2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dun cinarimizi gorduk kipir kipir diyor dr. 15 gun once 200 gr fazlasi var dikkatli ol demisti dr bu sefer 20 gr fazla dedi o da onemli degil dedi.

Carsamba gunu bi arkadasim dr'umun hastaneden ayrilacagini soylemisti gerilmistim ama esime de ona da belli etmedim esim hemen dru arayip soralim dedi bosver ne de olsa yarin kontrol var sorariz dedim ama dun biz sormadan kendisi soyledi ayriliyorum diye. Nasil olur ama siz bu hastanenin kurucu ortaklarindansiniz dedim. Hala oyleyim sadece ozel muayenehane acacagim sgk karsilamayacak ama dogumlarimi ameliyatlarimi yine burda hastanemde yapacagim dedi. Sorun degil dedik ozel sigortamiz da var cunku. Ne zaman ayriliyorsunuz diye sorduk 18 nisan dedi. Beni hic etkilemiyor kontrol acisindan. Dogum 25 i gorunuyor ama cinar 25ine kalmaz 15i gibi gelir dedi ama normal dogum dusunuyorum bastan beri o yuzden de Allah bilir ne olacagini. Sezeryan olursa da 20 sini dusunuodum artik 16-17 nisan gibi dusunurum. Hayirlisi bakalim ister istemez gerginim durgunum.

voltajcım sen genel anestezi mi istiyorsun?? neden acaba canım?
bende epidural istiyordum ama benim doğum yapacağım hastane de sadece genel anestezi yapıyormuş. hayallerim yıkıldı (

bugün son iş günüm, son kez okula gidiyorum. yarın gidip raporumu alacağım. içim biraz buruk gibi ama oğlumun eşyalarını hazırlayacağım için heyecanlıyım. bu arada ben yine grip oldum, boğazım ağrıyor deli gibi... hamileliğim boyunca bu yaşıma kadar olmadığım kadar grip oldum heralde neyse bunu da atlatacağız bir şekilde.

Mert ; Eşim bugün aldı raporumu, 22.02 /29.03 a kadar , Zaten 40 haftalık hesaba göre 8 hafta iznimiz var Ama bu arada ayrılmak istersem ayrılabileceğim ve ayrıldığım andan itibaren başlayacak iznim, Yada doğum yaparsam ,Doğum yaptığın anda diğer 8 haftada devreye girecek ve önce kalan üstüne eklenecek ,
Hedefim tabiki 29.03 böylelikle 8 haftamdan 3 hafta çalışmamış olurum 5 hafta aktarırım, ama önce ayrılırsam 8 haftamdan 4 hafta çalışmamış olurum 4 hafta aktarırım , ((
Rabbim kuvet versin ..

İnşallah bu aradada şu yasa onaylanır

Son düzenleme:
ben de haftaya cuma final yapacağım okula hayırlısıyla,sınıf öğretmeni misin

canım maşallah çınara. doktor konusunu dert etme bence bebek milletinin sağı solu hiiç belli olmuyor valla. ne zaman geleceği belli olmaz sen plan yaparsın o sürpriz yapar.
ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım. orda da nöbetçi doktor yaptırıyor doğumu. kendi doktorumu çağırsam da gelme şansı yok. o gece nöbetçi olan doktor sezeryanımı yaptı. ertesi gece kendi doktorum nöbetçiydi. o kadar zaman özel muyanehanesine gittik para döktük. bizim velet bi gece beklemedi.
ama sonrasında dikişlerimi alırken benim doktor demez mi 3700 gr çocuk bu küçücük yerden nasıl çıkarıldı ben olsam daha büyük keserdim. işte o zaman kocaman bi ohhh çektim. çünkü gerçekten sezeryan yerim çok küçük belli belirsiz. demek ki şansım varmış :))

bu ara şevval ismi kulağıma çok hoş geliyor. söyleyişi falan çok hoş.
serra da çok güzel ama 2 r li olması sıkıntı bence söylemeyi biraz zorlaştırıyor.
miray da güzel ama benim sevmediğim birinin adı :))

voltajcım sen genel anestezi mi istiyorsun?? neden acaba canım?
bende epidural istiyordum ama benim doğum yapacağım hastane de sadece genel anestezi yapıyormuş. hayallerim yıkıldı (

Yok canım ben spinal veya epidural istiyordum ama güvenmiyordum dr a.simdi benim dogum her halukarda daha uzun sürecek Buda geriyor orda yat yat.birde hastaneye anneannem gelemezse benle esim gelecek.esim panikler durur bakabilemez:))
Yoksa artık acı çekmek istemiyorum.ayilinca kivranmak istemiyorum

biz de biz dee seni tanıdığımız için çok ama çok şanşlıyız:)

inşallah canım onaylanır,bu arada ankarada doğum yapacak olanlar nereleri düşünüyor paylaşır mısınız

aminnnnnnn inş., ben de senle aynı fikirdeyim, ama galiba mart sonu çok yoğun olucak burası o yüzden belki 22 mart gibi ayrılırım diorum ben de 4 hafta kalır yani bakalım durumlara Allah kısmet ederse tabi

günaydınn cumanız mubarek olsunn kızlar =)
bugun 4 te kontrolümüz var çok heyecanlıyımm =) sabah sabah erkenden kalkıp bim e gidip matkap aldım geldimm görünce birden :S rüyamda mı gördüm nedir =))
raporum bugün bitiyo doktoruma söyleyip doğum iznimi ayarlıcaz inşallah bi de bugun hastaneyi odayı ücreti falan konuşcaz. kızlar gece sormuştum ama pek dikkat edilmedi sanırım :$ MAYDONOZ YEMEK ZARARLI MII???? VAR MI BİLEN ??

canım ben görmemişim geçmişi okurken benim doktor maydonoz değil maydonoz kürü zararlı dedi kaynatıp suyunu içmek yani. bir bağ yemiceksin heralde bişi olmaz Allah ın izniyle

canım ben görmemişim geçmişi okurken benim doktor maydonoz değil maydonoz kürü zararlı dedi kaynatıp suyunu içmek yani. bir bağ yemiceksin heralde bişi olmaz Allah ın izniyle

teşekkür ederim canım cevabın için =) deli gibi maydonoz istiyo canım yıkadım öyle duruyo da cesaret de edemedim birazcık yiyeyim de o zaman nefsim körlensin

Amanamazon öncelikle matkapin hayırlı olsun:)
Maydonozu ilk donem yemeyin diyorlar ama 3. Cocuğum olmasına rağmen bana hic bir Dr demedi.

Dmt sen ismi hazirlamistin sanki.
Kızıma bende "neva,zumra,.."düşünüyordum daha vardı.
Ama ruyam vesilesi ile ranada kararliyim suan...

Ha birde dun pazara çıktım yalnız kac tane eymenle karşılaştım saymadım:))

ilk 3 ay maydanoz sapı zararlı diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…