Dertsizim unutmadın canım benim cok sagol...
Ofelyam,tuncss,dmt,Meryem,sersav,BoO...
Hepinize Rabbim ailenizle saglikla uzuuun bir ömür nasip etsin.
Topigin en dogum gunlu annesi(oğlum,kızım,ben,esim hep ard ardayiz) olarak opuyorum seviyorum...
hala doktordayiz biiizzz.. gordum simdi oglusumu.. masallah kuzuma 2.700gr 47 cm olmus.. kuzum benimm
Kizlar gunaydin ,
Bugun cicileri yikama sirasi bizdeee:)
Bakalim gercekten zevkli miymiiis:)
maşallah canım bebişinekızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
bende salı günkükontrolümde rapor yazmıycak mısınız dedim, artık herşey bqilgisayardan otomatik yapılıyo dedi doktroum bana kağıt falan vermedi, direk sisteme işliyolarmışmaşallah elife, bol bol dinlenki içerde daha çok kalabilsin bebek. erken doğumu falanda çok düşünme, stres yaparsın oda etkiler sonra
sana rapor evrdiler mi? ben bugün gittim rapor almak için ama artık bir form vermiyoruz direk ssk nın sitemine düşüyoruz dediler.
maşallah canım oğlunaiyi geceler fıstıklar :)
ben bu akşam dr'a gittim istanbula gideceğimi söylemek için..
kontrol etti herşey yolunda bebeği dert etme hiç kendine,gönlün rahat git dedi :)
daha önce ki gidişimde kesinlikle gitme demişti,çok rahatladım şimdi..
bir de oğlum 41 kere maşallah diyeyim iyice büyümüşannem nasıl doğuracaksın demeye başladı
ultrason bu kesin ölçüm yapamıyor diyorum ama kadıncağız yediklerimi gözden geçiriyor fazlalıkları çıkaracakmış :)
öpüyorum kocaman güzellerim
arkadaşlar karnı sancılanan varmı aranızda
bnm şu anda karnım sancılanıyo biraz beklicm geçmezse dr a gitmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 639269
benimde ağrılarım ve kasılmalarım çok oluyosonbir haftadır ama yan yatıyorum dinlenince geçiyo
biraz yan yatmaya çalış bakalım, eğer geçmezse gidersin hastaneye
Sagol canım insallah.hayirlisi olsun bakalım...perlinos canım sıkma canını Allah'ın izniyle gününü dolduracaksın.
Voltajj canım doğum günün kutlu olsun. ayrıca yeğenin gitmiş çok sevindim yazamadım ama ne kadar canım sıkılıyordu duruma. sen de 2 çocuk bir gebelik kendi yükünü taşıyamazken bir başkasının yük olması çok büyük düşüncesizlik. ben yeğenine kızmıyorum onu yetiştiren kaygısız anne ve babasına kızdım. umarım bir daha sıkıntılar yaşamzsın.
kızlar bugün kontrol günümdü. bebeğim kafa, karın ve diğer ölçümlerine göre 32 haftalık çıktı. kilosu biraz az dedi doktor oda öenmli bir sorun değil dedi. 1640 grammış tosun paşam. ben kilosunu çok dert etmiyorum ben de eşim de 3200 doğmuşuz. bizim paşada olsa olsa ancak o kadar olur diyorum.
bu çalışamaz raporunuda aldım. pazartesi itibari ile artık izinliyim.
voltajım sana bir sorum olacak sen sezaryan doğum yaptığın için bilirsin. benim doktorum bana sezaryan dedi. (tüp bebek + ben de rezerv azlığı var bu çocuğun olması bile lutüf dedi. kendisi kesme biçme meraklısı değil biliyorum. normal doğum yanlısı biri ama senin bebeği riske atmayalım dedi.) sezaryan doğıumda hemen süt gelmeyebiliyor sanırım. sağmak için pompa almak gereklimi sen ne yaptın.
