ah kızlar ahh...
ben çok doluyum çok...
altınlar bankada kasada zaten.
düğünden sonra altınlar 1 yıl bendeydi
doğuya tayinimiz çıkınca eşim benden önce doğuya gitti
düğün varmış takarmışım diye kayınvalidemler eşim varken kasaya koydurmadılar.
daha sonra bankaya gitmek için hazırlandım kayınbabam SEN NEREYE GELİYON dedi
takılar benim dedim. götürmedi beni...kendi adına kasaya koydu.
1 yıl sonra kardeşimin düğününde takıcam dedim. bankaya gittik kasaya giremedim almadılar beni
kayınbabam ne istiyorsun diye sorup kendi getirdi. kaç yıldırda haberim yok.
eşimle zaten baya bi tartıştık bugün. dayısıda aynı yerden daire almış. o ödüyormuşta biz niye ödeyemiyormuşuz.
babası öyle diyormuş. dayın kaç yaşında emekliliği gelmiş bi zahmet alsın dedim.
ya kızlar ben eve falan karşı değilim yatırım sonuçta.
ama şu durumda neden boş yere kendimizi sıkıştıralım.
1 yıl sonra yine doğu görevimiz var. nereye gideceğimiz belli değil.dağ başında bir yerde olabilir.
burda ilçede çok imkan yok ama merkeze yakınız geziyoruz tozuyoruz alıyoruz giyiyoruz
belki de bundan sonra böyle bir yerde bidaha hiç yaşamıcaz. 1 yıl sonra ne yaparsa yapsın.
doğuda maaşta artıyor zaten. eee bi de bir yere gidemeyince parada kalıyor. o zaman al diyorum.
beni sinir küpü yapıyorlar valla.bak oğlumda sizin yüzünüzden sinir küpü olcak haberin olsun dedim.
tunanecc canım onlar boynuna ipi takıp dertsiz gel dertsiz git. suss bişey deme fikir söyleme...
öyle istiyorlar. ben sesimi çok çıkardım. kaç kez boşanmanın eşiğinden döndüm onlar yüzünden.
AAYYY NASIL BİR OLAYDIR BU ALLAHIM SABIRLAR VERSİN EN KISA ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN HAYIRLI SAĞLIKLI AZ ÖNCE AĞLIYORDUM NASIL BUNU OKUDUM Bİ DAHA
hep mi aynılar ya bunlar bizde benim bir tane altınım kalmadı ve beni düğün alışverişi diye bir garip mağzaya götürdüler virane paspal rüküş artı ben açık birisiiyim tesettür mağazasıydı ama teseddürlü bayan bile giyinmez
o nedir ya ben burdan bir çöp dahi eşyalarımın arasına sokmam dedim baska yok dedi almıyorum o zaman dedim
annemde ben alırım canını sıkma sen dedi almadılar baska yerden düğün değil sade bir nikahtı bizim ki kuaför desen
rezalet görümcek baska yerde yaptırmıştı bu arada beni oraya gönderdiler annem üzülmesin diye sustum herseye zaten
eşyaları biz kendimiz aldık bizim maasımızdan kesiliyor artı düğün kartı tanıdık 5 kurus almadı nikah şekeri tanıdıklar bizden olsun düğün hesiyesi dedi almadı para fotoğrafçı kuzen ödedi hediye benden diye bana sadece 3 bilezik alındı bi gelinlik baska bir çöp yok ve dalga geçer gibi her gün sana makyaj alcam sana hala alacak ve düğünde takılanlar bitek taktıkları 3 incecik bilezik ve babamın taktığı bilezik bende kaldı hepsini aldılar masraf yapmışlar ikimizinde çevresi çok geniştir düğünde takılanlar 30 bine yakındır belki daha fazla abartmıyorum borç da yapmadılar ve hala para isterler ama verdirtmem asla
düşün ya bana gelin görmeye hediye getirdiklerini almış kızının çeyizine
