öle mi diyosun bi denemek lazım... son 2-3 hafta da bir anda şişiverdi karnım, öncesinde hiç bişey yoktu. o yüzden özgüvenimi yitirmek üzereyim.
züper olur walla gü<el bide masa hazırla mumlar falan ben tütsüyü çok severim hoş kokar bide yerlere minik minik mumlardan yapmıştım hey gidi günler hey ne hazırlanırdım bugunde hemen bitsin isytiyorum hiç bişey yapasım yok sinema bileti almıştım ama yırtıp attım
kızlar ya benim içim geçmiş ama kocamınki geçmemiş
az önce çiçekçi geldi. koca bir demet gül ile, tutuştum şimdi ben ne yapsam ki
kızımın baykuş şapkası akşam bitirmek için 1 de yattım ama çok güzel oldu kendime takasım geldi çok şirin şapka yapması kolay becerikli anneler yapın bebişlerinize bundan şapka ekleyeyim derken bu sabah migrostan aldığım kalpli makarnayı eklemnişim sizde alın akşam eşinize yapın kolaycacık hemde çok şirin
kızımın baykuş şapkası akşam bitirmek için 1 de yattım ama çok güzel oldu kendime takasım geldi çok şirin şapka yapması kolay becerikli anneler yapın bebişlerinize bundan şapka ekleyeyim derken bu sabah migrostan aldığım kalpli makarnayı eklemnişim sizde alın akşam eşinize yapın kolaycacık hemde çok şirin
noldu canım sana ???
dün bankadan para çekmeye gittim para yok arkadaştan borç aldım öle molasında koştur koştur yemek bile yemedim sinema bileti aldım renkli mektup kağıdı falan aldım geldim akşama da tamirci gelecek eve sonra eşim aradı berbere gidiorum die bende git dedim bende hzırlanacağım yarın için dedim maşa falan yapacaktık arkadaşla işte kıyafet seçimi banyo öje falan yani neyse bu son anda işi çıktı patron gelmiş aradı geç geleceğim biraz tamirci gelecek ya ablamları arayım gelsinler die bende gelmesinler ben hazırlanacağım dedim vay ben bunun ablasına hhep böle yapıomuşumda sölemiyim sölemiyim diomuşda ya tamirciyle gelecek ondan sonra adam gidince bunlar gidecekmi oturacaklar e ne diyeyim kalkın gidin ben hazırlancammı diyim geldi benim heyheylerde o bana ben ona yırttım attım bende biletleri sabahda gelmiş öpüo sevgililer günün kutlu olsun die hiç cevap vermedim çok kızgınım çok kırıldım sanki ben hamile değilim o hamile öle yani aman işte herşey sevgililikdeymiş galiba çiçek yollamış ama hiç gözümde değil hiç mutlu olmadım nedense
kızmakta haklısın ben anlamıyorum erkeklerin evlendikten sonra aile düşkünlüklerini nedense birdenbire evlenince bi samimiyet doğuyo arada ama sana patlıyo işte...gerçekten de sevgiliyken herşey. Tabi o zaman aile olmayınca ortada...
kızlar sizlere bişe sorucam,
doğumda hastanede yanınızda kim kalacak?
anne mi eş mi?
ve daha önce doğum yapanlar hangisinin kalması daha mantıklı olur?
