günaydın annecikler hafta sonu kızımla bütün işlerimizi bitirdik elifimin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladık artık beklioruz size bişey sorcam kızlar sabah kalkınca kasıklarımda çok ağrı oluo sizdede varmı acaba tuvaletimden dolayımı oluo anlamadım bide hastane öantasına biberon şampuan falan öle şeyler koymadım koymalımıyım sizce
günaydın annecikler hafta sonu kızımla bütün işlerimizi bitirdik elifimin eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızı hazırladık artık beklioruz size bişey sorcam kızlar sabah kalkınca kasıklarımda çok ağrı oluo sizdede varmı acaba tuvaletimden dolayımı oluo anlamadım bide hastane öantasına biberon şampuan falan öle şeyler koymadım koymalımıyım sizce
canım ne güzel ellerine sağlık biz de kızımın odasını boyadık, dolabını aldık, karyolasını bekliyoruz, kıyafetlerini yıkadım ütüledim, hastane çıkışını hazırladım gibi gibi, ( bikaç eksik var işte) koydum ama yoruldum tabi,ben hastane çantasına biberon koydum hatta annem de alakasız buldu ama ben sütüm gelmezse diye koydum ama şampuan falan koymadım
tuvaletimi tutmuşsam farkında olmadan kasıklarımda ağrı oluyo benim de evet, bi de hatta yorulunca üzülünce falan tam bacağımla kasığım arası bi yer çift taraflı ağrıyo hatta, doktor dinlenince geçiyosa problem değil dediği için önemsemiyorum fazla
günaydın herkese,
kasıklarım benim de çok ağrıyor. özellikle biraz oturduktan sonra yada sabah uyanınca. ayağımı kaldıramıyorum yürürken .resmen sürte sürte gidiyorum. felç olmuşum misali. bu durum beni korkutuyor. neden oluyor diye.hamlamaktan mı yoksa kilo artışından mıdiye. dr.sorduğumda çok hareketsiz kalmaktan da ağrır demişti.
hastane hazırlığında emzik koydum. bir de küçük kaşık koyarım. yani hemen biberona alışmaması için biberon almam.ilk oğlumda da. kullanmadım.
hemşire bebek doğduüunda göbek düşene kadar yıkama demişti.ilk oğlumu da evde yıkadığımdan hastanede şampuan da kaullanmadım.
Günaydın annişlerrr,,
Güzel bir haftamız olsun inşallah,
E-Bebekte Avent emziklerde indirim var , Almayan arkdaşlar fiyatlar iyi gibi, Bende bakıyorum ama çeşitler çok karar veremedim, Ortodontik emzik nasıldır ondan alsak mı ? Ağız yapısını bozmayan daha iyi bir emzik midir?
Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?