koymuş onları bile vermedi bana annemle babam tüm mutfak ihtiyaclarımı aldı yatak odası yaptırdı perdelerim ve halılarımı
aldılar artı babamın bana taktığı bir bilezik onların taktığı 3 bilezikten daha pahalıydı bozdururken farkettik eşim pess dedi
ve en bombası dediler ki bizim ev daha bosalmamıştı yeni evli bir çift oturuyordu sivasın kısın ortasında ev aramasınlar diye
bi süre beraber oturduk o yüzden ilk onların eve inecektim plana bak bunlar tatile gidiyorlar ki biz evde yalnız kalalım eşime
dedim ki pardon da balayına neden annenler çıkıyor dedim bizim paramız yok dedi dedim onlar takılanlarla gidiyor onlar bizim
farkında mısın dedim askım ben ne diyim simdi dedi bende ağladım annem geldi ağladığımı görünce para verdi bide balayına
gönderdi biz gidince görümcem çoştu bide acıtasyon yapmazlar mı oğlum gidiyorsun biz ne yer ne içeriz eşim bide annemin
verdiği paradan 500 lira bıraktı bunlara ben fıttırdım anneme söyledim annem sus sen ben veririm sana yine eşine verme
sende kalsın dedi benim melek annem eşinle sen kötü olma ben elimden geldiği kadar yanınızdayım dedi neyse biz gittik
geldik ilk bayramım biz evlendikten 1 ay sonra kurban bayramıydı bizim burda gelinin ilk bayramında alışveriş yapılır görümcek alışverişe çıkalım dedi bende bana da alacak sandım gittik altın bozdurduk düğünde takılan altınlardan kesin mağza mağza
dolandık öldüm artık bana da demedi ki beğendiğin bir body de senin yok mu bi body ya sormadı bi eteğe bakıyordum bu
kabindeyken beğendin mi dene dedi ben şok geçirdim etek 80 liraydı alıyoruz bunuda dedi hayır dedim baya ısrar ettim aldı
bende aksam büyük bir sevinçle kocama anlattım ablan bana etek aldı diye oda evet askım söyledi sen ben sonra veririm
demişsin kıramamış seni ama parası da yokmuş 100 lira istedi benden ben verdim dedim ayyy tepemden aşağı kaynar sular
indi dedim hayır ben almaması için ısrar ettim yuhh dedi kociş ama onlara çıtı çıkmaz yüzlerine anneme ağlayarak anlattım oda bizi u.s polodan bi güzel giydirdi kocişle beni utansınlar diye ne anlarlar astar AMANN allaha havale ettim misliyle yaptıklarının aynılarını çekiyorlar
merhabalar kızlar az önce lavobaya gittim çamaşırım çok ıslaklık vardı acaba terlemiğşmiyim yada akıntım mı var anlayamadım akıntı olsa hissederdim ama bide iltihap tedavisi gördüm ama şikayetlerim geçmedi onun akınrısı oluyor ama bu ıslaklık avuç içinden fazla bu haftalarda suyum falan gelmez heralde anlarız gibime geliyor ama endişeleniyorum yinede.
Dertsiz,
PeriLous,
Egemogo..hele seninkileri ağzım açık okuduım.. ay ben sizin hikayeleri okudukça bir tek bende değilmiş dedim..ama benden de çok şeyler alındı zamanında,sömürülmek neymiş bende iyi bilirimve yapılan tüm eziyetler bana yapıldı..verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı..Ben onları Allaha havale ettim,umurumda değiller,olmadıklrını da belli ediyorum..aynı binadayız ama komşularımla daha sık görüşüm..evlerine bayramdan bayrama girerim..etki tepki meselesi..onlar bana nasıl davrandıysa,onu bulurlar karşılığında..
