2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allahim mergen arkadasimiz ve bebelerinin yardimcisi olsun.
Hilbur arkadasimiz gibi saglikli haberlerle gelsin insallah.

daha zamanı vardır canım panik yapma.
dün kuzenimle konuştuk oda hamile. doktoru ona akşam 22:30-22:30 gibi süt içmesini ve mutlaka dinlenmesini söylemiş. bebeklerin en çok geliştiği zaman dilimi oymuş. aklında olsun seninde

Saglikla zamaninda gelain kuzucugun canim benim.
Benimde sancim oluyo son iki gundur.kendini.zorlama.
Islaklik bende hep oluyo ama suyum normal cikiyo.
Sanirim.istem disi.bebisler.baski.yaptikca idrar kaciriyoruz

Kızlar selam..
Dün bizimde kontrolümüz vardı, kızışımı gördüm elleri ayakları kocaman olmuş, bacak boyu 2 hafta ileriymiş.
Annesi gibi sütun bacaklı olacak güzel kızım :)
Kilosu da biraz fazla dedi Drumuz. 1850 gr.

Allah vakti saatinde sorunsuz doğumlar sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize İNŞALLAH... (AMİN)

allahım bize de nasip etsin böyle kucağımızda sağlıkla görmeyii...bu arada mide yanmasını yeneyim diye nerdeyse günde 1 litryee yakın süt içiyorum tabi daha yoğurt ve peynir hariç.o da demirimi mi azaltıyo napıyo acaba hap içmeme rağmen canım hala toz toprak çamur tebeşir istiyo :S dün gece yalvardım eşime çantandaki tebeşirden yiyeyim diye gözüm döndü :s saklamış zaten o da hepsini.bi de deli gibi sigara içesim var :s rüyalarımda bile içiyorumm

Nemuuuu masallah prensese.
Bence kilosu hicde fazla.degil.
Aramizda 5 gun var benim.oglusla 2 kilo. 217 grdi dun.
Gelisimleri iyi.ya cok.sukur gersini.onemli.degil.

Amin allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Saglikla zamaninda gelain kuzucugun canim benim.
Benimde sancim oluyo son iki gundur.kendini.zorlama.
Islaklik bende hep oluyo ama suyum normal cikiyo.
Sanirim.istem disi.bebisler.baski.yaptikca idrar kaciriyoruz
işallah canım zamanında gelsin akıntı belkide fitil koyduğum içinde olabilir geri akıyor bir miktar çünkü

dikkat ederim akşamları da içerim süt bugün pilim bitmiş gibi hafif bulantım ve bel ağrısı var ellerim şiş sanırım izne ayrılma zamanı yaklaşıyor çalışabilir raporunu aldım cumartesi 37. hafta 21 mart oluyor ee tahmini doğum 11 nisan malum kızlar erken gelir derler hep ondan eşim 5martta ayrıl dedi bende 6 martta doktordan 10 günlük rapor alacağım doğum izni erken başlamasın diye sonrası artık allah kerim2 hafta daha çalışıp bırakıcam bende biraz evd dinleneyim tembellik yapayım kızımın eşyalarını toparlayayım ev temizliği yapılır daha fazla dayanamıcam

misafire kapı açmadım diye üzülen arkadaşlar boşverin habersiz gelen onu göze almıştır zaten ben ablama bile giderken haber veririm bak geliyorum müsait misin diye? saygıdır yani... hamile olmaya gerek yok ki belki ağda yapıyorum evde işim gücüm var.... boşverin yaaaa...
bir de artık doğum konuşuluyor kızlar nasıl doğuracağız acaba yaaaa :18: bugün de içimde bir heyecan bir heyecan :122: hayırdır inşallah... doğuma girdiyse eğer mergenime Rabbim kolaylıklar versin biz nasıl gideceğiz bakalım kızım da poposunu dayayıp duruyor bu sabah, elimi sokup mıncırasım geliyo!!!! nisan gelse bir an evvel artık.. bir de kızlar kaçıncı haftadan sonra rahatlayabiliriz biz? hani doğsa da artık sorun olmaz gibisinden, 36 mıydı?

manken olacak kızın annesi

Doktoruna.danistin mi canim.
Kocisinde.saklamakla en iyisini yapmis.
Sigaraa amann amn sakin cizzzz

ne güzel canım ya rabbim sağlık versin sana fazla diyor da benim ki 2300 çıktı, normal olursa nasıl çıkacak bilmiyorum

Benim aciklamada yaziyi kuzu. Dioki artik bebeginiz dogsa uyum sagliyabilir.
Cok.sukur allahima.

Zapzup.evet cnm bende kullanmistim ondan.olabilir.

Doktoruna.danistin mi canim.
Kocisinde.saklamakla en iyisini yapmis.
Sigaraa amann amn sakin cizzzz

doktorum demir hapını artırmıştı tahlilde de düşük çıkınca ama gidince tekrar sorayım
geçenlerde yeğenim annemlerdeki bi peri bacası biblosunu kırmışş onu yerden alırken bile kudurdum o kokusuna ağzıma atmamak için annem aldı artık elimden ben deli gibi koklayıp yalayınca :$ şu an bile boğazımda bişiler oluyo genzimde o toprak çamur kokuu :S :S sigarada durdurabilirm kendimi canımm ama diğerlerinde kendimden korkuyorum: ((

maşallah kızına kilosuda çok güzel olmuş ne güzel

çok yakında bu pozlardan bizlerde çekeriz

Eki Görüntüle 636721

çok tatlı yaa. geçen gece oğlumla aynen bu pozisyondaydık. bi ara boynumda baskı hissettim kolunu doladı sandım seveyim dedim bi baktım sıpa bacağını atmış.
çok değişik uyku pozisyonlarımız var aslında ama babası hep aramıza giriyor oğluşumu alıp yatağına götürüyor :))

Sen yine doktoruna bir danis canim.en azindan cevrende bilincli.
Nasil bir etkisi olucagini bilemessin. Biz ne yersek bebislerde onlar yiyor oyle dusun ve kendine emgel ol.emi

ay inşallah hadi erken gelirse diye ödüm kopuyordu en azından gelse de sorun yok yani

Evet canim cok.sukur. Allahim gununde saglikla kucagimiza almayi.nasip.etsin.

Kızlar pert gibiyim Allah Allah
Aaumut Mergen bana Msj atmıştı canım ordan biliyorum.
Bugun birazda bende vicdan sızısı var ya amaaan .
Yegen aksam gelince tlf konuşuyordum içeri geçtim ordan da çıkmadan yattım esime demiştim yemeği sunlar diye isitmis yemiş kıza süt yapmaya girdim mutfaga çay icmiş üstüne kolayla sigara keyfinde .bozuk durdum birde uyaninca cok sinirli olurum abla ben toplarım dedi.makineye yerleştirmiş sabah gördüm .sadece günaydın dedik giderken bile hiç orali olmadım.
Ya boyle siginti gibi olmak zor ben duramam ama mecbur yalnız bende kalmakta bir mecburiyeti yok.
Öffff icim şişti yine sarhoş gibiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…