canım ben bugün senin anlattığın raporu aldım iş görmezlik raporu diye üzerinde çalışabilir kısmı işaretli oysa ben doğum iznine çıkmak istiyordum dr a döndüm sordum bu çalışabilir raporu diye düzeltti yenisini verdi yani senin raporda sorun yok
benim kaynana da altını temizleme bokunla uyusun alışsın dedi kızz aynı kafa bunlar ya üşendiklerinden ne diyeceklerini bilmiyorlar önemli olan biz değiliz o minnacık yavrularımız ahh nasıl anne olmuş bunlar şaşıyorum gerçi benim ki diyorki annem 40 gün baktı yemek yaptı falan yedirdi bana annem gitti yemek yapmadım yemedim kilo vermek için dedi öyle olunca eşim 2 ay emmiş süt gelmemiş bir daha bencil yaratık bunlar bencil yazık bunların elinde büyüyen çocuklara
Benim kızda yüzünü kapatıyor hep..şimdi de kapatmıştı.Dr.utanmış gibi bak dedi..nolcak yaramazlık yapıp kordonu dolamış,ondan dır..:)
dudakları ve burun sana benziyor dedi..gözleri göremedik,kapattığı için..eşime söyleyince" nerden biliyor,benim dudaklarımı görmüş mü "dedi hemen...kızını da kendine benzetçek illa..
suesue uyku setini ben yıkadım canım.
önce bir parçasını yıkadım toplanacak mı diye ama birşey olmadı.
​Biz şimdi duasız kaldık. nolcek?
allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
hersey iyi güzelde bu kaynana görümce olayı son zamanlarda çok canımı sıkıyor
daha doğmadan bebeğin kime benzeyeceği tartışma konusu
her biraraya gelindiğinde şurası bana şurası babasına şurası halasına babannesine benzesin muhabbeti
bu bebenin sanki ne annesi ne de dayısı ne anneannesi var
tabi herseyden önce saglıklı olsun da ben hiç bişekilde onlara benzemesini istemiyorum
ilk cocuk baba tarafına benzermiş bide kız olacak kız halaya benzermş daralttılar beni
ben de merak etmeyin hiç benzemese bile siz benzetecek biryerini bulursunuz olmadı genital organını benzetirsiniz kendinize dedim :S
Dur hayatım isir dilini kası sagını solunu
Ben demet ve nemununkilere kızdım şekil ortada:)))
Boşver vicdanı falan kaynana ve vicdan aynı cümlede pek bulunmuyor:))
kızlar cumartesi gittiğim kontrolde bebişim kilosuna 2,5 boyuada 46 cm dedi doktor.. Baş çapı büyük 37. haftayla uyumlu dedi. Sen bu bebeği biraz zor normal doğurursun dedi. Zaten baş çapı 10 cm yi geçerse asla normal doğuramazsın orası zaten 10 cm dedi. 38+2 de sezeryana alırız dedi. Çok tırstım:18::18: Oğluma iri bebek iri bebek diyip duruyor sinir oluyorum kadına.
iznin hayırlı olsun canım, bol bol dinle. annene git, alışverişe çık çok ağarlaşmadan.
ayakların ger geri gidiyordu raporu aldığına sevindim. darııs başıma :)
offf canım sıkılıyor :44:
Ay yaslandım sanırım,diyorum dua ettik hanipekse
Bilmem ki,ben bildiklerimi dedim tefriciye ve kenzul arş,sıra sizde banane banane
Yasinler yarım
Saat 15.00 te demislerdi o vakit girdiyse sanırsam suan çıktı.genel anestezi olduysa ayiltiyorlardir şimdi Oyy Oyy:)
Giz erkam favori cok kasinti birsey ama olsunohhh kızlar sefanız artsın, maşallah size, nazar değmesin, kalabalığa bak yihuuu
(şimdi ben geldim ya herkes gider)
2 haftanın ardından bugün okul pek bi zor geldi
ayakta çok ders anlatamadım walla, oturdum hep
şimdi de önümde bi pc forumdayım
yanında başka pc tatilde izleyemediğim o ses türkiyeyi izliyorum
b12 iğnemide oldum
(tatilde vurdurduğum gacı nası acıttı nası acıttı anlatamam, ki benim enjektörler çocuk enjektörüymüş acıtmazmış pek bugün öğrendim
haftaya iğneye gidince ellerinden öpücem ebemin
Giz erkam favori cok kasinti birsey ama olsunmistağa var bidene taklitçi sinir,
Ay iğne neden bitmedi 5 olmadı mı?
Benimde hamile olmasaydım gün asiri tas iğnem vardı şimdiye
Bugun rüyamda bir sancı çekiyorum Dr um kağançapada doguracaktim ayyy
Uyandığımda ne sancı çekiyordum anlatamam meger tas belası mübarek enkaz varmış icimde
Haha gülem barü hadi okuyun öyle kabul olmadıktan sonraSenin yüzünden yarım kaldı yasinlerHerkesi kaçırttın.
​Doğrusunu da öğretmiyorsun kalır işte yarım gördün mü?
Olabilir ilk boyle başladık boyle bitebilir...​O zaman yine genel olarak herkesin sağlığına tefriciyeye devam mı etsek?
doğum yakın dediğiniz bugün müydüüüüüüüüüüüüüüüüü
hil_bur doğurdu bacı sen yat,kimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hil_bur doğurdu bacı sen yat,
Doğumuna onun 40 i çıkar
anneler hep aynı heralde bnm kıyafete ikna oldu da uyku setini yıkatmadı neymiş kutudaymş yarın şifonyerm kurulcak sorna ilk işim uyku setini de yıkamak bozulmaz demi kızlar 30 derecede kısa programda fermuarlı degl cunku
ahhhhh cnmmm ahhhh bnm de derdm bu aslnda veren dr verıo vermeyen de vermıo ben artık gece uykusu uyuyamıorm odemim var acaip kaşntım var bugun gttm aile hekmne beş gunlk rapor aldm tahll yaptı drma gdnce soylucem 35.haftada ben de gdemem artık bugun drdan gelirken merdvlernlerde başım dondu olmaz artık olmuo yani çalşsam nie çalşmaym da bi anda gerçekten insan bi tuhaflaşıo derlerdi de inanmazdm 32den sonra bi anda bşey oldu bana :26::26::26:
Ayyy aaumut allahım dayanma gücü versin.ayni binada cumbur cemaat tam mutluluğun sırrı.
kızlar sabah kanal d deki irfan değirmenci bugün bakanlar kurulunun toplanacağını gündemlerinden birinin de doğum iznini artırılması olduğunu söyledi. Bende sabahtan beridir gazetelere internete bakıyom var mı bir şey diye. Ama yok ne yazıkki. Bu 24 hafta meselesi olacak kesin ama. Bu işi bir pakete kapsamlı bir olaya dönüştürdüler. Bebek teşviki, kreş yardımı vs. gibi. O yüzden aylarca sürecek bir hazırlık içindeler belki. Benim korkum güzel şeyler olacak ama bizim yetişemeyeceğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?