2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Yok canım yok. Bende bizim iş yerindeki insan kaynaklarıyla sabah kavga ediyorum siz bir şey bilmiyonuz. Doktor bu rapordan günde kaç hastaya veriyor. Doğru işte falan diye. Doktorun yanındaki asistan kız aradı beni. Yanlışlık yapmışız diye. Antetli kağıda 37. haftaya kadar çalışmasında bir sakınca yoktur. Hastanın kendi isteğiyle verilmiştir diye yazıyor. İmzalı kaşeli bir beyaz kağıt. Sabah sabah tekrar hastaneye gittim. Doktorada dedim. Bu halimle beni yordunuz diye. O da kusura bakma. Sana 37. haftada vereceğimiz raporla karıştırmışız dedi. Ne bileyim hassas şeyler bunlar. Dikkat edilmesi lazım. Mazallah paramızı falan alamayız sonra.

suesue uyku setini ben yıkadım canım.
önce bir parçasını yıkadım toplanacak mı diye ama birşey olmadı.

Kusura bakmayin ama buna cok guldum.altini temizlemeden nasil vicdani rahat uyumus acaba,yazik.

En son 3d icin doktora gittigil zaman oglumun elide hep yuzundeydi yarim saat boyunca,bizde utandi sandik ama doktor nasilki biri yuzumuze karsi bisey tutsa yada yaklastirsa bilicalti elimizle yuzumuzu,gozumuzu kapatiriz oda oyle makina yuzune geldigi icin kapatiyo dedi.

suesue uyku setini ben yıkadım canım.
önce bir parçasını yıkadım toplanacak mı diye ama birşey olmadı.

tmm cnm çok saol parça parça yıkıcam ben de hepsini bi anda almaz zaten ii sevndm bşey olmamasına ince zaten çok kalın degl bnmki de toplanmaz bence ....

Son düzenleme:
Ayyy aaumut allahım dayanma gücü versin.ayni binada cumbur cemaat tam mutluluğun sırrı.

ohhh kızlar sefanız artsın, maşallah size, nazar değmesin, kalabalığa bak yihuuu
(şimdi ben geldim ya herkes gider )

2 haftanın ardından bugün okul pek bi zor geldi
ayakta çok ders anlatamadım walla, oturdum hep
şimdi de önümde bi pc forumdayım
yanında başka pc tatilde izleyemediğim o ses türkiyeyi izliyorum

b12 iğnemide oldum
(tatilde vurdurduğum gacı nası acıttı nası acıttı anlatamam, ki benim enjektörler çocuk enjektörüymüş acıtmazmış pek bugün öğrendim
haftaya iğneye gidince ellerinden öpücem ebemin

kızlar sabah kanal d deki irfan değirmenci bugün bakanlar kurulunun toplanacağını gündemlerinden birinin de doğum iznini artırılması olduğunu söyledi. Bende sabahtan beridir gazetelere internete bakıyom var mı bir şey diye. Ama yok ne yazıkki. Bu 24 hafta meselesi olacak kesin ama. Bu işi bir pakete kapsamlı bir olaya dönüştürdüler. Bebek teşviki, kreş yardımı vs. gibi. O yüzden aylarca sürecek bir hazırlık içindeler belki. Benim korkum güzel şeyler olacak ama bizim yetişemeyeceğimiz.

Yüzlerine direk mi söyledin canım,eğer öyleyse süpersin
Dur hayatım isir dilini kası sagını solunu
Ben demet ve nemununkilere kızdım şekil ortada:)))
Boşver vicdanı falan kaynana ve vicdan aynı cümlede pek bulunmuyor:))

Tecrübe konuşuyor voltajımm söylediklerini dinlerim.
Zaten çok yorgunum kocişe sölimde gitmiyelimm

Çok güzel moral vermiş doktorun tebrik ediyorum.
Hiç belli olmaz canım bol bol dua et.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

iznin hayırlı olsun canım, bol bol dinle. annene git, alışverişe çık çok ağarlaşmadan.
ayakların ger geri gidiyordu raporu aldığına sevindim. darııs başıma :)

Çok şükür canım ya şimdiden heves geldi bana zaten :)
Darısı bekleyen herkesin başına..

offf canım sıkılıyor :44:

Hayırdır şekerim ???

Giz erkam favori cok kasinti birsey ama olsun mistağa var bidene taklitçi sinir,
Ay iğne neden bitmedi 5 olmadı mı?
Benimde hamile olmasaydım gün asiri tas iğnem vardı şimdiye
Bugun rüyamda bir sancı çekiyorum Dr um kağan çapada doguracaktim ayyy
Uyandığımda ne sancı çekiyordum anlatamam meger tas belası mübarek enkaz varmış icimde

ay o mıstafa elensin, bide ayda gacisi elensin,
erkam kasılır tebi hülya ile hadisenin ağzının suları akıyo:))
kız kim doğurmuş de bi hele çatlıcam

kaç gün bağrına taş basıp oturduysan misafirlerinle, çıkıcak elbet o taş:))
iğneler 2 kutuydu:2:

Senin yüzünden yarım kaldı yasinler Herkesi kaçırttın.

​Doğrusunu da öğretmiyorsun kalır işte yarım gördün mü?
Haha gülem barü hadi okuyun öyle kabul olmadıktan sonra oku kiz gir günaha ellemiyorum hıh ,
​O zaman yine genel olarak herkesin sağlığına tefriciyeye devam mı etsek?
Olabilir ilk boyle başladık boyle bitebilir...
doğum yakın dediğiniz bugün müydüüüüüüüüüüüüüüüüü
efet süprüüzzzz
kimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hil_bur doğurdu bacı sen yat,
Doğumuna onun 40 i çıkar

30. hafta bitti benim karın ve sırt ağrılarım tavan yaptı. cuma günü acile gideyim dedim doktorlar hep seminerdeydi. bilmediğim yerede gitmek istemedim. artık bundan sonra doğuma kadar oram ağrıyor buram ağrıyor diye söyenip duracağız

Ayyy aaumut allahım dayanma gücü versin.ayni binada cumbur cemaat tam mutluluğun sırrı.

aminnnnnnnnnnnnnn

inşallah, acaba hepimiz birden başbakanlığa mail atsak işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…