doğum günün kutlu olsun voltaj, 3 çocuğunla birlikte nice huzurlu senelere:118:
Karanfil dE kesmedi kuzum attım Bi parol öyle uyudumhayırlısı artık
Sen nasıl oldun. Depresif haller bende tavan yaptı bir haftadır kaynana da bende bir zararı yok ama insan yayilamiyor evinde
DERtSİZ esine aldırma tatli erkeklerde aile etkisinde kalmak gibi bir hastalik var. Benimki de tutturdu abimle ticaret yapicam diye neyine gerekse artık mis gibi isin var şükür bir sıkıntın yok. Risk aranmak niye yani !! Bu erkekleri anlamak mümkün değil takma en iyisi he de geç..
VEEE.. Gelelim gunün anlam ve önemine :) VOLTAJİM balım böreğim iyiki varsin be iyiki dogmussun da surda yolumuz kesişmiş tanımısım seni .. Dogum gunünü kutlarım Zehra, Mert, Rana ve esinle huzur dolu bir ömür dilerim
Eki Görüntüle 638479
voltajım doğum günün kutlu olsun KK'ya yakışan bir pasta olsun istedim gerçi çok eksik bayan var ama pastada ee hepimizi koysak pasta çöker
nice mutlu yaşlara çocuklarınla eşinle bu yaşın ilk başta sağlıkla sana kızını getirsin sonra gönlünde ne varsa ev iş sağlık para onları getirsin hadi dilek tut ve mumları üfle de pasta yiyelim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canım doğum günün kutlu olsun eşinle çoçuklarınla nice mutlu senelere
Eki Görüntüle 638549
Voltajım canımmm yeni yaşın kutlu olsun
Allah sevdiklerinle geçirebileceğin sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür nasip etsin inşallah
İyi kiiiiii Doğdun
günaydınn herkeseeee =)) benim günüm daha yeni ayıyo gece sabaha kadar böbrek midir nedir bişi sağ tarafımda kıvarndırdı beni sonra sabaha karşı uyumuşum. ya bi de bişi dicem kızlar geceden sabaha bi insan 3 kilo verir mi yaaa :s hergün tartıyla kavga ediyoruzzz =)
voltaaaaajj doğum günün kutlu olsunn nice güzel mutlu sağlıklı yaşlara yavrularınla eşinle ailenle sevdiklerinle =)) hayırlı yaşlara =)
Doğum günün kutlu olsun voltajımm
Tüm sevdiklerinde nice güzel yıllara inşallah.
Selam kizlarrrr ve tatli bebislerimizzz
Herkes iyidr inssss
Voltaj dogum gunun kutlu olsunnnn nice yillara sonuda kurtulmusun cok sevindim
Peiloussss ins zamaninda gelecekkk bebisin sikma tatli cniniii
Kizlar bisi sorcammm benim bikac gundur goguslerimde bir sizi var boyle yaniyo gibi cok acio biyle bisi yasiyan var mi sut bezlerinden midir
herkese merhaba arkadaşlar voltajcım iyi ki doğdun canım laterne sen ve eşin bir an önce atlatırsınız inşallah perilous umarım en hayırlı zamanda gelir bebeğin umutege canım Allah acil şifalar versin dertsiz inşallah kocanın aklına girebilirsin bağımsız karar verebilseler eşler keşke Rabbim yardımcımız olsun çok güzel günler görelim inşalla sağlıkla gelen bebeklerimizle inşallah
Eki Görüntüle 638805
Eki Görüntüle 638806
buraların dadlısı o bir başka voltajım voltajım çok yaşaaaa
VOLTAJJJJJJJJ
doğumgünün kutlu olsun, soğuk bi günde, sıcacık bi dost doğmuş...
