2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar hepiniz çok saolun cevaplarınız için,
öle bi yoğunluk var ki ancak okudum, tek tek alıntı yapamıycam ama çok saolun,
ben de annemin gece kalmasının daha iyi olduğuna karar verdim şimdi, gece geç saate kadar kalsın, sonra sabah erkenden gelsin madem, olmazsa öteki gece nöbetleri değişirler sezaryen olursa bölece ikisinin de gönlü olmuş olur:)

Mezos Hanim sen benim pogacami yapma tabi ( uz beni,tas mı sandin yuregimii (
Aldım ki tarifi ..Bugun hamur isim var yarın yaparım bunuda. Benim izne çıkmam komşu cocuklarına yaradı pastane hizmeti veriyom :))) Benim de annem alınır kesin ama esim olsun istiyorum yanımda .. Hastane eve bes dakika gerçi kaynana bırakmaz oğlunu hastanede çağır gelir der biliyom ben

ay valla ben de eşimi isterim ya

şimdi eşimin ağzını aradım, ben baştan söliyim ben full kalırım gerisine karışmam diye çıktı işin içinden

bende eşimi istiyorum yanımda aslında korkuyorum kanlı manlı bir durum olur da benden soğur mu die bir de ben inanılmaz alınganım bir yüzünü buruştursa hüngür fışkırık ağlarım heralde

bu arada zapzup bildiğin bittim bereye... bende kızıma öreyim diyorum ellerine sağlık

eşler kalsın diyorsunuz ama bebeğin bakımını yapabileceklerse kalsınlar..benim eşim hiç bilmedi mesela alt değiştirmeyi,eli ayağına dolaşır onun..o yüzden ablamı istiyorum ben..altını değiştirir,giydirir,gazını çıkarır,gözünü bile kırpmadan bakar bütün gece..eşim gündüz yanımda olacak zaten,geceye gerek yok..

​ay bilmiyorum ki, annem benden başka bebek büyütmemiş hiç hayatında, tek çocuğum. Nasıl olacaak telaş yaptım ki...

kızlar benim gittiğim hastanede erkek refakatçı kalamıyormuş.
hasta bakıcıyla konuşmuştum eşimde yanımdaydı.
gece bayan kalması gerekiyormuş.
benim öyle bir derdim yok ama annem mi kayınvalidem mi o var işte.
gerçi daha kayınvalidemler gelicek mi onu bile bilmiyorum ama????
annem giderken ben doğum şekli falan belli olsun ben gerekirse 15 gün önceden de gelirim dedi.
kayınvalidelerden çıt çıkmıyor. son günlerde eşimde hiç aramıyor.
fırtına öncesi sessizlik mi acaba diye düşünüyorum.

​ay bilmiyorum ki, annem benden başka bebek büyütmemiş hiç hayatında, tek çocuğum. Nasıl olacaak telaş yaptım ki...
canım benim annemde kardeşimle, benden başka çocuk büyütmemiş. ama ben hastanede bir hasta bakıcıyı gözüme kestirdim. eşime de ben doğuma girerken bu kadına 50 lira verceksin sonra etrafımda dört döner bu kadın dedim. zaten ay bi doğsada sevsem deyip duruyor.

amanın ben bunu hiç düşünmedim ki, böle bişe de mş varmış, nese bu haftasonu kontrol var ücret hakkında konuşurken bunu da sorarım yani, hiç bilmezdim:)

amanın ben bunu hiç düşünmedim ki, böle bişe de mş varmış, nese bu haftasonu kontrol var ücret hakkında konuşurken bunu da sorarım yani, hiç bilmezdim:)
sor canım sor boşuna üzülmeyin. bi de bizim hastanede 1 kişi kalabilirmiş. 2. kişiyi belli bir saatten sonra istemiyorlarmış.

bizim doktorumuz Figen hanım :)

arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun ayrıldı. dışarıdan doktor gelmesine rağmen çok ilgilendiler diyor
herşeyini veriyorlar boşuna çanta götürmüşüm dedi. :) eşi kalmış yanında her ihtiyacını hemşireler hasta bakıcılar karşılamış

bu arada eğitime katıldın mı sen ben ayın 22.deki eğitime katılacağım.

evet, benim görümcem ve eşimin patronunun eşi orada doğum yaptı
çok memnun kaldılar .. lohusa şerbeti ikram ediliyor ve anneye moral olsun diye makyaj yapılıyor..
dogumdan sonra eve hemsire geliyor bebegi yıkıyor gerekli bilgileri yapılması gerekenleri anlatıyor
doktorumuz ise ilk günden beri çok yakından ilgileniyor hakkımızdaki hiç bir detayı unutmuyor dilediğimiz zaman arıyabiliyoruz
nasip olursa yine ikinci çocucumda da oraya giderim :)
eğitime katılmadım hiç

aynen öyle umarım bizde de öyle olur.
bende aslıdan çok memnunum cepten sürekli rahatsız ediyorum

ne güzelmiş orası canım ay keşke her yer böyle olsa... bugün haber geldi bir akrabamız hem doğum yaptı evvelsi gün hem kendi hem bebeği mikrop kapmış yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…