annem alınganlık yaptı galiba, istiyosan eşin gelsin dio, ben de ikisi birlikte olucak diye düşünmüştüm ama öle olmaz zaten
şu pastanı merak ettim fotosunu çekte yarın paylaş görelim bizde eminim çok güzel olmuş anlatmandan bile anlaşılıyor güzel olduğucnm mantar seviyorsa tavada mantar yap ortalarına kaşar koy yanına da pilav ve tavuk kızartma güzel bide salata yaparsın hatta ben hazır yaş pasta kekleri varya onlardan alıp kalp şeklinde kestim arasına krema meyve üzerine yine krema şanti kalp şeklinde oldu pratik üzerinede pastaneden üç tane kırmızı gül aldım züper olmuştu walla
olur oğlunada renkleri değiştir yap oğluşunda takarANAMMM OĞLUMA OLMAZ MI OLA :s MAKARNADA SÜPER DE BENİM Kİ MAKARNA YEMİO DİOM Kİ SEN NE İLGİNÇ İNSANSIN AY MAKARNA SEVİLMEZ Mİ DİOM ONUN YÜZÜNDEN MAKARNAYA HASRET YASIOM YA
yaparsın kolay yapması bende örgüden anlamam ama şapka gibi şeyleri yaparım basit oluyor bunlar sende yaparsın eminimuuu çok güzel buu şapkaaa ellerine sağlıkkk ama yapabilir miyim şüpheliyim bugun patik örmeyi denemek istiyorum gidip ip şiş falan alcam
teşekkür ederim canım ... makarna da evet harika bende görünce bayıldım makarna yaparım kalp şeklinde köfte yaparım kalp şeklinde patates kızartırım benimki böyle süslemelere bayılıyor akşama yorgun olmayayım da yapayım hepsini :)CNM ÇOK GÜZEL OLMUŞ WALLA NE HAMARAT GACİLERSİNİZ BEN MAŞALLAH TEMBEL TENEKE :d MAKARNADA TAM ZÜPER YANİ ÇOK GÜZEL HEMEN BENDE ALACAM
anne mi eş mi?
annem alınganlık yaptı galiba, istiyosan eşin gelsin dio, ben de ikisi birlikte olucak diye düşünmüştüm ama öle olmaz zaten
anne mi eş mi?
anne mi eş mi?
anne mi eş mi?
bu tarif marmelatlı diye geçiyor ama ballı da güzel oluyor dene çikolata sos sıkarsanız da güzel oluyorpuaça tariflerini hemen yazdım, bende ne zaman yapsam pek iyi olmuyo çünkü, sağolun kızlar
bi de içine bolca bal konabilecek kek çörek börek kurabiye tarifi olan var mı kızlar? evde 2-3 kavanoz şekerlenmeye başlamış bal var,
canım kayınvalidem her gelişinde evindeki ballardan getirir sağolsun
atmaya kıyamadım, kahvaltıda da yenmez, böyle değerlendireyim diyorum, bilen varsa çok iyi olur.
bu arada mergenim benim kilo 91.5 oldu
kızımın ismi sadece ayşe olacak sanırsam, meryemden vazgeçtik, 2. isimde henüz bulamadık.
karnım bu son 15 günde baya büyüdü, burnum dudaklarım kocaman şişti, ama kendimi inanılmaz güzel hissediyorum ben, gerçi ben hep böyleyimmoralim bozuk olunca aynaya bakarım, keyfim yerine gelir
ağlarken üzüntülüyken bile bi insan güzel olabilir mi?
ağzım burnum ellerimle birlikte egomda patlamak üzere sanırım
bizimde sevgililer günümüz 19 şubat gecesi
doğum günü yıldönümü beni uğraştırma, bizim tek günümüz var birbirimize aşık olduğumuz 19 şubat dedi ama 2 yıldır bi atraksiyon göremedik
her sene düşünüyorum düşünüyorum der, o gün gelince de, düşündüm ama çok orjinal bişey gelmedi aklıma der, orjinalini yemişim çiçek al, yemeğe götür, sıradan şeylere razıyım anam ama yok yok yok, düşünmkle geçer hep , alıştım artık
benim doğumumda annem kalmıştı canım ama eşim de hep yanımdaydı gece eve gidiyordu sabah erkenden geliyordu. annenin kalması daha iyi oluyor. tuvalete giderken hasta bezini değiştirirken falan insan daha çok rahat ediyor. gerçi ben eşimle de rahatımdır sonuçta ama kadın eli daha maharetli oluyor. onun dışında hastane içindeki işleri falan eşler hallediyor sonuçta. sağa sola gidilecekse bebeği eş taşıyor. bu doğumumda da annem gelebilirse annem kalacak o olmazsa eşimle hallederiz daha deneyimliyiz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?