2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

teşekkür ederim de eşim ne dicek bakalımm akşama görünce :S bu aralar çok alakasız şeylere dikkat etmeye başladım matkap tornavida anten kablo falan ya hadi hayırlısı =)
ben de başta öykü neva düşünüyodum sonra zeynep e karar verdim =) rana da çok güzel onu da düşünmüştüm =) eme gerçekten eymen, ecrini, ceylin, esila adlı bi nesil geliyo komple =)

egomego canım seninkini resmen ağzım açık okudum nasıl insanla bilmiyorum...
sorma ben eşime sanki öksüz yetim brini evlendirir gibi evlendirdiler seni eminmisin evlatlık olmadığına demiştim
sedacım Elifler rahat durmuyor anlaşılan :18:inşallah vaktinde yaparsın doğumu canım
inşallah canım amiiiin

Laternem maşallah kuzuna herşey yolunda gidecek merak etme dualarımız seninle canım

Yok canım bende istemediğimi söyledim buda gösterişine almadılar demesinler diye götürdü ama kimsenin nereye götürdüğünden haberi ne aldırmadım bende almasında ben eşime de diyorum hükümet gibi annem babam var arkamda kimseye eyvallahım olmaz falan diye eşimde alıştı biras sıkısınca benim hükümet gibi kaynanam var diyor eşim bile annesinin huyunu biliyor annesinden asla istemez bişi 1 ekmek istese biliyor ki bu ondan fırın olarak geri istenecek =)asla ben şuan bebeğe bişiler alcam diyor eşim kırılmasın diye karşı çıkmıyorum zaten atlet zıbın falan alacakmış onun içinde eşimle kötü olmak istemem kırılmasın çok bişi yapmıyor ya YAPMASIN DA daha geçen bebeğe diye alışverişe çıkmış adı bebeğe kendilerine bebeği kucaklarına aldıklarında giyinmek için kıyafet almışlar =) benim oğlumun onlara ihtiyacı da yokallah uzun ömürler versin sonuçta ne olursa olsun eşimin annesi kardesi kocamın canı acısın istemem ama benden uzak olsunlar evimizin huzuruna zararları olmasın ben bana yaptıklarını allaha havale ediyorum zaten

aynen yok ya ben anlamıyorum para için herşeyi yaparlar çok paragözler benden uzak allaha yakın

canım önemli bişi gitmen gerekiyor geçen benimde oldu doktorum ihmal etme akıntıdır büyük ihtimal ama gel yinede bebişin suyuna bakalım dedi kesin git su olma olasılıgı da var tabi ki ihmal etme

aynen bende öyle yapıyorum bana gelmeye de çekiniyorlar artık kusura bakmasınlar ben her seferinde de laf sokarım ben ayna gibidirim karsı taraf nasılsa aynen öyle davranırım haa bir kes kırıldım mı da karsı taraf ne kadar iyi ne kadar güzel olursa olsun ben o şekilde göstermem onu diyorum =)suratlarını burusturuyorlar anlıyorlar tabi gitmiyorum da bi gidersem de eşimin hatırı için aksam yemeğe ama hiç bir seye elimi sürmem otururum misafir gibi yemek yeriz kalkarım içeri geçerim çay içeriz sonra kalkar evimize geliriz umurumda değiller en gıcığıda nereye gitsek millet direk çift maaşlısınız kaynanana yardım edinsenize diyorum neye yardım edeyim onlar 3 maaşlı ben evime daha yumurta alamıyorum para kalmıyor annem alıyor tüm eksiklerimizi sizde sürekli boşa harcamayın kaynanan hala sizin eşyalarınızı düğününüzü ödüyor benim her ay ödediğim ney o ödüyorsa diyorum şaşırıyorlar kadın her yerde ben ödüyorum diyormuş cinnet geçiriyorum ya

ağlarımmm ne güzel mesaj yalnız nasıl bir görümce bu ay =) benim ki öyle birsey olsa sanırım doğuruyorum diye kendini birsey sanma kutsal olan hala olmak zaten çocuk ta senin sanma o bizim kanımızdan der haspam basıma hanedan soyu peşine de niye dogdun derdi =)

