2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dişim daha sanki :) hala dişçiye gitmedim salı kendi doktorumun kontrolü var ona danışacağım önce.. Bizde isim muhalefetine düştük yaren olacaktı esim ayse diyor şimdi son anda bana yamuk yapiyo ya
diş ağrısıda hiçbir şeye benzemiyor canım.
ya bu eşler neden böyle yapıyorlar ki yaa...

Kızlar merhaba..
doktordan geliyorum ama canım sıkkın biraz..benim kız ikinci kez dolamış kordonu boynuna,doplere gönderdi doktorum.Allahtan sıkı değilmiş kordonlar da kan akışını engellemiyormuş.Doktor bana öyle geliyor ki bu bebek Nisan ı görmeyecek erken almak zorunda kalabilirim bu şekilde giderse dedi...mart sonu gibi büyük ihtimalle.. benim rüya çıktı işte ,erken alacakalar bebişimi...şimdi riskli olduğu için durum her hafta nst ye gidicem..çok tedirgin oldum çok.:18:

Onun dışında gelişimi iyi 2 kilo 42 cm olmuş..ve öyle güzeldi ki suratı..doktor bile ben her bebek için demem bu bebk gerçekten çok güzel bir bebek dedi..Ayyy inşalllah sağlıkla alırım kucağıma başka bir dileğim yok..

Voltaj dün senin için pasta paylaşıyordum çok güzel elektrikler gitti tam o an,paylaşamadım(benim tebriğimi görmemiştin de) tekrar kutlarım doğum gününü canım..

Dertsiz sen nasıl oldun canım..

geçmişi okuyamadım atladıklarım varsa kusura bakmayın...

Zapzup ,hem fit hem becerikli hatun.
Gozu kapalı baykuş varya biri büyük biri yavru cok tatlı ablası gıı.cok ukala duruyor bidik ya
Hangisinden yapacaksın sen.
Birde ne geldi aklıma,benim bir arkadasım var babamin deyimiyle elinden kabuklu yumurta yenmez.cok pasakli ve cok beceriksizdir öğretmek için yırtılıyorum ama cirt.kumas pantolonlari bana getirir utuleyemez.cocuklari 1 hafta ayni ustle gezer.ellerini yikama su bu sifir.tutumsuzdur,ve sisman kocasi uyduruk bir yemek yapsa nasil övünür nasil bir hallere girer.hos değil sevmem bu seyleri ama,
Ben baklava börek herseyi acar yaparım yapamadığım pasta,yemek yoktur
Her türlü temizliği yaparım esim bir kez dağınıklık görmedi ,çamaşırına kadar utulerim.
Her türlü el ısı yaparım örgüden kurdelasindan iğne oyasından ...
Yani cok uzattım ama marifet diz boyu oluncaben derim niye hic birsey demiyorsun hani baskaları yanında değil sadece bana.sen bunun farkindasin beğenmesem söylerim ,seni kimseyle kiyaslayamam vs der.ben hep duymak istiyorum zaar
Allahım esim bu kadına bir acır bir acır kitir kitir kessem icim sızlamaz.
Beceremiyor yazık falan der.vur iste.

Neyse demem o ki senin bu kadar becerine marifetini esın ne tepki verir.

30+6 iken 1750 gr.dı Haftasına göre normal gidiyorsun dedi,
bende 30+1 gitimde 1750 gr 1 hafta önde gidiyorsun demisti simdi iki hafta icinde 700 gr almis baska dr 2 hafta önde gidiyorsun diyor...
canım benim kız 32+6 günlükken 2300 dü bana kilosu bir hafta önde demişti dr. bu sorun mu dedim yooo 3 3.5 kilo doğar muhtemelen dedi
canim beni cocuk 4.500 5 kiloyla korkutuyolar simde sekerde ciktigi icin daha cok alma ihtimali var yemek yemeye korkuyorum acikcasi..
ben 32+2 de gittim 1764 gramdı boyu da 42 cm di ama bazı arkadaşların seninki gibi bebekleri büyük yanlız değilsin yani
33. haftalarda cocugun en fazla 2000 gram olmasi gerekirmis bana öyle dediler diyetisyene gidicem pazartesi bakalim insallah insuline gerek kalmaz....

Zeynep benim ta bekarlıktan beri istediğim bir isimde, babanın pek ikna olmaya niyeti yok.

canım bence fazla değil,bende tam 32 hafta oldum bugün ve 2 kilo benim bebbeğim...haftaya o da bu kiloda olur....ama şeker olduğu için sende doktor temkinli davranıyordur..şeker bebekler için riskli demişti benim doktor..