Kızlar bu arada size anlatacaklarım var dün akşam annemle konuştum ancak doğumda gelebilecek çünkü çalışıyor.Kaynanacım geleyimmi falan die ağzını bile açmadı muhtemelen oda doğumda gelecek zaten erkenden gelmesin bende onu istemem erken doğururum sinirden mazallah
Çok yakın bi arkadaşım var sürekli evimize gelir gider kalır nişanım düğünüm bebişin odasının yerleşmesi alışverişi falan herşeyde yanımdaydı anneme doğumdan önce 10 gün gelecek nolur nolmaz yanımda dursun sık sık doktora gitmek gerekecek ve bana bişi olsa yanımda bi nefes olur dedim annem bi coştu ne işi varmış onun,telefonum elimdeymiş ararmışım kocamı gelirmiş hemen ( iş yerinden eve gelmesi nerdeyse 1 saati bulur) doğumda o kız onun ayağına dolanmasınmış ay nasıl sinir oldum anlatamam ( bu arada annem,kayınvalidem ve arkadaşım hepsi şehir dışında şu an doğuruyorum desem gelmeleri min.6-7 saat) sizce kızmakta haklımıyım haksızmıyım ?
Canım annenin ayak altı olmasın demesinden değilde bende açıkçası evde uzun süre kalacak yabancı biri istemem. Ne kadar yakın olursa olsun, Yabancı bir kadın kaacak , Ne bilim belki çok önyargılısın dersin ama hertürlüsünü duyuyoruz artık, anam bacım dan başkasına güvenemem, Keşke annen izin alıp gelebilseydi... Bu durumda da ne yapılabilinir ki oda ayrı tabi , Kayınvaliden gelebilecekse söylesen o gelse, Annenide mutlu etmiş olursun sonra o kalacaksa yanında , annen çalışıyorsa doğum sonrası nasıl olacak peki ? uzun süre kalamayacak galiba..
ay kızlar nasıl bir hayretle okudum anlatamam. Allah vicdan versin bu insanlara. biz çocuklarımızın doğumunu nasıl hevesle bekliyoruz.
anlamıyorum bu insanlar öz evlatlarına bunu nasıl yapıyorlar. sanki doğurmamış büyütmemişler. hayret bişey yaa.
ne tırtıklasak kar diye bakıyorlar.
valla kendi aileme de eşimin ailesine de kurban olayım. hem düğün yaptılar hem bi kuruşumuzu almadılar.
hemde ev alırken eşimin ailesi kendi altınlarını da verdiler peşinat olarak.
Allah bin kere razı olsun valla
Aynı binada olup tahammül edebilmek çok zor. Allah kurtarsın kardeş senide benide
Bende aynı binada oturuyorum. kayınvaldem, görümcem ve ben saadet 3 lüsü. Kurban bayramından beri bende gidip gelmeyi kestim. Artık bayramlarda bile zor giderim.
AAYYY NASIL BİR OLAYDIR BU ALLAHIM SABIRLAR VERSİN EN KISA ZAMANDA EVLAT NASİP ETSİN HAYIRLI SAĞLIKLI AZ ÖNCE AĞLIYORDUM NASIL BUNU OKUDUM Bİ DAHA
hep mi aynılar ya bunlar bizde benim bir tane altınım kalmadı ve beni düğün alışverişi diye bir garip mağzaya götürdüler virane paspal rüküş artı ben açık birisiiyim tesettür mağazasıydı ama teseddürlü bayan bile giyinmez
o nedir ya ben burdan bir çöp dahi eşyalarımın arasına sokmam dedim baska yok dedi almıyorum o zaman dedim
annemde ben alırım canını sıkma sen dedi almadılar baska yerden düğün değil sade bir nikahtı bizim ki kuaför desen
rezalet görümcek baska yerde yaptırmıştı bu arada beni oraya gönderdiler annem üzülmesin diye sustum herseye zaten
