ben dün rapor almak için gittim. onuda vermediler zaten artık sisteme düşüyormuş.bilgisi olan var mı diye burda sormak istedim kızlar,
mecburi doğum iznine ayrılma zamanı olan son 3 hafta neye göre hesaplanacak.40.haftanın dolacağı tarihden geriye doğru 3 hafta mı olacak.yoksa diyelim 38.haftada sezeryan için gün kararlaştırıldıysa,3 hafta öncesinden izne ayrılabiliniyor mu?kafam karışık .yani bu konuya kafam basmadı nedense.geçen hafta 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım.ama benim gebelik 40 .haftaya kadar gitmez..
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
günaydın herkese....
dün geçmişi biraz(20 küsür sayfa) okuduktan sonra gözlerim karışa karışa cevap yazarken misafir geldi,yazdıklarım boşa gitti
ama o top gibi göbekler hala aklımdahamişlerimiz pek kibar kilo almışlar,ben de öyleyim şu an ama bakalım doğuma giderken nasıl olucaz
kimdi ekleyen hatırlamıyorum ama bebek odasının pembe perdelerine bayıldımkuzucuk güle güle kullansın inşallah...
voltaj,doğum günü kutlu olsunmisafirin de gitmiş,en güzel doğum günü hediyesi budur heralde
laternem,kilosunu falan yazmamışsın ama kuzunun kilosu iyiymişher şey yolundaymış,artık gönül rahatlığıyla gidersin eşinle beraber...eşininde ameliyatı iyi geçecek inşallah canım...
mergenden hala haber yok galiba :26: inşallah her şey yolundadır da varsın buraya girmesin :26:
dün benim de doğum günümdü...herkes kutladı ama eşim unutmuşcmt günü samsuna gidince telafi edicem falan dedi ama istemem dedim...dün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
yarın bizim de kontrolümüz var...kızımı görmeyeli çok oldu...merak ediyorum yavrumu,bakalım ne kadar büyüdü,napıyo oralardayarın olsa da öğrensem
kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??
Dmt Emre ismini bizde cok seviyoruz ama kardesimin adı olduğu için koyamadık:)
Eren-onur , güzel isimler aslında esin degisik istiyorsa Emreye yakin Ensar da var begenir mi bilmem ama kimsede de pek olduğunu sanmıyorum.Ay ben cok takıldım sana isim bakıyorum kiz
Eşinin o mevzusunu hatırladım :) kırılma hayatım ,
Canını sıkan olursa tek celselik ısı varkimse yapamaz sanmasın cok kolay ha ki ortalık eksimesin.
selam fıstıklar :)
isim konusuna girmişsiniz.. ben anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin diye bakıyordum ama uzun zaman oldu isim düşünemiyoruz
oğlum kardeşine RÜZGAR ismini koymuş çok beğenerek söylüyor ve düşeneceğiz bile dememize izin vermiyor
aslında kulağımız alıştı ama sonuçta anlamsız;iki isim de olsun istemiyorum.. bazen Rüzgar İnanç yada Rüzgar Umut nasıl olur diye
aklımdan geçiyor ama budur diyemiyorum..
eşim ameliyattan sonra benim aklıma isim gelir sen merak etme diyor :)
sizce nasıl Rüzgar??
dertlerimiz hastalıklarımız Rüzgar'la savrulup gitsin diyoruz..
isim konusuna girmişsiniz.. ben anlamı güzel olsun kulağa hoş gelsin diye bakıyordum ama uzun zaman oldu isim düşünemiyoruz
oğlum kardeşine RÜZGAR ismini koymuş çok beğenerek söylüyor ve düşeneceğiz bile dememize izin vermiyor
aslında kulağımız alıştı ama sonuçta anlamsız;iki isim de olsun istemiyorum.. bazen Rüzgar İnanç yada Rüzgar Umut nasıl olur diye
sizce nasıl Rüzgar??
merhaba kızlar gününüz güzel olsun... size rapor konusunda bişey sormak istiyorum. bugün32+0 oldum. doğum parası için rapor alınması gerektiğini okumuştum yazdıklarınızdan. bunun için illaki 32+0 da gitmem lazımmı yoksa birkaç gün içinde gitsem sıkıntı olur mu??
Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.
Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.
merhaba kızlar, hayırlı cumalar
seda, laterne, hanipeks bebişlerinize maşallah kocaman oldular artık.
vilin canım seninde doğum günün kutlu olsun. ailenle hep beraber nice yıllara inşallah.
kızlar bizde durumlar asayiş berkemal.
ev konusu açılmadı akşam. böylelikle bir sayfa kapandı gibi görünüyor.
yoksa eşim üstüne giderdi.
dmt canım isim konusu bizde hiç konuşulmuyor.
eşim çok sinirlendiriyor beni.
voltajım o garip isim var ya onu da koyacak kesin ilk ismi o
2. ismide kendim koyucam diyor kuduruyorum resmen.
Dmt Emre ismini bizde cok seviyoruz ama kardesimin adı olduğu için koyamadık:)
Eren-onur , güzel isimler aslında esin degisik istiyorsa Emreye yakin Ensar da var begenir mi bilmem ama kimsede de pek olduğunu sanmıyorum.Ay ben cok takıldım sana isim bakıyorum kiz
Eşinin o mevzusunu hatırladım :) kırılma hayatım ,
Canını sıkan olursa tek celselik ısı varkimse yapamaz sanmasın cok kolay ha ki ortalık eksimesin.
sizce nasıl Rüzgar??
merhaba kızlar gününüz güzel olsun... size rapor konusunda bişey sormak istiyorum. bugün32+0 oldum. doğum parası için rapor alınması gerektiğini okumuştum yazdıklarınızdan. bunun için illaki 32+0 da gitmem lazımmı yoksa birkaç gün içinde gitsem sıkıntı olur mu??
Âmin canım maşallah prensese
Aman allahım en fazla 1-2 kilo alacak ve 8-10 cm uzayacak ve dogum cok yaklaştı demek bu
Ben vazgeçtim desem fayda eder mı kihazır değilim 3. Cocuğa heyecan yok beklenti yok sanki siz doğuracaksınız ben bakacağım
nası bi iş bu anlamadım ben telde oturup kalkamıyorum diyorum bunlar seni özledik bi gelip görelim oturalım beraber diyolar hala benim günahım nee evi ....götürüyo her taraf dandini ben napım bu insanları(
aynı dertten bende muzdaribim valla tlf acmayınca da cat kapı merak ettık deyıp gelıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?