2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın annecikler hafta sonu kızımla bütün işlerimizi bitirdik elifimin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladık artık beklioruz size bişey sorcam kızlar sabah kalkınca kasıklarımda çok ağrı oluo sizdede varmı acaba tuvaletimden dolayımı oluo anlamadım bide hastane öantasına biberon şampuan falan öle şeyler koymadım koymalımıyım sizce

hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri.güzel haftalarımız olsun inşallah:))

Günaydın annişlerrr,,

Güzel bir haftamız olsun inşallah,

E-Bebekte Avent emziklerde indirim var , Almayan arkdaşlar fiyatlar iyi gibi, Bende bakıyorum ama çeşitler çok karar veremedim, Ortodontik emzik nasıldır ondan alsak mı ? Ağız yapısını bozmayan daha iyi bir emzik midir?

Gunaydin fistiklarrr herkese iyi haftalarrrr
Dun benim karnim cok agridi adet sancisi gibi doguruim sandim valla )) neeyse dinlenince gecti yalanci sanci herhalde szde de oluyo mu

canım ne güzel ellerine sağlık biz de kızımın odasını boyadık, dolabını aldık, karyolasını bekliyoruz, kıyafetlerini yıkadım ütüledim, hastane çıkışını hazırladım gibi gibi, ( bikaç eksik var işte) koydum ama yoruldum tabi,ben hastane çantasına biberon koydum hatta annem de alakasız buldu ama ben sütüm gelmezse diye koydum ama şampuan falan koymadım

tuvaletimi tutmuşsam farkında olmadan kasıklarımda ağrı oluyo benim de evet, bi de hatta yorulunca üzülünce falan tam bacağımla kasığım arası bi yer çift taraflı ağrıyo hatta, doktor dinlenince geçiyosa problem değil dediği için önemsemiyorum fazla

günaydın herkese,
kasıklarım benim de çok ağrıyor. özellikle biraz oturduktan sonra yada sabah uyanınca. ayağımı kaldıramıyorum yürürken .resmen sürte sürte gidiyorum. felç olmuşum misali. bu durum beni korkutuyor. neden oluyor diye.hamlamaktan mı yoksa kilo artışından mıdiye. dr.sorduğumda çok hareketsiz kalmaktan da ağrır demişti.

hastane hazırlığında emzik koydum. bir de küçük kaşık koyarım. yani hemen biberona alışmaması için biberon almam.ilk oğlumda da. kullanmadım.
hemşire bebek doğduüunda göbek düşene kadar yıkama demişti.ilk oğlumu da evde yıkadığımdan hastanede şampuan da kaullanmadım.

kuzum sütün gelmezse bile biberona alıştırma dedi hemşire arkadaşım biberonun tadını alınca emmiomuş anneyi bebek kaşıkla ver dedi ama ben yinede koyacağım her ihtimale karşı sancı konusu takvimimdede yazıo rahim genişledikçe oluomuş

saolun kızlar walla tecrübe başka şey hemşire arkadaşımda kaşıkla ver demişti o zaman benim çantam hazır galiba

ben biberonda damaklı yumuşak olanlardan ilk oğlumda rahat kullandım. çenesinde destek sağladığı için. emzik modelini de öyle almıştım.
ama nedense piyasada pek çok görünmüyor bu modeller.
,ana kucağı olarak sadece önden arkaya değil de yanlara doğru da sallanabilen modellerden memnun kalmış tanıdıklarım. sizde ki fikirler nasıl?

kızlar günaydın. cumartesi günü kontrolüm vardı. doktora aynı zamanda çalışabilir raporu almak istiyorum dedim. İş görmezlik belgesi üzerine 09.02.2012 tarihinden ............ istiratlidir kısmını yazdı. alltada çalışır tikini işaretleyip kaşeledi falan verdi. Şimdi insan kaynaklarına verdim. Ordaki kızda yeni. Bu rapor böyle değil falan diyor. Antetli kağıda rapor gibi yazması lazımdı falan diyor. Kızda tecrübesiz. Tekrar doktorun yanına gitmem gerekiyor anlamadım. Çalışabilir raporu alan arkadaşlar sizlerin raporları nasıldı. Sabah sabah moralim alt üst oldu.

hastanede ilk etapta memeden süt gelemez diye.veya bebeğin de emiş gücü başta kuvvetli olamayacağını düşündüğümden elektrikli ğöğüs pompası götüreceğim hastaneye. onunla memedeki süt akışkanlığını teşvik edip ilk günlerde bebek aç kalmasın diye hemen başlamayı düşünüyorum.
allah hepimizin sütünü bol etsin inşallah.

Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revan normalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S

​Arkadaşlar kesinlikle biberona alıştırmayın. Emmesi için uğraşın. Eskiden anneler emerse emdirir emmezse bırakırmış. Uğraşırsanız emme ihtimalini arttırırsınız.

anammm kıyamam ya sana ben =( pollyannam benm

Kızlar sabah sabah aklıma geldi şeytan vesvese verdi ben masumum.
Kaynanam yine başladı bu geldiginde de sakın kotu birsey deyip günahını almayın sacınızı yolarim
"gece bebeği emzirme" ya kizimdada boyle derdi şimdi bu kızımda yanımda olacak ayyy ayyyy
Esime tembih koyarım Dr emzir dedi de diye ,gerçi dra kulak asma adam der.
İsssyyyaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…