2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay inşallah hadi erken gelirse diye ödüm kopuyordu en azından gelse de sorun yok yani

35-36 haftada rahat olur da
Bu haftalar yasam destek ünitesi gerekir.
Benim kızım 34. Hafta doğdu 3,5 kg dogmasına rağmen kuvozde 2-2.5 hafta beklettiler.
Çıktığında 3.320 kg idi...

Canim bence kensini hic uzme. Sen yapman gerekenden fazlasini yaptin zaten.
Dusuncesiz olan.karsi taraf. Sen bir seyleri beli etmeden zaten anlamasi gerekir.
Ya son zamanlarimiz.inan tek bir misafiri kaldircak halim yok.helede yatili. Ki tekim.
Senin iki beben yaninda biri karninda.Cok iyi dayaniyorsun.allahim.sana sabir guc kuvvet versin insallah.

kızlar eşim Allah nasip ederse 25 şubat'ta İstanbul'da ameliyat olacak..
o ameliyattayken evde beklemem mümkün değil;herkese ve herşeye rağmen ben de gitmeye karar verdim.
ancak son 3-4 gündür sancılarım artmaya başladı ve yola çıkmadan önce başıma gelebilecekleri hesaplamam gerekiyor:26:
sizden bir ricam olacak;eşimin ameliyat olacağı hastane ve kalacağım eve yakın kendiniz gittiğiniz yada bildiğiniz hastane varsa bunların adlarını istiyorum..
eşim Amerikan hastanesinde ameliyat olacak oranın sgk ile anlaşması yok;olurda oğlum erken gelirse birde doğum için oraya avuçla para dökme lüksüm yok

bana 1-) Şişli'ye
2-) Çekmeköy'e yakın alternatif hastaneler gerekiyor..

şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum

Not : mesajımı ben topikte yokken okurda hastane hakkında bilgi vermek isterseniz lütfen özel msj atın,benim için gerçekten çok önemli

Âmin canım.ve bu gidecek kaynanam gelecek yani biz daha cok kez misafirsiz kalamayacağız.ben cok yoruluyordum ama kendi halimdeydim şimdi berbat ya 20 gündür daha basbasa kalamadık
Öyle mı dersin kuzum ,ben niye rahatlayamiyorum ya,her yaptıgım icime oturuyor
Kirmakta istemiyorum yazık ana baba fiss abi attı basından bende boyle yaparsam sanki bir hoşum iste gııı((

kuzum hoşgeldin napıosun ne var ne yok eşin nasıl oldu oluşun nasıl

Hosgeldin kuzum nasilsin esın nasil?
Bizler yikil duş idare.
Kızların cogu yok zaten.izne çıkan pirrr

çok sağolun Allah bugünümüzü aratmasın inşallah,çok şükür iyiyim..
eşim de eh işte idare ediyor;ağrıları var ama belli etmeyeceğim diye kıvranıyor
ameliyat günü yaklaştıkca bir yandan yüreğim sıkışıyor bir yandan da sanki kuş gibi hafifleyiverecekmişiz gibi hissediyorum..
hem içimin sıkıntısından hemde ameliyat öncesi son yapılacaklar telaşından giremiyorum

Laternecim alahim yardimciniz.olsun canim benim.
Sisli ve cekmekoyu cok bilmiyorum malesef. Keske yardimci.olabilseydim.
Ben inaniyirum bebegin zamaninda gelecek ve esinde hayirlisiyla.iyi.olacak.
Dualarimdasin...

Laternem oralarda ki hastanelerden hiç bilgim yok ama eminim bilen annelerimiz yazar sana Dr adına kadar
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,esin insallah şifa bulur.sende kendini ihmal etme kuzum.diger oğluna bakan var mı?
Ah kuzumm cok iyi anlıyorum seni ama duadan başka birsey yapamıyorum
Seni seviyoruz fıstığım Rabb'ime emanet ol.

Voltajım canım yine misafir dedi varmış başında Allah yardımcın olsun..
kurtuluşun doğumla olacak galiba bacım;sen doğum yaptıktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağılır..

Canim 15 ,aydir evliyiz.Bir esim bir ben.
Iki gun hafta sonu yatili misafir agirladik inan kocisle ne yapicagimizi sasirdik.
Kocisin artik basi agridi zaman.gecmiyor. Dedim.sen yat uyu ben idare ederim.
Senin iki kuzun var biri karninda. Yatili yine misafirin gelecek. Hic dinlenemiyorsun ki.
Sen sonuna kadar haklisin. Hic kendini uzme. Ciddiyim bak hayranim.sabrina.

Kızlar en sonunda eksikleri tamamladım sanırım az öncede hastanemizi arayıp sorumlu ebemizle konuştuk işte hastane çantamızın içeriği :) belki sizede yardımcı olur
ANNE İÇİN
Diş fırçası / Diş macunu
Tarak
Hijyenik ped
Göğüs pedi
Islak mendil
Terlik (isteğe bağlı hastanede mevcut)
Havlu (isteğe bağlı hastanede mevcut)
Nevresim takımı (isteğe bağlı hastanede mevcut)
Gecelik yada pijama hangisini tercih ediyorsan 2 takım
Lohusa kilodu

BEBİŞ İÇİN
3 alt üst 2 li takım
3 iç zıbın yada 3 yarım kol çıt çıtlı body
3 çorap,3 eldiven,3 şapka
3 penye battaniye
Yelek
1 paket bebek bezi
Islak mendil

BENİM İLAVELERİM
Dalin bebek alt açma örtüsü
1 biberon
1 emzik
Havlu kağıt
Kolonya
Pişik kremi
Sabun
Ayna
Makyaj malzemesi
Nemlendirici krem
Ağız mendili 10 adet
2 adet beyaz tülbent
Ana kucağı
Lohusa tacı

Unuttuğum birşey varmıı?

Allah razı olsun canım,daha ne yapacaksınız benim için Dualarınızı asla unutmayacağım..
oğlumuda götüreceğim tatlım,teyzem var orada annemde gelecek. Rabbim nasip ederse eşim yoğun bakımdan çıktığında onu görmek eminim toparlanmasına yardımcı olacaktır..
15 gün kadar kalacak gibi görünüyor hastanede

ben de sizleri çok seviyorum

cnm benim sen içini ferah tut bak gör bundan sonra nasılda herşey güzel olacak dualarımız seninle

Voltajım canım yine misafir dedi varmış başında Allah yardımcın olsun..
kurtuluşun doğumla olacak galiba bacım;sen doğum yaptıktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağılır..
Evet kuzum gelen giden sagolsun birde akşamları ekstradan yemeğe gelen oluyor ya o an kendimi kesesim geliyor
Doğumda basıma birikecekleri ne sen sor ne ben söyleyeyim .
Hemen yine aynı sarki "isssyyaaannnn"
:)))) evet bende can taşıyorum ya yeter ettikleri,birde esim sarildi aksam diyor hatunum ozlemisim seni.daha kavuşmayız dedim
Bak başka bir sarki
"dagilin lan isyanım var çalsın sazlar oynasın kızlar "

cnm ben ayrıyeten emzirme sütyeni ve önlüğü tuvalet kağıdı kirli çamaşır torbası peçete cnm bi de hasta bezi koydum bi paket bazen çok kanama oluomuş ped yetmiomuş aklıma gelen bunlar walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…