tüm hazırlıklar bitmiş maşallah
ne diyelim, o zaman hayırlı beklemeler sana
karaciğer enzim yüksekliği bende de vardı hamilelikten önce; kaşıntı gibi bir sorunum olmamıştı, ama renk koyuluğu yapar demişti doktor. büyük ihtimalle doğumdan sonra normale döner enzimlerin
ben de doktora bugün adet sancılarım başladı haftasonu dedim; merak etme adet olmazsın dedi. bizim kontrolller artık bayağı bir eğlenceli geçiyor, doğum stresi benim sinirlerimi, hep gece doğan bebekler doktorumun sinirlerini laçka etti. sonuç bu
Sagol fıstığım,valla ben hala yalnızlığın tadına varamadım.aksam yemeğe davetliyiz ordan dönünce birde yeğene Hazırlayacağım:)başka yeri yokkiVoltajımmm hoş gelmişsin...
Kaynanan gitmiş canım hayırlı olsun...
Şimdide yiyenin sizde kalıyor hemi.Ama sen hamişsin ya iki tanede gözünün içine bakan kuzucuğun var başka kalcak yer bulamamış mı?Ben ıkı gün yatılı ağırladım ve çok zorlandım...allahım yardımcın olsun...
Sagol canım insallah öyle derim:) onlar büyüyünce yanımda bakılacak insanlar olur ona eminim artık:)selam kızlar geçmişi okuyorum sabahtan beri anca bitti haftasonu ne kadar yazışmışsınız oku oku zor bitti
bu tek kullanımlık külotlar bebek eşyaları satan mağazalarda da var 3'li paket vardı fiyatı 15 tl di lohusa pijaması satan yerlerde de var bu sitede bence pahalı biraz
canım ya bu çocuklar büyüsün sana bakarlar sende ohh ne güzel etmişim iyiki doğurmuşum diyeceksin şu idrar sonuçlarında düzelir işallah iyi olursun canım
bu nasıl güzel bir odadır ya bayıldım harika olmuş güle güle kullansın bebişin ayrıca duvar kağıdıda nasıl şirin olmuş ya harika kapı süsünün rengine bayıldımmmmmm herşey çok güzel
içine siner işallah üzülüp sıkıldın o kadar güzelce boyandımı tüm sinirlerin geçer yatağı da kurunca miss gibi olur güle güle kullanır bebişin
miray güzel yılın ilk ayları anlamında ben çok beğendim ama eşim R'leri söyleyemediği için olmadı içinde R olmayan isimler bize uyuyor alya da güzel bizde güzel isim çok olunca karar veremedik elbet yumurta kapıya dayanınca karar verilir
işallah hayırlısıyla doğurur bebişlerini kucağına alır bizde fotolarını görürüz
biz hepimiz yıkadık ütüledik misler gibi oldu yıkamadan olmaz o kıyafetlerin öyle düzgün durduğuna bakma üretim aşamasında o kıyafaetler yerlerde atılıyor üzerine oturuluyor basılıyor en son ütü yapıldığı için düzgün temiz gözüküyor ama mnalesef öyle değiller biz yıkadığımız çamaşırları bile mikrobu kırılsın diye ütüledik ee aradaki farkı sen düşün bence anneni bu konuda dinleme yanlış düşünüyor annen ütülenen kıyafetler miss gibi oluyor ve eski falan durmuyor
benim kaynana da altını temizleme bokunla uyusun alışsın dedi kızz aynı kafa bunlar ya üşendiklerinden ne diyeceklerini bilmiyorlar önemli olan biz değiliz o minnacık yavrularımız ahh nasıl anne olmuş bunlar şaşıyorum gerçi benim ki diyorki annem 40 gün baktı yemek yaptı falan yedirdi bana annem gitti yemek yapmadım yemedim kilo vermek için dedi öyle olunca eşim 2 ay emmiş süt gelmemiş bir daha bencil yaratık bunlar bencil yazık bunların elinde büyüyen çocuklara
voltajım bir günün de rahat huzurlu geçsin be yavrum, ne olacak senin bu halin,
allah sabır versin kuzum
sen bunun da üstesinden gelirsin
sagol canım insallah.öncelikle oğlum bana küsmüş yine yüzünü göstermedi, doktor çikolata ye yeniden ultrasona alayım dedi. malum gebelik şekeri yiyemem kendi isteğiyle göstermiyorsa göstermesin dedim. şaka bir yana benimki doğum pozisyonu almış, yüzünü artık doğumda görürüm ben oğlumun.
kilosu 2.100- 10 gün ilerden gidiyor, suyu iyi.
doktorcum çatlaklarımı görünce korktu yazık sana dedi.
kaşıntı için bir adet fitil ve bir adet krem verdi.şu ara çok kaşınmıyorum; kaşıntının yoğun olduğu bir dönemde kullanacağım
Hnaipeks canım sormuşsun, raporu 32+0 da almamız gerek diye anladım ben, umarım doğru anlamışımdır:))
Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Hehe duydum,bende koyuyorum
Nevresim ilk doğumda aldılar pike takimi daha iyiama 2. Aniydi.yuz havlum,bardak vs bende koyuyorum:))
Ha aklıma gelmişken kızlar mutlaka tuvalet kağıdı ve havlu pecete de koyun:)cok lazim oluyor.ben hastaneninkileri kullanamam zaten helede Gelen giden elini yıkasın sular akarken sizin oyali havlunuzun ruhuna fatihadansa verirsiniz.
ohhh iyi bari sen de koyuyormuşsun
neeeeee diye çığlık atmanı bekliyordum voltajım
valiz hazırlamaya korkuyorum çünkü eşim görünce çıldıracak
mavi pijama mavi terlik, krem pijama krem terlik, mavi sabahlık falan filan offfff
tek valize sığdırmam imkansız.
