2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağol canım çok şükür kafamda sürekli beni dürten hazırlık alışveriş kısmı baya bi rahatladı. ama tabi daha çanta haızrlanacak. eşimi tembihleyip duruyorum aman ha ne lazımsa hepsi şu dolapta diye. bi an önce çantaya atsam da rahatlsam.
enzimlerin doğumdan sonra normale döneceğini söylüyor doktor am aişte kaşıntı beni mahvediyor ama napalım başa gelen çekilir. bebiş iyi olsun da yeter.

kasık ağrıları falan hep var normal karşılıyorum da bu derece adet sancısı tarzı sancıyı en son çektiğimde 16 haftalıktım ve rahimde kasılmalar başlamıştı malum. ki bi kaç hafta yine oldu diye erken doğumu önleyici ilaç kullandım. o yüzden bu sancılar beni biraz korkutuyor üstelik 2. hamilelik olmasına rağmen gereğinden fazla pimpirikliyim ( neyse ki yarım saat sonra kontrolümüz var doktora sorarım artık bakalım ne durumdayız

selam kızlar ilk doğum gelmek üzere inşaallah.. rabbim hilbur arkadaşımızı bir avazda kurtarmayı nasip etsin.. darısı vakitli şekilde bizlere olsun..

Sagol fıstığım,valla ben hala yalnızlığın tadına varamadım.aksam yemeğe davetliyiz ordan dönünce birde yeğene Hazırlayacağım:)başka yeri yokki
Sagol canım insallah öyle derim:) onlar büyüyünce yanımda bakılacak insanlar olur ona eminim artık:)
Ay isim mevzunuza güldüm ve kac gündür gulmedigimi farkettim
Kaynanalar hani bir reklam varya acikinca kafaları pizzaciya gidiyor,bunlarda vakti zamanında gitmiş kafaları.40 günlükten CIs tutmuş yalancı,40 günlük his his bükülür nasil tuttun dedim...palavra palavra palavra...
voltajım bir günün de rahat huzurlu geçsin be yavrum, ne olacak senin bu halin,
allah sabır versin kuzum
sen bunun da üstesinden gelirsin

sagol canım insallah.
Sekerim eksikti oda çıktıya,mantar kaşıntısı gecmiyordu 3 gün yok sonraki gün cayır cayır meger seker sinyal vermiş.kasintin yoksa dengeyi tutturmaya başlamışsın tbrkler.birde sekerli gebelikte iri oluyor bebek.bende normal dedi hayret iyi bak dedimkandan mantardan şekerden tansiyondan etkilenmeyen zeyna bir kızım var maşallah

Hnaipeks canım sormuşsun, raporu 32+0 da almamız gerek diye anladım ben, umarım doğru anlamışımdır:))

Hımm. ay stres oldum bunu neden dr bilip düşünüp de söylemiyor anlamıyorum.

Kızlar Hilal ve bebişleri için büyük gün bugün...

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Sağlıkla afiyetle inşşş. Şuanda bebeciklerini emziriyor olabilir

​Ay kızlar ne uğraşıosunuz nevresimle pikeyle, eve gelince bir de yıkaması ütüsü kalabalığı telaşı olacak :)

Sagol fıstığım,valla ben hala yalnızlığın tadına varamadım.aksam yemeğe davetliyiz ordan dönünce birde yeğene Hazırlayacağım:)başka yeri yokki

Zor voltajımmm yaa...
Ben senın kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum...

Bende dün kaynanam gelmeden evden çıkmıştım ya vicdan yaptım kocişe söyledim.
Bu akşam kaynanama gidicez

selam kızlar ilk doğum gelmek üzere inşaallah.. rabbim hilbur arkadaşımızı bir avazda kurtarmayı nasip etsin.. darısı vakitli şekilde bizlere olsun..

Saat 15.00 te demislerdi o vakit girdiyse sanırsam suan çıktı.genel anestezi olduysa ayiltiyorlardir şimdi Oyy Oyy:)

slm kızlar herkes iyidir inşallah

pardon bacımda niye emzirmiyormuşuz gece??? ya şu kocakarı hurafeleri yokmu sinir ediyor beni.kime ne istediğim saat istediğim dk emziririm.

allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
hersey iyi güzelde bu kaynana görümce olayı son zamanlarda çok canımı sıkıyor
daha doğmadan bebeğin kime benzeyeceği tartışma konusu
her biraraya gelindiğinde şurası bana şurası babasına şurası halasına babannesine benzesin muhabbeti
bu bebenin sanki ne annesi ne de dayısı ne anneannesi var
tabi herseyden önce saglıklı olsun da ben hiç bişekilde onlara benzemesini istemiyorum
ilk cocuk baba tarafına benzermiş bide kız olacak kız halaya benzermş daralttılar beni
ben de merak etmeyin hiç benzemese bile siz benzetecek biryerini bulursunuz olmadı genital organını benzetirsiniz kendinize dedim :S

Zor voltajımmm yaa...
Ben senın kadar sabırlı olabilir miydim bilmiyorum...

