.okuyabilirsem öğlene kadar biraz daha okurum.özelden msj atmıştım görmedin sanırım

benimde oluyo ama az hemen geçiyo sonra.gerçi magnezyum da kullanıyorum ben kasılmayı önlüyomuş ama.sanırım artık normal biraz.

bende sürekli kullanıyorum magnezyumu, biraz araştırdım netten. bebek dönüyo olabilirmiş. belki yeni dönüyodur oğlum son gidişimizzde doktor bişey dememişti.
kötü bişey değildir inşallah....

kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin bana (

3 arkadaşımız tefriciyelerle ilgili haber vermedi tamam diye toplam 500 eksik ediyor (

Bh8076 arkadaşımız önceden 150 okumuş 200e tamamlarım diyor..
ama diğerleri okuduysa diye gereksiz yere dua tamamlamaya çalışmayalım istiyorum (
tabi sabaha cvp gelmezse bu defa da dualar yetişmeyecek (

bende sürekli kullanıyorum magnezyumu, biraz araştırdım netten. bebek dönüyo olabilirmiş. belki yeni dönüyodur oğlum son gidişimizzde doktor bişey dememişti.
kötü bişey değildir inşallah....

canım bebekler bu aralar sürekli dönebilirlermiş...arada böyle şeyler yaşamamız normal bence...kötü şeyler düşünme...güzel şeyler düşünelim canım...bazen benimde midemin olduğu yerde oluyo öyle şeyler...ertesi gün bi bakıyorum bebek farklı bi yerden tekmeliyo...artık epey büyüdüler,dönerken falan mecburen canımızı acıtıyolar

canım sabaha kadar beklesen :26: eğer sabah da haber vermezlerse okuyabilecek durumda olanlar okur,tamamlar,olmaz mı :26:

keskin bir acı olunca korktum biraz canım. şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı sonrasında da olmaz da, zamanında doğururuz inşallah bebeklerimizi...

keskin bir acı olunca korktum biraz canım. şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı sonrasında da olmaz da, zamanında doğururuz inşallah bebeklerimizi...

bazen ben de korkuyorum ama netten araştırıp okuyunca da bu aylarda normal olduğunu görüp rahatlıyorum canım...hayırlısıyla tamamlasak kalan günlerimizi başka bi şey istemiyorum...şu ana kadar mide bulantısı dışında bi sıkıntı yaşamadım (eski dr'un yanlış teşhisini saymıyorum) çok şükür...bundan sonrası da öyle olur inşallah canım senin de dediğin gibi...
çok merak ediyorum kızımı artık...iyice sabırsızlanıyorum,hele bugün odasını düzenleyince daha da çok sabırsızlanmaya başladığımı farkettim...

canım yarın sabahı bekleyelim eğer cevap yazmazlarsa okumaya başlarız. biz okuduktan sonra cevap gelirse bizimkileri haftaya devrederiz olmaz mı? ben 7de uyanıyorum 8e kadar kahvaltı ediyoruz eşimle. eşim 8de gittikten sonra okurum okuyabildiğim kadar. diğer arkadaşlarda yardımcı olur zaten. duayı yetiştiririz sen merak etme canım. hatta şimdide okumaya başlarım laternam.

Allah razı olsun fıstığım.. bende isim niyetlenmeden okumaya başlayacağım birazdan;cvp gelirse okuduklarımızı haftaya bağışlarız artık

Allah razı olsun fıstığım.. bende isim niyetlenmeden okumaya başlayacağım birazdan;cvp gelirse okuduklarımızı haftaya bağışlarız artık

ben de okurum canım şimdi biraz...sabah yazarız buraya kaç tane okuduğumuzu...eksik kalırsa yine okuruz
nasıl niyetlenelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…