2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ofpufya canım dogum belli degilse hasta bezi de koy
Kendine çorap hatta biraz kalın koy üşümüyor gibi oluyorsun ama bilinmeyen soğuk alınıyor.
Birde kendine hırka veya Yelek neyin varsa usutme eskiler usutursen sırtını sütun eksir derler :) bebek sık kusar.
Kağıt havlu ve tuvalet kağıdı derim ekstradan.birde bardagimida koyuyorum
Gerçi gelen giden oluyor meyve suyu veriyorlar pet bardak daha mantıklı sanki...

canım eşimizede yapıyoruz aynı şeyleri, herzaman güler yüzlü olamayız etraflarında dört dönemeyiz. yemek varmış sonunda oda karnını doyurmuş bırak toplasın, senin yapamadığını böyle anlasın.
haklı bir tepki veriyrosun, kimseye haksızlık etmedin sonunda. iş verdiniz, buraya alışana kadar misafirde ettiniz. emekli edene kadar bakacak halin yok.
vicdanın rahat olsun, haklısın

selam güzeller inşallah herkes iyidir

şimdiden eşine geçmiş olsun canım, doğumla beraber eşinde sağlığına kavuşmuş olacak iki mutluluğu birden yaşayacaksın.
bende o tarafları çok iyi bilmiyroum ama özel okmeydanı hastanesini iyi diye duymuştum. sigortada geçiyor

Canım Allahtan kolaylıklar dilerim, İnşallah su gibi gelir geçer bugünleriniz. Şimdiden geçmiş olsun.

Benim hastene bilgim yok maalesef. Kendim Cerrahpaşa Tıp Fakültesine gidiyorum. Şişli'ye yakın değil ancak Allah korusun özel hastanelerin risk almak istemedikleri özel durumlarda çok iyidir.

Dualarımız seninle.. Evine yuvana döner vakti gelince de inşallah sağlıkla yaparsın doğumunu..

ayy ne güzel bende haftasonunu bekliyorum heyecanla:)

çok geçmiş olsun eşine

ben şişlide otururken Türkiye Hastanesine gidiyordum Mehtap Karaaslan doktorumdu, çok ilgili biri. hamilelikte değil ama öncesinde çok gittim kontrole. özel hastane ama sgk geçiyor belki işine yarar. onun dışında şişli etfal ve okmeydanı var ama onlar devlet has. eminim çok kalabalıktır, özelde daha rahat edersin.

tekrar acil şifalar diliyorum eşine, inş. biran önce sağlığına kavuşur.

Demi ama.anlamasi gerekir ki anlıyor da sessiz kalıyor.ben artık gitmesi için hiçbirşey yapmayacağım elbette gidecek istiyorsa kalsın daha hatta doğumumda da Dursun benim yapacak hiçbirşeyim kalmadı.
Evet daha iyi olacağım hatta aksam esimin yanına uzanayım:))
Gecen aksam esimin bardakları var iste sırtına bardak vurdum bende isler hep ters ya ben yaptım üstü sıra geldi oturdu gayet cool hiç bir sıkıntı çekmedi.ne diyeyim ki daha boş...

canım ne güzel eşin de sen de bir avazda kurtulucaksınız inş.,

benim hastanem e-5 yanyol bahçelievler'de çok çok yakın diyemem şişliye ama zaten İstanbul neresi ne kadar yakın ki,

hastanemi tavsiye edebilirim,
tüm arkadaşlarım burda yaptı memnun kalmayan olmadı, memorial hizmet hastanesi hastabakıcılar, ebeler çok iyiymiş,yenidoğan yoğum bakım ünitesi var, benim doktorum hakan peker, sgk ile anlaşması var, hatta sgklı fiyatları tam net hatırlamıyorum ama çünkü biz özel sağlık sigortasıyla olan fiyatlara yoğunlaştık, zaten kafam karıştı orda 3500 + 800 bebek parası gibi, zorunlu sezaryen ve normal doğum aynı fiyat hemen hemen ama çok net değil dediğim gibi

Kizlar cevaplariniz icin tesekur ederim hepsini kocama okudum zaten kendisi izmirli alisveris baslasin :)
haydi kolay gelsin hava kapandı yağmur yağmasa bari bende alsancakta çalışıyorum kahve içmeye beklerim :)

bizim iş yerinden biri dedi canım ondan bende öyle yaparım dedim dur ben o arkadaşa tekrar sorayım seminere gitmiş şimdi yok gelince sorarım sana da yazarım

kzlar merhaba bnm ızınde haftaya dluyomuş ben ış göreblr raporu alsamda bır kac hfta daha clşsam snra tekrar ıs görmzlk raporu alblrmym yanı istdgm bi hafta alablrmym

Kızlar dün gitmişken çalışabilir raporumu da aldım.
Rapor değil düz yazı gibi daha çok. sizin de öyle miydi?

