2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

günaydın canım , yorgunluktan oluyo tabi bu ağrılar, çok çok geçmiş olsun, senin kadar koşturan yoktur aramızda Allah kolaylık versin, ama kurtuluş yoksa zevk almaya bakıcaz tabi yapıcak bişe yok:)

ay neden emzirilmiyomuş gece bebek???

Selam kizlar suan yoldayim hastaneye gidiyorum. Rapor alak icin. Sizce calisabilir raporumu almalyim.yol artik beni cok yoruyor. Oglusud tehlikeye qtmqk iwtemiyorum. Son zamanlarimiz artik. Evde skilir miyim.sizce. Kafam karisik

Selam kizlar suan yoldayim hastaneye gidiyorum. Rapor alak icin. Sizce calisabilir raporumu almalyim.yol artik beni cok yoruyor. Oglusud tehlikeye qtmqk iwtemiyorum. Son zamanlarimiz artik. Evde skilir miyim.sizce. Kafam karisik

Selam canım, seninle günlerimiz aynı :) ben çıktım valla izne bu hafta itibariyle. Yol durumumda sıkıntı olmamasına rağmen, iş yerindeki stres, bütün gün oturmaktan o sandalyenin her tarafıma batmasına fln dayanamadım artık. Sıkılmayız bence, bebişle ilgili şeylere odaklanırız, çok da güzel geçer vakit doğuma kadar :)

hepinize günaydın kızlar
ctesi doktora gittik oğluşum 1600 gr olmuş maşallah ama bana az geldi sankim dr bu haftalık bebekten daha ne bekliyorsun dedi ama benim yine de içime sinmedi gerçi herşey yolundaymış çok şükür tombik bir bebek olmayacak galiba bi de hiç bişe yapmadığım halde bi halsizlik sanki rüyamda çalışıyorum sabah kalktığımda kollarım bacaklarım ağrıyor hayırdır inşallah Allah voltaja yardım etsin ve de çalışanlara ben çalışsaydım enkaz olurdum heralde

gece bebeği niye emzirmiyormuşsun asıl tüm doktorlar gece 2 saatte bir emzirin sütün artmasını sağlıyor artı kalitesinin de artmasını sağlıyor diyorlar gece emzirmemek de neymiş doktorum diye bir programda bir doktor çıkmıştı da en fazla 2 saat farkla emzirin bebeği çünkü midesi avucu kadar çabuk doyar ve çabuk acıkır artı gece emzirildiğin de sütün kalitesi artar beyne daha fazla süt üretilmesi için emir gider sütünüz çoğalır dedi bebek uyanmasa dahi 2 saatte bir emzirin dedi

kuzum kendini iyi hissediyorsan eğer bence çalış çünkü arasın sana ihtiyacı olacak dayanabildiğin kadar dayan kuzum senin iş yeri rahat zaten kötülersen izin alırsın ama doğum sonrasına kalır iznin en azından aras beyle fazla vakit geçirirsin

selam kızlar nasılsınız? ben çççoookk yorgunum. bütün hafta sonu hiç oturmadım desem yeridir.
sanırım yalancı enerji başladı bende. yorgunluktan ölüyorum ama oturamıyorum yerime. bi de yapılacak iş çok olunca yumurta- kapı misali koşturup duruyorum.
cuma günü sonuçlarımı göstermeye gittim hastaneye şükür kanda safra asidi yokmuş. enzimler hala yüksek o yüzden kaşınmaya devam. cildiyeye sevk etti. orda da baktılar bişey yok. nemlendirici verdiler. 3 hafta sonra kontrol. haftada bir enzimlere baktırılacak. muhtemelen de doğurana kadar böyle gidecek. neyse hayırlısı diyelim artık kaldı 7 hafta Allahın izniyle.
hafta sonu çok yoruldum ama değdi bebişin eşyaları yerleşti güzelce dolabına. yeni alınanlar yıkandı ütülendi yerlerine yerleşti. bi tek hastane çantasını hazırlamak kaldı. onu da bugün yarın halledersem tamamdır. bi kaç ufak tefek eksiğimiz kaldı. onlar da kolay şeyler.
kıyafet vs.. anlamında alınacak eksik kalmadı gibi. kendime 1 takım gecelik aldım sadece. inşallah 1 takım daha beğenebilirsem tamam. bi de nine geceliği alıcam yeter :))

