Seninde mibenim kuzucuk da dolamis boynuna doktor sorun olmaz dedi ama benim icim fena oluyo
Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar evimizde ilk günümüz zaman geçmiyor gibi sanki
yapacak işte yok oğlumun cicilerini yıkayacaktım ama burda dalinin sıvı deterjanını bulamadımakşam eşim migrostan alacak.
dün oğluşun beşiğini de aldık 10 gün sonra gelecek...
voltaj canım geçmiş olsun:26:
bio canım sanada geçmiş olsun allah hastalarımıza şifa versin
Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...
kızlar voltajım duymasınama ben hastane çantama bardak, çatal, kaşıkta koyacağım. hatta hastane kabul ederse nevresim bile koymayı düşünüyorum.
ohhh iyi bari sen de koyuyormuşsun
neeeeee diye çığlık atmanı bekliyordum voltajım
valiz hazırlamaya korkuyorum çünkü eşim görünce çıldıracak
mavi pijama mavi terlik, krem pijama krem terlik, mavi sabahlık falan filan offfff
tek valize sığdırmam imkansız.
Sagol canım benim bende cok ozledim benim misafir hala var canım yeğen ise girdi bizim şirkete yanımda suresiz suan icinselam canlar..
hil_bur arkadaşımıza hayırlı doğumlar diliyorum.. inşallah kuzucuklar sağlıkla dünyaya gelirler.. iyi haberlerini takipte olacağım..
mergen canııımmmm doğum tablosu yapmışsın, görünce bi tuhaf oldum.. heyecanlandım sanırım :44:
valiz hazırlayan arkadaşlarım :)) tecrübelerinizi aktarıyorsunuz eksiklerimi görüyorum.. voltajm canımmmm kaynanacığın gitmiş.. gözün aydın.. özledimdi seni çok..
kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ekleyeyim hemen valizime.. nevresim bende koydum.. el yüz havlusu, ayrıca da küçük havlulardan koydum bi kaç tane.. terliyormuş anneler genelde minik havlular ter silmek için işe yarıyormuş..
odalarını hazırlayanlar.. benim çarşamba geldi mobilyalar ama hala kokuyor.. her gün kapı cam açık ama yok gitmiyor koku.. kafayı yemek üzereyim.. birde silerken bizim satıcı sirkeli su ile silin demişti.. kimyasal deterjan kullanmayın demişti.. paylaşayım bu bilgiyi de..
sagol canım benim sıcak koyarsam cok kusturuyor zaten devamı çıkarçok geçmiş olsun canım, kanama yapıyor mu taş düşürürken.
normalde taş düşrüene sıcak su torbası iyi gelir, istersen bir onuda dene.
ağrıyan yere biraz sıcak su torbası koy tabi bebeğe zarar vermezse
ilk defa duyuyorum, sen baştan yolu kesmişsin ama söylemeden edemiycem enteresan kadınmış kaynana
canım bu kadar gözünde büyüyorsa al raporu biraz annende kalırsın biraz evinde arada oğluşun hazırlıkları ile geçer zaman.
nasılsa 6 ay ücretsiz izin alma hakkın var en kötü ihtimalle onu kullanırsın.
kaşıntı için sende sirkeli suyu denedin mi canım. burada iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar vardı. bir araştır istersen
ben hiç gecelik almadım sadece 2 takım pijama aldım. gecelik kullanamam normalde.
zaten sonda takıldığında altına birşey giydirmiyorlar, çekiyorlar örtüyü yatıyorsun. o çıktıktan sonrada pijama giyip ayağa kaldırmıyorlar mı? yanlış mı biliyorum
Öyle canım bende veririm de,canım,olur mu hiç öyle şey. açlıktan o çocuk uyur mu hiç. bir de annenin de belli bir süre zarfında göğsünü boşaltması lazım.ben ilk oğlumda hatırlıyorum. göğsüm okadar şişmişti ki ağrıdan uyanıp da bebeği emzirdiğimi bilirim.
Sagol canım benim bende cok ozledim benim misafir hala var canım yeğen ise girdi bizim şirkete yanımda suresiz suan icin
Aksam geç geliyor ekstradan sofra( yatak ser topla.annem çıldırdı zaten kalmasına herkese izah et.cok yorgun beynim yorgun.
Geçecek elbet bugünler...
Doğumdan sonra hakikaten ne terliyirsun yüzün özellikle.hatta sildirirler o ter lekeleri alır diye:)silin bol bol...
kaşıntı için sende sirkeli suyu denedin mi canım. burada iyi geldiğini söyleyen arkadaşlar vardı. bir araştır istersen
ben hiç gecelik almadım sadece 2 takım pijama aldım. gecelik kullanamam normalde.
zaten sonda takıldığında altına birşey giydirmiyorlar, çekiyorlar örtüyü yatıyorsun. o çıktıktan sonrada pijama giyip ayağa kaldırmıyorlar mı? yanlış mı biliyorum
cnm bugun gttm ben dra kaşntı için kan tahlili yaptı hemen çarşmba çıkcak sonucu karacigerme baklcak bakalım :26:
ne biliyim anneme hastane çıkışını yıkıyıp koyalım dedim eski gibi mi olsun dedi
hilbur arkadaşımız topiğimizin ilk doğumu gerçekleşen hatunu olacak...
