2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

nice yıllara voltajım, gün bitmeden doğum gününü kutlamak için annemlerden erken kalktım geldim evime

bebişlerinle kocacığınla uzun hayırlı bi ömrün olsun canım,
Rabbim gönlüne göre bir ev versin inşallah, ilk misafirin de ben olayım

hala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm

maşallah tosuncuğa
senin profil resmindeki bebk çok tatlı yaaa bayılıyorum ona

Kizlar gunaydin ,
Bugun cicileri yikama sirasi bizdeee:)
Bakalim gercekten zevkli miymiiis:)

emin ol çok zevkli canım, yarın da 2 makine yıkanıcak,
şifonyer kargoya verilmiş, yarın gelir inşallah, hemen kurarız
ertesi gün anaanemizle ütülüycez,
ohhhh misssss

Kzizlar merhabalar.uzun zamandir giremiyorum affedin.
Evde durmadim son gunlerde Hayirli bir isimiz var onunla ugrasiyoruz telasemiz cok.misafirim vardi onlarida gonderdim.
Yarinda annemin misafiri icin hazirlik yapicaz.bu ara cok yorgunum dinlenemedimm.
Oglusun dolabini hazir almak icab etti.Haftaya tum hazirliklarim tamamlanmis olacak nasipse.hastane bavulu bile hazir deil.
Laternenin esi nasil oldu.
Mezosum nasil.
Hrrkes iyi mi kizlar.
Bende p.tesi doktora gidicem insallah.3 haftadir kendi doktoruma gitmedim.bakalim iyi haberler aliriz insallah.

maşallah canım bebişine
evde iyice dinlenirsen inşallah vaktinde gelir kuzucuğun, stres yapma zor zamanları geçirdik Allhın izniyle inşallah

bende salı günkükontrolümde rapor yazmıycak mısınız dedim, artık herşey bqilgisayardan otomatik yapılıyo dedi doktroum bana kağıt falan vermedi, direk sisteme işliyolarmış

maşallah canım oğluna
güle güle gelin inşallah istanbula, pazartesi de eşin hayırlısıyla atlatırsa ameliyatını, sonra bebişi bekleme heyecanı başlayacak

arkadaşlar karnı sancılanan varmı aranızda
bnm şu anda karnım sancılanıyo biraz beklicm geçmezse dr a gitmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 639269

benimde ağrılarım ve kasılmalarım çok oluyosonbir haftadır ama yan yatıyorum dinlenince geçiyo
biraz yan yatmaya çalış bakalım, eğer geçmezse gidersin hastaneye

benimde ağrılarım ve kasılmalarım çok oluyosonbir haftadır ama yan yatıyorum dinlenince geçiyo
biraz yan yatmaya çalış bakalım, eğer geçmezse gidersin hastaneye

10 gün öncede böyle olmuştu
2 saat falan beklemiştm geçmezse gidecektm hastaneye
şimdi biraz hafifledi
sanırım hepmizi erken doğum korkuları sarmaya başladı
Allahım yavrularımızı vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsn inşallah

Secilce,esrasm...
Cok teşekkür ederim Rabbim sizlerede cocuklarınız ve eslerinizle sağlıklı mutlu hayat dilerim...
Sagol canım insallah.hayirlisi olsun bakalım...
Süt işine gelince,oğlumda yeni ayilirken hemen getirdiler ve emzirdim.zaten emince süt gelmesi uzun sürmüyor.
Kızımı emziremedim yanımda degildi ama hemen sutu sagdirdilar.zaten sagilinca da hemen geliyor uzun sürmüyor.yani birde ilk günden normal dogum olsada ilk gün fos fos süt beklemeyin.ki sut konusunda ustume tanimayacak kadar eminim.bebegi doyuracak belkide .pompalar vs tamamen size kalmış canım ılerde kullanırım ise giderken vs dersen al yoksa hic lüzumu yok.

Ayy canimsin :)
Rabbim esın ve aysenle mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin.
Evim olsun hergun misafir çağıracağım elbette ilk sen ol insallah...
Sonra yatililar

Dış ağrım hala devam 3 gündür dış ağrım tuttu
Tek bir dış ama yanağıma kadar zonkluyor
Bu sefer ama büyük yeminliyim dogum sonrası full+full yaptıracağım leke bile biraktirmayacagim

canım maşallah bebişine:) Allahın izniile eşinin güzel haberlerinide alıcağız ,dualarımız seninle

beni uyku tutmadı offf, soluğu burda aldım

Dış ağrım hala devam 3 gündür dış ağrım tuttu
Tek bir dış ama yanağıma kadar zonkluyor
Bu sefer ama büyük yeminliyim dogum sonrası full+full yaptıracağım leke bile biraktirmayacagim

kekik yağı pamuğa damlatıp koy canım dişine, baya uyuşturuyo,
eşiminde sürekli oluyo, ondan öğrendim

sefan olsun voltajım yaptır tabiii

Günaydın bacılar..
Uykusuz yorgun biraz da hasta bir sabah ama neyseki bugün Cuma...

Canım kızışına maaşallah çok güzel büyümüş.
Çok ciddi bir şey olmadığı belli, öyle olsa ilaçlarla durdurulmaya çalışılırdı sancılar.
Sen de stres yapma, bol bol dinlen bir şeycik olmaz Allahın izniyle vaktinde gelir bebiş.

