Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.
bizim isim seçeneklerimizde Zeynep, Hazal, Beril
hadi banada yardım edin
rabbim yardım etsin canım. inşallah hayırlı haberlerini alırız.Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.
nası bi iş bu anlamadım ben telde oturup kalkamıyorum diyorum bunlar seni özledik bi gelip görelim oturalım beraber diyolar hala benim günahım nee evi ....götürüyo her taraf dandini ben napım bu insanları(
dün akşamdan beri kasıklarımda bi batma vardı özellikle sağ tarafımda. bugün sabahtan beri de hafif sancım var. adet sancısı gibi. üfff sinir oluyorum böyle olduğu zaman.
akşama misafirliğe gidecektik ama hiç içimden gelmiyor aslında çok yakın bi yer bebek görmeye gideceğiz en fazla 1-2 saat oturacağız ama sanki ağrım artacak gibi geliyor .
en iyisi gitmemek sanırım( yarın da annemle ablam gelecek zaten evi toplamakla falan yorulacağım en iyisi bu akşam bi güzel dinlenmek. üff hamileliğin bu son dönemi çok fena.
insanın eli kolu bağlanıyor. yapmak istediğin hiç bişeyi yapamıyorsun(
cnm benim doktoruna görün bence benimde öle oluodu nst de sancılarım başlamış çıktı ilaç verdi erken doğum olmaması için seni ytelaşlandırmak istemem ama benim öle oldu
doğum günün kutlu olsun canım iyi,ki doğdungünaydın herkese....
dün geçmişi biraz(20 küsür sayfa) okuduktan sonra gözlerim karışa karışa cevap yazarken misafir geldi,yazdıklarım boşa gitti
ama o top gibi göbekler hala aklımdahamişlerimiz pek kibar kilo almışlar,ben de öyleyim şu an ama bakalım doğuma giderken nasıl olucaz
kimdi ekleyen hatırlamıyorum ama bebek odasının pembe perdelerine bayıldımkuzucuk güle güle kullansın inşallah...
voltaj,doğum günü kutlu olsunmisafirin de gitmiş,en güzel doğum günü hediyesi budur heralde
laternem,kilosunu falan yazmamışsın ama kuzunun kilosu iyiymişher şey yolundaymış,artık gönül rahatlığıyla gidersin eşinle beraber...eşininde ameliyatı iyi geçecek inşallah canım...
mergenden hala haber yok galiba :26: inşallah her şey yolundadır da varsın buraya girmesin :26:
dün benim de doğum günümdü...herkes kutladı ama eşim unutmuşcmt günü samsuna gidince telafi edicem falan dedi ama istemem dedim...dün hatırlamadıktan sonra ne önemi var ki
yarın bizim de kontrolümüz var...kızımı görmeyeli çok oldu...merak ediyorum yavrumu,bakalım ne kadar büyüdü,napıyo oralardayarın olsa da öğrensem
hamileliğin ilk başlarında düşük tehlikesi yaratıyormuş ama ben yedim allaha şükür bişey olmadı bence ye bişey olmaz hoplayıp zıplamadıkça ne bileyim tehlikeli hareket yapmadıkça bişey olmazgünaydınn cumanız mubarek olsunn kızlar =)
bugun 4 te kontrolümüz var çok heyecanlıyımm =) sabah sabah erkenden kalkıp bim e gidip matkap aldım geldimm görünce birden :S rüyamda mı gördüm nedir =))
raporum bugün bitiyo doktoruma söyleyip doğum iznimi ayarlıcaz inşallah bi de bugun hastaneyi odayı ücreti falan konuşcaz. kızlar gece sormuştum ama pek dikkat edilmedi sanırım :$ MAYDONOZ YEMEK ZARARLI MII???? VAR MI BİLEN ??
merhaba kızlar gününüz güzel olsun... size rapor konusunda bişey sormak istiyorum. bugün32+0 oldum. doğum parası için rapor alınması gerektiğini okumuştum yazdıklarınızdan. bunun için illaki 32+0 da gitmem lazımmı yoksa birkaç gün içinde gitsem sıkıntı olur mu??
kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??
Mert ; Eşim bugün aldı raporumu, 22.02 /29.03 a kadar , Zaten 40 haftalık hesaba göre 8 hafta iznimiz var Ama bu arada ayrılmak istersem ayrılabileceğim ve ayrıldığım andan itibaren başlayacak iznim, Yada doğum yaparsam ,Doğum yaptığın anda diğer 8 haftada devreye girecek ve önce kalan üstüne eklenecek ,
Hedefim tabiki 29.03 böylelikle 8 haftamdan 3 hafta çalışmamış olurum 5 hafta aktarırım, ama önce ayrılırsam 8 haftamdan 4 hafta çalışmamış olurum 4 hafta aktarırım ,((
Rabbim kuvet versin ..
İnşallah bu aradada şu yasa onaylanır[/QUO ahhh, bu yasa çıksa keşke.o zaman böyle ucu ucuna sürünürmüydük iş köşelerinde.
bir haftanın bile hesabını yapıyoruz.
ama ben umutlanmıyorum artık. yani yakın zamanda çıkmayacak. seçim yatırımı yapacakları için hedefi 12 den vuracaklar. yani şimdi resmen kabul edilse yasa. seçim arefesinde bir önemi -hükmü kalmayacak.ben mesela sözleşmeliydim. seçime 5 gün kala kadroya geçirdiler.
onlar için herşey sıcağı sıcağına taze olmalı.
yani ancak gelecek 2014 yılında bu yasa gerçekleşir.
banada öyle geliyor, Hiç bir yaptıklarını boşa götürmezler, ama herkes diyor bakan çıkıp açıklama yaptıysa yakın zamanda bitecektir bu iş, Bende umutlanıyorum tabi bu yorumlardan sonra, Ama en kötüye alıştırdım kendimi artık(((
valla biz hamile kaldığım ilk günden beri elif sevde diye seviyoruz kızımızı... adım zeynep olmasa zeynep koyardık ama...
dmt;
Reyyan ismi de çok hoşuma gider, Benim kuzenin ismi olduğu için ben koyamıyorum, oruçluların gireceği cennet kapısı demek ,
kızlaarr kızlarr 4 te doktora gidicem de doktora yanma var idrar yaparken bi de arada kaşıntı var diyince alttan bakıyo mu ?????
Genelde idrar tahlili ister yada direk ilaç verir..
Gebeliğin bu döneminde sadece kanama yada vajinal açıklık varmı diye alttan bakıyorlar.
kızlaarr kızlarr 4 te doktora gidicem de doktora yanma var idrar yaparken bi de arada kaşıntı var diyince alttan bakıyo mu ?????
ya bir de voltajın misafiri ne oldu bilen var mı?? burda beni bile gerdi
slm kızlar bugün paşamızı görmeye gittik.herşey yolunda çok şükür.oğlum doğum pozisyonuna dönmüştü ama şimdide ters dönmüş doktorum yine dönebileceğini söyledi önemli olan 37.haftada ki kontrol dedi.benim normal doğum yapaağımız düşündüğü için de vajinayı hazıramak temizlemek için fitil ve krem verdi ben hala söylemiyorum sezeryan istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?