Neva benim ilk listemde vardı :) Ama eşim çok sevmedi o ismi( Alya ya taktı , hoşuna gitmiş , Bende sevdim ama ne bilim ..Söylemesi zor olur mu ki a ların ince söylenmesi gerek kalın söylere biri kötü oluyor :))
Aslında Şevval de var bende ama Onuda beğendiremedim kimselere,
Ya biz hala isim konusunda kararsıziz( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))
MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA
Sizce?
saat 15,00 te giriyoruz doğuma...
Ya biz hala isim konusunda kararsıziz( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))
MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA
Sizce?
kızlarrr imdaaatt reflüdaktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
oyy sütü bularım da karbonatı bulamam kuzum sütü deneyeyim dur iş yerindeyim bide lavaboda geberdim kusacak gibi edio kusamıom işlem yaparken oluo vatandas boş boş soru sordukça soruo kimse demiyor mu yazık =)
anneme dedim yıkayalım diye kızdı eski gibi olur dedi annişin karşısında boynum kıldan ince(annem bu lafımı duysa kadın şoka girer ağlar yemin ederim)
haha:119::119::119:
voltajım geçmiş olsun, rabbim şifa versin. ne kadar kötü bişeymiş kum falan dökmek acısını çeken bilir valla.Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme:
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
çok sağol canım. neredeyse 1 aydır sürekli sol tarafıma yatıyorum oğlum sağa baskı yapmasın diye çok şükür bir sorun çıkmadı. sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım. şu kaşıntıda bir geçseydi de rahatlasaydın arkadaşım ya.selam kızlar nasılsınız? ben çççoookk yorgunum. bütün hafta sonu hiç oturmadım desem yeridir.
sanırım yalancı enerji başladı bende. yorgunluktan ölüyorum ama oturamıyorum yerime. bi de yapılacak iş çok olunca yumurta- kapı misali koşturup duruyorum.
cuma günü sonuçlarımı göstermeye gittim hastaneye şükür kanda safra asidi yokmuş. enzimler hala yüksek o yüzden kaşınmaya devam. cildiyeye sevk etti. orda da baktılar bişey yok. nemlendirici verdiler. 3 hafta sonra kontrol. haftada bir enzimlere baktırılacak. muhtemelen de doğurana kadar böyle gidecek. neyse hayırlısı diyelim artık kaldı 7 hafta Allahın izniyle.
hafta sonu çok yoruldum ama değdi bebişin eşyaları yerleşti güzelce dolabına. yeni alınanlar yıkandı ütülendi yerlerine yerleşti. bi tek hastane çantasını hazırlamak kaldı. onu da bugün yarın halledersem tamamdır. bi kaç ufak tefek eksiğimiz kaldı. onlar da kolay şeyler.
kıyafet vs.. anlamında alınacak eksik kalmadı gibi. kendime 1 takım gecelik aldım sadece. inşallah 1 takım daha beğenebilirsem tamam. bi de nine geceliği alıcam yeter :))
yüksek_voltaj canım çoook geçmiş olsun hem misafirlerin gidişine hemde böbreklerine. inşallah tez zamanda iyileşirsin canım.
dertsiz canım stent takılmayacağına çok sevindim. benim de böbrekte büyüme var. ağrıyı çekmesi kolay değil ama napalım bebişler için dayanıyoruz.
boo_ çok geçmiş olsun neyse ki kanama geçmiş kimbilir nasıl korkmuşsundur.
başka aklıma gelmeyenler varsa çok çok geçmiş olsun kızlar.
laterne canım eşinden haberler nasıl??
bebişlerin eşyalrı, odaları birbirinden güzel kızlar hepiniz güle güle kullanın...
sağol tatlım oğlumun kilosu haftasına göre iyi maşallah. inşallah böyle devam eder.Dertsiz canım maşallah, ne güzel haberler almışsın:) Bebeğim geriden geliyor diye üzülüyordun, bak maşallah ne güzel büyümüş:))) Senin de böbreğindeki sorun gerilemiş, ilaçlarını da kullan, tüm sıkıntılarından kurtul inşallah:)) Bu arada karyolanız nasıl oldu boyadan sonra?
kızlar günaydın. cumartesi günü kontrolüm vardı. doktora aynı zamanda çalışabilir raporu almak istiyorum dedim. İş görmezlik belgesi üzerine 09.02.2012 tarihinden ............ istiratlidir kısmını yazdı. alltada çalışır tikini işaretleyip kaşeledi falan verdi. Şimdi insan kaynaklarına verdim. Ordaki kızda yeni. Bu rapor böyle değil falan diyor. Antetli kağıda rapor gibi yazması lazımdı falan diyor. Kızda tecrübesiz. Tekrar doktorun yanına gitmem gerekiyor anlamadım. Çalışabilir raporu alan arkadaşlar sizlerin raporları nasıldı. Sabah sabah moralim alt üst oldu.
gaviscon likit i tavsiye ediyorum.ben 3 kutu içtim şimdiye kadar.2 şişem daha var.sağlık ocağına yazdırabilirsin. yazmalkarında sorun olmuyor.kızlarrr imdaaatt reflüdaktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
Arkadaşlar bir kitap önereceğim: Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler:
Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler
Doğumdan önce evde vakit geçirirken oldukça yararlı olacaktır, ben kitabı aldım, okumaya başladım:)
Selam kızzlaar
İyi bir hafta olsun hepimize..
32. veya 37. hafta diye kısıtlamışlar ortada bir yer seçme imkanımız olsa yaa.
canım ben almayı düşünüyordum bu kitabı zaten nasıl faydalı şeyler var mı içinde:)
Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Neva benim ilk listemde vardı :) Ama eşim çok sevmedi o ismi( Alya ya taktı , hoşuna gitmiş , Bende sevdim ama ne bilim ..Söylemesi zor olur mu ki a ların ince söylenmesi gerek kalın söylere biri kötü oluyor :))
Aslında Şevval de var bende ama Onuda beğendiremedim kimselere,
Canım bende hem reflü hemde felaket bir mide yanması vardı demir ilacı 2'ye çıkınca dahada arttı rennie falan hiç bişi fayda etmiyodu midem delinecek sanmıştım dayanamayıp dokturumu aradım sonrasında bana Lansor mide koruyucu yazdı o günden beri ne yanma ne reflü çok rahatım istersen doktoruna bir sor ben çok rahat ettim :)
çok sağol canım. neredeyse 1 aydır sürekli sol tarafıma yatıyorum oğlum sağa baskı yapmasın diye çok şükür bir sorun çıkmadı. sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim tatlım. şu kaşıntıda bir geçseydi de rahatlasaydın arkadaşım ya.
sağol tatlım oğlumun kilosu haftasına göre iyi maşallah. inşallah böyle devam eder.
karyolamız boyandı ama sadece 1 parçasını beğenmedim mobilyacı atölyeye götürdü.
komple boyayıp getirecek. karyola salonda duruyor çok kötü boya kokuyor.
kapısı kapalı pencereler açık koku geçerse haftasonu montajı yapılacak.
nasıl yani canım yıkamayacakmısınız kıyafetlerini yoksa sonramı yıkamak için mi dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?