2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kız bebişi benim eşim taşıyabilecek olsaydı yemin ediyorum canım kızım 5 kilodan aşağı doğmazdı :)

Canım benim ilk doğumumda hepsi yanımdaydı ama gece eve yolladım annemi ve eşimi,kayınvalide zaten etkisiz elemandı,ortalıkta dolanıp bir işe yaradığı yoktu..Ertesi gün eve geldiğimde anneciğim yemekleri hazırlamış getirdi evime,aynı katta oturduğumuz kayınvalidede tık yoktu..O yüzden eşime de dedim bu sefer yanımda ablamı istiyorum diye..eşim oğlumla kalsın evde.annem de evde olsun,ona geçen sefer yaptığım eziyetler yeter.kayınvalideyi zaten istemem..
Bir tek hasta bakıcı olmayacağı için doğumdan sonra temizliğimi eşimin yapmasını istedim..ben utanırım annemlerden..

aynen canım ben de annemlerden utanırım. :26:

Kız bebişi benim eşim taşıyabilecek olsaydı yemin ediyorum canım kızım 5 kilodan aşağı doğmazdı :)

benimki de "dünyaları yiyorsunuz ana kız" diye takılıp duruyor bana..ben yerken sen bakıyormusun sanki,ben im yediklerimden sende yiyorsun,sen yiyince altın mı sıçıyosun dedim de kapandı çenesi.. benim en azından bir gerekçem var da yiyorum..kendisinin bir göbeği var,benden büyük..bazen gel göbek tokuşturak senle diye takılıyorum..

alemsin yaaaaaaaa

cnm pastamı ta geçen sene yapmıştım bu sene için değil bence eğer yapabilirsen patatesleride kalp şeklinde yap

dur telaşlanma herkes ayarlar bak sen düşünmeden bile =)

Benimki de öyleydi ailesiyle arası açıldı sırtlarını cevirdiler şimdi ben diyorum ara sor onlar senin annen baban bizimki aramıyor
gerçi artık onun ailesi biziz onlar değil.

sende üzülme zamanla o da anlar gerçek ailesinin sizler olduğunu

olsun bak aramış benim eşim de demin aradı geldiler mi dedi ben de ayyy bişiler yolladı sanırım diye düşünürken 2 halımız yıkamadaydı onlar geldi mi diye sormuşş ben de ne istedğimi bilmiyorum adama kendim dedim benim için anlamı yok diye sonra da süpriz bekliyorum

benim eşim de öyleee gece gece geçenlerde açık market aradı canı sucuk istemiş :S dinlenme tesisine gitmiş bulamayınca açık yer eşim hamile demiş bi de

okuyunca ben bile duygulandım kendim doğrumuş gibi....allahım analı babalı büyütsün sağlıkla hayırla inşallah....

Bebeğim hareketlendide keyfim biraz yerine geldi,Bende öğle arası gittim ona yeni ciciler aldım :)

Hastanede kesinlikle anneniz yanınızda olsun derim , Ben 2 gün bir deneyim yaşamıştım başlarda ,Anneniz her halinizi görse daha rahat oluyorsunuz, Giydiriyor çıkarıyor nazını çekiyor gece kalkıyor üstünü başını kontrol ediyor... WC ihtiyacında çok yardımı oluyor ped filan kanama gibi durumlarda, Eşim de kaldı gündüzleri yanımda ama onunla wc ye rahat giremedim çekindim , Kapıda bekliyordu sonda takılıydı rahat hareket edemiyordum birde bilmediği içiin ne yapması gerekir .. Ki şimdi birde bebeklerimiz olacak , Oda ilgi isteyecek ,Yok memeyi tuttu yok gaz sancısı oldu Ne bileyim eşler bence bunun altından kalkamaz, Zaten 2 gece toplasan inşallah, Ondada geceye kadar eşler kalır zaten yanımızda anneyide dinlendirir ,Gece anne ve hemşireler ...

Dün bakanlığa mail atmıştım ya geir dönmüşler Başvurunuz, Dilekçe Hakkı Kanunu’nun gereklerine uygun değildir. Adres tc kimlik il ilçe bildirirseniz gerekli yönlendirmele yapılacaktır diye.. :)) birileri okuyor demek gerçekten bu maileri ,

Ya Kocam tweeterdan yazmış bana ,Seni SEviyorum kutlamasakta ,, Bu ne şimdi :))
Niye kutlamıyoruz ki Kutlayalım o zamn mı diyeyim , Yada tweterdan niye yazıyorsun ?

umarım geç olmadan anlar

banada banada neredeyse savcılıkdan temiz kağıdı falan isteyecekler yani alt tarafı mail atıosun

beğendiğinize sevindim canm ama ölçü olarak bşrşey yoktu ama akşam ölçer bazı yerlerini istersen söylerim birde bebe yünü kullandım inceydi ipler iki kat yaptım öyle ördüm şapkayı gözleri tekkatlı iple ördüm orta kısmı siyahla başladım sonra koğarıp mavi ip bağladım mavi ördüm maviyi koparıp beyaz ip bağlayıpbeyaz kısmı ördüm beyaz kısım biraz daha fazla örülüyor yani nasıl anlatayım tam bilemedim sen sormak istediğini de sor canım şurası nasıl diye anlatayım sana

Ay kızlar yeni çıkmış bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 632874
hadi kız kandırma bizi
ayy çok güldüm göbek tokuşturak alemsin ya ama hak ediyor bu adamlar

cnm pastamı ta geçen sene yapmıştım bu sene için değil bence eğer yapabilirsen patatesleride kalp şeklinde yap

ok canım bende yeni sandım evet bende patatesleri kalp keseceğim eşim bu tür süsleme şeyleri sever kendi yapar bende ona yapayım diye düşündüm tabi fikrim değişmezse

canım maşallahh kızına pek utangaç olacak herhalde yüzünü göstermiyor. benim büyük oğluşta hiç göstermezdi. şimdi gülerken bile ağzını kapatıyor minik kuzum :)) seninle doğum tarihlerimiz aynı bana da 8 nisan dedi doktorum acaba geç mi diye düşünüyordum ki demek ki normalmiş sana 10 nisan dediğine göre

canım Allahın izniyle o gün gelsin de ayarlanır bi şekilde merak etme. annen eşine göre daha deneyimlidir bence geceye kadar eşin de olur zaten gece de annen kalsa eşin erkenden gelir heyecandan :)) hem normal doğum olursa gece kalmana bile gerek kalmayacak belki boşuna şimdiden düşünüp strese girme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…