2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir istirahatle bir kaç hafta daha idare edersiniz. az kaldı hayırlısıyla Rabbim yardım etsin hakkınızda hayırlısını versin inşallah

bizim isim seçeneklerimizde Zeynep, Hazal, Beril
hadi banada yardım edin

biz kızımınz olsa zeynep koyacaktık canım çok güzel çok hoş bir isim bence.
bir ağırlığı var.
hazal ve beril de güzel ama zeynepin yeri ayrı...

rabbim yardım etsin canım. inşallah hayırlı haberlerini alırız.

nası bi iş bu anlamadım ben telde oturup kalkamıyorum diyorum bunlar seni özledik bi gelip görelim oturalım beraber diyolar hala benim günahım nee evi ....götürüyo her taraf dandini ben napım bu insanları (

canım telefonu da kapıyı da açma. ben geçen çok üzülmüştm açmadım diye ama artık umrumda değil.vicdan yapmıyorum artık.
bugün 2 defa farklı saatlerde zil çaldı kapıya vuruldu evimde temizdi dün süpürmüştüm ona rağmen açmadım valla.
bu saatten sonra kimseyi çekemeyeceğim.

dün akşamdan beri kasıklarımda bi batma vardı özellikle sağ tarafımda. bugün sabahtan beri de hafif sancım var. adet sancısı gibi. üfff sinir oluyorum böyle olduğu zaman.
akşama misafirliğe gidecektik ama hiç içimden gelmiyor aslında çok yakın bi yer bebek görmeye gideceğiz en fazla 1-2 saat oturacağız ama sanki ağrım artacak gibi geliyor .
en iyisi gitmemek sanırım ( yarın da annemle ablam gelecek zaten evi toplamakla falan yorulacağım en iyisi bu akşam bi güzel dinlenmek. üff hamileliğin bu son dönemi çok fena.
insanın eli kolu bağlanıyor. yapmak istediğin hiç bişeyi yapamıyorsun (

cnm benim doktoruna görün bence benimde öle oluodu nst de sancılarım başlamış çıktı ilaç verdi erken doğum olmaması için seni ytelaşlandırmak istemem ama benim öle oldu

cnm benim doktoruna görün bence benimde öle oluodu nst de sancılarım başlamış çıktı ilaç verdi erken doğum olmaması için seni ytelaşlandırmak istemem ama benim öle oldu

canım benim zaten daha önce de oluyordu biliyorsun prepar kullandım kasılmaları önlemesi için. geçenlerde yine oldu nst de sancı çıkmadı ama riskim devam ediyor. ama nedense sanki doktora gitmeye korkuyorum gibi. kötü bişey duyacakmışım gibi geliyor. sabahtan beri dinliyorum kendimi geçecek mi diye ama geçmedi.
bi de böbrek büyümesi var ya bende rahim kasıldıkça böbreğe baskı yapıyor demişti. prepar böbrek ağrımı da geçirmişti şimdi 2 gündür yine böbreğim ağrıyor diyorum acaba yine kasılmalar mı başladı.

senin karnında sertleşme oluyor muydu?

doğum günün kutlu olsun canım iyi,ki doğdun

hamileliğin ilk başlarında düşük tehlikesi yaratıyormuş ama ben yedim allaha şükür bişey olmadı bence ye bişey olmaz hoplayıp zıplamadıkça ne bileyim tehlikeli hareket yapmadıkça bişey olmaz

yok canım fark etmez ben 32+3 de gittim alabiliyorsun raporu

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

valla biz hamile kaldığım ilk günden beri elif sevde diye seviyoruz kızımızı... adım zeynep olmasa zeynep koyardık ama...

kızlar ağrılarımız zaman zaman artıyor, iyice ağırlaştık artık ben de de sırt ağrısı ve göğsümün altında bi acıma var anlamadım gitti... rabbim hepimizin yardımcısı olsun... bebeklerimizi sağlıklıca en hayırlı vakitte kucaklarımıza versin inşallah...

kızlaarr kızlarr 4 te doktora gidicem de doktora yanma var idrar yaparken bi de arada kaşıntı var diyince alttan bakıyo mu ?????

selam kızlar ve güzeller güzeli bebişleri.... geçmişi tamemen okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla biraz kaynana ve erkek tarafı muhabbeti yapılmış (-ki ne tuhaftır ki hepimiz aynı yollardan geçmişiz demek ki normali bu ) biraz da isim konusu konuşulmuş. valla iyi dayanmışsınız bu zamana kadar isim koymamakta Allah'tan bizde olmadı bu tartışma hamileyim dedim tamam kız olursa sen erkek olursa ben diye anlaştık (böyle yazınca da çocuk anlaşması gibi duruyor) kız çıkınca ben koydum oldu bitti

kızlaarr kızlarr 4 te doktora gidicem de doktora yanma var idrar yaparken bi de arada kaşıntı var diyince alttan bakıyo mu ?????

canım bana alttan bakmamışlardı ama artık son aya geldik bakalım bir muayene edeyim der filan ben önlemini al öyle git derim inşallah önemli bir şey yoktur canımcım.....

slm kızlar bugün paşamızı görmeye gittik.herşey yolunda çok şükür.oğlum doğum pozisyonuna dönmüştü ama şimdide ters dönmüş doktorum yine dönebileceğini söyledi önemli olan 37.haftada ki kontrol dedi.benim normal doğum yapaağımız düşündüğü için de vajinayı hazıramak temizlemek için fitil ve krem verdiben hala söylemiyorum sezeryan istediğimi

benim doktorum baktı ama su gibi akıntım var dedim alttan muayene yapmıştı.hazırlıklı git bende ALLAH tan hazırlıklıydım da utanmadım.makas şeklinde baoru var baya kalıncana onunla açtırıp baktı ve akıntıdan azçık aldı ve inceledi iltihap olduğuna karar verdi bu şekilde.

ya bir de voltajın misafiri ne oldu bilen var mı?? burda beni bile gerdi

Gitti gitti çok şükür Voltaj'a doğum gününde hediye gibi oldu adamın gidişi...

Paşaya da sana da Maşallah canım...
Fitili aldın mı canım? Merak ettim bu akıntı ve mantar tedavisinde kullanılan fitilden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…