eşyaları biz kendimiz aldık bizim maasımızdan kesiliyor artı düğün kartı tanıdık 5 kurus almadı nikah şekeri tanıdıklar bizden olsun düğün hesiyesi dedi almadı para fotoğrafçı kuzen ödedi hediye benden diye bana sadece 3 bilezik alındı bi gelinlik baska bir çöp yok ve dalga geçer gibi her gün sana makyaj alcam sana hala alacak ve düğünde takılanlar bitek taktıkları 3 incecik bilezik ve babamın taktığı bilezik bende kaldı hepsini aldılar masraf yapmışlar ikimizinde çevresi çok geniştir düğünde takılanlar 30 bine yakındır belki daha fazla abartmıyorum borç da yapmadılar ve hala para isterler ama verdirtmem asla
düşün ya bana gelin görmeye hediye getirdiklerini almış kızının çeyizine
koymuş onları bile vermedi bana annemle babam tüm mutfak ihtiyaclarımı aldı yatak odası yaptırdı perdelerim ve halılarımı
aldılar artı babamın bana taktığı bir bilezik onların taktığı 3 bilezikten daha pahalıydı bozdururken farkettik eşim pess dedi
ve en bombası dediler ki bizim ev daha bosalmamıştı yeni evli bir çift oturuyordu sivasın kısın ortasında ev aramasınlar diye
bi süre beraber oturduk o yüzden ilk onların eve inecektim plana bak bunlar tatile gidiyorlar ki biz evde yalnız kalalım eşime
dedim ki pardon da balayına neden annenler çıkıyor dedim bizim paramız yok dedi dedim onlar takılanlarla gidiyor onlar bizim
farkında mısın dedim askım ben ne diyim simdi dedi bende ağladım annem geldi ağladığımı görünce para verdi bide balayına
gönderdi biz gidince görümcem çoştu bide acıtasyon yapmazlar mı oğlum gidiyorsun biz ne yer ne içeriz eşim bide annemin
verdiği paradan 500 lira bıraktı bunlara ben fıttırdım anneme söyledim annem sus sen ben veririm sana yine eşine verme
sende kalsın dedi benim melek annem eşinle sen kötü olma ben elimden geldiği kadar yanınızdayım dedi neyse biz gittik
geldik ilk bayramım biz evlendikten 1 ay sonra kurban bayramıydı bizim burda gelinin ilk bayramında alışveriş yapılır görümcek alışverişe çıkalım dedi bende bana da alacak sandım gittik altın bozdurduk düğünde takılan altınlardan kesin mağza mağza
dolandık öldüm artık bana da demedi ki beğendiğin bir body de senin yok mu bi body ya sormadı bi eteğe bakıyordum bu
kabindeyken beğendin mi dene dedi ben şok geçirdim etek 80 liraydı alıyoruz bunuda dedi hayır dedim baya ısrar ettim aldı
bende aksam büyük bir sevinçle kocama anlattım ablan bana etek aldı diye oda evet askım söyledi sen ben sonra veririm
demişsin kıramamış seni ama parası da yokmuş 100 lira istedi benden ben verdim dedim ayyy tepemden aşağı kaynar sular
indi dedim hayır ben almaması için ısrar ettim yuhh dedi kociş ama onlara çıtı çıkmaz yüzlerine anneme ağlayarak anlattım oda bizi u.s polodan bi güzel giydirdi kocişle beni utansınlar diye ne anlarlar astar AMANN allaha havale ettim misliyle yaptıklarının aynılarını çekiyorlar
Evet zor canım..her ne kadar muhattap olmasanda varlıkları bile seni rahatsız edebiliyor bazen..bende kayınvalimler ve eltimlerle üçlü oluşturuyorum..kaşarlı tost diyorum bizim duruma ben..arada ben sıkışıp kalan(orta katta oturuyorm da)
idare ediyoruz gayri..ben onlarla ilgili konuşmaktan bile yoruldum,yaptıklarını anlatınca sinirlerim bozuluyor diye..hatırlamamaya çalışıyorum,varlıklarını yok sayıyorum kafamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?