- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Kızlar pert gibiyim Allah Allah
Aaumut Mergen bana Msj atmıştı canım ordan biliyorum.
Bugun birazda bende vicdan sızısı var ya amaaan .
Yegen aksam gelince tlf konuşuyordum içeri geçtim ordan da çıkmadan yattım esime demiştim yemeği sunlar diye isitmis yemiş kıza süt yapmaya girdim mutfaga çay icmiş üstüne kolayla sigara keyfinde .bozuk durdum birde uyaninca cok sinirli olurum abla ben toplarım dedi.makineye yerleştirmiş sabah gördüm .sadece günaydın dedik giderken bile hiç orali olmadım.
Ya boyle siginti gibi olmak zorben duramam ama mecbur yalnız bende kalmakta bir mecburiyeti yok.
Öffff icim şişti yine sarhoş gibiyim ya
selam güzeller inşallah herkes iyidir
kızlar eşim Allah nasip ederse 25 şubat'ta İstanbul'da ameliyat olacak..
o ameliyattayken evde beklemem mümkün değil;herkese ve herşeye rağmen ben de gitmeye karar verdim.
ancak son 3-4 gündür sancılarım artmaya başladı ve yola çıkmadan önce başıma gelebilecekleri hesaplamam gerekiyor:26:
sizden bir ricam olacak;eşimin ameliyat olacağı hastane ve kalacağım eve yakın kendiniz gittiğiniz yada bildiğiniz hastane varsa bunların adlarını istiyorum..
eşim Amerikan hastanesinde ameliyat olacak oranın sgk ile anlaşması yok;olurda oğlum erken gelirse birde doğum için oraya avuçla para dökme lüksüm yok
bana 1-) Şişli'ye
2-) Çekmeköy'e yakın alternatif hastaneler gerekiyor..
şimdiden çok teşekkür ederim hepinizi öpüyorum
Not : mesajımı ben topikte yokken okurda hastane hakkında bilgi vermek isterseniz lütfen özel msj atın,benim için gerçekten çok önemli
Günaydın kızlar,
Çalışan annişlere Allah kolaylık versin, sabahları yataktan kalkarken hep sizi düşünüyorum valla.
Zaman hızlı geçsin, izinleriniz hemen başlasın inş.
Ben dün miniğimin cicilerini yıkamaya başladım, etiketlerini kesmek bile çok zevkliydi :)
Bugün de ütülemeye başlayacağım, hayatımın en zevkli ütüsü olacağı kesin.
Ufacık ufacık, o kadar tatlılar ki
o ameliyattayken evde beklemem mümkün değil;herkese ve herşeye rağmen ben de gitmeye karar verdim.
ancak son 3-4 gündür sancılarım artmaya başladı ve yola çıkmadan önce başıma gelebilecekleri hesaplamam gerekiyor:26:
sizden bir ricam olacak;eşimin ameliyat olacağı hastane ve kalacağım eve yakın kendiniz gittiğiniz yada bildiğiniz hastane varsa bunların adlarını istiyorum..
eşim Amerikan hastanesinde ameliyat olacak oranın sgk ile anlaşması yok;olurda oğlum erken gelirse birde doğum için oraya avuçla para dökme lüksüm yok
bana 1-) Şişli'ye
Not : mesajımı ben topikte yokken okurda hastane hakkında bilgi vermek isterseniz lütfen özel msj atın,benim için gerçekten çok önemli
Demi ama.anlamasi gerekir ki anlıyor da sessiz kalıyor.ben artık gitmesi için hiçbirşey yapmayacağım elbette gidecek istiyorsa kalsın daha hatta doğumumda da Dursun benim yapacak hiçbirşeyim kalmadı.canım eşimizede yapıyoruz aynı şeyleri, herzaman güler yüzlü olamayız etraflarında dört dönemeyiz. yemek varmış sonunda oda karnını doyurmuş bırak toplasın, senin yapamadığını böyle anlasın.
haklı bir tepki veriyrosun, kimseye haksızlık etmedin sonunda. iş verdiniz, buraya alışana kadar misafirde ettiniz. emekli edene kadar bakacak halin yok.
vicdanın rahat olsun, haklısın
bana 1-) Şişli'ye
haydi kolay gelsin hava kapandı yağmur yağmasa bari bende alsancakta çalışıyorum kahve içmeye beklerim :)Kizlar cevaplariniz icin tesekur ederim hepsini kocama okudum zaten kendisi izmirli alisveris baslasin :)
bizim iş yerinden biri dedi canım ondan bende öyle yaparım dedim dur ben o arkadaşa tekrar sorayım seminere gitmiş şimdi yok gelince sorarım sana da yazarım
işallah canım zamanında gelsin akıntı belkide fitil koyduğum içinde olabilir geri akıyor bir miktar çünkü
dikkat ederim akşamları da içerim süt bugün pilim bitmiş gibi hafif bulantım ve bel ağrısı var ellerim şiş sanırım izne ayrılma zamanı yaklaşıyor çalışabilir raporunu aldım cumartesi 37. hafta 21 mart oluyor ee tahmini doğum 11 nisan malum kızlar erken gelir derler hep ondan eşim 5martta ayrıl dedi bende 6 martta doktordan 10 günlük rapor alacağım doğum izni erken başlamasın diye sonrası artık allah kerim2 hafta daha çalışıp bırakıcam bende biraz evd dinleneyim tembellik yapayım kızımın eşyalarını toparlayayım ev temizliği yapılır daha fazla dayanamıcam[/QUOT
Doktorun 32. hafta çalışabilir raporunu verdiktenten sonra tutupda al sana 10 günlük bir rapor şeklinde bir rapor veremiyor. Yani artık raporu tamamiyle çalışamaz şeklinde vermek zorunda. 32. haftada çalışabilir raporunu alıktan sonra kızlar bir daha rapor alınmıyor, zaten alınırsa doğum iznine çıkmak için verilen rapor veriliyor. Ben öğle biliyorum. Burda da net olarak konuyu bilen var mı diye sormuştum ama bilen yok sanırım. Kimse bir şey yazmadı. Zapzupcum bende yüzde 100 emin değilim. İnterten baktım yok bir açıklama. Ama banada mantıklı geliyor. 32 den sonra rapor almak demek artık çalışamayacağın anlamına geldiğinden direkt 37. hafta raporu gibi işlem görüyor. Hatta yıllık izinlerin bile işlemiyor o dönemde. Bir arkadaşım dedi. Bizim şirketteki insan kaynaklarına soruyom kem küm. Bir şey bildikleri yok. Bilen varsa valla açıklasın şu konuyu. Gribim gidipte rapor alamıyom valla.