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok şükür hepimiz için az kaldı,allahım yardımcımız olsun...
bu tek kullanımlık külotlar bebek eşyaları satan mağazalarda da var 3'li paket vardı fiyatı 15 tl di lohusa pijaması satan yerlerde de var bu sitede bence pahalı birazMilkway Tek Kullanımlı Lohusa Külodu - e-bebek.com canım e bebek te var başka sitelerdede bulabilirsin.
canım ya bu çocuklar büyüsün sana bakarlar sende ohh ne güzel etmişim iyiki doğurmuşum diyeceksin şu idrar sonuçlarında düzelir işallah iyi olursun canımKızlar merhabalar,gecmise yine bakamadımgünlerim o kadar yogun ve yorucu ki anlatamam.
Evi dip kose supur sil toz,nevresimleri cok şükür halledebildim bir iki yastık kaldı onlarda makinede yikaniyor su an oyyy.
Bugun gece yine sanci sanciDr a gittim sonuc için idrarda yine asiri kan çıktı ,alttan usg ile bakildi ayy fena yakalandim
Nst bagladilar sukur sorun yok.tam tahmin edildigi gibi tas ve kum.idrar yollarİ zedelenmiş kanama ondan.haftaya yine böbrek usg var.hala dokuluyorsa serum takviye edilecek birde ilac verdi.tansiyonum8/5sekere yine bakılacak seker için pirinç ve hamur ısı yasaklandı .ve beklenen son,kan hapları cvp vermiyor 2 ye çıkmıştı.kan için de serum takilabilirmis.tabi bunlar yalnız biri için kolay.nst girerken bile 2 cocuk koşuyorlar kalp atışına sevinip zipliyorlar yanımdaki kadın ne dedi acep
Kızım 1800 gr olmuşyeğenim geldi sabah uzun bir süre bende kalacak :)
Tatil için hayal mayal kuran kimdi?
Uykuya cok hasretim kızlar cok
bu nasıl güzel bir odadır ya bayıldım harika olmuş güle güle kullansın bebişin ayrıca duvar kağıdıda nasıl şirin olmuş ya harika kapı süsünün rengine bayıldımmmmmm herşey çok güzelİste Kızımın Odası Hanımla Bakalım Beğenecekmisiniz :)Eki Görüntüle 628832 Eki Görüntüle 628850 Eki Görüntüle 628849 Eki Görüntüle 628848 Eki Görüntüle 628847 Eki Görüntüle 628846 Eki Görüntüle 628845 Eki Görüntüle 628844 Eki Görüntüle 628843 Eki Görüntüle 628841 Eki Görüntüle 628840 Eki Görüntüle 628839 Eki Görüntüle 628842 Eki Görüntüle 628835 Eki Görüntüle 628834 Eki Görüntüle 628833 Eki Görüntüle 628851
içine siner işallah üzülüp sıkıldın o kadar güzelce boyandımı tüm sinirlerin geçer yatağı da kurunca miss gibi olur güle güle kullanır bebişinmobilyacı geldi
balkonda boya yapıyor şu an.
adam gerçekten işini iyi yapıyor.
boyadığı parçalar hiç belli olmuyor.
montajını da yapabilirz dedi de biz yatak odasına koyacağımız için kokar diye istemedik.
kokusu çıkana kadar salonda duracak.
bu da oğlumun nazarı olsun artık.
miray güzel yılın ilk ayları anlamında ben çok beğendim ama eşim R'leri söyleyemediği için olmadı içinde R olmayan isimler bize uyuyor alya da güzel bizde güzel isim çok olunca karar veremedik elbet yumurta kapıya dayanınca karar verilirYa biz hala isim konusunda kararsıziz( Herkes soruyor ben yok henüz karar vermedik demekten utanmaya başladım :))
MİRAY
MEYRA
ALYA
HÜMA
Sizce?
işallah hayırlısıyla doğurur bebişlerini kucağına alır bizde fotolarını görürüzKızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...
biz hepimiz yıkadık ütüledik misler gibi oldu yıkamadan olmaz o kıyafetlerin öyle düzgün durduğuna bakma üretim aşamasında o kıyafaetler yerlerde atılıyor üzerine oturuluyor basılıyor en son ütü yapıldığı için düzgün temiz gözüküyor ama mnalesef öyle değiller biz yıkadığımız çamaşırları bile mikrobu kırılsın diye ütüledik ee aradaki farkı sen düşün bence anneni bu konuda dinleme yanlış düşünüyor annen ütülenen kıyafetler miss gibi oluyor ve eski falan durmuyorne biliyim anneme hastane çıkışını yıkıyıp koyalım dedim eski gibi mi olsun dedi
benim kaynana da altını temizleme bokunla uyusun alışsın dedi kızz aynı kafa bunlar ya üşendiklerinden ne diyeceklerini bilmiyorlar önemli olan biz değiliz o minnacık yavrularımız ahh nasıl anne olmuş bunlar şaşıyorum gerçi benim ki diyorki annem 40 gün baktı yemek yaptı falan yedirdi bana annem gitti yemek yapmadım yemedim kilo vermek için dedi öyle olunca eşim 2 ay emmiş süt gelmemiş bir daha bencil yaratık bunlar bencil yazık bunların elinde büyüyen çocuklaraSagolun canlarım Rabbim sizlere göstermesin bu ağrıyı.