Bende dün kaynanam gelmeden evden çıkmıştım ya vicdan yaptım kocişe söyledim.
Bu akşam kaynanama gidicez

Dur hayatım isir dilini kası sagını solunu
Ben demet ve nemununkilere kızdım şekil ortada:)))
Boşver vicdanı falan kaynana ve vicdan aynı cümlede pek bulunmuyor:))

kızlar göğüslerinde çatlak olan var mı gerçi çatlaktan sonra yapılacak bişe kalmamıştır heralde sanırım artık çok geç

kızlar cumartesi gittiğim kontrolde bebişim kilosuna 2,5 boyunada 46 cm dedi doktor.. Baş çapı büyük 37. haftayla uyumlu dedi. Sen bu bebeği biraz zor normal doğurursun dedi. Zaten baş çapı 10 cm yi geçerse asla normal doğuramazsın orası zaten 10 cm dedi. 38+2 de sezeryana alırız dedi. Çok tırstım:18::18: Oğluma iri bebek iri bebek diyip duruyor sinir oluyorum kadına.

iznin hayırlı olsun canım, bol bol dinle. annene git, alışverişe çık çok ağarlaşmadan.
ayakların ger geri gidiyordu raporu aldığına sevindim. darııs başıma :)

banyodan sonra bir tas sirkeli su dökebilirsin, bence denemekte fayda var.
bende bir gecelik alıp çanyata koyayım o zaman

maşallah oğluşuna kocaman delikanlı olmuş o annesi

canım ben bugün senin anlattığın raporu aldım iş görmezlik raporu diye üzerinde çalışabilir kısmı işaretli oysa ben doğum iznine çıkmak istiyordum dr a döndüm sordum bu çalışabilir raporu diye düzeltti yenisini verdi yani senin raporda sorun yok

​hu hu voltajjjjjj
buyur hayatım
slm kızlar herkes iyidir inşallah

pardon bacımda niye emzirmiyormuşuz gece??? ya şu kocakarı hurafeleri yokmu sinir ediyor beni.kime ne istediğim saat istediğim dk emziririm.
Gece uyanmaya alışamayacakmış ya gııı fitamin,
Her defasında ağız mimikleri aklıma geliyor

anneler hep aynı heralde bnm kıyafete ikna oldu da uyku setini yıkatmadı neymiş kutudaymş yarın şifonyerm kurulcak sorna ilk işim uyku setini de yıkamak bozulmaz demi kızlar 30 derecede kısa programda fermuarlı degl cunku
ahhhhh cnmmm ahhhh bnm de derdm bu aslnda veren dr verıo vermeyen de vermıo ben artık gece uykusu uyuyamıorm odemim var acaip kaşntım var bugun gttm aile hekmne beş gunlk rapor aldm tahll yaptı drma gdnce soylucem 35.haftada ben de gdemem artık bugun drdan gelirken merdvlernlerde başım dondu olmaz artık olmuo yani çalşsam nie çalşmaym da bi anda gerçekten insan bi tuhaflaşıo derlerdi de inanmazdm 32den sonra bi anda bşey oldu bana :26::26::26:

Son düzenleme:

onlar kurban olsun senin kızının genitaline

Dur hayatım isir dilini kası sagını solunu
Ben demet ve nemununkilere kızdım şekil ortada:)))
Boşver vicdanı falan kaynana ve vicdan aynı cümlede pek bulunmuyor:))

dün akşam biz evde otururken merdivenlerden tangur tungur bir ses geldi. koştuk hemen eşimle birlikte, benim kaynanatör merdivenlerden inerken elindeki tencereleri yere düşürmüş. (ev hanımı kızına yemek yapmış tencerelerle götürüyor. ben çalışan ve hamile geliniyim asla bana yemek yapmak gelmez aklına)
birde ay kızım korkmuştur şimdi diyor, benim yüreğimi ağzıma getirdiğinin hiç önemi yok. kapattım kapıyı içimden düşündüğümü sanarak gayet yüksek sesle kendisi düşmemiş tencere düşürmüş diye söylendiğimi snaırken gayet yüksek sesle söylemişim.
neyseki eşim birşey demedi

maşallah oğluna, sağlıklı olsun azıcık ele avuca gelsin. bozma moralini ayrıca gbelik.org a göre haftasına göre normal kilosu
senden ordan takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…