32+3 günlük olarak çalışır raporu aldım. Benim Dr.um bir daha ki görüşmemiz 36. haftada olsun dedi. Takvimime baktım tam 4 hafta sonra 36+3 günlük olunca bende artık çalışamaz raporumu düzenletirim.

Allahın izniyle 15 Mart'ta BYE BYE... Geri sayım başladı...

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
şimdi bu hastaneleri adres ve telefonları ile yazıp yanıma alacağım;inşallah gerek olmaz ama acil durumda insanların bir de benim için telaşlanmasını,olmadık bir yere götürmelerini istemiyorum

laternem canım benim hayırlı haberlerle geliceksin inşallah.
rabbim tez zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtarsın sizi.
eşine de şifa versin tatlım.

merhaba kızlar nasılsınız?
Laterneciğim eşine bolşifa diliyorum inşallah herşey yolunda gidecek bende istanbuldayım ama malesef söylediğin yerlerdeki hastaneler hakkında hiç bilgim yok
Yuksek_voltaj canım sende kendini sıkmamaya çalış elinden başka birşey gelmiyorsa yapacak birşey yoksa moralini bozmamaya çalış
bu arada Mergenden haber varmı kızlar?

kzlar merhaba bnm ızınde haftaya dluyomuş ben ış göreblr raporu alsamda bır kac hfta daha clşsam snra tekrar ıs görmzlk raporu alblrmym yanı istdgm bi hafta alablrmym

evet canım alabiliyosun, ben geçen hafta sonu doktorumla konuştum haftaya gel (bu hafta 32 doluyo benim) çalışıcaksan raporunu yazalım dedi, ben de senin sorduğunu sordum şöle düşün 32den sonra çalıştığın her hafta doğum sonrasına eklenicek artık ne zaman istersen gel, zaten kontroller de olucak ben de sana sölicem ya da bi terslik olursa istediğin zaman raporunu yazarım dedi

Dertsizim amin tatlım çok teşekkür ederim,Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın inşallah..

Perilous teşekkür ederim canım..
kızlar ben takip edemem diye dua paylaşımı yapmadım;yapmak istermiydiniz bilmiyorum gerçi :26:
sanırım iki hafta benim dua için sorumluluk almam uygun olmayacak,inşallah sizler topiğimizi duasız bırakmazsınız

Cnm ya 32. Haftadan snra 4 haftalkmı alblysun daha öncde alablymusun yanı 34 haftaya glnce ben ıs grmzlilik raporu alblymuyum

kızlar kayınvalidem aradı 7 ayda 3. kez aradı .
çok şaşırdım kötüysen geleyim dedi. hiç laf sokmadı.
21 şubat hem eşimin hem de kayınvalidemin doğumgünüydü.
nasıl arıcam diye düşünüyordum. aramasına çok sevindim üstümden yük kalktı.
kaç gündür zaten çok stresliyim. moralim çok bozuk.
en azından bu konuda rahatladım.

voltajım senin kuzende sana 21 şubatta doğumgünü sürprizi yapar belki yeni eve taşınarak ne dersin?

Peki cnm sen ış göreblrlık raporu aldnmi

evet alabilirsin canım..ben cuma günü gidip çalışabilir raporumu alıcam ,sonra 35 haftada doğum iznimi yazdırcam..istediğin zaman bozarız dçalışabilir raporunu demişti doktorum..

Kızlar Rapor konusnda aklı karışanlara şunu söyleyeyim..bir kere çalışabilir raporu alınca arkasından alacağınız rapor doğum izni raporudur..diğer istirhata raporuyla karıştırmayın..

Size zaten doğum öncesi izin hakkı veriliyor 8 hafta.çalışabilir raporu alıp arkasından istirahat raporu almaya kalkarsanız,sizin doğum izni raporunuzu başlatırlar..Ben sana dinlenme hakkı veriyorum,sen çalışabilirim diye rapor alıyorsun,bu rapor isteme ne iş?madem rahatsızsın ayrıl iznine diyor kısaca..

Laterne kocana acil şifalar diliyorum canım..atlatacaksınız inşallah bu günleri de..

Voltajj ha şöyle kendine bir gel,afferim..kocanın yanına uzanmak ne iş kız..sakıncalı değil mi bu aylarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…