tesekurler canim hello baby ve e bebegede gidicez hangi semte bu mAgazalar. Dun gece ikeadaydikHerkese günaydınnn,
çok güzel bir gün olur umarım.. Esracım çok sevindim haberine, maşallah bebeğinedoğuma kadar bu kalp sıkışıklıkları bitmeyecek ama anladım ben:2: Kızlar Laterne ve Mergen nerdeler? Laterne'nin eşinin ameliyatı haftaya di mi? Hayırlısıyla bitsin bir an önce de bir rahat nefes alsınlar.. Rüveyda ben de okudum, eşine en yakın zamanda keyifle çalışacağı bir iş diliyorum..
HoşgelmişsinBornova'da olacaksan foruma uğra derim, mothercare'de indirim var:) Keyifli alışverişler
Gunaydın canlar.insallah iyidir herkes.
Bugun sabaha kadar mergenimle ugrastimay burnum sızlıyor hala cok meraktayim.
Dayanamayarak söyleyeyim ki en son dr bebeklerin doğmak istediklerini ve son günler olduğunu soylemis oyle yazmıştı.ve kac gündür yok en azından selam verir çıkardı.
Bugun artık dogum yaptığına veya yapıyor olduguna emin gibiyim.ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin.cok emek verdi hani hepimiz verdik ama herseyi ince detayına kadar uyguladı.
Mergenim, Rabbim seninle olsun insallah haberin en yakın zamanda gelir.duayla...
kızlar hil_burun bebekleri gördüm maşallah.
Ayrıca yine nisan annelerinden mrl_26 galiba bugun doguma giriyor.
tesekurler canim hello baby ve e bebegede gidicez hangi semte bu mAgazalar. Dun gece ikeadaydik
Kızlar hil_burun bebekleri gördüm maşallah.
Ayrıca yine Nisan annelerinden mrl_26 galiba bugun doguma giriyor.
kızlar hil_burun bebekleri gördüm maşallah.
Ayrıca yine nisan annelerinden mrl_26 galiba bugun doguma giriyor.
Tuncss üzülme canım uzduklerine saysın
Gulimier hayırlı haberlerle gel canım.
Hanipeks hemen koy bakacumm dut ipi neyim Allah battaniyesi de olacak yareppim.
Sipildek soran olmuş kimdi unuttumyasliyim ben.
Terlik o.icinde kalın corapla vs terlik giyip çıkıyorlar ya ayyy.
Ofpufya(insallah doğru kisi)
Esın bence senden degil o kadının çatlağından tiksinir bende tiksinirim .esim benim catlagimin varlığından habersizdaha dogrusu farkettigini hiç belli etmez:)
Birsey daha diyecektim ama unuttum ben cok unutkanim bugünlerde((
Hılbur arkadaşımızın bebişlerini bende buldum gördüm maşallah ya çok imrendim bizimde böle olacakmı pof biranönce gelsin o gun
Gunaydın canlar.insallah iyidir herkes.
Bugun sabaha kadar mergenimle ugrastimay burnum sızlıyor hala cok meraktayim.
Dayanamayarak söyleyeyim ki en son dr bebeklerin doğmak istediklerini ve son günler olduğunu soylemis oyle yazmıştı.ve kac gündür yok en azından selam verir çıkardı.
Bugun artık dogum yaptığına veya yapıyor olduguna emin gibiyim.ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin.cok emek verdi hani hepimiz verdik ama herseyi ince detayına kadar uyguladı.
Mergenim, Rabbim seninle olsun insallah haberin en yakın zamanda gelir.duayla...
kız senden de bişey kaçmıyor valla kartal gözlü hatunsun vesselamKızlar hil_burun bebekleri gördüm maşallah.
Ayrıca yine Nisan annelerinden mrl_26 galiba bugun doguma giriyor.
Voltajım doğru kişi :)
Dün akşam eşim eve geldi benim tadım tuzum yok tabi noldu sana dedi daha içeri girer girmez canım çok sıkkın çatlamaya başladım kaşınıyorum dedim amaaan kafana taktığıtn şeye bak neden bunları düşünüp canını sıkıyorsun dediSonra misafirlerimiz gelecekti daha biz yemek yemeden damladılar pifff
Neyse erken gittiler allaha şükür sonra onların arkasından gel yanıma bakiim dedi oturduk bi güzel sarıldı ne olursa olsun ben seni çok seviyorum dedi :) Ama ben artık bikini giyemicem vs. vs. çok üzüldüm ama aslında çatlayınca hem kızım kilo aldıki oldu diye çok sevindim dedim :)
BU ARADA ŞU AN BU İLETİYİ YAZARKEN YAZDIKLARIMI GÖZLERİMİN HARFLERİ NET ŞEÇMEDİĞİNİ FARKETTİM AAA KORKTUM ŞİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?