2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben dün rapor almak için gittim. onuda vermediler zaten artık sisteme düşüyormuş.
doğumum 39. haftada olacak. doktorum dayanabilirsen 37 ye kadar çalış, 2 hafta dinlenmek yeter dedi.
kalan iznin tamamını doğum sonrasına aktarabiliyormuşsun. istersen izne çıktığın gün doğum yap toplam iznin 16 hafta dedi.

doğum günün kutlu olsun canım, kızınla eşinle birlikte nice senelere :119::119::119:

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

bizim isimde hala belli değil, bu gidişle kaynanam takacak adını

ayy canım benim çok sağol.
bende çok takıldım bu isim mevzusuna valla. hep aklımda bu aralar. şurda doğuma ne kaldı çocuğuma bi ismiyle seslenemedim.
bebek-bebiş demekte saçma. bi tuhaf hissediyorum. emreyi o kadar seviyoruz ki eşim bazen buna da mı emre koysak diyor arada :))
ereni akşam bi daha teklif edeceğim bakalım
onur bence de çok güzel de en olmayacak isim bizim için.
ensar ı da bi sunayım bakalım ne diyecek anlamına bakayım önce.
ablam da yahya dedi az önce ama beğeneceğini sanmam.
ona kalsa cabbar koyacak ( benim kadar takılmıyor bu isim konusuna aklına bile gelmiyor.
doğumdan sonra ilk aklına eseni koyacak sanırım. bi de arada abisinin ismini koyma fikri hortluyor kafasında o da beni ifrit ediyor

canım rüzgar çok güzel bir isim ama rüzgarlar genelde başına buyruk olurmuş derler =) asi bi o yana bi bu yana =)

aslında çok güzel de canım işte iinsanın elini kolunu anlamlı olması bağlıyor.
büyük oğlunun adı neydi canım?
biz de herhalde doğup yüzünü görünce aklıma bişey gelir diyoruz keşke rüyamda falan görsem ne güzel olurdu.
ama sanırım bu bilinç altıyla rüyamda isim görmem de çok normal olur :))

Bu isim konusunda sağolsun isim koyma işini eşim bana bıraktı ama ben o kadar kararsızım ki net olamıyorum bir türlü.

Geçen bir arkadaşı geldi soruyor bende karar vermedik deyince eşim esprili bir yaklaşımla isim sponsoru arıyoruz parayı bastır ismini sen koy dedi. Arkadaşın adı Hüseyin tamam o zaman veririm 5bin lira kızın adını Hüseyin koyarım diyor.

merhaba kızlar gününüz güzel olsun... size rapor konusunda bişey sormak istiyorum. bugün32+0 oldum. doğum parası için rapor alınması gerektiğini okumuştum yazdıklarınızdan. bunun için illaki 32+0 da gitmem lazımmı yoksa birkaç gün içinde gitsem sıkıntı olur mu??

bunu ben de merak ediyorumm

bu isim meselesi beni de çok geriyor. yani bir türlü bulamadık.
son moda isimler güzel olsa da. herkes emre,ber,berke,eymen vs koyarsa bir kaç yıl sonra okulda bu çocuklar çin pazarı malı gibi sırıtacaklar diye korkuyorum. benim ilk oğlum mert sınıfıda 5 tane mert var mesela.

Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.

Dmt kayninin adını düşünmek bile baydı.
Ensar'medineli müslümanlara denir birde yardımcı yardım edenler anlamında.
Ensar dan rivayete göre... Diye bahsedilir.

Kiz ismi zulal de cok hoş.

Laternem ilk oğlunun adı ne bilmiyorum ama yinede sen eşini bekle istersen.
Oğlun Israrcı davransada sizin karar vereceğinizi belli et bence.

Aman kuzum ya gecen cok sinirim attı benim bu konuda.Sen oyle degilsindir eminim.
hemen aklima gecen ki olay geldi ,arkadasim 2. Cocuğuna diğer oğlunun istediği ismi koydu.cocugunda ağzının icine bakıyorlar.hepimiz bakıyoruz ama cok abartiyla cocukta coşmuş tabi,
Hemen aklıma efendimiz sav in hadisi geldi söyledim bende catlayacaktim yoksa "öyle bir ahır zaman gelecekki köleler efendilerini doğuracak"

büyük geçmiş olsun kardeşim.
inşallah dr. kontrol altına alır da bişeycik olmaz.
hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin güzel allahım.

canım allah yardımcınız olsun inşallah güzel şeyler olur sen streslenme sakın kontrolünde de bişi çıkmaz inşallahh haberdar et mutlaka

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım .iltihap yokta sızıntı varsa serumla istirahatle bir kac hafta bekletebilirler insallah...
Duayla,haber ver insallah...

Allah yardımcın olsun canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur dualarım seninle ve bebeğinle.

nası bi iş bu anlamadım ben telde oturup kalkamıyorum diyorum bunlar seni özledik bi gelip görelim oturalım beraber diyolar hala benim günahım nee evi ....götürüyo her taraf dandini ben napım bu insanları (

ev konuusnun kapandığına sevindim canım

bizim isim seçeneklerimizde Zeynep, Hazal, Beril
hadi banada yardım edin

niyetinizi düşününce kulağa çok hoş geliyor. oğlununda bebeği kabul etmesi, kıskanmaması için en azından ilk isim olarak düşünmeniz iyi olur bence

bu hafta içerisinde alabiliyorusun

çok çok geçmiş olsun canım, inşallah zarda yırtılma yoktur. daha ileri haftalara kadar bekler inşallah bebişin.
ama alınmaıs gerekirsede çok üzme kendini önemli olan organların tam gelişmesi.

saol canım. benim günler geçtikçe heyecanım ve korkularım artıyor.bugün doktorumuz senin çatına güveniyorum çocuk ta çok iri olmazsa herşey yolunda normal doğum olur dedi. bi an korkularım artmaya başladı .şimdi 2.500 doğuma kadar 3.500 olsa aman Alahım nasıl doğurcam bennn.Allahım hepimize kolaylıklar versin.

allah yardımcın olsun stres yapma sakın ben 25, haftadan berı o pedlerden kullanıyorum.bazılarının rengı bı sure kullanınca mavıye donuyo sakın korkma.cok belırgın mavı yada yesıl olması gerekıomus.sıvı 80in altına dusmedıkce sıkıntı yok dedıler.sırt ustu yat ayaklarının altına yastık koy ve bol su tuket allahın ıznıyle kalabıldıgı kalır bebeğin.

nası bi iş bu anlamadım ben telde oturup kalkamıyorum diyorum bunlar seni özledik bi gelip görelim oturalım beraber diyolar hala benim günahım nee evi ....götürüyo her taraf dandini ben napım bu insanları (

aynı dertten bende muzdaribim valla tlf acmayınca da cat kapı merak ettık deyıp gelıolar

aynı dertten bende muzdaribim valla tlf acmayınca da cat kapı merak ettık deyıp gelıolar

ağladım artık sinirden (( bi de okulda her kim yaptıysa benm iletişim bilgilerimin olduğu bi kağıdın arkasına fotokopi çektirip tüm okula dağıtmışlar gece gündüz telefonum susmuyo (( sürekli bi numaralar arıyo düşünsenize bi köyü dolanıyo numaram gerçekten sinirlerim bozuldu gidip okula terör estirmem lazım sanırımm
gelmek isteyene de artık annemde kalıyorum dicem yaa delirttiler iyice madme öyle toplandığınız zaman neden çağırmıyosunuz beni offf offfff onların yüzünden asabım bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…