canım ben de senin gibi biliyorum. rapor alamıyoruz. eğer çalışabilir raporu aldıktan sonra doktora tekrar gittiğimiz de bildiğimiz rapordan yazmıyor direk doğum iznine çevriliyor. bilginiz olsun
canım eşimizede yapıyoruz aynı şeyleri, herzaman güler yüzlü olamayız etraflarında dört dönemeyiz. yemek varmış sonunda oda karnını doyurmuş bırak toplasın, senin yapamadığını böyle anlasın.
haklı bir tepki veriyrosun, kimseye haksızlık etmedin sonunda. iş verdiniz, buraya alışana kadar misafirde ettiniz. emekli edene kadar bakacak halin yok.
vicdanın rahat olsun, haklısın
şimdiden eşine geçmiş olsun canım, doğumla beraber eşinde sağlığına kavuşmuş olacak iki mutluluğu birden yaşayacaksın.
bende o tarafları çok iyi bilmiyroum ama özel okmeydanı hastanesini iyi diye duymuştum. sigortada geçiyor
Canım Allahtan kolaylıklar dilerim, İnşallah su gibi gelir geçer bugünleriniz. Şimdiden geçmiş olsun.
Benim hastene bilgim yok maalesef. Kendim Cerrahpaşa Tıp Fakültesine gidiyorum. Şişli'ye yakın değil ancak Allah korusun özel hastanelerin risk almak istemedikleri özel durumlarda çok iyidir.
Dualarımız seninle.. Evine yuvana döner vakti gelince de inşallah sağlıkla yaparsın doğumunu..
çok geçmiş olsun eşine
ben şişlide otururken Türkiye Hastanesine gidiyordum Mehtap Karaaslan doktorumdu, çok ilgili biri. hamilelikte değil ama öncesinde çok gittim kontrole. özel hastane ama sgk geçiyor belki işine yarar. onun dışında şişli etfal ve okmeydanı var ama onlar devlet has. eminim çok kalabalıktır, özelde daha rahat edersin.
tekrar acil şifalar diliyorum eşine, inş. biran önce sağlığına kavuşur.
canım ne güzel eşin de sen de bir avazda kurtulucaksınız inş.,
benim hastanem e-5 yanyol bahçelievler'de çok çok yakın diyemem şişliye ama zaten İstanbul neresi ne kadar yakın ki,
hastanemi tavsiye edebilirim,
tüm arkadaşlarım burda yaptı memnun kalmayan olmadı, memorial hizmet hastanesi hastabakıcılar, ebeler çok iyiymiş,yenidoğan yoğum bakım ünitesi var, benim doktorum hakan peker, sgk ile anlaşması var, hatta sgklı fiyatları tam net hatırlamıyorum ama çünkü biz özel sağlık sigortasıyla olan fiyatlara yoğunlaştık, zaten kafam karıştı orda 3500 + 800 bebek parası gibi, zorunlu sezaryen ve normal doğum aynı fiyat hemen hemen ama çok net değil dediğim gibi
kzlar merhaba bnm ızınde haftaya dluyomuş ben ış göreblr raporu alsamda bır kac hfta daha clşsam snra tekrar ıs görmzlk raporu alblrmym yanı istdgm bi hafta alablrmym
Cnm ya 32. Haftadan snra 4 haftalkmı alblysun daha öncde alablymusun yanı 34 haftaya glnce ben ıs grmzlilik raporu alblymuyumKızlar dün gitmişken çalışabilir raporumu da aldım.
Rapor değil düz yazı gibi daha çok. sizin de öyle miydi?
32+3 günlük olarak çalışır raporu aldım. Benim Dr.um bir daha ki görüşmemiz 36. haftada olsun dedi. Takvimime baktım tam 4 hafta sonra 36+3 günlük olunca bende artık çalışamaz raporumu düzenletirim.
Allahın izniyle 15 Mart'ta BYE BYE... Geri sayım başladı...
Peki cnm sen ış göreblrlık raporu aldnmievet canım alabiliyosun, ben geçen hafta sonu doktorumla konuştum haftaya gel (bu hafta 32 doluyo benim) çalışıcaksan raporunu yazalım dedi, ben de senin sorduğunu sordum şöle düşün 32den sonra çalıştığın her hafta doğum sonrasına eklenicek artık ne zaman istersen gel, zaten kontroller de olucak ben de sana sölicem ya da bi terslik olursa istediğin zaman raporunu yazarım dedi
kzlar merhaba bnm ızınde haftaya dluyomuş ben ış göreblr raporu alsamda bır kac hfta daha clşsam snra tekrar ıs görmzlk raporu alblrmym yanı istdgm bi hafta alablrmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?