- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Sagol canım benim.sen nerelerdesin,nasilsin?voltajım..gönlünce bir ömür gecirmen dileğiyle,doğum günün kutlu olsun canım
ay hayatım uykun tutmuyorsa kitap vs oku ki gelsin.kizda alışmasın gecelemeyebeni uyku tutmadı offf, soluğu burda aldım
kekik yağı pamuğa damlatıp koy canım dişine, baya uyuşturuyo,
eşiminde sürekli oluyo, ondan öğrendim
sefan olsun voltajım yaptır tabiii
günaydın herkese....
dün geçmişi biraz(20 küsür sayfa) okuduktan sonra gözlerim karışa karışa cevap yazarken misafir geldi,yazdıklarım boşa gitti
ama o top gibi göbekler hala aklımdahamişlerimiz pek kibar kilo almışlar,ben de öyleyim şu an ama bakalım doğuma giderken nasıl olucaz
kimdi ekleyen hatırlamıyorum ama bebek odasının pembe perdelerine bayıldımkuzucuk güle güle kullansın inşallah...
voltaj,doğum günü kutlu olsunmisafirin de gitmiş,en güzel doğum günü hediyesi budur heralde
laternem,kilosunu falan yazmamışsın ama kuzunun kilosu iyiymişher şey yolundaymış,artık gönül rahatlığıyla gidersin eşinle beraber...eşininde ameliyatı iyi geçecek inşallah canım...
mergenden hala haber yok galiba :26: inşallah her şey yolundadır da varsın buraya girmesin :26:
dün benim de doğum günümdü...herkes kutladı ama eşim unutmuşcmt günü samsuna gidince telafi edicem falan dedi ama istemem dedim...dün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
yarın bizim de kontrolümüz var...kızımı görmeyeli çok oldu...merak ediyorum yavrumu,bakalım ne kadar büyüdü,napıyo oralardayarın olsa da öğrensem
bu seneden geçti zaten canım,seneye kızımla kutlarım inşallahcanım senin de geçmiş d.günün kutlu olsun, seneye bebişinle kutlarsınız inş.
bizimkide bu seneye kadar unutmuyodu ama bu sene ne sevgililer günü ne de doğum günü kutlamadısagol canım.sanada huzurlu mutlu seneler olsun.
Benim esim her yere hatırlatma yapmış2-3 kez d.gunumu unuttu.2defada evlilik y.donumunu hatırladı
Her defasında da aldığı seyi değiştirmek zorunda olmasam olacak birşeylerde
maşallah bebişine çok güzel büyümüşkızlar ben geldm dün doktora gittik elimiz 2 kg olmuş boyuda 42cm herşey iyi çıktı ama nst de sancılarım başlamış gözüküomuş o yüzden erken doğum riskin var dedi ve doğum raporumu yazdı artık evdeyim bende
bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
Dmt e bakın hele hasetlendigimi bilmiş gevrek gevrek nasil gülüyor.
Kaynanam değil "Gul annem"de bari
Canim Allah sifa versin esine guzel haberlerini bekliyoruzzz
canım hayırlı yolculuklar şimdiden. Allah şifa versin eşine. sana da dayanma gücü versin. kendini çok yorup hırpalama canım bebeğini düşün
bende çok yeteneksizimdir, dikiş bile dikemem doğru düzgün ama bir cesaret geldi. uyku stei yapmak istiyorum beşiğe
el emeği birşey olsun istiyorum
Allah yardımcınız olsun canım, eşine bri an önce sağlığına kavuşur inşallah.
sende kendine dikkat et, oğlununde bebişininde sana ihtiyacı var unutma
ben kendim yapıyorum canım, annem de yardım ediyor sağolsun eğilip kesmesi zor oluyor o kesiyor ben makinede dikiyorum yapması zor değil ama çalışınca hem çalış hem dikiş dik zor oluyor bitirince fotolarını eklerim
işallah güzel haberler verirsin bizede ameliyat iyi geçsin eşin şifa bulsun canım
laterne hayırlıu haberlerini bekliyoruz,hayırlı yolculuklar..kendini çok yormamaya dikkat et canım..
laternam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.rabbim şifa versin bizi habersiz bırakma.
bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??
kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??
büyüyen göbüşler yine paylaşılmaya başlamış :) bir daha fırsat bulamam diye ben de ekledim göbüşümün 14 şubatta ki halini :)
kocişim hala uyuyor onun uyanmasını beklerken zaman geçmek bilmiyor;kalbim bugün çok ferah inşallah herşey çok güzel olacak (amin)
bugün oğluşumu da okula yollamayacağım ailecek güzel bir cuma geçiririz inşallah
Günaydın sabah şekerleri,
Sedagg'cım, Laterne'cim bebişlerinize maşallah. Tosuncuklar sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallah.
Alt tarafımda çok ağrım var benimde, hele de ayağa kalkınca ilk öyle artıyor ki. Oradaki kemik sızım sızım sızlıyor.
Voltajım sen tıp merkezinde mi doğum yapacaksın? En son oraya gidiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?