Maaşallah herşeyin yolunda olmasına oğluşun iyi olmasına çok sevindim.
Ne iyi olmuş aklın bebişte olmayacak gönül rahatlığıyla eşinin yanında olabileceksin.

günaydın herkese,cumanız mübarek olsun kızlar,sağlık ve sihhat diliyorum ...
doppler ultrasona girmişmiydiniz hepiniz kızlar?24.haftada girmiştim ben. plasenta previa teşhisi koyulmuştu o zaman. dr. verdiği cd de bozuk/boş çıktı.8 mart günü randevu aldım. yeniden son bir kontrol olması açısından ve cd kaydı için doppler yaptıracağım.

günaydın herkese....
dün geçmişi biraz(20 küsür sayfa) okuduktan sonra gözlerim karışa karışa cevap yazarken misafir geldi,yazdıklarım boşa gitti
ama o top gibi göbekler hala aklımda hamişlerimiz pek kibar kilo almışlar,ben de öyleyim şu an ama bakalım doğuma giderken nasıl olucaz
kimdi ekleyen hatırlamıyorum ama bebek odasının pembe perdelerine bayıldım kuzucuk güle güle kullansın inşallah...
voltaj,doğum günü kutlu olsun misafirin de gitmiş,en güzel doğum günü hediyesi budur heralde
laternem,kilosunu falan yazmamışsın ama kuzunun kilosu iyiymiş her şey yolundaymış,artık gönül rahatlığıyla gidersin eşinle beraber...eşininde ameliyatı iyi geçecek inşallah canım...
mergenden hala haber yok galiba :26: inşallah her şey yolundadır da varsın buraya girmesin :26:
dün benim de doğum günümdü...herkes kutladı ama eşim unutmuş cmt günü samsuna gidince telafi edicem falan dedi ama istemem dedim...dün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
yarın bizim de kontrolümüz var...kızımı görmeyeli çok oldu...merak ediyorum yavrumu,bakalım ne kadar büyüdü,napıyo oralarda yarın olsa da öğrensem

günaydın kızlar nasılsınız?? biz aynen devam böbrek ağrısıyla uyanıp oğluşun mızıldamasıyla uykusuz kalarak sabahı ettik bakalım bugün nasıl bitecek.
keşke evde olsaydım. şöyle battaniyenin altında tv karşısında keyif yapsam off offf. neyse kuzumla daha çok birlikte olmak için dayanmak zorundayım. 2 hafta geçti kaldı 3 hafta doğum iznine.
ama bana kalırsa bebeğim fazla beklemez gibi. çünkü ilkinde de doğumdan önce yaşadığım yalancı sancı kramp vs. gibi şeyleri artarak yaşamaya devam ediyorum.
sanırım bebiş sinyal veriyor.
benim doktor da sağolsun o kadar rahat ki bebiş küçük daha 4 hafta sonra gel dedi. yani 31 haftalıkken gitmiştim 35 haftalıkken görecekmiş bi daha. herhalde ondan sonra da doğumda görüşeceğiz. milletin doktoru nst ye sokar bizimki hiiç adını anmaz. bi de güya erken doğum tehlikem var. ne rahat adam yaa. bu hafta böbrek ağrımı da bahane edip gitmeyi düşünüyorum bakalım.

hehe voltajcım çok kızdıysan bi daha kaynanamın adını bile anmam canım :))

canım maşallah elife. merak etme dinlenmekle hallolur sancılar. yorgunluktan stresten oluyordur. Allahın izniyle bi kaç hafta daha bekler elifcik.

canım sağolsunlar haklarını ödeyemeyiz hem ailemin hem onların. maddi konuda eşimin ailesi daha destek. benim ailemin durumu onlara göre daha karışık kardeşler falan. ama eşimin bi abisi bi kendi. kayınvalidemler de her şeylerini evlatlarına göre ayarlayan insanlar. sağolsunlar.

canım ben 32 hafta bitince alacağım sanıyordum 31 haftalıkken kontrole gittik. doktora sordum senin bu hafta alman lazım çünkü 39 haftalıkken sezeryan olacaksın dedi. aslında çokta farketmezdi bence sonuçtta doğum erken de olsa doğum sonrasına aktarılıyor. ama benim işime geldi 1 hafta erken almak. böylecek eğer dayanabilirsem 36 hafta bitince izne ayrılacağım. 3 hafta evde dinlenmiş olurum. öbür türlü 40 haftayı baz alsaydı 37 haftalık ayrılacaktım o 1 hafta gözümde büyüyordu. malum giderek ağırlaşıyoruz.
yani bence doktora göre değişiyor. sen çalışabilir raporunu aldıysan madem ona göre 5 hafta sonra izne ayrılırsın

canım çok sevindim doktorun müsaade vermesine. çok şükür sorun yok dedi ya gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Allahın izniyle de bişeycik olmaz paşa da büyümüş abi olmuş artık baksana maşallahhh

Günaydın Annelerr ve Melekleri

Cuma hayrına yaptığımız dualarımız kabul olsun inş. kolaylıkla doğum sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah...

Canım bende çalışıyorum. Elekt. Pompa almayı düşünüyordum sonra kırk fikir değiştirdim. önce bir gidişata bakayım sütüm nasıl gelecek evde olduğum sürece bebek nasıl emecek .. ona göre elekt. alıcam. Ama ilk hastane için geçen lansinoh manuel pompa aldım. 34 tl idi. Bebeğimi ilk günlerde yormadan inatlaşmadan pompa ile sütü getirip ağzına vermeyi düşünüyorum. İnşaallah düşündüğüm kadar kolay olur

canım senin de geçmiş d.günün kutlu olsun, seneye bebişinle kutlarsınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…