Haha gülem barü hadi okuyun öyle kabul olmadıktan sonraoku kiz gir günaha ellemiyorum hıh ,
Olabilir ilk boyle başladık boyle bitebilir...
maşallah oğluşuna ne güzel gelişimiöncelikle oğlum bana küsmüş yine yüzünü göstermedi, doktor çikolata ye yeniden ultrasona alayım dedi. malum gebelik şekeri yiyemem kendi isteğiyle göstermiyorsa göstermesin dedim. şaka bir yana benimki doğum pozisyonu almış, yüzünü artık doğumda görürüm ben oğlumun.
kilosu 2.100- 10 gün ilerden gidiyor, suyu iyi.
doktorcum çatlaklarımı görünce korktu yazık sana dedi.
kaşıntı için bir adet fitil ve bir adet krem verdi.şu ara çok kaşınmıyorum; kaşıntının yoğun olduğu bir dönemde kullanacağım
bende var göğüs altında çatlaklar malesef oldukızlar göğüslerinde çatlak olan var mı gerçi çatlaktan sonra yapılacak bişe kalmamıştır heralde sanırım artık çok geç
ohhhh tosuncuk ya kız sen 4 kilo çıkarırsın bebişi ohh tosun paşa gelecek yani desene maşallah nazar değmesin oğluşunakızlar cumartesi gittiğim kontrolde bebişim kilosuna 2,5 boyunada 46 cm dedi doktor.. Baş çapı büyük 37. haftayla uyumlu dedi. Sen bu bebeği biraz zor normal doğurursun dedi. Zaten baş çapı 10 cm yi geçerse asla normal doğuramazsın orası zaten 10 cm dedi. 38+2 de sezeryana alırız dedi. Çok tırstım:18::18: Oğluma iri bebek iri bebek diyip duruyor sinir oluyorum kadına.
cnm pulcet die bi ilaç var çok fayda edio doktoruna danış onu al ben kullanıorum çok iyi gerçekten
Benim oğluşşş yine coştu hiç yerinde durmuyor bu günlerde
Kaynanama mecbur gitcezz yemek hazırlamışmış kocişde gelcez demiş.
Şimdi şirkette oyalanıyorum erken gitmiyim diye
kızlar voltajım duymasınama ben hastane çantama bardak, çatal, kaşıkta koyacağım. hatta hastane kabul ederse nevresim bile koymayı düşünüyorum.
durduk yere iş aldın başına
saadet dolu bir akşam dilerim size
Ha ha hay ben biliom kiiiiiiiiiiiiiiiiii , babam sağolsun, ortaokula kadar her yaz tatilinde deli gibi camiye kursa gittim kiiii :) mayoylan poz verdiğime bakma
Chosy 34 veya 35. Haftada hilbur ,ikiz.iyi bile Durmuş yavrular maşallah...
Benim kızda 34 te alındı ona göreoğlum 42 yi bulunca rahatlık bende:))
Sen yine aldın birseyler,Kiz ben daha almadım da birsey ne yapacaksak artık.gecen esimi aradım dedim muayeneye aldılar nst bağlıyorlar hazırlıklı ol,
Ağzımdan su çıktı bacaklarım titredi diyorne panik adam ya.esyalari almaya gelince daha var diyordu 8 e girdik diyorum o kadar ne ara oldu diyor :))
Çok bahtiyar olucam çokk...
an ve an yayın akışıda yaparım size....
Gerçi kociş çok yakınımda oturur o zaman yazamam.
Yarın mutlu,sevindirik,mesut haberlerimi veririm....
Sancım var desem kesin bize gelir,en azından biz ona gidince erken kalkıyoruz.
birde beni aramıyor kocişimi arıyor artık.Bilse ipler benim elimde
Chosy 34 veya 35. Haftada hilbur ,ikiz.iyi bile Durmuş yavrular maşallah...
Benim kızda 34 te alındı ona göreoğlum 42 yi bulunca rahatlık bende:))
Sen yine aldın birseyler,Kiz ben daha almadım da birsey ne yapacaksak artık.gecen esimi aradım dedim muayeneye aldılar nst bağlıyorlar hazırlıklı ol,
Ağzımdan su çıktı bacaklarım titredi diyorne panik adam ya.esyalari almaya gelince daha var diyordu 8 e girdik diyorum o kadar ne ara oldu diyor :))
boşver eşinden bilsin, sen açık açık söylesen küser ama oğluna küsmez.
kıs seninki deneyimli en azından nerde korkacağını biliyo
benimki onuda anlamaz
bu kontrolde benide alıcakmış dr nst ye
ayrıca randevumu alıcaz diyo
kaç haftalık bilmiyo, haftayı söylüyom, bakıyo saf saf ay olarak söle bana diyo (kendisi matematik örtmeni:))
bide rahim filmi çektirmiştim ben narkozlu
beni o odadan acile aldılar, benim belim açılmış, kıvranıyom, oturmuş yanıma elimi tutmuş, geçcek aşkım geçcek
kafayı kaldırıym bi dedim, karşıda bi adam, perde açık, üstümü örtmemiş ; bizimki elimi tutuyo
ama herşeye rağmen memnunum çok, yemek hazırladı şimdi
gidem de yiyem bari:))
benimki onuda anlamaz
kaç haftalık bilmiyo, haftayı söylüyom, bakıyo saf saf ay olarak söle bana diyo (kendisi matematik örtmeni:))
beni o odadan acile aldılar, benim belim açılmış, kıvranıyom, oturmuş yanıma elimi tutmuş, geçcek aşkım geçcek
kafayı kaldırıym bi dedim, karşıda bi adam, perde açık, üstümü örtmemiş ; bizimki elimi tutuyo
Küsse iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.
anneme gidicem dedim diye bu ilgi.Çevre ne der korkusu...
ama ne yaparsa yapsın gidicem,ve kocişimde benimle olucak...
Zamanında düşünücekdi...
Voltajımın sözünü hatırlıyor ve vicdan yapmıyorum.
Kaynana=vicdan bir arada olmaz
Artık çıkayım,kocişime ancak yetişirim.Kendinize dikkat edin...
benimki onuda anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?