Sagol fıstığım,valla ben hala yalnızlığın tadına varamadım.aksam yemeğe davetliyiz ordan dönünce birde yeğene Hazırlayacağım:)başka yeri yokki
selam kızlar ilk doğum gelmek üzere inşaallah.. rabbim hilbur arkadaşımızı bir avazda kurtarmayı nasip etsin.. darısı vakitli şekilde bizlere olsun..
Kızlar sabah sabah aklıma geldi şeytan vesvese verdi ben masumum.
Kaynanam yine başladı bu geldiginde de sakın kotu birsey deyip günahını almayın sacınızı yolarim
"gece bebeği emzirme" ya kizimdada boyle derdi şimdi bu kızımda yanımda olacak ayyy ayyyy
Esime tembih koyarım Dr emzir dedi de diye ,gerçi dra kulak asma adam der.
İsssyyyaannnnn
Zor voltajımmm yaa...
Ben senın kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum...
Bende dün kaynanam gelmeden evden çıkmıştım ya vicdan yaptım kocişe söyledim.
Bu akşam kaynanama gidicez
saat 15.00 te demislerdi o vakit girdiyse sanırsam suan çıktı.genel anestezi olduysa ayiltiyorlardir şimdi oyy oyy:)
Selam kızlar ben geldim...
Kararımı verdim...Bu hafta cuma itibari ile izinli olacağım.
Raporumuda pazartesi iş yerine getireceğim...
Benim işim çok rahat evet ama yol beni çok zorluyor kızlar.
Servis yok.Evden çıkıp dolmuşa (minubuse) biniyorum.Tangır tungur gidiyor sarsıyor ister istemez.
Ordan metroya ınıyorum.sonra metrodan çıkıyorum gemiye biniyorum.
Gemiden iniyorum şirkete yürüyorum.Artık geceleride pek uyuyamadığımdan sabah kalkmak tam bir işkence.
Fark ediyorum uzun yürüdüğümde sancım oluyor.Kocişimede yazık.Dün bacağım ağrıdı,kocişim sıcak suyun altında ovdu masaj yaptı.
Sabaha kadar dön sağa dön sola uyumadık.Birde diyorki hatun uyanırsan benide uyandır içeri geçip tek oturma.
Eh ben işe geç geliyorum sabah uyuyorum ama kocişim kalkıyor.Benim şu şansım var.
Şubat 18 ızne çıkmış oluyorum.Yani istediğim tarihden 2 hafta önce
Mart 18 1 ay
Nisan 18 2 ay
mayıs 18 3 ay
hazıran 18 4 ay (burda iznim bitiyor)
Müdürüm bana eylüle kadar izin verdiği için
temmuz 18 ücretsiz
ağustos 18 ücretsiz
1 haftada yıllık ızın ücretli (Eylülde iş başı)
Yanı 2 haftalık kaybım oluyor...Oda hiç önemlı değil.
Kocişim artık kendini zorlamanı istemiyorum.Ücretsiz alırsın olur biter dedi.
Zaten içimize sinmesse oğluşumuza bakacak olan kişi yani dayanamazsam işden de çıkabilirim.
O ihtimalde hep aklımızda...
canım benim kaşıntım bütün vücudumda sirkeli su ile banyo yapmam lazım geçmesi için ama ayaklarım için denemeyi düşündüm bugün en çok ayaklarım kaşınıyor çünkü.
ben ilk doğumumda gecelik kullanmıştım hep. çünkü doğumdan çıkınca sonda olduğundan gecelik giydirdiler. ee mecbur ayağa kalkıyorsun gecelik üstünü başını örtüyor en azından. ertesi gün sonda çıktı ama kanama kontrolüne geliyorlardı sürekli bi de ziyaret saatinde gelen giden olunca gecelik rahat oldu. hastanede 3 gece kaldık çıkacağım gün normal kıyafetlerimi giymiştim.
ama o zaman devlet hastanesinde yapmıştım doğumu. bunda özel hastanede yapacağım doğumu kısmetse bakalım kaç gün kalacağız. şartlar nasıl hiç fikrim yok. yine de 2 pijama 1 gecelik her ihtimale karşı bulunsun çantamda.
canım ben 3 haftadır kaşıntıdan neler çekiyorum. her yerim yara bere içinde. karaciğer enzimleri yüksek o yüzden kaşınıyorum gebelik kolestazı deniyormuş. ama çok şükür safra asitleri kana karışmamış. inşallah senin de sonuçların iyi çıkar.
