kızlar sizlere bişe sorucam,
doğumda hastanede yanınızda kim kalacak?
anne mi eş mi?
ve daha önce doğum yapanlar hangisinin kalması daha mantıklı olur?
annem alınganlık yaptı galiba, istiyosan eşin gelsin dio, ben de ikisi birlikte olucak diye düşünmüştüm ama öle olmaz zaten
puaça tariflerini hemen yazdım, bende ne zaman yapsam pek iyi olmuyo çünkü, sağolun kızlar
karnım bu son 15 günde baya büyüdü, burnum dudaklarım kocaman şişti, ama kendimi inanılmaz güzel hissediyorum ben, gerçi ben hep böyleyimmoralim bozuk olunca aynaya bakarım, keyfim yerine gelir
ağlarken üzüntülüyken bile bi insan güzel olabilir mi?
ağzım burnum ellerimle birlikte egomda patlamak üzere sanırım
bu tarif marmelatlı diye geçiyor ama ballı da güzel oluyor dene çikolata sos sıkarsanız da güzel oluyor
Eki Görüntüle 632838
BÖĞÜRTLEN MARMELATLI KURABİYE
-100 gr yumuşak tereyağı
-2,5 su bardağı un (az gelirse ilave edilebilir)
-1,5 çay bardağı nişasta
-1 çay bardağı pudra şekeri
-1 çay bardağı sıvı yağ
-1 portakal kabuğu rendesi
-1 yumurta sarısı içine beyazı dışına
-1 kaşık yoğurt katı olacak
-1 paket vanilya
-yarım paket kabartma tozu
ÜSTÜ İÇİN:
-yumurta beyazı
-kırılmış fındık
YAPILIŞI:
- Un, nişasta, pudra şekeri, vanilya, kabartma tozunu ve yumuşak margarini ekleyim kumlu bir doku olana kadar yoğurun. Kumlu doku oluştuktan sonra sıvı yağ, yumurta sarısı, katı yoğurt portakal kabuğu rendesini ekleyin ele yapışmayacak bir hamur haline gelene kadar yoğurun. Hamur yumuşak kıvamda olacak kıvama gelince ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve içerisini barmağınızla oyun tüm hamuru bu şekilde yapın en son yumurta akına ve ardından fındığa batırın pişirme kağıdı konulmuş veya yağlanmış tepsiye dizelim 170 derecede pembeleşene kadar pişirelim. Piştikten sonra servis edilecek kurabiyelere marmelat dökelim.
kızlar sizlere bişe sorucam,
doğumda hastanede yanınızda kim kalacak?
anne mi eş mi?
ve daha önce doğum yapanlar hangisinin kalması daha mantıklı olur?
annem alınganlık yaptı galiba, istiyosan eşin gelsin dio, ben de ikisi birlikte olucak diye düşünmüştüm ama öle olmaz zaten
selam kızlar, dün doktor kontrolümüz vardı, kızım 1.720gr olmuşama yine yüzünü göremedik. dönmemiş hala kafası yukarıda ve inanılmaz canımı acıtmaya devam ediyor. sırt ağrılarım için b12 verdi. kemikleri güçlendirirmiş faydası olur ağrılarına dedi. bakalım inşallah işe yarar.
doktorumu yakın zamanda değiştirmiştim, önceki doktor doğum için 4 nisan demişti 38. hafta yani, bu 39. haftayı bekleriz 10 nisanda alırız dedi. bizim şafak bir hafta daha uzadı.
selam kızlar, dün doktor kontrolümüz vardı, kızım 1.720gr olmuşama yine yüzünü göremedik. dönmemiş hala kafası yukarıda ve inanılmaz canımı acıtmaya devam ediyor. sırt ağrılarım için b12 verdi. kemikleri güçlendirirmiş faydası olur ağrılarına dedi. bakalım inşallah işe yarar.
doktorumu yakın zamanda değiştirmiştim, önceki doktor doğum için 4 nisan demişti 38. hafta yani, bu 39. haftayı bekleriz 10 nisanda alırız dedi. bizim şafak bir hafta daha uzadı.
selam güzel anneler..
sevgililer günü moduna girmişsiniz ne güzel
bir gerginlik dönemindeyiz sanırım genel olarak.. bende de durumlar aynı.. durup durup herşeye ağlıyorum
şimdi kocam aradı.. sevgililer günün kutlu olsun ama biz sevgili değil anne baba olduk artık dedi.. kısaca sakın bi süpriz bekleme dedi
Kızz daha ne istiyosun adam erkenden babalık moduna girmiş :) Bizimkine ben bazen laf sokmak zorunda kalıyorum bu yüzden cevabı hazır erkekler zaten bebek doğduktan sonra babalığın farkına varıyormuş yapımız bu ne yapalım deyip çıkıyor işin içinden çünkü ilk etapta daha bunu benim doktorumla konuştu peşin peşin :)Benim doktorda bi açık sözlü sorma eşim aşerme ile ilgili bi kaç şey sormaya kalktı sanki bişi istiyomuşum gibi doktor demesinmi tıpta aşerme diye bişi yoktur diye benimki hemen bak duydunmu diye bana döndü duydum duydum da her akşam ekstra bişiler istiyosun ben hamile kaldığımdan beri senin bu yaşadığın aşerme değilse tıpta başka bi açıklaması varmı acaba deyiverdim doktorun yanında ikiside şok oldular :))
Kızlar az önce mesaj geldi bi arkadaşımın ikiz bebekleri oldu biraz erken doğum bebişlerin ağırlıkları 1600 gr civarında Ege ve Ela ayy mesajı görünce başladım ağlamaya hemen aradım Ege ve Eladan dualarımızı eksik etmeyelim sağlıkla büyüsünler inşallah :)
Kızlar az önce mesaj geldi bi arkadaşımın ikiz bebekleri oldu biraz erken doğum bebişlerin ağırlıkları 1600 gr civarında Ege ve Ela ayy mesajı görünce başladım ağlamaya hemen aradım Ege ve Eladan dualarımızı eksik etmeyelim sağlıkla büyüsünler inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?