Mezoş..dişinin ağrısının azalmasına sevindim..çok zor bu halimizde ağrı çekmek,ilaç kullanamıyoruz ve katlanmak zorunda kalıyoruz...sabır az kaldı..

Enemmmmmmmmm
Enemmmmmmmmmm
Ben nasil boyle birsey yaparımcok cok özür dilerim canım valla herkesi tek tek yazdım sandimkusuruma bakma.atladigim varsa Cook üzülürüm (
Maşallah bebisine,benim oğlumda da olmuştu kordon dolanmasi 2 kezdi onda da ama açıldı sonra ya:)

Bir de fırça yedim doktordan,iki haftada 4 kilo almışım ,yasakladı bana..günde 4000 kalori alıyorsun demek ki dedi..ama napiimm,acıkıyorum çalışırken,evde öyle değil.. Annemle ablam da beni ispiyonladılar ona,çok yiyormuşum ben..hıhhh..
Ahhh mergenim ahhh...nerdesinnn? Bak kilomu güncelleyecek kimseler yok ,olmuşum 75 kilo..

tunanecc canım allahın izniyle birşey olmayacak tatlım. yaramaza bak sen 2 kez dolamış bi de kordonu.

ben iyiyim tatlım. enfeksiyon kum falan çıkmadı sancım bebek baskı yaptığı için oluyormuş.
bu gidişle doğum sancısını da anlamıcam galiba.

Ay bu telden yazmaya bir turlu alisamadim. Yazdigim hersey gitti.

Mezoss kuzun gecmis olsun.yaren bence cok guzek bir isim. Ilk.basta esinde onaylamisti.kararindan cayma hemen savas kiz :)

Oya81 benim.oglussda 33+1 de 2 kilo 217 gr. Bence gayet.normal.

Tunanecc canim hic uzme kendini. Varsin erken olsun yeterki saglikla gelsin bebisin.

Dokorum banada kordonda daralma var demisti.36. Haftada dogum diyodu.
Simdi hersey yolunda ne olacagi hic belli olmuyor.

yok yavrum yaa,alınmadım ben..unuttum seni sanma diye şey ettim..

Inşallah canım benim ki de açar..ne zaman açıldı sonlara doğru mu?

Tunanecc canim hic uzme kendini. Varsin erken olsun yeterki saglikla gelsin bebisin.

Dokorum banada kordonda daralma var demisti.36. Haftada dogum diyodu.
Simdi hersey yolunda ne olacagi hic belli olmuyor.

iNŞALLAH CANIM,BUNLARI DUYDUKÇA BENDE BİRAZ RAHATLADIM ŞİMDİ..SAOLUN

Hemde nasil fıstığım hemde nasil
Rabbim kimseyi alıştığından geri koymasın...

ya bizim erken doğum riskleri neden bu kadar arttıki kızlar iyice psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum Allahım günler değil saatler geçmez oldu neşe falan sıfır moral sıfır

anam iki haftada 4 kiloda çokmuş be. toplamda kaç kio aldın

evet riskli seker fazla kilo alma ihtimali nefes problemi suyunda fazlalik ola bilirmis ve tabi sunuda ekledi benimki tüp bebek oldugu icin zamani biliniyor o yüzden kiloyu takinti haline getiriyorlar ama dogal yoldan olmus olsaydi tam zamani bilinmediyi icin bebekteki kiloyu fazla takinti haline getirmiyorlar

selam tatlim evet diyer topikte karsilasamiyoruz fazla topik ne yaziki biraz yavasladi!bende iyiolmaya calisiyorum iki gün hastanede kaldim sancilarim vardi tam sonucalanmadi ama doktor iyi dedi simdide bu seker cikti normalde seker yüklemesi yapildi iyi cikmisti bu seferde bebek kilolu olunca tekrar seker testi yapildi ve sekerim 170 civari cikti pazartesi gidicem diyetisyene ama sen listeni bana atarsan sevinirim canim...

53 kiloyla hamile kaldım 75 oldum..22 kilo almışım..evet çok ama napiim,normalde de iştahlıydım ama harcıyordum,şimdi haraket etmediğim için yapışıyor kilolar..

Evdeyken oyle oluyo ya.ne zaman raporlu olup.evde zaman gecirsem o haftaki kontrolumde kilom fadla cikiyodu.yapcak bisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…