2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Seninde mi benim kuzucuk da dolamis boynuna doktor sorun olmaz dedi ama benim icim fena oluyo

Yaa evet,evham yaptım sürekli hareketlerini yokluyorum,günde en az 10 kere oynamalı dedi dr.um..
kontrole gitmiştim cuma günü kilo 1500 olmuş boy 41 cm..benim kiloysa aldı başını gidiyor..71.:26:
Şu an çok fena çalışmlarad kızım sanırsam,tünel mi kazıyor ne kaçmak için..zonk zonk idiriyor tekmeleri çıkış yoluna..

Çok geçmiş olsun Voltajım..ne zor senin işin ya..hamilelik bir yandan,taş bir yandan..

Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Hayırlısıyla kucağına aslın yavrularını inşallah,Allah Kurtarsın..

umutege, emekliliğin hayırlı olsun canım, bir kaç hafta sıkılırsın ama bebiş doğduktan sonra sıkılacak zamanın olmayacak.
tadını çıkar bu günlerin

ben ayın 16 sında doğum olacak sanıyordum. allah yardımcıları olsun, hem kızını hem oğlunu sağlıkla kucağına alıp evine döner inşallah.

kızlar voltajım duymasın ama ben hastane çantama bardak, çatal, kaşıkta koyacağım. hatta hastane kabul ederse nevresim bile koymayı düşünüyorum.

hastane ister kabul etsin, ister etmesin ben kendi nevresimimi havlumu götürürüm. hatta bebeğim içinde bir battaniyeyi yıkayıp ütüleyip onun yatacağı yere serdiririm.
ben hastane için terlik bulamadım. ev terliği gibi birşey mi aldınız yoksa, dışarıdada giyilebilecek terlikler mi

cnm bugun gttm ben dra kaşntı için kan tahlili yaptı hemen çarşmba çıkcak sonucu karacigerme baklcak bakalım :26:

Sagol canım benim bende cok ozledim benim misafir hala var canım yeğen ise girdi bizim şirkete yanımda suresiz suan icin
Aksam geç geliyor ekstradan sofra ( yatak ser topla.annem çıldırdı zaten kalmasına herkese izah et.cok yorgun beynim yorgun.
Geçecek elbet bugünler...
Doğumdan sonra hakikaten ne terliyirsun yüzün özellikle.hatta sildirirler o ter lekeleri alır diye:)silin bol bol...

sagol canım benim sıcak koyarsam cok kusturuyor zaten devamı çıkar
Öyle boyle cekecegim geçecek artık
Öyle canım bende veririm de,
Karşındaki sağır dilediğince bagir...

Selam kızlar ben geldim...

Kararımı verdim...Bu hafta cuma itibari ile izinli olacağım.
Raporumuda pazartesi iş yerine getireceğim...

Benim işim çok rahat evet ama yol beni çok zorluyor kızlar.
Servis yok.Evden çıkıp dolmuşa (minubuse) biniyorum.Tangır tungur gidiyor sarsıyor ister istemez.
Ordan metroya ınıyorum.sonra metrodan çıkıyorum gemiye biniyorum.
Gemiden iniyorum şirkete yürüyorum.Artık geceleride pek uyuyamadığımdan sabah kalkmak tam bir işkence.
Fark ediyorum uzun yürüdüğümde sancım oluyor.Kocişimede yazık.Dün bacağım ağrıdı,kocişim sıcak suyun altında ovdu masaj yaptı.
Sabaha kadar dön sağa dön sola uyumadık.Birde diyorki hatun uyanırsan benide uyandır içeri geçip tek oturma.
Eh ben işe geç geliyorum sabah uyuyorum ama kocişim kalkıyor.Benim şu şansım var.

Şubat 18 ızne çıkmış oluyorum.Yani istediğim tarihden 2 hafta önce
Mart 18 1 ay
Nisan 18 2 ay
mayıs 18 3 ay
hazıran 18 4 ay (burda iznim bitiyor)
Müdürüm bana eylüle kadar izin verdiği için
temmuz 18 ücretsiz
ağustos 18 ücretsiz
1 haftada yıllık ızın ücretli (Eylülde iş başı)
Yanı 2 haftalık kaybım oluyor...Oda hiç önemlı değil.
Kocişim artık kendini zorlamanı istemiyorum.Ücretsiz alırsın olur biter dedi.
Zaten içimize sinmesse oğluşumuza bakacak olan kişi yani dayanamazsam işden de çıkabilirim.
O ihtimalde hep aklımızda...

