canım ben hamilelikten önce 2 yıl düzenli pilates yaptım. çalışmama rağmen akşamları yapıyordum. şimdi haftada bir yapmaya çalışıyorum. nefes egzersizlerinden sonra oğlum öyle hareketleniyor ki sorma teyzesi.daha şimdiden alıştırıyorum onu da
bir de ödem olmuyor canım sende de öyle mi? bende hiç şişkinlik yok. bacaklarım hala çöp gibi.
bende hiç ödem oluşmadı henüz vebenzeri olumsuzluklar.tuzu normalden fazla yememe rağmen . aman maşallah diyim.haklısın düzenli nesef alıp verme bebeği çok hareketlendiriyo
o zaman maşallah diyelim kendimizekiz nazar degdirceksiniz kendinize
nefes egzersizlerini nasil yapiyorsunuz kizlar?
maşallahselaaammm..
bugun daha iyiyim sanirim.. doktordan geldik.. surup ve pastil verdi bana..
bebise de baktik.. kuzuuummm koca adam olmus.. 45cm boyu 2100gr da kilosu.. masallah
simdi yatip dinlenecegim bol bol.. iyi olmam oglumun odasini hazirlamam lazim.. ogleden sonra duvar kagidi almaya gitcez.. halletmek istiyorum artik herseyi..
bu cümle beni mahvettimilletim lafta çok duyarlı da eyleme gelince zayıf biraz
eee burda iş kime düşüyor
biz annelere
oğlum bayanların sandalyesini tutmasa da kapıyı açacak; yaşlılara yer verecek
acaba bana ne zaman anne diyecek
ya da ben onu 10 aylıkken bakıcıya bıraktığım için bakıcıya mı anne diyecek
yoksa doğum hazırlığı mı bu!!!!!!!!!!!!!!
seni süslü
aaaaaaaaaaaaa
benim daha geceliklerim yok
offffffffffffff
dr'a helal olsun valla...nasıl da güzel tutmuş tahmini...dr uyarmasaydı aldıkların ziyan olacaktı...uzun mu dedin.. kim ben mi? yok caaanııımmm
doktor daha ilk ölçümlerde bu bebek 53 cmden aşağı doğmaz demişti.. iyi ki de demiş.. birde özellikle patikli tulumlardan sakın alma uzun olcak bu çocuk dedi durdu.. ve ben sadece 3 tane tulum aldım.. geri kalan herşey patiksiz.. iyi ki uyarmış yoksa varya ohooo neler neler alırdım.. şimdi benim bebe 50 cmden uzun olursa yenidoğan setini giyemicek miondan 1 tane almıştım.. hastane çıkışı olaraktan tamtakım.. neyse artık ne çıkarsa bahtımıza.. kilo da 4ü kesin geçer sana da sezeryan yolları gözükür dedi bu arada..
annesine benziyo oğlum dabende maşallah 0,1 tonluk bir koç olmaya az kalmış zarif biiir bayaaanım
bazen çok şey bilmek iyi olmuyosağolun kızlar korkularım var elbet artık rüyalarıma girmeyede başladı sonumuz hayrola
canım hidrosefaliyi bir yerden okumuştum sanırım bebeğin beyni ile alakalı bir sorundu sanırım
erken değil mikızlar şimdi okudumda mart annelerinde doğuran varmış30+.. da doğurmuş meleğini aaaay yavaş yavaş sıra bize mi geliyor acaba
hadi gözün aydın canım ama çizilmesi kötü olmuş yaa...firmayı aramakla iyi etmişsin,yaptıkları işi doğru dürüst yapsınlar...insanın hevesini kursağında bırakıyolarkızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.
kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.
geçmiş olsun canım...kızlar teker teker hasta olmaya başladık,dikkat edin kendinize nolur...korkumdan dışarı çıkamıyorum valla ben de hasta olursam diye...kızlaar sanırım üşüttüm içim yanıyo öksürüyorum çoook(
amiiiin...doğum yapan mart annesinin hikayesini okudum çok duygulandım çok. Allah'ım bizelere vaktinde doğan , sağlıklı bebişler nasip eyle amin.
maşallah size
canım okuyamayan olursa yarın okuyabilirim ben...Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :
Wosgi..................200
Tuncss.................200
Medet..................100
Toplam Eksik.........: 500
bende de hiç ödem falan oluşmadı çok şükür...egzersiz falan yapamıyorum ama akşamları yememe dikkat ediyorum sadece...bu ay hiç kilo almadım...her istediğimi de yedim...sanırım fazla kilo almadan tamamlicam 9 ayı...allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı...bende hiç ödem oluşmadı henüz vebenzeri olumsuzluklar.tuzu normalden fazla yememe rağmen . aman maşallah diyim.haklısın düzenli nesef alıp verme bebeği çok hareketlendiriyo
kızlarrrrrrrrrr karyolamız geldiiiiiiiiiiiii
ama yatak odasına nasıl sığacak çok büyük gibi görünüyor gözüme.
yataktan yuvarlanıp beşiğe öyle ulaşıcam gibi duruyor.
güya ölçüpte gittik bakalım açınca nasıl olacak.
kargoda köşeleri falan biraz çizilmiş çok moralim bozuldu. pıtpıtları yırtılmış.
