kızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
maşallah elife, bol bol dinlenki içerde daha çok kalabilsin bebek. erken doğumu falanda çok düşünme, stres yaparsın oda etkiler sonra
sana rapor evrdiler mi? ben bugün gittim rapor almak için ama artık bir form vermiyoruz direk ssk nın sitemine düşüyoruz dediler.
Kızlar ev işi yapabiliyor musunuz? Ben son zamanlarda iyice zorlanıyorum. Bir kaç kez eğilip kalkınca bebek hemen önde toplanıyor. Mecburen oturup geçmesini bekliyorum. Çok kilo aldım, belki de ondandır. Siz ne durumdasınız?
Kızlar ev işi yapabiliyor musunuz? Ben son zamanlarda iyice zorlanıyorum. Bir kaç kez eğilip kalkınca bebek hemen önde toplanıyor. Mecburen oturup geçmesini bekliyorum. Çok kilo aldım, belki de ondandır. Siz ne durumdasınız?
bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
kızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
Kizlar bugun hem cok agirdim hem de midem fenaydi inanilmaz bir yanma var doktora sordu esim mide surubu almama ragmen normal mi diye. Bebek rahim uzerinde baski yapiyor mu diye sordu evet son 1 haftadir idrar keseme felaket bastiriyor kizim, yarin sabah acilen getirin acilma var mi die bakalim dedi saskinim 34 haftamdayim ama doktor kontrollerde hep ortalama 2 hafta onde oldugumuzu soyledi dogum belirtisi mi yoksa bir yorum yapin kizlarrrrrr
kızlar belisin ümraniyedeki fabrika satış mağazasının yerini bilen var mı. varsa bana yol tarifi ve önünden geçen minübüs yada otobüs hatları ile ilgili bilgi verebilr mi? ( üsküdar yönünden geleceğim )
ben daha bebişe oda hazırlamadım. çok ta pahalı bir şeyler almak istemiyorum.
iyi geceler fıstıklar :)
ben bu akşam dr'a gittim istanbula gideceğimi söylemek için..
kontrol etti herşey yolunda bebeği dert etme hiç kendine,gönlün rahat git dedi :)
daha önce ki gidişimde kesinlikle gitme demişti,çok rahatladım şimdi..
bir de oğlum 41 kere maşallah diyeyim iyice büyümüşannem nasıl doğuracaksın demeye başladı
ultrason bu kesin ölçüm yapamıyor diyorum ama kadıncağız yediklerimi gözden geçiriyor fazlalıkları çıkaracakmış :)
öpüyorum kocaman güzellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?