2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu topikde hepimizin doğum yapacağı yaklaşık günleri 30-50 gün arası kaldı.geri sayım heyecanla devam ediyor. ben de çok merak ediyorum. bu sıuralama nasıl olacak?
ben en çok erken doğumdan korkuyorum. çünkü küçük bir ilçede oturuyorum. doğum doktorum 2 saat esafelik yerde. aniden bişey olursa nasıl yetişirmiyim bilemiyorum. arabada doğurmayı hiç yapamam.

tesekurler canim hello baby ve e bebegede gidicez hangi semte bu mAgazalar. Dun gece ikeadaydik

İZMİR İÇİN soruyorsan hello baby bayraklı corner's da var.optimum da var.e bebek de karşıyaka da.sitelerinden girip adres detayı ve teyidi yapabilirsin.iyi alışverişler.

Kızlar hil_burun bebekleri gördüm maşallah.
Ayrıca yine Nisan annelerinden mrl_26 galiba bugun doguma giriyor.

merhaba kızlar; nasılsınız?? ben gene yorgun gene uykusuz. bu gece de kaşınmaktan uyuyamadım. eşim de hasta yazık bi türlü düzelemedi. o kalktıkça ben uyandım kaşındım derken saatlerce uykusuz kaldım. ama yine de azimle işe geldim. sonra izin alır hastaneye giderim diyordum ki bi baktım iş arkadaşım izinli ( inşallah öğleden sonra giderim. hem karaciğer enzimleri için tahlil yaptıracağım hem de kadın doğumcuya görüneceğim. off sanki bana yıllar varmış gibi geliyor doğuma. 7 hafta kaldı ama sanki hiiç geçmiyor günler. bu kaşıntılar ağrılar sızılar mahvetti beni (

ayy bende heyecanlandım valla. inşallah iyidir. 32 yi gördüm diye seviniyordu buna da şükür inşallah hayırlısıyla doğar kuzucuklar.

Tuncss üzülme canım uzduklerine saysın

Gulimier hayırlı haberlerle gel canım.

Hanipeks hemen koy bakacumm dut ipi neyim Allah battaniyesi de olacak yareppim.

Sipildek soran olmuş kimdi unuttum yasliyim ben.
Terlik o.icinde kalın corapla vs terlik giyip çıkıyorlar ya ayyy.

Ofpufya(insallah doğru kisi)
Esın bence senden degil o kadının çatlağından tiksinir bende tiksinirim .esim benim catlagimin varlığından habersiz daha dogrusu farkettigini hiç belli etmez:)

Birsey daha diyecektim ama unuttum ben cok unutkanim bugünlerde((

tesekurler canim hello baby ve e bebegede gidicez hangi semte bu mAgazalar. Dun gece ikeadaydik

Canım hello baby Bayraklı'da sahilde hatta. Altınyol diye bir yol var, alsancak-konak tarafını karşıyakaya bağlayan yol. O yolun üzerinde. E bebekte karşıyaka'daymış. Altınyolun devamı anadolu caddedi, o cadde üzerinde karşıyaka ilçe jandarma komutanlığı karşısıymış şimdi baktım. İyi alışverişler:)

Voltajcım nerde gördün, başka bir topik daha mı var?

Voltajım doğru kişi :)

Dün akşam eşim eve geldi benim tadım tuzum yok tabi noldu sana dedi daha içeri girer girmez canım çok sıkkın çatlamaya başladım kaşınıyorum dedim amaaan kafana taktığıtn şeye bak neden bunları düşünüp canını sıkıyorsun dediSonra misafirlerimiz gelecekti daha biz yemek yemeden damladılar pifff
Neyse erken gittiler allaha şükür sonra onların arkasından gel yanıma bakiim dedi oturduk bi güzel sarıldı ne olursa olsun ben seni çok seviyorum dedi :) Ama ben artık bikini giyemicem vs. vs. çok üzüldüm ama aslında çatlayınca hem kızım kilo aldıki oldu diye çok sevindim dedim :)
BU ARADA ŞU AN BU İLETİYİ YAZARKEN YAZDIKLARIMI GÖZLERİMİN HARFLERİ NET ŞEÇMEDİĞİNİ FARKETTİM AAA KORKTUM ŞİMDİ

günaydınn annelerrrr ve meleklerii =) rüyamda bugün bebeğim karnımdan ellerini uzatıyoduu ben de seviyodum ellerini ayaklarını falann =))))

Hılbur arkadaşımızın bebişlerini bende buldum gördüm maşallah ya çok imrendim bizimde böle olacakmı pof biranönce gelsin o gun

bende şimdi diğer topiklerden mergene baktım ama doğum yaklaştı gibi bir mesaj yada doğum olduğuna dair birşey göremedim.
dualarıda mergen takip ediyrodu belki oradan birinde teleonu vardır
Allah yardımcısı olsun, onuna bebeklerininde. inşallah hepsi sağlıklıdır

]

günaydın güzeller... bugün mide yanmasından kabus gibi bir gece geçirdim.. çok şükür şimdi iyiyim... dilerim herkes iyidir..

Voltajim.eklemis bakdim. Ikiz annelerin topigi sanirim.kullanici isimleri tanidik.degil.
Masallah hilburun bebelerine allahim nazarlardan saklasin

kız senden de bişey kaçmıyor valla kartal gözlü hatunsun vesselam

ee ne dedik sana seni sevdiği içn o çatlakları gözü bile görmez

kızlar bugün sabahtan beri benim aşağılar bir garip sabah bağcıkları bağlarken ağrı girdi sonra durakta bişey yırtılır gibi oldu ama ben acaba suyum mu gelcek diye telaş başlıcam ama yok yok değildir diye kendimi susuturuyorum neyse peçete falan koyuyorum hafif haif ıslanıyor karnımın aşağısı da acıyor umarım bebişim gelmiyordur gerçi karnım aşağıya inmedi hala yukarda duruyo ama biraz hafif ağrılarım var bugün ayy bir kaç hafta daha dayansın kızım iyice büyüsün işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…