Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
Kızlar sabah sabah aklıma geldi şeytan vesvese verdi ben masumum.
Kaynanam yine başladı bu geldiginde de sakın kotu birsey deyip günahını almayın sacınızı yolarim
"gece bebeği emzirme" ya kizimdada boyle derdi şimdi bu kızımda yanımda olacak ayyy ayyyy
Esime tembih koyarım Dr emzir dedi de diye ,gerçi dra kulak asma adam der.
İsssyyyaannnnn
Selam kizlar suan yoldayim hastaneye gidiyorum. Rapor alak icin. Sizce calisabilir raporumu almalyim.yol artik beni cok yoruyor. Oglusud tehlikeye qtmqk iwtemiyorum. Son zamanlarimiz artik. Evde skilir miyim.sizce. Kafam karisik
Kızlar sabah sabah aklıma geldi şeytan vesvese verdi ben masumum.
Kaynanam yine başladı bu geldiginde de sakın kotu birsey deyip günahını almayın sacınızı yolarim
"gece bebeği emzirme" ya kizimdada boyle derdi şimdi bu kızımda yanımda olacak ayyy ayyyy
Esime tembih koyarım Dr emzir dedi de diye ,gerçi dra kulak asma adam der.
İsssyyyaannnnn
Selam kizlar suan yoldayim hastaneye gidiyorum. Rapor alak icin. Sizce calisabilir raporumu almalyim.yol artik beni cok yoruyor. Oglusud tehlikeye qtmqk iwtemiyorum. Son zamanlarimiz artik. Evde skilir miyim.sizce. Kafam karisik
kuzum kendini iyi hissediyorsan eğer bence çalış çünkü arasın sana ihtiyacı olacak dayanabildiğin kadar dayan kuzum senin iş yeri rahat zaten kötülersen izin alırsın ama doğum sonrasına kalır iznin en azından aras beyle fazla vakit geçirirsin
İste Kızımın Odası Hanımla Bakalım Beğenecekmisiniz :)Eki Görüntüle 628832 Eki Görüntüle 628850 Eki Görüntüle 628833 Eki Görüntüle 628851
laternem canım oğlumu gördüm çok şükür.kilosu 1366 gr boyu da 40 cm olmuş.
doğum pozisyonunu almış, plesenta rahim ağzını kapatmıyormuş, suyu da gayet iyi dedi.
kan ve idrar tahlili yaptırdı. idrar yollarında yine enfeksiyon varmış.
kan tahlilindeki wbc değeri (vücuttaki enfeksiyonmuş) o da çok yüksek çıktı.
sabah hastaneye giderken bademciklerim bir anda şişti. kendimi çok kötü hissediyordum zaten.
antibiyotik kullanman şart dedi. antibiyotik kullanmak istemiyorum deyince pcden sağlık bakanlığının ilaçla ilgili yazdıklarını okuttu.
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılan bazı antibiyotikler bebeklerin dişlerinin yamuk çıkmasına neden oluyormuş.
eşim onu söyledi dr da benim verdiğim ilacın öyle bir etkisi yok dedi. neyse antibiyotiği 10 gün kullanıcam.
sonra sağ böbreğime baktı. genişleme var tel takılabilir bugün üroloji uzmanına mutlaka görün deyince ağlayarak başka hastanenin yolunu tuttuk.
üroloji uzmanı önce muayene etti sonra usgye gönderdi.usg sonucunda 10 mm olan genişlik 6 mmye düşmüş. o kadar sevindim ki anlatamam.
1 ay sonra tekrar gidicem bakalım. yine böbrek usgsi çekilecek. üroloji uzmanı da munorol verdi. inşallah daha da iyi olucam.
mergencim ben 63 kilo olmuşum. 5 haftada 2 kilo 800 gr almışım. 30 haftada tam 10 kilo aldım.
selamlar
bugün kontrolumuz vardı
bebegimin boyu 37 cm, kilosu 1.400 gr
bana az gibi geldi
ve bir ayda 1.300 gr almışım buna bile çok dedi dedi doktor o kadarda dikkat ediyorum :S
balık yiyemediğim için balık yagı verdi
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bi doğsa bebeklerimiz
kızlar hastanedeyim usg nst konttrolü yaptılar normal gözüküyo şu an idrar tahlili sonuçlarını bekliyoruz
iyi geceler fıstıklarım.
bizim işçi çok şükür iyiymiş.. beynindeki kan pıhtısı ilaçla dağılmış.. yarın burnundan filan ameliyat olacakmış.. inşallah kısa zamanda daha da iyi olacak..
sabah görüşürüz
Günaydın canım arkadaşlarım ve güzel bebekleri
Herkese iyi haftalar canlar
Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
Ya biz hala isim konusunda kararsıziz( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))
MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA
Sizce?
kızlarrr imdaaatt reflüdaktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
bizcee yani benceee neva =)
listede yok diyeceksin ama en sevdiğim isimlerden birisini senin söylediklerin tarzında olduğu için paylaşmak istedim illa bunlardan diyorsan
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ“şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir
dedi anlamına baktım bilmiyordum hoşuma gitti isim alya diorum
kızlarrr imdaaatt reflüdaktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
Süt iyi geliyor bana ama , bi dene biraz rhatlatır , İçine azcık karbonat at ..
günaydın kızlar evimizde ilk günümüz zaman geçmiyor gibi sanki
yapacak işte yok oğlumun cicilerini yıkayacaktım ama burda dalinin sıvı deterjanını bulamadımakşam eşim migrostan alacak.
dün oğluşun beşiğini de aldık 10 gün sonra gelecek...
voltaj canım geçmiş olsun:26:
bio canım sanada geçmiş olsun allah hastalarımıza şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?