2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım annem olcak yanımda benim bebği tutmayı falan benle ilgilenmeyi annem daha iyi bilir yapar yol yordamı zaten o da bırakmaz beni

ben de aynen çok güzel dolgun hissediyorum kendime dudaklarım şiştikçe ruj sürüyorum bi de daha da hoşuma gidiyo

yazdım canım, eşim çok sever , evde kek kurabiye olsun, hatun 2 gün öğlenleri yemek yapmana gerek yok diyo

baykuşlu harika olmuş, bende bi sitede görmüştüm çok hoşuma gitmişti, tığla yaptın dimi
ölçülerini zahmet olmazsa yazabilir misin?

selam kızlar, dün doktor kontrolümüz vardı, kızım 1.720gr olmuş ama yine yüzünü göremedik. dönmemiş hala kafası yukarıda ve inanılmaz canımı acıtmaya devam ediyor. sırt ağrılarım için b12 verdi. kemikleri güçlendirirmiş faydası olur ağrılarına dedi. bakalım inşallah işe yarar.
doktorumu yakın zamanda değiştirmiştim, önceki doktor doğum için 4 nisan demişti 38. hafta yani, bu 39. haftayı bekleriz 10 nisanda alırız dedi. bizim şafak bir hafta daha uzadı.

ay kızlar ben bunu hiç düşünmemiştim. Herkes kalır heralde benimle, yani annem kayınvalidem ve eşim. Şimdi eşim kalsa sadece ben tuvalete giderken ihtiyaçlarımı karşılarken daha rahat ederim ama bebek söz konusu olunca beceremeyebilir. Annem kalsa oldukça deneyimsiz bu konuda o da. Kayınvalidem kalsa ona da annem bozulabilir. amanınnnn napcaam ben?

maşallah canım kızına
bende hala tam olarak yüzünü görmedim, 19 şubata randevumuz var, o zaman görürüz inşallah bebişimizin o güzel yüzünü

kız seni görünce caanım armut istiyor. Limonlu parfemi görünce de parfe istiyordu :)

maşallah kuzucuğa, nazar değmesin.

Kızlarrr ben geldiiim :)

10 numara menü dönüşü yaptım hahah... Çalışırken gitmeye gitmeye unutmuşum bugün pazar vardı ee benim bu pazarda önceden sürekli alışveriş yaptığım ve güvendiğim birde balıkçım vardııı koşa koşa gidemedim ama ağır adımlarla aldım pazar arabamı tıngır tıngır gittim pazara balığımı aldım karides baya bi ucuzdu bugün az bi de karides aldım masada renk olsun diye hem eşim tereyağlı pul biberli pek bi sever kendisini biraz meyve baktım birde karanfilci var nar çiçeği ve pembe olmak üzere 2 küçük demet karanfil dönüştede pastaneden küçük bir kalp şeklinde kırmızı frambuazlı pasta vee akşam menümüz budur

fırında ızgara balık
tereyağlı pul biberli karides
boş yeşillikli salata
Mini Kalp Pasta eeee daha ne olsun kızımla yürüyüşümüzüde yapmış olduk hemde 1,5 saat kadar :)Bu bizi 3 gün idare eder

selam güzel anneler..

sevgililer günü moduna girmişsiniz ne güzel

bir gerginlik dönemindeyiz sanırım genel olarak.. bende de durumlar aynı.. durup durup herşeye ağlıyorum

şimdi kocam aradı.. sevgililer günün kutlu olsun ama biz sevgili değil anne baba olduk artık dedi.. kısaca sakın bi süpriz bekleme dedi

Kızz daha ne istiyosun adam erkenden babalık moduna girmiş :) Bizimkine ben bazen laf sokmak zorunda kalıyorum bu yüzden cevabı hazır erkekler zaten bebek doğduktan sonra babalığın farkına varıyormuş yapımız bu ne yapalım deyip çıkıyor işin içinden çünkü ilk etapta daha bunu benim doktorumla konuştu peşin peşin :)Benim doktorda bi açık sözlü sorma eşim aşerme ile ilgili bi kaç şey sormaya kalktı sanki bişi istiyomuşum gibi doktor demesinmi tıpta aşerme diye bişi yoktur diye benimki hemen bak duydunmu diye bana döndü duydum duydum da her akşam ekstra bişiler istiyosun ben hamile kaldığımdan beri senin bu yaşadığın aşerme değilse tıpta başka bi açıklaması varmı acaba deyiverdim doktorun yanında ikiside şok oldular :))

hastanede kim kalıcak..!!

ne güzel bir soru.. benimde eşim ben yanından ayrılmam diyor ama ben annemle daha rahat ederim diyorum.. o nedenle eşim gece yarısına dek yanımda olucak sonra annem ve ablam bizimle kalıcaklar.. eşim sabah erkenden yine gelicek..
ne güzel heyecanlar.. Allah'ım sağlıcakla o günlere erelim inşallah..

Kızlar az önce mesaj geldi bi arkadaşımın ikiz bebekleri oldu biraz erken doğum bebişlerin ağırlıkları 1600 gr civarında Ege ve Ela ayy mesajı görünce başladım ağlamaya hemen aradım Ege ve Eladan dualarımızı eksik etmeyelim sağlıkla büyüsünler inşallah :)

ahaaa siz de de aşeren bir adam mı var

aynından bizde de var.. her sabah ceviz badem yiyen, sütünü aksatmadan içen bir herifim var.. sanki bebek onun içinde gibi bi göreceksin..
babalık modu benimkinde her daim var da lafta babalık şekerim.. çocuklarla ilişkileri pek başarılı değil eşimin.. çok endişelerim var onunla ilgili.. artık yaşayıp göreceğiz..

Allah sağlık sıhhat versin canım kuzucuklara, maşallah...

sağlıklı, anneli babalı, upuzuuun ömürleri olsun..

en hayırlı vakitte darısı bizlere olsun..

sağlıklı, anneli babalı, upuzuuun ömürleri olsun..

en hayırlı vakitte darısı bizlere olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…