Voltaj canim nice mutlu yillara koskocaman ailenle birlikte saglikla girmeni diliyorum. Bahtin da gonlun kadar temiz olur ins.
Galiba canım.birde oraya yeni bir Dr daha gelmiş nette övgüsü cok fazla.buhara mı neydi adı.
Birde anestezist ve hemşireler cok güzel ilgileniyorlarmış.ozellikle anestezi uzmanını cok methettiler.yalniz beni tirsitan genel anestezi yokmuşdaha dogrusu gerek gormuyorlarmis.kordon baglatmayi vs konuşmadım hala(gerekli bir durum yoksa caiz degil bunu soyleyeyimde)
bakalım pztsi ne çıkacak altından.Ne diyecek benim atik çevik ve konuskan Dr.
ben de haftaya cuma final yapacağım okula hayırlısıyla,sınıf öğretmeni misinbugün son iş günüm, son kez okula gidiyorum. yarın gidip raporumu alacağım. içim biraz buruk gibi ama oğlumun eşyalarını hazırlayacağım için heyecanlıyım. bu arada ben yine grip oldum, boğazım ağrıyor deli gibi... hamileliğim boyunca bu yaşıma kadar olmadığım kadar grip oldum heralde neyse bunu da atlatacağız bir şekilde.
Dun cinarimizi gorduk kipir kipir diyor dr. 15 gun once 200 gr fazlasi var dikkatli ol demisti dr bu sefer 20 gr fazla dedi o da onemli degil dedi.
Carsamba gunu bi arkadasim dr'umun hastaneden ayrilacagini soylemisti gerilmistim ama esime de ona da belli etmedim esim hemen dru arayip soralim dedi bosver ne de olsa yarin kontrol var sorariz dedim ama dun biz sormadan kendisi soyledi ayriliyorum diye. Nasil olur ama siz bu hastanenin kurucu ortaklarindansiniz dedim. Hala oyleyim sadece ozel muayenehane acacagim sgk karsilamayacak ama dogumlarimi ameliyatlarimi yine burda hastanemde yapacagim dedi. Sorun degil dedik ozel sigortamiz da var cunku. Ne zaman ayriliyorsunuz diye sorduk 18 nisan dedi. Beni hic etkilemiyor kontrol acisindan. Dogum 25 i gorunuyor ama cinar 25ine kalmaz 15i gibi gelir dedi ama normal dogum dusunuyorum bastan beri o yuzden de Allah bilir ne olacagini. Sezeryan olursa da 20 sini dusunuodum artik 16-17 nisan gibi dusunurum. Hayirlisi bakalim ister istemez gerginim durgunum.
Var var biz de :))
Miray , Serra , Şevval hala karar verebilmiş değilim ...Mobilyası teslim edilecek adam bize bulut yapacak kapı üsü hediye ama biz ismi netleştiremedik hala :))
Miray: Yılın ilk aylarında dğan, Ayın en güzel ilk hali
serra; Genişlik, olluk iyilik ( Kuran da iki ayette geçiyor baktım )
Şevval : Şevval ayı..
voltajcım sen genel anestezi mi istiyorsun?? neden acaba canım?
bende epidural istiyordum ama benim doğum yapacağım hastane de sadece genel anestezi yapıyormuş. hayallerim yıkıldı(
ayrıca alıntı yapamadığım;Voltaj,Mezopotamya,Derineser,Ofelyam,Perilous,Secilce
desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,sizleri bu şekilde de olsa tanıdığım için çok şanslıyım
ben de haftaya cuma final yapacağım okula hayırlısıyla,sınıf öğretmeni misin
inşallah canım onaylanır,bu arada ankarada doğum yapacak olanlar nereleri düşünüyor paylaşır mısınızMert ; Eşim bugün aldı raporumu, 22.02 /29.03 a kadar , Zaten 40 haftalık hesaba göre 8 hafta iznimiz var Ama bu arada ayrılmak istersem ayrılabileceğim ve ayrıldığım andan itibaren başlayacak iznim, Yada doğum yaparsam ,Doğum yaptığın anda diğer 8 haftada devreye girecek ve önce kalan üstüne eklenecek ,
Hedefim tabiki 29.03 böylelikle 8 haftamdan 3 hafta çalışmamış olurum 5 hafta aktarırım, ama önce ayrılırsam 8 haftamdan 4 hafta çalışmamış olurum 4 hafta aktarırım ,((
Rabbim kuvet versin ..
İnşallah bu aradada şu yasa onaylanır
Mert ; Eşim bugün aldı raporumu, 22.02 /29.03 a kadar , Zaten 40 haftalık hesaba göre 8 hafta iznimiz var Ama bu arada ayrılmak istersem ayrılabileceğim ve ayrıldığım andan itibaren başlayacak iznim, Yada doğum yaparsam ,Doğum yaptığın anda diğer 8 haftada devreye girecek ve önce kalan üstüne eklenecek ,
Hedefim tabiki 29.03 böylelikle 8 haftamdan 3 hafta çalışmamış olurum 5 hafta aktarırım, ama önce ayrılırsam 8 haftamdan 4 hafta çalışmamış olurum 4 hafta aktarırım ,((
Rabbim kuvet versin ..
İnşallah bu aradada şu yasa onaylanır
ben de hergün evde olmaktan endişeliyim açıkçası,umarım sıkıcı olmaz canımevet sınıf öğretmeniyim, hep bu günü beklemiştim ama hergün evde olma düşüncesi biraz rahatsız etti beni bakalım nasıl olacak...
günaydınn cumanız mubarek olsunn kızlar =)
bugun 4 te kontrolümüz var çok heyecanlıyımm =) sabah sabah erkenden kalkıp bim e gidip matkap aldım geldimm görünce birden :S rüyamda mı gördüm nedir =))
raporum bugün bitiyo doktoruma söyleyip doğum iznimi ayarlıcaz inşallah bi de bugun hastaneyi odayı ücreti falan konuşcaz. kızlar gece sormuştum ama pek dikkat edilmedi sanırım :$ MAYDONOZ YEMEK ZARARLI MII???? VAR MI BİLEN ??
canım ben görmemişim geçmişi okurken benim doktor maydonoz değil maydonoz kürü zararlı dedi kaynatıp suyunu içmek yani. bir bağ yemiceksin heralde bişi olmaz Allah ın izniyle
ilk 3 ay maydanoz sapı zararlı diye biliyorum canımgünaydınn cumanız mubarek olsunn kızlar =)
bugun 4 te kontrolümüz var çok heyecanlıyımm =) sabah sabah erkenden kalkıp bim e gidip matkap aldım geldimm görünce birden :S rüyamda mı gördüm nedir =))
raporum bugün bitiyo doktoruma söyleyip doğum iznimi ayarlıcaz inşallah bi de bugun hastaneyi odayı ücreti falan konuşcaz. kızlar gece sormuştum ama pek dikkat edilmedi sanırım :$ MAYDONOZ YEMEK ZARARLI MII???? VAR MI BİLEN ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?