yüksek_voltaj canım çoook geçmiş olsun hem misafirlerin gidişine hemde böbreklerine. inşallah tez zamanda iyileşirsin canım.
dertsiz canım stent takılmayacağına çok sevindim. benim de böbrekte büyüme var. ağrıyı çekmesi kolay değil ama napalım bebişler için dayanıyoruz.
boo_ çok geçmiş olsun neyse ki kanama geçmiş kimbilir nasıl korkmuşsundur.
başka aklıma gelmeyenler varsa çok çok geçmiş olsun kızlar.
laterne canım eşinden haberler nasıl??

bebişlerin eşyalrı, odaları birbirinden güzel kızlar hepiniz güle güle kullanın...

Bende böyle düşünüyoum , Çalışabildiğim kadar çalışıcam, şu an çok ağır gitmiyor benim durum , Evde otursam boşa vakit geçiricem , Haftasonu ile kıyaslıyorum sadece akşama kadar yatıyorum , Ama benim yol sorunu yok , Eğer o çok ağır geliyorsa ,şöyle yapabilirsin sabah erken koştur koştur belki daha problem geliyordur, müdürün anlayışlı senin konuşup en azından insan trafiği rahatlayınca işe başlayım dersin idare eder mi acaba, Biraz geç gelip erken çıkmak gibi...

Çünkü gerçekten özel sektör için bu izinler sonrasına kalmasında çok önemli ...

Odanız çok çok güzel, iyi günlerde kullanın:)

Dertsiz canım maşallah, ne güzel haberler almışsın:) Bebeğim geriden geliyor diye üzülüyordun, bak maşallah ne güzel büyümüş:))) Senin de böbreğindeki sorun gerilemiş, ilaçlarını da kullan, tüm sıkıntılarından kurtul inşallah:)) Bu arada karyolanız nasıl oldu boyadan sonra?

Hiç az değil kilosu, tam haftasına uygun hatta:) Maşallah..

kızlar hastanedeyim usg nst konttrolü yaptılar normal gözüküyo şu an idrar tahlili sonuçlarını bekliyoruz

Boo çok çok geçmiş olsun, neyse ki herşey yolunda. Doğuma kadar bu heyecan bitmeyecek sanırım. Bugün nasılsın?

Bu habere çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun herkes için. Umarım hızlıca iyileşir..

Günaydın canım arkadaşlarım ve güzel bebekleri
Herkese iyi haftalar canlar

Hnaipeks canım sormuşsun, raporu 32+0 da almamız gerek diye anladım ben, umarım doğru anlamışımdır:))

Bu ağrılarından bir an önce kurtul inşallah Voltaj, çok ağrı çektin bi de üstüne misafirler vs Geçmiş olsun..

Kızlar,
Herkese süper bir hafta diliyorum:))

Bir de bişi sormak istiyorum: smiley kullanmak istiyorum, nasıl yükleniyor? Bilen var mı?
Öpüyorummmm herkesi...