boşver sen milleti ben şuan dgum sonrası görmeye geliyorlar gelmesinler istiyorum oğlumla evde yalnız kalayım istiyorum inan eşimi bile şuan istemiyorum yanımda sen boşver inan sonunda annen haklı çıkar hep öyle oluyor aksi ile karsılasmadım bide ben hayatta annemde baska kimseye güvenmem esime bile nasıl bir güvenmeme elbette güvenirim ama eşimmi asla demem yapar oda ama benim kötülüğüme bir tek annem birsey yapmaz bir tek annem ihanet etmez beni birtek annem üzmez kimse için annemi kırmam sende boşver evet tepkisi sert olmuş ama anneni de sen tanırsın o öyledir belkide sen daha iyi bilirsin benim annem de birsey söylerken bastan aklına yatmıyorsa lafımı keser beni susturur konusmaya devam ederse de sinir sinir laflar söyle kavga ederiz kesin ama huyu o biliyorum beni üzmek kırmak değil niyeti beni korumak biliyorum o yuzden gerş ben üzülürüm annemle tartıstıgım için daha ben leb demeden o çorum der aklına yatmamıssa keser lafımı eğer onu dinlemeyip yaparsam da sonunda kesin dediği çıkar ve pişmanlıktan geberirim keşke dinleseydim diye çocuguma bile güvenmem insana ihanet etmeyecek tek kişi annesi (kanı bozuk anneleri demiyorum bak onlar anne bile değiller)

Canımmm vallahi okurken kan beynime sıçradı bunların hepsimi aynı yaaa

yok iyi olarlan çıkıyor nadirler =) ama geneli efet böyle

maşallah kilosu güzel sancılarına da dikkat et kuzum dinlen evdeyim diye iş miş yapma yorma kendini zamanında gelir inşallah kuzum ama kendilerini kurtardılar allaha çok şükür =)

tatlım 40 hafta da doğum sayılıyor ona göre düzenleniyor tüm heryer 40 hafta da dogum diye işlem alıyor ama sen 38 de doğum yaptın diyelim iznini yine normasl dogum sonrasına atıyorlar

tatlım az önce praktiker de bi bebek odası vardı ben bayıldım almasam onu alırdım 500 liraydı çok güzel ama sende bir bak istersen sade çok şık bir bebek odası

o bende de ilaçlar etki etmiyor doktor da zaten %100 rahatlatmaz kısa süreli olur dedi sen git doktoruna yinede ihmale gelecek konu değil bizim normal dememizle doktorun baksın bi normal desin dediklerinin hepsini yasadım koşarak tuvalete gidiyordum yoksa altıma yapacak gibi oluyordum ama bende normal de sende değil belki de kesin git

biz yıkadık hepsi hiç bişi olmadı tek sinir olduğum dalinin normal deterjanı yok mu ya lavantadam nefret ediyorum ben

arkadaşlar karnı sancılanan varmı aranızda
bnm şu anda karnım sancılanıyo biraz beklicm geçmezse dr a gitmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 639269

ben hele aksama dogru mahvoluyorum iş yerinde bir anda kalıyorum ama bu haftalarda normal dedi doktorum doğum yaklastıgı için prova yapıyormuş rahmim eğer kanama su gelmesi ve karnında sertleşme(uzun süreli rahatsız edici bebişin bi yere toplanmasından farklı olarak onuda hissediyoruz zaten) ve sık sancı olursa kesin gel dedi kısa süreli sancılar kramplar normal dogum yaklastı dedi

Dış ağrım hala devam 3 gündür dış ağrım tuttu
Tek bir dış ama yanağıma kadar zonkluyor
Bu sefer ama büyük yeminliyim dogum sonrası full+full yaptıracağım leke bile biraktirmayacagim

bende aynen hepsini söktürcem babane gibi de dolaşsam hepsini yaptırcam kuzum karanfil koy ben 5-6 taneyi bir iki ezip agrıyan tarafa dolusturuyorum onunla ayakta duruyorum geçiriyor valla