Voltajımmm hoş gelmişsin...

Kaynanan gitmiş canım hayırlı olsun...
Şimdide yiyenin sizde kalıyor hemi.Ama sen hamişsin ya iki tanede gözünün içine bakan kuzucuğun var başka kalcak yer bulamamış mı?Ben ıkı gün yatılı ağırladım ve çok zorlandım...allahım yardımcın olsun...

hilbur arkadaşımız topiğimizin ilk doğumu gerçekleşen hatunu olacak...

Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok şükür hepimiz için az kaldı,allahım yardımcımız olsun...

canım benim kaşıntım bütün vücudumda sirkeli su ile banyo yapmam lazım geçmesi için ama ayaklarım için denemeyi düşündüm bugün en çok ayaklarım kaşınıyor çünkü.
ben ilk doğumumda gecelik kullanmıştım hep. çünkü doğumdan çıkınca sonda olduğundan gecelik giydirdiler. ee mecbur ayağa kalkıyorsun gecelik üstünü başını örtüyor en azından. ertesi gün sonda çıktı ama kanama kontrolüne geliyorlardı sürekli bi de ziyaret saatinde gelen giden olunca gecelik rahat oldu. hastanede 3 gece kaldık çıkacağım gün normal kıyafetlerimi giymiştim.
ama o zaman devlet hastanesinde yapmıştım doğumu. bunda özel hastanede yapacağım doğumu kısmetse bakalım kaç gün kalacağız. şartlar nasıl hiç fikrim yok. yine de 2 pijama 1 gecelik her ihtimale karşı bulunsun çantamda.

cnm bugun gttm ben dra kaşntı için kan tahlili yaptı hemen çarşmba çıkcak sonucu karacigerme baklcak bakalım :26:

canım ben 3 haftadır kaşıntıdan neler çekiyorum. her yerim yara bere içinde. karaciğer enzimleri yüksek o yüzden kaşınıyorum gebelik kolestazı deniyormuş. ama çok şükür safra asitleri kana karışmamış. inşallah senin de sonuçların iyi çıkar.

ne biliyim anneme hastane çıkışını yıkıyıp koyalım dedim eski gibi mi olsun dedi

canım yıkamadan giydirilmez bebeğe kıyafetler hepimiz yıkayıp ütülüyoruz hiçde eski gibi olmuyor bak arkadaşlar resimlerine
onların nasıl yapıldığını bir bilsen :26::26::26:
bence anneni dinlemesen bu konuda iyi olur

Amin insallah bir solukta Rabbim yardımcısı ve yardımcımız olsun hayırlısıyla..

Ben de 2 gecelik, 1 pijama takımı aldım kızlar.
Normal istiyorum hayırlısıyla ama sezeryan ihtimalinde dikişler için gecelik daha rahat olur gibi geldi.

selam kızlar geçmişi okuyorum sabahtan beri anca bitti haftasonu ne kadar yazışmışsınız oku oku zor bitti

Milkway Tek Kullanımlı Lohusa Külodu - e-bebek.com canım e bebek te var başka sitelerdede bulabilirsin.
bu tek kullanımlık külotlar bebek eşyaları satan mağazalarda da var 3'li paket vardı fiyatı 15 tl di lohusa pijaması satan yerlerde de var bu sitede bence pahalı biraz

canım ya bu çocuklar büyüsün sana bakarlar sende ohh ne güzel etmişim iyiki doğurmuşum diyeceksin şu idrar sonuçlarında düzelir işallah iyi olursun canım

bu nasıl güzel bir odadır ya bayıldım harika olmuş güle güle kullansın bebişin ayrıca duvar kağıdıda nasıl şirin olmuş ya harika kapı süsünün rengine bayıldımmmmmm herşey çok güzel

içine siner işallah üzülüp sıkıldın o kadar güzelce boyandımı tüm sinirlerin geçer yatağı da kurunca miss gibi olur güle güle kullanır bebişin

Ya biz hala isim konusunda kararsıziz ( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))

MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA

Sizce?
miray güzel yılın ilk ayları anlamında ben çok beğendim ama eşim R'leri söyleyemediği için olmadı içinde R olmayan isimler bize uyuyor alya da güzel bizde güzel isim çok olunca karar veremedik elbet yumurta kapıya dayanınca karar verilir

işallah hayırlısıyla doğurur bebişlerini kucağına alır bizde fotolarını görürüz

ne biliyim anneme hastane çıkışını yıkıyıp koyalım dedim eski gibi mi olsun dedi
biz hepimiz yıkadık ütüledik misler gibi oldu yıkamadan olmaz o kıyafetlerin öyle düzgün durduğuna bakma üretim aşamasında o kıyafaetler yerlerde atılıyor üzerine oturuluyor basılıyor en son ütü yapıldığı için düzgün temiz gözüküyor ama mnalesef öyle değiller biz yıkadığımız çamaşırları bile mikrobu kırılsın diye ütüledik ee aradaki farkı sen düşün bence anneni bu konuda dinleme yanlış düşünüyor annen ütülenen kıyafetler miss gibi oluyor ve eski falan durmuyor

benim kaynana da altını temizleme bokunla uyusun alışsın dedi kızz aynı kafa bunlar ya üşendiklerinden ne diyeceklerini bilmiyorlar önemli olan biz değiliz o minnacık yavrularımız ahh nasıl anne olmuş bunlar şaşıyorum gerçi benim ki diyorki annem 40 gün baktı yemek yaptı falan yedirdi bana annem gitti yemek yapmadım yemedim kilo vermek için dedi öyle olunca eşim 2 ay emmiş süt gelmemiş bir daha bencil yaratık bunlar bencil yazık bunların elinde büyüyen çocuklara

kızlarrr imdaaatt reflü daktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr

komedi

asıl hamile göbeğini görünce veriyorlar gavisconu
arkadaşıma eşi reçetesiz gaviscon almıştı: 1 tane yetmez demiş eczacı 3 şişe vermiş.

ben bugün yeniden mide yanmam başladı evdeki de bitmek üzere yaniden başlayacağım gaviscona dedim, reçeteye ekleyeyim dedi doktor. baktım 3 kutu yazmış: ben 7 ay boyunca 1 şişeyi bitirememiştim. eczacı da bana önerilen dozda kullanılınca bir şişe 4-5 gün gider dedi.

bence başka bir eczaneden al

tüm hazırlıklar bitmiş maşallah
ne diyelim, o zaman hayırlı beklemeler sana
karaciğer enzim yüksekliği bende de vardı hamilelikten önce; kaşıntı gibi bir sorunum olmamıştı, ama renk koyuluğu yapar demişti doktor. büyük ihtimalle doğumdan sonra normale döner enzimlerin

voltajım bir günün de rahat huzurlu geçsin be yavrum, ne olacak senin bu halin,
allah sabır versin kuzum
sen bunun da üstesinden gelirsin

kızlar kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bi sancı var giderekte artıyor. pek fenayım yaa şimdi bi tuvalete gidip gelene kadar öldüm (

ben de doktora bugün adet sancılarım başladı haftasonu dedim; merak etme adet olmazsın dedi. bizim kontrolller artık bayağı bir eğlenceli geçiyor, doğum stresi benim sinirlerimi, hep gece doğan bebekler doktorumun sinirlerini laçka etti. sonuç bu

bugün ne giysem
krem terlik bence o üç takıma da gider, ayrı ayrı terlik taşıma bence

ben ev terliği tercih ettim; geceliğin altınna daha uygun gibi geldi

öncelikle oğlum bana küsmüş yine yüzünü göstermedi, doktor çikolata ye yeniden ultrasona alayım dedi. malum gebelik şekeri yiyemem kendi isteğiyle göstermiyorsa göstermesin dedim. şaka bir yana benimki doğum pozisyonu almış, yüzünü artık doğumda görürüm ben oğlumun.
kilosu 2.100- 10 gün ilerden gidiyor, suyu iyi.
doktorcum çatlaklarımı görünce korktu yazık sana dedi.

kaşıntı için bir adet fitil ve bir adet krem verdi.şu ara çok kaşınmıyorum; kaşıntının yoğun olduğu bir dönemde kullanacağım

Benim kızda yüzünü kapatıyor hep..şimdi de kapatmıştı.Dr.utanmış gibi bak dedi..nolcak yaramazlık yapıp kordonu dolamış,ondan dır..:)

dudakları ve burun sana benziyor dedi..gözleri göremedik,kapattığı için..eşime söyleyince" nerden biliyor,benim dudaklarımı görmüş mü "dedi hemen...kızını da kendine benzetçek illa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…