2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kızlar Mina nasıl ben çok beğeniyordum :) ama Biz Deniz İnci de takıldık kaldık

kızlarrr imdaaatt reflü daktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr

cnm pulcet die bi ilaç var çok fayda edio doktoruna danış onu al ben kullanıorum çok iyi gerçekten

Selam kızzlaar

İyi bir hafta olsun hepimize..

Bakıyorum hazırlıklar tam gaz devam. Odalar kurulmuş, ciciler yıkanıp ütülenmiş.
Ben biraz ağırdan alıyorum, umarım sorunsuz yetiştiririm.

Doğum izinlerine ayrılanlar ve bir de kararsız arkadaşlarım var. Benim rapor hakkım da haftaya bakalım hayırlısı.
Öncelikle Dr. ne diyecek bakalım..

Ben de çalışıp izinlerimi doğum sonrasına aktarmak tarafındayım. Hem izin dönüşü ileri gitsin kafam rahat olsun diyorum hemde maddi olarak 1 ay bile fazladan maaş almak benim için önemli.

Fakat aklıma takılan 2 konu var..
Birincisi bu raporlu olduğumuz sürede bir sıkıntı olurda rapor kullanırsak toplam rapor hakkımızdan mı düşer? Çalışabilir raporunun üstüne çalışamaz raporu alınabilir mi yani?
İkincisi canlarım genelleme yapacak olursak (allah bilir tabi) çalışan annelerin bebekleri biraz erken doğarmış 37-38. haftalar falan. Bu durumda biz evde hiç istirahat edemeyebiliriz

32. veya 37. hafta diye kısıtlamışlar ortada bir yer seçme imkanımız olsa yaa.

nasıl yani canım yıkamayacakmısınız kıyafetlerini yoksa sonramı yıkamak için mi dedi:26:

voltajım geçmiş olsun, rabbim şifa versin. ne kadar kötü bişeymiş kum falan dökmek acısını çeken bilir valla.

çok sağol canım. neredeyse 1 aydır sürekli sol tarafıma yatıyorum oğlum sağa baskı yapmasın diye çok şükür bir sorun çıkmadı. sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım. şu kaşıntıda bir geçseydi de rahatlasaydın arkadaşım ya.

sağol tatlım oğlumun kilosu haftasına göre iyi maşallah. inşallah böyle devam eder.
karyolamız boyandı ama sadece 1 parçasını beğenmedim mobilyacı atölyeye götürdü.
komple boyayıp getirecek. karyola salonda duruyor çok kötü boya kokuyor.
kapısı kapalı pencereler açık koku geçerse haftasonu montajı yapılacak.

yok canım; senin raporun doğru. benimki de öyle bir belgeydi, bizim revire verdim girişini yaptılar revir olmayan işyerlerinde de insan kaynakları raporu almalı. üç nüsha bir rapor, üstünde iş göremezlik belgesi yazıyor ama içeriğinde 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor. çalışır işaretli oluyor.

kızlarrr imdaaatt reflü daktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
gaviscon likit i tavsiye ediyorum.ben 3 kutu içtim şimdiye kadar.2 şişem daha var.sağlık ocağına yazdırabilirsin. yazmalkarında sorun olmuyor.
zaten bu gaviskon özellikle hamileler için üretilmiş .

kızlar kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bi sancı var giderekte artıyor. pek fenayım yaa şimdi bi tuvalete gidip gelene kadar öldüm (

Selam kızzlaar

İyi bir hafta olsun hepimize..

32. veya 37. hafta diye kısıtlamışlar ortada bir yer seçme imkanımız olsa yaa.

İyi haftalar Nemu:)
Bu dediğin gibi mi Ben yanlış biliyormuşum Benim çalışmaya devam etmek için 32. haftada çalışabilir raporu alıyorsun ama 37. haftaya kadar istediğin zaman izne ayrılıyorsun diye biliyordum. Hangisi doğru acaba, bir bilen arkadaşlar:)))

canım ben almayı düşünüyordum bu kitabı zaten nasıl faydalı şeyler var mı içinde:)

Canım daha 25 sayfa okudum :)) Ama kitap tecrübe kokuyor:) Aklına gelebilecek her sorunla ilgili bir bölüm var içindekilere baktığım kadarıyla:) Oldukça kalın bir kitap, şimdi başlarsak ancak biter:)

Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Mergenim,görünce gecmise falan donemedim.
Kaçıncı haftadalar?ikizdi yanlış hatırlamıyorsam.
Cok stres oldum Rabbim saglikla kucağına aldırsın...

Yok şevvali bende sevmedim çok fazla var bak şöyle düşün bi ortama girdiğinde tanıştığında ya da makam sahibi olduğun da ismi etkilemeli =) alya bence farklı dikkat çekici etkileyici ve hoş bir isim alya hanım =)

damam sorayım dadlım

sedagg canım senin kinide sorayım bakalım hangisini yazarsa bahtima ama şimdi hemen süt alacağım =)

sağol canım kaşıntılarla yaşamayı da öğreniyorum yavaş yavaş ne yapayım her şey oğlum için
karyolanız da hayırlı olsun canım biraz üzüldün ama inşallah istediğin gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…