ofpufya
tatlım odana en en en özelliklede en çok kapı süsünüze bayıldım bende aldım da öyle kapıya asılıo sadece bende böyle istiorum çok kıskandım aaaaaa

ersnilim

bence de bende düşünüyorum hafta sonu yatıyorum boş boş valla sivasta olmasam ege de olsam yada akdeniz de ve yaz olsa bir gün bile çalışmam denize gitmek için hahaha =)
ama kendimi iyi hissediyorum mükemmel değil ama iyi yani rahatsızlansam hemen lavaboya gidiyorum biraz orda kendime gelene kadar duruyorum daha sonra da iyi olunca çıkıyorum yanımda ki arkadas iyi birisi allahtan sağolsun onunla sohbet muhabbet aksam oluyor hem lş yerinde zaman daha çabuk geçiyor =) sen boşver izni mizni çalış bacımm çalış artı bence sana evde durmak zarar allah etmeye yer yeri bal dök yala eder olmadı bide tavana kadar boyayayım dersin yok sen çalış hantallayana kadar çalış =)

benim de 14 şubatta başlıyor yasal izin hakkım.ama 5 hafta daha çalışmak istiyorum. işim rahat sayılır da sağlığım biraz zorluyor. bugün bel kasık ağrım oldukça çok.bebek döndükçe de yan ve alttaki organlara baskı yaptığından herhalde. sonklama hissediyorum organlarda.
çalışmaya o kadar alıştım ki. bir de iz<in alsam apt .da kimse yok. akrabam da yok .gurbetteyim .vakit geçiremem. 4 gün grip için izin almıştım da. canım çok sıkılmıştı.5 hafta olsa patlarım ben evde.
5 ftayı doğum sonrası kullanmak istiyorum. bebekle ne kadar vzaman geçirirsek o kadar iyi olur.

Ya biz hala isim konusunda kararsıziz ( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))

MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA

Sizce?

kızlarrr imdaaatt reflü daktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr

Ya biz hala isim konusunda kararsıziz ( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))

MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA

Sizce?

bizcee yani benceee neva =)

listede yok diyeceksin ama en sevdiğim isimlerden birisini senin söylediklerin tarzında olduğu için paylaşmak istedim illa bunlardan diyorsan

Alya ismi Arapça kökenli olup (&#1571;&#1614;&#1604;&#1618;&#1593;&#1614;&#1604;&#1610;&#1575;&#1569;&#1615 “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir
dedi anlamına baktım bilmiyordum hoşuma gitti isim alya diorum

kızlarrr imdaaatt reflü daktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr

Süt iyi geliyor bana ama , bi dene biraz rhatlatır , İçine azcık karbonat at ..

günaydın kızlar evimizde ilk günümüz zaman geçmiyor gibi sanki
yapacak işte yok oğlumun cicilerini yıkayacaktım ama burda dalinin sıvı deterjanını bulamadımakşam eşim migrostan alacak.
dün oğluşun beşiğini de aldık 10 gün sonra gelecek...

voltaj canım geçmiş olsun:26:
bio canım sanada geçmiş olsun allah hastalarımıza şifa versin

Neva benim ilk listemde vardı :) Ama eşim çok sevmedi o ismi ( Alya ya taktı , hoşuna gitmiş , Bende sevdim ama ne bilim ..Söylemesi zor olur mu ki a ların ince söylenmesi gerek kalın söylere biri kötü oluyor :))

Aslında Şevval de var bende ama Onuda beğendiremedim kimselere,

Canım bende hem reflü hemde felaket bir mide yanması vardı demir ilacı 2'ye çıkınca dahada arttı rennie falan hiç bişi fayda etmiyodu midem delinecek sanmıştım dayanamayıp dokturumu aradım sonrasında bana Lansor mide koruyucu yazdı o günden beri ne yanma ne reflü çok rahatım istersen doktoruna bir sor ben çok rahat ettim :)

Süt iyi geliyor bana ama , bi dene biraz rhatlatır , İçine azcık karbonat at ..

oyy sütü bularım da karbonatı bulamam kuzum sütü deneyeyim dur iş yerindeyim bide lavaboda geberdim kusacak gibi edio kusamıom işlem yaparken oluo vatandas boş boş soru sordukça soruo kimse demiyor mu yazık =)

anneme dedim yıkayalım diye kızdı eski gibi olur dedi annişin karşısında boynum kıldan ince (annem bu lafımı duysa kadın şoka girer ağlar yemin ederim)
haha :119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…