- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ay inşallah hadierken gelirse diye ödüm kopuyordu en azından gelse de sorun yok yani
işallah canım zamanında gelsin akıntı belkide fitil koyduğum içinde olabilir geri akıyor bir miktar çünkü
dikkat ederim akşamları da içerim süt bugün pilim bitmiş gibi hafif bulantım ve bel ağrısı var ellerim şiş sanırım izne ayrılma zamanı yaklaşıyor çalışabilir raporunu aldım cumartesi 37. hafta 21 mart oluyor ee tahmini doğum 11 nisan malum kızlar erken gelir derler hep ondan eşim 5martta ayrıl dedi bende 6 martta doktordan 10 günlük rapor alacağım doğum izni erken başlamasın diye sonrası artık allah kerim2 hafta daha çalışıp bırakıcam bende biraz evd dinleneyim tembellik yapayım kızımın eşyalarını toparlayayım ev temizliği yapılır daha fazla dayanamıcam[/QUOT
Doktorun 32. hafta çalışabilir raporunu verdiktenten sonra tutupda al sana 10 günlük bir rapor şeklinde bir rapor veremiyor. Yani artık raporu tamamiyle çalışamaz şeklinde vermek zorunda. 32. haftada çalışabilir raporunu alıktan sonra kızlar bir daha rapor alınmıyor, zaten alınırsa doğum iznine çıkmak için verilen rapor veriliyor. Ben öğle biliyorum. Burda da net olarak konuyu bilen var mı diye sormuştum ama bilen yok sanırım. Kimse bir şey yazmadı. Zapzupcum bende yüzde 100 emin değilim. İnterten baktım yok bir açıklama. Ama banada mantıklı geliyor. 32 den sonra rapor almak demek artık çalışamayacağın anlamına geldiğinden direkt 37. hafta raporu gibi işlem görüyor. Hatta yıllık izinlerin bile işlemiyor o dönemde. Bir arkadaşım dedi. Bizim şirketteki insan kaynaklarına soruyom kem küm. Bir şey bildikleri yok. Bilen varsa valla açıklasın şu konuyu. Gribim gidipte rapor alamıyom valla.
selam güzeller inşallah herkes iyidir
Hosgeldin kuzum nasilsin esın nasil?selam güzeller inşallah herkes iyidir
Canim bence kensini hic uzme. Sen yapman gerekenden fazlasini yaptin zaten.
Dusuncesiz olan.karsi taraf. Sen bir seyleri beli etmeden zaten anlamasi gerekir.
Ya son zamanlarimiz.inan tek bir misafiri kaldircak halim yok.helede yatili. Ki tekim.
Senin iki beben yaninda biri karninda.Cok iyi dayaniyorsun.allahim.sana sabir guc kuvvet versin insallah.
kuzum hoşgeldin napıosun ne var ne yok eşin nasıl oldu oluşun nasıl
Hosgeldin kuzum nasilsin esın nasil?
Bizler yikil duş idare.
Kızların cogu yok zaten.izne çıkan pirrr
Âmin canım.ve bu gidecek kaynanam gelecek yani biz daha cok kez misafirsiz kalamayacağız.ben cok yoruluyordum ama kendi halimdeydim şimdi berbat ya 20 gündür daha basbasa kalamadık
Öyle mı dersin kuzum ,ben niye rahatlayamiyorum ya,her yaptıgım icime oturuyor
Kirmakta istemiyorum yazık ana baba fiss abi attı basından bende boyle yaparsam sanki bir hoşum iste gııı((
Laternem oralarda ki hastanelerden hiç bilgim yok ama eminim bilen annelerimiz yazar sana Dr adına kadar
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,esin insallah şifa bulur.sende kendini ihmal etme kuzum.diger oğluna bakan var mı?
Ah kuzumm cok iyi anlıyorum seni ama duadan başka birsey yapamıyorum
Seni seviyoruz fıstığım Rabb'ime emanet ol.
çok sağolun allah bugünümüzü aratmasın inşallah,çok şükür iyiyim..
Eşim de eh işte idare ediyor;ağrıları var ama belli etmeyeceğim diye kıvranıyor
ameliyat günü yaklaştıkca bir yandan yüreğim sıkışıyor bir yandan da sanki kuş gibi hafifleyiverecekmişiz gibi hissediyorum..
Hem içimin sıkıntısından hemde ameliyat öncesi son yapılacaklar telaşından giremiyorum
Evet kuzum gelen giden sagolsun birde akşamları ekstradan yemeğe gelen oluyor ya o an kendimi kesesim geliyorVoltajım canım yine misafir dedi varmış başında Allah yardımcın olsun..
kurtuluşun doğumla olacak galiba bacım;sen doğum yaptıktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağılır..
:)))) evet bende can taşıyorum ya yeter ettikleri,birde esim sarildi aksam diyor hatunum ozlemisim seni.daha kavuşmayız dedimCanim 15 ,aydir evliyiz.Bir esim bir ben.
Iki gun hafta sonu yatili misafir agirladik inan kocisle ne yapicagimizi sasirdik.
Kocisin artik basi agridi zaman.gecmiyor. Dedim.sen yat uyu ben idare ederim.
Senin iki kuzun var biri karninda. Yatili yine misafirin gelecek. Hic dinlenemiyorsun ki.
Sen sonuna kadar haklisin. Hic kendini uzme. Ciddiyim bak hayranim.sabrina.
kızlar en sonunda eksikleri tamamladım sanırım az öncede hastanemizi arayıp sorumlu ebemizle konuştuk işte hastane çantamızın içeriği :) belki sizede yardımcı olur
anne için
diş fırçası / diş macunu
tarak
hijyenik ped
göğüs pedi
ıslak mendil
terlik (isteğe bağlı hastanede mevcut)
havlu (isteğe bağlı hastanede mevcut)
nevresim takımı (isteğe bağlı hastanede mevcut)
gecelik yada pijama hangisini tercih ediyorsan 2 takım
lohusa kilodu
bebiş için
3 alt üst 2 li takım
3 iç zıbın yada 3 yarım kol çıt çıtlı body
3 çorap,3 eldiven,3 şapka
3 penye battaniye
yelek
1 paket bebek bezi
ıslak mendil
benim ilavelerim
dalin bebek alt açma örtüsü
1 biberon
1 emzik
havlu kağıt
kolonya
pişik kremi
sabun
ayna
makyaj malzemesi
nemlendirici krem
ağız mendili 10 adet
2 adet beyaz tülbent
ana kucağı
lohusa tacı
unuttuğum birşey varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?