2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ofpufya, odanıza bayıldım, herşeyide hazır prensesin. sağlıkla büyüsün inşallah

Dertsiz oğluşuna maşallah, annenin yaptığı hırka atkı takımada bayıldım. paşamız iyi günlerde giysin.

BOO, geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın

Şimdii iyiyim kanama geçti ama yarın da doktora gideceğim hepiniz çok sağolun annelerim

yok cnm çokk haff bi kokusu vardı gerçekten o da senn de dedgn gibi sildkten sonra gtti şimdi içleri miss gibi dalin kokuo çamaşırların da sayesinde ....
cnm sormştm sana belki yazmssndır ama görmedm sizin o camlı tarafındaki çerçeve potlaşma yaptı mı? bizm yaptı bnm kociş çok mrklıdır tamre üç vida atmş o vidaları da boyadı beyaza kötü durmuo saglam da olmş bi daha atmaz heralde snamıorm ....

cnm çıtçıtlı badilerinn ayları ne yenidogan var mı mesela uzun kollu çıtçıtlı badi alalbrsn mesela biraz daha bi de tulumlarn nasl blmıorm da kendnden eldvnli tulumların ve alt üsüt takmların çok işe yarar oldgnu soyluo dogum yapan arkdaslarm ben bi kaç takm da oyle aldm aziz bebeden ....

meraba anne adayları...

Aranızda park yatak alan var mı varsa marka modelini söylermisiniz şuanda bunu araştırıyoruz ve çok kararsızız...

cnm yenidoğan çıtçıtlısı alıcam uzun kollu düşünmüyodum ama ondanda alıyım o zaman
teşekkür ederim

cnm yenidoğan çıtçıtlısı alıcam uzun kollu düşünmüyodum ama ondanda alıyım o zaman
teşekkür ederim

cnm yne uzun kollu gydrrsin mayısın başları falan sern oluo yne bi iki yenidogan bi iki de 0 3 al tmm işte sonra onun yaz nasl olsa ....

cnm yne uzun kollu gydrrsin mayısın başları falan sern oluo yne bi iki yenidogan bi iki de 0 3 al tmm işte sonra onun yaz nasl olsa ....

zaten hep badi kıyafet fln alacakken yaza denk geleceğini düşündüğümden kararsız kalıyorum ama yenidoğan alırım dediğin gibi
teşekkürler cnm
park yatak alıcm tavsiye edebilecğin bişey varmı birde dalin deterjan alıcm hangisi renk daha güzel kokuyo biliyomusun
bu arada kuzucuğuna selam sölüyo bnm minik kızım :)Eki Görüntüle 629892 Eki Görüntüle 629893 Eki Görüntüle 629900

AYY YERİZ BİZ SENN KUZUCUGU BENM DE KIZIM ÇOKK OPYR SENN FISTIGI
CNM YEŞL DALİN VAR BENDE ÇOK HOŞ KOKUSU DEDGM GİBİ BUTUN DOLAP MİS GİBİ KOKUO HALA Kİ BEN YUMUŞATICI KULLANMADM BEBEGN ÇAMAŞIRLARNDA .... CNM BEN PARK YATAK ALMADM AMA NETTE DOLAŞRKEN ŞU PARK YATAKLAR İLGİMİ ÇEKMİŞTİ Bİ BAK İSTERSEN
ANIL OCUK RNLER , crest - tortoise baby, 0324 235 77 70

bazen bana da oluyor uyku hali bugunse uyku tutumadii bi turlu erkenden kalktim hepsi hamilelikten iste depresyon degildir korkma :)

hani senin bebisin odasinin fotograflari

canım fotoğrafları çektim ama makineyle çektim.. kablosunu bulamadık :)) yoksa aklımdalar.. ilk bulduğum anda aktarıp ekleyeceğim canım..

uufff.. iyi ki kocalar iyi valla dediğin gibi.. son dakkada gelip yarım ağızla şunu yapıyım mı bunu yapıyım mı laflarına gıcık oluyorum..
benimki 1 haftadır hiç aramıyor beni.. oğlunu arıyor akşamları.. torununu soruyor.. beni soran yok.. sormasın bakalım, çıkar kokusu yakında.. vardır bişeye takıklığı.. kusar elbet.. ama artık hiiiç çekemem valla.. son hamişlik günlerimi zehir etmelerine asla müsade etmeyeceğim..
analarımız iyi ki varlar.. Allah'ım onlara sağlıklı upuzun ömürler nasip etsin ki hep yanımızda olsunlar..

tatlım o uyku hali bende de peydah oldu son günlerde.. ben de acaba depresyona mı girdim diye düşünüyordum:26: eee normalmiş demek ki

ohh yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti bi an.. ama bıraksalar tüm günümü uyuyarak geçirebilirim o derece yani..

iyi geceler fıstıklarım.
bizim işçi çok şükür iyiymiş.. beynindeki kan pıhtısı ilaçla dağılmış.. yarın burnundan filan ameliyat olacakmış.. inşallah kısa zamanda daha da iyi olacak..
sabah görüşürüz

canım,mart ortası gibi rahat gezebilir misin ki :26: şimdi bile fazla gezemiyorum ben,o zaman hiç gezemem...sen öyle olmazsın inşallah :26:

kiyafet eksimiz yok annem sagolsun bana alacak bisey birakmadi, yatak araba falan gibi buyuk seyler alicaz onu da netten karar verdim ne alicama az cok, buyuk bi magazaya gidip hepsini ayni anda aliriz diye dusunuyorum

tv izliyordum ve şu anda kanal d de en sevdiğim filmlerden biri başlıyor.. bu saatte olmaz ki ama yaaa..
''120'' kafkas cephesinde hayatını kaybeden evlatların öyküsü.. izlemeyenlere tavsiye ederim.. hoş şu saatte hepiniz mışıldıyorsunuz.. ben şimdi takılırım bu filme..

günaydın kızlar,

iyi haftalar olsun hepimize ve bebeklerimize inş.:)

Günaydııın annneleeer ve tatlı bebişleriii herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…