öncelikle oğlum bana küsmüş yine yüzünü göstermedi, doktor çikolata ye yeniden ultrasona alayım dedi. malum gebelik şekeri yiyemem kendi isteğiyle göstermiyorsa göstermesin dedim. şaka bir yana benimki doğum pozisyonu almış, yüzünü artık doğumda görürüm ben oğlumun.
kilosu 2.100- 10 gün ilerden gidiyor, suyu iyi.
doktorcum çatlaklarımı görünce korktu yazık sana dedi.
kaşıntı için bir adet fitil ve bir adet krem verdi.şu ara çok kaşınmıyorum; kaşıntının yoğun olduğu bir dönemde kullanacağım
kızlar günaydın. cumartesi günü kontrolüm vardı. doktora aynı zamanda çalışabilir raporu almak istiyorum dedim. İş görmezlik belgesi üzerine 09.02.2012 tarihinden ............ istiratlidir kısmını yazdı. alltada çalışır tikini işaretleyip kaşeledi falan verdi. Şimdi insan kaynaklarına verdim. Ordaki kızda yeni. Bu rapor böyle değil falan diyor. Antetli kağıda rapor gibi yazması lazımdı falan diyor. Kızda tecrübesiz. Tekrar doktorun yanına gitmem gerekiyor anlamadım. Çalışabilir raporu alan arkadaşlar sizlerin raporları nasıldı. Sabah sabah moralim alt üst oldu.
buyur hayatım​hu hu voltajjjjjj
Gece uyanmaya alışamayacakmış ya gııı fitamin,slm kızlar herkes iyidir inşallah
pardon bacımda niye emzirmiyormuşuz gece??? ya şu kocakarı hurafeleri yokmu sinir ediyor beni.kime ne istediğim saat istediğim dk emziririm.
anneler hep aynı heralde bnm kıyafete ikna oldu da uyku setini yıkatmadı neymiş kutudaymş yarın şifonyerm kurulcak sorna ilk işim uyku setini de yıkamak bozulmaz demi kızlar 30 derecede kısa programda fermuarlı degl cunkuoyy sütü bularım da karbonatı bulamam kuzum sütü deneyeyim dur iş yerindeyim bide lavaboda geberdim kusacak gibi edio kusamıom işlem yaparken oluo vatandas boş boş soru sordukça soruo kimse demiyor mu yazık =)
anneme dedim yıkayalım diye kızdı eski gibi olur dedi annişin karşısında boynum kıldan ince(annem bu lafımı duysa kadın şoka girer ağlar yemin ederim)
haha:119::119::119:
ahhhhh cnmmm ahhhh bnm de derdm bu aslnda veren dr verıo vermeyen de vermıo ben artık gece uykusu uyuyamıorm odemim var acaip kaşntım var bugun gttm aile hekmne beş gunlk rapor aldm tahll yaptı drma gdnce soylucem 35.haftada ben de gdemem artık bugun drdan gelirken merdvlernlerde başım dondu olmaz artık olmuo yani çalşsam nie çalşmaym da bi anda gerçekten insan bi tuhaflaşıo derlerdi de inanmazdm 32den sonra bi anda bşey oldu bana :26::26::26:İyi haftalar Nemu:)
Bu dediğin gibi miBen yanlış biliyormuşum Benim çalışmaya devam etmek için 32. haftada çalışabilir raporu alıyorsun ama 37. haftaya kadar istediğin zaman izne ayrılıyorsun diye biliyordum. Hangisi doğru acaba, bir bilen arkadaşlar:)))
allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
hersey iyi güzelde bu kaynana görümce olayı son zamanlarda çok canımı sıkıyor
daha doğmadan bebeğin kime benzeyeceği tartışma konusu
her biraraya gelindiğinde şurası bana şurası babasına şurası halasına babannesine benzesin muhabbeti
bu bebenin sanki ne annesi ne de dayısı ne anneannesi var
tabi herseyden önce saglıklı olsun da ben hiç bişekilde onlara benzemesini istemiyorum
ilk cocuk baba tarafına benzermiş bide kız olacak kız halaya benzermş daralttılar beni
ben de merak etmeyin hiç benzemese bile siz benzetecek biryerini bulursunuz olmadı genital organını benzetirsiniz kendinize dedim :S
Dur hayatım isir dilini kası sagını solunu
Ben demet ve nemununkilere kızdım şekil ortada:)))
Boşver vicdanı falan kaynana ve vicdan aynı cümlede pek bulunmuyor:))
kızlar cumartesi gittiğim kontrolde bebişim kilosuna 2,5 boyunada 46 cm dedi doktor.. Baş çapı büyük 37. haftayla uyumlu dedi. Sen bu bebeği biraz zor normal doğurursun dedi. Zaten baş çapı 10 cm yi geçerse asla normal doğuramazsın orası zaten 10 cm dedi. 38+2 de sezeryana alırız dedi. Çok tırstım:18::18: Oğluma iri bebek iri bebek diyip duruyor sinir oluyorum kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?