VOLTAJ ismi hazırladık aslında canım önce UMUT sonra TUĞRA dedik. hatta tuğra çokta içime sindi ama anlamına baktım. padişahların kullandığı mühürden başka bir anlamı yok.
şöyle daha derin anlamlı bir isim olsun istiyorum malum bebeğin ismi önemli. 2 isim olsa belki tuğra olabilir.
eymen bolluğu var buralarda da ne tarafa dönsem eymen.

Egomego,o Msj hazır ama parantez ici kendi duyguları hee ona göre
Benimkilerde öyleydi hatta arayıp abi napiyorsun yeğenim nasil o kadar :) gorduklerinde abisine sarilirlar bana geriden yuzume bakmadan dille dis arasi hosgeldin...ben eşek bası.
Tabi 6 yıllık kusluk,ardından doğumum barışmamız benim hastalığım diger gelinlerin kazigi vs voltaj derken ağızlarından 5 tane çıkıyor

Dmt yeni isimler hep cig kaldiklari icin kolay eskiyor ama eski isimler eskimiyor.
Yanlis anlamazsan Emreye uyan onun gibi bir isim gerek sana.tabi kendi kararın en önemlisi.
Ömer,Eren,Alper,yusuf,ben biirde niyeyse Aykut ismini beğenirim anlamını bilmiyorum.

merhaba kızlar, hayırlı cumalar

seda, laterne, hanipeks bebişlerinize maşallah kocaman oldular artık.

vilin canım seninde doğum günün kutlu olsun. ailenle hep beraber nice yıllara inşallah.

kızlar bizde durumlar asayiş berkemal.
ev konusu açılmadı akşam. böylelikle bir sayfa kapandı gibi görünüyor.
yoksa eşim üstüne giderdi.

dmt canım isim konusu bizde hiç konuşulmuyor.
eşim çok sinirlendiriyor beni.
voltajım o garip isim var ya onu da koyacak kesin ilk ismi o
2. ismide kendim koyucam diyor kuduruyorum resmen.

Ayıp birsey insan el kadar cocuğa o ismi koyarken Allah'tan korkar.esinde hata ,sinirlendim valla.eksik dua etme sakın.belki vazgeçer insallah...

Ayıp birsey insan el kadar cocuğa o ismi koyarken Allah'tan korkar.esinde hata ,sinirlendim valla.eksik dua etme sakın.belki vazgeçer insallah...
inşallah canım ya herkes sorup duruyor ne olacak diye susup kalıyorum. ama o ismi hayatta söylemem telaffuz etmem.
nüfus müdürü eşimin memleketini yazacakmış ama şartı var benim adımı koyarsanız diyormuş.
salak mıdır nedir dedim ya o kimmiş. bütün sıkıntıyı çeken ben, sancıyı çeken ben, doğuran ben bi de adamın adını koyacam osman.
oldu canım başka derdi var mıymış dedim.
ben egemen diyorum oğluma kendi ailemede egemen diyorum.
eşim ne koyarsa koysun egemen dicem yine de.

Hah,bir o kalmıştı karışmayan.Aptalca bir saka olduğunu ümit ediyorum.
Ben mı gerginim insanlar mı dandini
Yani banane kardesim senin adından koyan koymuş ,sen beri gel.orta tarlanin kundur bugdayi sanki.hem yazmasa ne olmuş cokta matah bir olay değil memleket .nerde doğarsa doğsun eşinin-senin memleketinden olacak .laf ola beri gele.
Esın cok cok pişman olur ve bebeği görünce emin ol değişir fikri.

hayırlı cumalar güzel anneler:) sabah kontrolümüz vardı kızımı gördüm.Maşallah kızım kilosu 2.500, boyu 44 cm olmuş.Allahım sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.amin.

