kız senden de bişey kaçmıyor valla kartal gözlü hatunsun vesselam
ee ne dedik sana seni sevdiği içn o çatlakları gözü bile görmez
kızlar bugün sabahtan beri benim aşağılar bir garip sabah bağcıkları bağlarken ağrı girdi sonra durakta bişey yırtılır gibi oldu ama ben acaba suyum mu gelcek diye telaş başlıcam ama yok yok değildir diye kendimi susuturuyorum neyse peçete falan koyuyorum hafif haif ıslanıyor karnımın aşağısı da acıyor umarım bebişim gelmiyordur gerçi karnım aşağıya inmedi hala yukarda duruyo ama biraz hafif ağrılarım var bugün ayy bir kaç hafta daha dayansın kızım iyice büyüsün işallah
Link var mi kuzu ya bende merak ediyorum. Telden aramakda yazmakda zor geliyo.
kız senden de bişey kaçmıyor valla kartal gözlü hatunsun vesselam
ee ne dedik sana seni sevdiği içn o çatlakları gözü bile görmez
kızlar bugün sabahtan beri benim aşağılar bir garip sabah bağcıkları bağlarken ağrı girdi sonra durakta bişey yırtılır gibi oldu ama ben acaba suyum mu gelcek diye telaş başlıcam ama yok yok değildir diye kendimi susuturuyorum neyse peçete falan koyuyorum hafif haif ıslanıyor karnımın aşağısı da acıyor umarım bebişim gelmiyordur gerçi karnım aşağıya inmedi hala yukarda duruyo ama biraz hafif ağrılarım var bugün ayy bir kaç hafta daha dayansın kızım iyice büyüsün işallah
işallah canım zamanında gelsin akıntı belkide fitil koyduğum içinde olabilir geri akıyor bir miktar çünküSaglikla zamaninda gelain kuzucugun canim benim.
Benimde sancim oluyo son iki gundur.kendini.zorlama.
Islaklik bende hep oluyo ama suyum normal cikiyo.
Sanirim.istem disi.bebisler.baski.yaptikca idrar kaciriyoruz
dikkat ederim akşamları da içerim süt bugün pilim bitmiş gibi hafif bulantım ve bel ağrısı var ellerim şiş sanırım izne ayrılma zamanı yaklaşıyor çalışabilir raporunu aldım cumartesi 37. hafta 21 mart oluyor ee tahmini doğum 11 nisan malum kızlar erken gelir derler hep ondan eşim 5martta ayrıl dedi bende 6 martta doktordan 10 günlük rapor alacağım doğum izni erken başlamasın diye sonrası artık allah kerim2 hafta daha çalışıp bırakıcam bende biraz evd dinleneyim tembellik yapayım kızımın eşyalarını toparlayayım ev temizliği yapılır daha fazla dayanamıcamdaha zamanı vardır canım panik yapma.
dün kuzenimle konuştuk oda hamile. doktoru ona akşam 22:30-22:30 gibi süt içmesini ve mutlaka dinlenmesini söylemiş. bebeklerin en çok geliştiği zaman dilimi oymuş. aklında olsun seninde
Kızlar selam..
Dün bizimde kontrolümüz vardı, kızışımı gördüm elleri ayakları kocaman olmuş, bacak boyu 2 hafta ileriymiş.
Annesi gibi sütun bacaklı olacak güzel kızım :)
Kilosu da biraz fazla dedi Drumuz. 1850 gr.
Allah vakti saatinde sorunsuz doğumlar sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize İNŞALLAH... (AMİN)
allahım bize de nasip etsin böyle kucağımızda sağlıkla görmeyii...bu arada mide yanmasını yeneyim diye nerdeyse günde 1 litryee yakın süt içiyorum tabi daha yoğurt ve peynir hariç.o da demirimi mi azaltıyo napıyo acaba hap içmeme rağmen canım hala toz toprak çamur tebeşir istiyo :S dün gece yalvardım eşime çantandaki tebeşirden yiyeyim diye gözüm döndü :s saklamış zaten o da hepsini.bi de deli gibi sigara içesim var :s rüyalarımda bile içiyorumm
Kızlar selam..
Dün bizimde kontrolümüz vardı, kızışımı gördüm elleri ayakları kocaman olmuş, bacak boyu 2 hafta ileriymiş.
Allah vakti saatinde sorunsuz doğumlar sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize İNŞALLAH... (AMİN)
misafire kapı açmadım diye üzülen arkadaşlar boşverin habersiz gelen onu göze almıştır zaten ben ablama bile giderken haber veririm bak geliyorum müsait misin diye? saygıdır yani... hamile olmaya gerek yok ki belki ağda yapıyorum evde işim gücüm var.... boşverin yaaaa...
bir de artık doğum konuşuluyor kızlar nasıl doğuracağız acaba yaaaa :18: bugün de içimde bir heyecan bir heyecan :122: hayırdır inşallah... doğuma girdiyse eğer mergenime Rabbim kolaylıklar versin biz nasıl gideceğiz bakalımkızım da poposunu dayayıp duruyor bu sabah, elimi sokup mıncırasım geliyo!!!! nisan gelse bir an evvel artık.. bir de kızlar kaçıncı haftadan sonra rahatlayabiliriz biz? hani doğsa da artık sorun olmaz gibisinden, 36 mıydı?
Doktoruna.danistin mi canim.
Kocisinde.saklamakla en iyisini yapmis.
Sigaraa amann amn sakin cizzzz
Benim aciklamada yaziyi kuzu. Dioki artik bebeginiz dogsa uyum sagliyabilir.
Cok.sukur allahima.
Zapzup.evet cnm bende kullanmistim ondan.olabilir.
maşallah kızına kilosuda çok güzel olmuş ne güzelKızlar selam..
doktorum demir hapını artırmıştı tahlilde de düşük çıkınca ama gidince tekrar sorayım
geçenlerde yeğenim annemlerdeki bi peri bacası biblosunu kırmışş onu yerden alırken bile kudurdum o kokusuna ağzıma atmamak içinannem aldı artık elimden ben deli gibi koklayıp yalayınca :$ şu an bile boğazımda bişiler oluyo genzimde o toprak çamur kokuu :S :S sigarada durdurabilirm kendimi canımm ama diğerlerinde kendimden korkuyorum: ((
ay inşallah hadierken gelirse diye ödüm kopuyordu en azından gelse de sorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?