2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajım..gönlünce bir ömür gecirmen dileğiyle,doğum günün kutlu olsun canım
Sagol canım benim.sen nerelerdesin,nasilsin?
beni uyku tutmadı offf, soluğu burda aldım

kekik yağı pamuğa damlatıp koy canım dişine, baya uyuşturuyo,
eşiminde sürekli oluyo, ondan öğrendim

sefan olsun voltajım yaptır tabiii
ay hayatım uykun tutmuyorsa kitap vs oku ki gelsin.kizda alışmasın gecelemeye
O kekik yağı iğrenç gııı nasil dayandı esın.benim bu ağrı kotu hatta dişim oynuyor bile birde kanal tedaviliydi

sagol canım.sanada huzurlu mutlu seneler olsun.
Benim esim her yere hatırlatma yapmış 2-3 kez d.gunumu unuttu.2defada evlilik y.donumunu hatırladı
Her defasında da aldığı seyi değiştirmek zorunda olmasam olacak birşeylerde

Dmt e bakın hele hasetlendigimi bilmiş gevrek gevrek nasil gülüyor.
Kaynanam değil "Gul annem"de bari

canım senin de geçmiş d.günün kutlu olsun, seneye bebişinle kutlarsınız inş.
bu seneden geçti zaten canım,seneye kızımla kutlarım inşallah

bizimkide bu seneye kadar unutmuyodu ama bu sene ne sevgililer günü ne de doğum günü kutlamadı tekrarı olmaz inşallah seninki unutmamak için hatırlatma yapmış ne güzel eskilerden ibret almış heralde

Günaydın sabah şekerleri,

Sedagg'cım, Laterne'cim bebişlerinize maşallah. Tosuncuklar sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallah.
Alt tarafımda çok ağrım var benimde, hele de ayağa kalkınca ilk öyle artıyor ki. Oradaki kemik sızım sızım sızlıyor.

Voltajım sen tıp merkezinde mi doğum yapacaksın? En son oraya gidiyordun?

maşallah bebişine çok güzel büyümüş

canım 32. haftada aldıysan üzerine 5 hafta sayıyorsun 37. haftaya kadar çalışabilir oluyor ama bu sürede doğum olursa sanırım kullanılmayan izinler yanıyor erken doğumlarda doğumun erken olduğunu belirtildiğinde izinler doğum sonrasına kalıyor yani net öğrenmek için ALO170 SGK DANIŞMA HATTINI ara ne sorsan yanıtlıyorlar en net cevabı onlar veriyor

Dmt e bakın hele hasetlendigimi bilmiş gevrek gevrek nasil gülüyor.
Kaynanam değil "Gul annem"de bari

ahh canım hiç güler miyim herkesin türlü türlü huyu var işte. bizimkiler evlatlarına düşkün olduğu için böyleler. bi de madalyanon öbür yüzü var. bıraksak ya da yakında olsak aldığımıza yediğimize içtiğimize kadar karışırlar. Allahtan eşim fazla karıştırmıyor da rahatız. yoksa nerdeyse maaşları bize verin sizin adınıza biz harcayalım diyecekler. bu da başka bir yüzü olayın.
yine de sağolsunlar Allah razı olsun :))

Canim Allah sifa versin esine guzel haberlerini bekliyoruzzz

canım hayırlı yolculuklar şimdiden. Allah şifa versin eşine. sana da dayanma gücü versin. kendini çok yorup hırpalama canım bebeğini düşün

laterne hayırlıu haberlerini bekliyoruz,hayırlı yolculuklar..kendini çok yormamaya dikkat et canım..

laternam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.rabbim şifa versin bizi habersiz bırakma.

ayrıca alıntı yapamadığım;Voltaj,Mezopotamya,Derineser,Ofelyam,Perilous,Secilce
desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,sizleri bu şekilde de olsa tanıdığım için çok şanslıyım

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

geçen gün eşim yönetmelikten okumuştu yanlış değilsem doğum erken olursa iznin yanmıyor sonrasına aktarılıyor
bu arada herkese günaydın ağrısız sızısız bir cuma diliyorum

büyüyen göbüşler yine paylaşılmaya başlamış :) bir daha fırsat bulamam diye ben de ekledim göbüşümün 14 şubatta ki halini :)
kocişim hala uyuyor onun uyanmasını beklerken zaman geçmek bilmiyor;kalbim bugün çok ferah inşallah herşey çok güzel olacak (amin)
bugün oğluşumu da okula yollamayacağım ailecek güzel bir cuma geçiririz inşallah

Voltaj canim nice mutlu yillara koskocaman ailenle birlikte saglikla girmeni diliyorum. Bahtin da gonlun kadar temiz olur ins.

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

Var var biz de :))

Miray , Serra , Şevval hala karar verebilmiş değilim ...Mobilyası teslim edilecek adam bize bulut yapacak kapı üsü hediye ama biz ismi netleştiremedik hala :))

Miray: Yılın ilk aylarında dğan, Ayın en güzel ilk hali
serra; Genişlik, olluk iyilik ( Kuran da iki ayette geçiyor baktım )
Şevval : Şevval ayı..

Canım inşallah bu süreci hayırlısıyla atlatıp güzel günleri yaşayacaksınız bebeğinizle birlikte, Duam sizinle ..

Galiba canım.birde oraya yeni bir Dr daha gelmiş nette övgüsü cok fazla.buhara mı neydi adı.
Birde anestezist ve hemşireler cok güzel ilgileniyorlarmış.ozellikle anestezi uzmanını cok methettiler.yalniz beni tirsitan genel anestezi yokmuş daha dogrusu gerek gormuyorlarmis.kordon baglatmayi vs konuşmadım hala(gerekli bir durum yoksa caiz degil bunu soyleyeyimde)
bakalım pztsi ne çıkacak altından.Ne diyecek benim atik çevik ve konuskan Dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…