evet voltajcım eski isimler çok daha güzel bence de. her zaman kullanılıyor bebekliğinde de büyüyünce de sırıtmıyor. bazı isimler yapıştırma gibi kalıyor.
nedense emre ismini çok beğenirdim eşim de beğendi cinsiyeti öğrenir öğrenmez verdik kararımızı. oğluma da öyle yakışıyor ki sanki başka isim asla olmazmış.
bu bebeğimde de aynı şeyi istiyorum inşallah bulabiliriz. zorlama olmayan doğal söylenişi olan ağızdan çıkarken bu ne yaa dedirtmeyecek bir isim.
bulamadım bir türlü ( eren aslında çok uygun bize bence. ama amcamın oğlunu adı. eşim de ailelerde olmayan bir isim olsun havasında.
bana kalsa ali, ahmet gibi klasik bir isim koyardım.

dertsiz inşallah bi daha açılmaz bu konu da tam doğum öncesi seni daha fazla strese sokmazlar.
bu isim konusunda bende kırgınım eşime. oğlumun ilk ismi eşimin babasının ismi. ben istedim kendi de bayıla bayıla koydu.
şimdi bunda da ilk isim babamın ismi olsun diyorum yok neymiş kız çocuğu koymazmış kardeşim koyacakmış kendi çocuğuna bilmem ne.
öyle canım sıkılıyor ki. kaç kere tartıştık bu yüzden. bizimkilerde bekliyorlar haliyle anlıyorum. eşime baskı yapsam kabul eder ama huzursuzluğu uzun süre devam eder.
babama karşı ayıp olacakmış gibi hissediyorum çok üzülüyorum. keşke ilk oğluma da hiç koymasaydık o ismi. onun babası böbürlenirken benim babam dış kapının mandalı muamelesi görüyor.

bence sende ne yap ne et babasının adını koyma canım. insan o kadar sinir oluyor ki tavırlarına anlatamam.

çok merak ettim şimdi :)) o isim ne bilmiyorum ama çocuğuna garip bi isim koydurma canım valla yazık değil mi ömür boyu taşıyoruz ismimizi.
neden saçma sapan isimler koyalım ki. açık net telaffuzu kolay isimler seçmeliyiz bence

Dmt Emre ismini bizde cok seviyoruz ama kardesimin adı olduğu için koyamadık:)
Eren-onur , güzel isimler aslında esin degisik istiyorsa Emreye yakin Ensar da var begenir mi bilmem ama kimsede de pek olduğunu sanmıyorum.Ay ben cok takıldım sana isim bakıyorum kiz
Eşinin o mevzusunu hatırladım :) kırılma hayatım ,
Canını sıkan olursa tek celselik ısı varkimse yapamaz sanmasın cok kolay ha ki ortalık eksimesin.

hayırlı cumalar güzel anneler:) sabah kontrolümüz vardı kızımı gördüm.Maşallah kızım kilosu 2.500, boyu 44 cm olmuş.Allahım sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.amin.

Âmin canım maşallah prensese
Aman allahım en fazla 1-2 kilo alacak ve 8-10 cm uzayacak ve dogum cok yaklaştı demek bu
Ben vazgeçtim desem fayda eder mı ki hazır değilim 3. Cocuğa heyecan yok beklenti yok sanki siz doğuracaksınız ben bakacağım

selam fıstıklar :)
isim konusuna girmişsiniz.. ben anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin diye bakıyordum ama uzun zaman oldu isim düşünemiyoruz
oğlum kardeşine RÜZGAR ismini koymuş çok beğenerek söylüyor ve düşeneceğiz bile dememize izin vermiyor
aslında kulağımız alıştı ama sonuçta anlamsız;iki isim de olsun istemiyorum.. bazen Rüzgar İnanç yada Rüzgar Umut nasıl olur diye
aklımdan geçiyor ama budur diyemiyorum..
eşim ameliyattan sonra benim aklıma isim gelir sen merak etme diyor :)
sizce nasıl Rüzgar??
dertlerimiz hastalıklarımız Rüzgar'la savrulup gitsin diyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…