nice yıllara voltajım, gün bitmeden doğum gününü kutlamak için annemlerden erken kalktım geldim evime
bebişlerinle kocacığınla uzun hayırlı bi ömrün olsun canım,
Rabbim gönlüne göre bir ev versin inşallah, ilk misafirin de ben olayım
iyi geceler fıstıklar :)
kontrol etti herşey yolunda bebeği dert etme hiç kendine,gönlün rahat git dedi :)
bir de oğlum 41 kere maşallah diyeyim iyice büyümüşannem nasıl doğuracaksın demeye başladı
ultrason bu kesin ölçüm yapamıyor diyorum ama kadıncağız yediklerimi gözden geçiriyor fazlalıkları çıkaracakmış :)
Dış ağrım hala devam 3 gündür dış ağrım tuttu
Tek bir dış ama yanağıma kadar zonkluyor
Bu sefer ama büyük yeminliyim dogum sonrası full+full yaptıracağım leke bile biraktirmayacagim
kızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
Kızlar ben hic hayretle okumadım
Dmt e gidip sac bas giresim var.hele kaynanam cocuğa bakar falan diyor ya ayy benim tık tıklar başlıyor
Benimkilerde öyle yaptılar aldılar demeyeyim çünkü hic verememişlerdi :))
Neyse dalmayacağım derine.
Simdi herseyimde icinde bulunmak istiyorlar.dogumum zaten kaynananın son şansı.herkese gitti bir tek ben kalmıştım:)
.
kızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
Sen o eşinin ailesini al pamuklara sar canımcım çünkü gerçekten böyle destek olabilen aileler çok nadir çıkıyor.Ben haklarını yiyemem kızdığım çok oldu ama benim ailem eşim ev alınca destek olmak için ellerinden geleni yaptılar öbür tarafı hiç sorma anlatılacak hiç bir şey yok o kadar yani :)
bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
benim ilk doğum da sezeryan olmuştu.beni odaya aldıklarında ben kendime gelmeden bebeği emzirmeye uğraşmış görümcem.yani hastanede hiç boş vermişlik yapmadık. görümcem ebe hemşireydi. çok yardımcı oldu. biraz sabır ve tecrübe gerekiyor sanırım.
ama göğüs poması benim de aklıma mantık olarak yattığı için ben de aldım hazırladım.boş süt kanallarını emme refleksi ile bebeğin vakumlamasını yaptırmak zor olacak bebek için. yardımcı olmakta fayda var diye düşünüyorum.
günaydın herkese....
dün geçmişi biraz(20 küsür sayfa) okuduktan sonra gözlerim karışa karışa cevap yazarken misafir geldi,yazdıklarım boşa gitti
ama o top gibi göbekler hala aklımdahamişlerimiz pek kibar kilo almışlar,ben de öyleyim şu an ama bakalım doğuma giderken nasıl olucaz
kimdi ekleyen hatırlamıyorum ama bebek odasının pembe perdelerine bayıldımkuzucuk güle güle kullansın inşallah...
voltaj,doğum günü kutlu olsunmisafirin de gitmiş,en güzel doğum günü hediyesi budur heralde
laternem,kilosunu falan yazmamışsın ama kuzunun kilosu iyiymişher şey yolundaymış,artık gönül rahatlığıyla gidersin eşinle beraber...eşininde ameliyatı iyi geçecek inşallah canım...
mergenden hala haber yok galiba :26: inşallah her şey yolundadır da varsın buraya girmesin :26:
dün benim de doğum günümdü...herkes kutladı ama eşim unutmuşcmt günü samsuna gidince telafi edicem falan dedi ama istemem dedim...dün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
yarın bizim de kontrolümüz var...kızımı görmeyeli çok oldu...merak ediyorum yavrumu,bakalım ne kadar büyüdü,napıyo oralardayarın olsa da öğrensem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?