2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım normal doğuma engelin yoksa normal doğur sezeryan yapma normalde vücut bile otomatik birşekilde işliyor süt geliyor bebek daha vaktinde doğuyor korkulacak bişey yok etrafımızdaki bazı insanların anlattığı o korkunç doğumlardan dolayı korkuyoruz ama çok rahat doğuranlar var hele birinin doğum hikayesini okudum gece sancısı oluyor duşa giriyor sonra suyu geliyor o kadar çabuk açılmışki evde doğumu oluyor eşi ve arkadaşı başında ambulansa haber veriyorlar onlarda kordonu falan kesiyor bu kadar kolayda olabiliyor korkma nasılsa çıkacak o an sancı olacak ve sonrası harika bir rahatlık hiç doğurmadım ama böyle olacak biliytorum iiçime doğuyor korkunun ecele faydası yok

sağol canım
evet akıntı ve mantar içinmiş kremin adı travogen fitilin adı da donaxyl
benim bir sıkıntım yoktu çok şükür akıntım var ama kokulu ve sarı değil
doktorum kendisi sordu ve bunları verdi

engelim yok gibi görünüyor canım eğer oğlum tekrar doğum pozisyonuna dönerse
ama ben kendim normal doğum yapmaktan korktuğum için değil oğluma birşey olacak korkusuyla sezeryan istiyorum.
birde benim tüp bebek doktorum bize sezeryan demişti o yüzden riske girmek istemiyorum hakkımızda hayırlsı artık

pardon tatlım tüp bebek olduğunu unutmuşum haklısın endişe etmekte hangisi içine sinecekse onu yap aklına takılı kalmasın ama rabbim sağlıkla güzelliklerle bebeğini sana getirecek eminim

biran önce söylesene yoksa dr seniçatır çatır doğurtturcek bu gidişle.aslında böyle durumda normal doğumla riske atılmaz sezeryan olur diye biliyorum ben ama

selam nisan anneleri bende bi nisan annesiyim hafta olarak bana yakinsiniz sizlere bi sorum olucak benim dün ultrasonum vardi ve oglusumun 2440 g oldugunu söylediler cok fazlaymis seker testi yaptilar seker yüksak cikti bebeyin fazla alisini kiloya bagliyolar.

sizlerin bebisleri kilolari en son kacti doktorunuzdan herhangi bi uyari geldimi sizlere yardimici olursaniz sevinirim....

30+6 iken 1750 gr.dı Haftasına göre normal gidiyorsun dedi,

Son düzenleme:
kundakta olana bayıldım.yahıu ben daha beşiğe karar veremedim bebek şekerine sıra gelmedi

sen geç kalmışsın ya doğumdan en az 2 ay önce yatak falan alınması lazımmış erken doğum olur mobilya kokusu olur anca şekerim ha bende çanta hazır değil ama hafta sonu oda hazır olur sende bir an önce tamamla

canım benim kız 32+6 günlükken 2300 dü bana kilosu bir hafta önde demişti dr. bu sorun mu dedim yooo 3 3.5 kilo doğar muhtemelen dedi

ben 32+2 de gittim 1764 gramdı boyu da 42 cm di ama bazı arkadaşların seninki gibi bebekleri büyük yanlız değilsin yani

bende kendim yapacağım canım tabi vakit bulabilirsem kendim yapınca uygun olur diye düşünüyorum

Muhtemelen çatı muayenesi yapacak.catida biraz gerilip kasilabilirsin
Dr aşağı yukarı tahmin eder dogum yapıp yapamayacağını.bebegini bir an evvel kucaklaman için normal olman iyi ama her halukarda dikisli olacağın için ve tedirginliğin için mutlaka söyle canım en azından anlatır yol gösterir vs.
İnsallah saga salim kucağına alırsın ,hakkinda en guzelini versin rabbim kolay gelsin canım...

Ben geldim kizlar. Sabahdan beri arasin kiyafetleribi yikiyorum.pazar aradaslar geliyor utu yapicaz.
Hemde cok hevesliler bebek sekeri icin malzeme almislar onlari yapicaz. Sepeti bebek arabasi.gibi.hasirdan.
Kapi susu filan hepsi tamammis.sen hic bir sey alma dediler peki dedim :)

Baska.bir arkadasimda kuvetini filan almis. Bizin kucuk bey simdiden cok.sansli.

Zapzup.kundakda olan sekerler cok guzel.

Voltajim en son yiyen gitti diye okumustum simdi rahatsin dimi

Katinam İyiyim ben tatlım :) gez sen gez kiz doguma ne kaldı surda otur dinlen artık ..

mezopotamya canım nasılsın? dişin nasıl oldu hala ağrıyor mu?

Dişim daha sanki :) hala dişçiye gitmedim salı kendi doktorumun kontrolü var ona danışacağım önce.. Bizde isim muhalefetine düştük yaren olacaktı esim ayse diyor şimdi son anda bana yamuk yapiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…