Birde kaynana gece uyanmaya alışmasın diye emzirme diyor:)
Onun için önce can sonra Canan :))
Benim vicdanıma ters dedim,baktım anlayası yok cvp vermedim desin Dursun.meme benim gelip tutacak halı yokya
kızlarrr imdaaatt reflüdaktır rennie duo verdi ama hiç bir etkisi yok şuan ölüyorum eczaneden gaviscon alayım o iyi dediler dedim eczanede hamilesiniz recetesiz hiçbir ilaç veremem dedi bi çareee nolurrrr
selam kızlar nasılsınız? ben çççoookk yorgunum. bütün hafta sonu hiç oturmadım desem yeridir.
sanırım yalancı enerji başladı bende. yorgunluktan ölüyorum ama oturamıyorum yerime. bi de yapılacak iş çok olunca yumurta- kapı misali koşturup duruyorum.
cuma günü sonuçlarımı göstermeye gittim hastaneye şükür kanda safra asidi yokmuş. enzimler hala yüksek o yüzden kaşınmaya devam. cildiyeye sevk etti. orda da baktılar bişey yok. nemlendirici verdiler. 3 hafta sonra kontrol. haftada bir enzimlere baktırılacak. muhtemelen de doğurana kadar böyle gidecek. neyse hayırlısı diyelim artık kaldı 7 hafta Allahın izniyle.
hafta sonu çok yoruldum ama değdi bebişin eşyaları yerleşti güzelce dolabına. yeni alınanlar yıkandı ütülendi yerlerine yerleşti. bi tek hastane çantasını hazırlamak kaldı. onu da bugün yarın halledersem tamamdır. bi kaç ufak tefek eksiğimiz kaldı. onlar da kolay şeyler.
kıyafet vs.. anlamında alınacak eksik kalmadı gibi. kendime 1 takım gecelik aldım sadece. inşallah 1 takım daha beğenebilirsem tamam. bi de nine geceliği alıcam yeter :))
yüksek_voltaj canım çoook geçmiş olsun hem misafirlerin gidişine hemde böbreklerine. inşallah tez zamanda iyileşirsin canım.
dertsiz canım stent takılmayacağına çok sevindim. benim de böbrekte büyüme var. ağrıyı çekmesi kolay değil ama napalım bebişler için dayanıyoruz.
boo_ çok geçmiş olsun neyse ki kanama geçmiş kimbilir nasıl korkmuşsundur.
başka aklıma gelmeyenler varsa çok çok geçmiş olsun kızlar.
laterne canım eşinden haberler nasıl??
bebişlerin eşyalrı, odaları birbirinden güzel kızlar hepiniz güle güle kullanın...
Günaydın mutlu sağlıklı günler,
Yine bugun sancıdan oldum,tam kasıklarım bıçak giriyor sanki doguma kurban olayımçektiğin zulmün karşılığı var.
Bunda boyuna sancı ortalık kan revannormalken tas daha rahat düşüyor bunda karnıma bastiramiyorum bukulemiyorum 4 ayak pozisyonu ,imtihani kolay eyle Rabbim isyan ettirme
Okulda başladı oyyy nere gidem,yeğende bende
Ben buna eğlence,mutluluk derim:S
kızlar kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bi sancı var giderekte artıyor. pek fenayım yaa şimdi bi tuvalete gidip gelene kadar öldüm(
ohhh iyi bari sen de koyuyormuşsun
neeeeee diye çığlık atmanı bekliyordum voltajım
valiz hazırlamaya korkuyorum çünkü eşim görünce çıldıracak
mavi pijama mavi terlik, krem pijama krem terlik, mavi sabahlık falan filan offfff
tek valize sığdırmam imkansız.
umutege, emekliliğin hayırlı olsun canım, bir kaç hafta sıkılırsın ama bebiş doğduktan sonra sıkılacak zamanın olmayacak.
tadını çıkar bu günlerin
......
hastane ister kabul etsin, ister etmesin ben kendi nevresimimi havlumu götürürüm. hatta bebeğim içinde bir battaniyeyi yıkayıp ütüleyip onun yatacağı yere serdiririm.
ben hastane için terlik bulamadım. ev terliği gibi birşey mi aldınız yoksa, dışarıdada giyilebilecek terlikler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?