firmayı aradım paketlemenizi hiç beğenmedim sizin gibi firmaya hiç yakıştıramadım
en azından köşelerine köşelik koysaydınız hem şehir dışına gideceğini biliyordunuz
insan biraz özen gösterir neresi olursa olsun bursa içinde bir yerde olsa paketlemeniz ona da uygun değil dedim.
adam boya göndericek özür dileye dileye bir hal oldu.
o zaman maşallah diyelim kendimize
canım googleda ebru şallı ile hamile pilatesi diye aratırsan çıkar belki.
ben dvd almıştım ordan yapıyorum.
benimde oluyo ama az hemen geçiyo sonra.gerçi magnezyum da kullanıyorum ben kasılmayı önlüyomuş ama.sanırım artık normal biraz.bi kaç gündür özellikle akşamları vajinama doğru ara ara giren acı hissediyorum. az önce yine oldu koltuktan kalkıp yürümeye başladım öyle bir acı girdiki elimle tutuyorum vajina mı... sizinde başınıza geliyo mu bu tarz şeyler.
derin nefesi burnundan alıp ağzından veriyorsun canım.genelde dvd indir yada satin al seklinde cikiyor canim, ben egzersiz yapiyorum kendim de nefes egzersizleri nasil oluyor onu merak etmistim hani derin nefes alip verme disinda biseymi diye
Selam guzellerim♥♥
Eşimle disaridayim cepten girdiğim için listeyi duzenleyemedim :-( eve dönmem geç olacak daha dr'a gideceğiz :-(
Tefriciylerden eksik var.. Okuyup haber veremeyen varsa yada yetistiremeyecek olan mutlaka dua topigine yazsın..
Kimlerin eksik :
Wosgi
Lena
Tuncss
Medet
Vitamin
benimde oluyo ama az hemen geçiyo sonra.gerçi magnezyum da kullanıyorum ben kasılmayı önlüyomuş ama.sanırım artık normal biraz.
bende sürekli kullanıyorum magnezyumu, biraz araştırdım netten. bebek dönüyo olabilirmiş. belki yeni dönüyodur oğlum son gidişimizzde doktor bişey dememişti.
kötü bişey değildir inşallah....
kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin bana(
3 arkadaşımız tefriciyelerle ilgili haber vermedi tamam diye toplam 500 eksik ediyor(
Bh8076 arkadaşımız önceden 150 okumuş 200e tamamlarım diyor..
ama diğerleri okuduysa diye gereksiz yere dua tamamlamaya çalışmayalım istiyorum(
tabi sabaha cvp gelmezse bu defa da dualar yetişmeyecek(
canım bebekler bu aralar sürekli dönebilirlermiş...arada böyle şeyler yaşamamız normal bence...kötü şeyler düşünme...güzel şeyler düşünelim canım...bazen benimde midemin olduğu yerde oluyo öyle şeyler...ertesi gün bi bakıyorum bebek farklı bi yerden tekmeliyo...artık epey büyüdüler,dönerken falan mecburen canımızı acıtıyolar
keskin bir acı olunca korktum biraz canım. şimdiye kadar bir sorunumuz olmadı sonrasında da olmaz da, zamanında doğururuz inşallah bebeklerimizi...
canım yarın sabahı bekleyelim eğer cevap yazmazlarsa okumaya başlarız. biz okuduktan sonra cevap gelirse bizimkileri haftaya devrederiz olmaz mı? ben 7de uyanıyorum 8e kadar kahvaltı ediyoruz eşimle. eşim 8de gittikten sonra okurum okuyabildiğim kadar. diğer arkadaşlarda yardımcı olur zaten. duayı yetiştiririz sen merak etme canım. hatta şimdide okumaya başlarım laternam.kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin bana(
3 arkadaşımız tefriciyelerle ilgili haber vermedi tamam diye toplam 500 eksik ediyor(
Bh8076 arkadaşımız önceden 150 okumuş 200e tamamlarım diyor..
ama diğerleri okuduysa diye gereksiz yere dua tamamlamaya çalışmayalım istiyorum(
tabi sabaha cvp gelmezse bu defa da dualar yetişmeyecek(
canım yarın sabahı bekleyelim eğer cevap yazmazlarsa okumaya başlarız. biz okuduktan sonra cevap gelirse bizimkileri haftaya devrederiz olmaz mı? ben 7de uyanıyorum 8e kadar kahvaltı ediyoruz eşimle. eşim 8de gittikten sonra okurum okuyabildiğim kadar. diğer arkadaşlarda yardımcı olur zaten. duayı yetiştiririz sen merak etme canım. hatta şimdide okumaya başlarım laternam.
tamam bende başlıyorum canım okumaya sen bi de bunu kafana takma bitanemAllah razı olsun fıstığım.. bende isim niyetlenmeden okumaya başlayacağım birazdan;cvp gelirse okuduklarımızı haftaya bağışlarız artık
Allah razı olsun fıstığım.. bende isim niyetlenmeden okumaya başlayacağım birazdan;cvp gelirse okuduklarımızı haftaya bağışlarız artık
ben de okurum canım şimdi biraz...sabah yazarız buraya kaç tane okuduğumuzu...eksik kalırsa yine okuruz
nasıl niyetlenelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?