diş ağrısıda hiçbir şeye benzemiyor canım.Dişim daha sanki :) hala dişçiye gitmedimsalı kendi doktorumun kontrolü var ona danışacağım önce.. Bizde isim muhalefetine düştük yaren olacaktı esim ayse diyor şimdi son anda bana yamuk yapiyo ya
bende 30+1 gitimde 1750 gr 1 hafta önde gidiyorsun demisti simdi iki hafta icinde 700 gr almis baska dr 2 hafta önde gidiyorsun diyor...30+6 iken 1750 gr.dı Haftasına göre normal gidiyorsun dedi,
canim beni cocuk 4.500 5 kiloyla korkutuyolar simde sekerde ciktigi icin daha cok alma ihtimali var yemek yemeye korkuyorum acikcasi..canım benim kız 32+6 günlükken 2300 dü bana kilosu bir hafta önde demişti dr. bu sorun mu dedim yooo 3 3.5 kilo doğar muhtemelen dedi
33. haftalarda cocugun en fazla 2000 gram olmasi gerekirmis bana öyle dediler diyetisyene gidicem pazartesi bakalim insallah insuline gerek kalmaz....ben 32+2 de gittim 1764 gramdı boyu da 42 cm di ama bazı arkadaşların seninki gibi bebekleri büyük yanlız değilsin yani
canım çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir istirahatle bir kaç hafta daha idare edersiniz. az kaldı hayırlısıyla Rabbim yardım etsin hakkınızda hayırlısını versin inşallah
biz kızımınz olsa zeynep koyacaktık canım çok güzel çok hoş bir isim bence.
bir ağırlığı var.
hazal ve beril de güzel ama zeynepin yeri ayrı...
selam nisan anneleri bende bi nisan annesiyim hafta olarak bana yakinsiniz sizlere bi sorum olucak benim dün ultrasonum vardi ve oglusumun 2440 g oldugunu söylediler cok fazlaymis seker testi yaptilar seker yüksak cikti bebeyin fazla alisini kiloya bagliyolar.
sizlerin bebisleri kilolari en son kacti doktorunuzdan herhangi bi uyari geldimi sizlere yardimici olursaniz sevinirim....
EnemmmmmmmmmKızlar merhaba..
doktordan geliyorum ama canım sıkkın biraz..benim kız ikinci kez dolamış kordonu boynuna,doplere gönderdi doktorum.Allahtan sıkı değilmiş kordonlar da kan akışını engellemiyormuş.Doktor bana öyle geliyor ki bu bebek Nisan ı görmeyecek erken almak zorunda kalabilirim bu şekilde giderse dedi...mart sonu gibi büyük ihtimalle..benim rüya çıktı işte ,erken alacakalar bebişimi...şimdi riskli olduğu için durum her hafta nst ye gidicem..çok tedirgin oldum çok.:18:
Onun dışında gelişimi iyi 2 kilo 42 cm olmuş..ve öyle güzeldi ki suratı..doktor bile ben her bebek için demem bu bebk gerçekten çok güzel bir bebek dedi..Ayyy inşalllah sağlıkla alırım kucağıma başka bir dileğim yok..
Voltaj dün senin için pasta paylaşıyordum çok güzel elektrikler gitti tam o an,paylaşamadım(benim tebriğimi görmemiştin de) tekrar kutlarım doğum gününü canım..
Dertsiz sen nasıl oldun canım..
geçmişi okuyamadım atladıklarım varsa kusura bakmayın...
Kızlar merhaba..
doktordan geliyorum ama canım sıkkın biraz..benim kız ikinci kez dolamış kordonu boynuna,doplere gönderdi doktorum.Allahtan sıkı değilmiş kordonlar da kan akışını engellemiyormuş.Doktor bana öyle geliyor ki bu bebek Nisan ı görmeyecek erken almak zorunda kalabilirim bu şekilde giderse dedi...mart sonu gibi büyük ihtimalle..benim rüya çıktı işte ,erken alacakalar bebişimi...şimdi riskli olduğu için durum her hafta nst ye gidicem..çok tedirgin oldum çok.:18:
Onun dışında gelişimi iyi 2 kilo 42 cm olmuş..ve öyle güzeldi ki suratı..doktor bile ben her bebek için demem bu bebk gerçekten çok güzel bir bebek dedi..Ayyy inşalllah sağlıkla alırım kucağıma başka bir dileğim yok..
QUOTE]
canım geçen haftalarda kordon dolanması bizdede vardı. bir boynuna birde yüzünde burnun altından dolanmıştı kordon. Düzeldi çok şükür. Daha döner çıkarır onu hiç canını sıkma. zaten son yaklaştığımız için nst ye sık çağarmıştır.
bende 30+1 gitimde 1750 gr 1 hafta önde gidiyorsun demisti simdi iki hafta icinde 700 gr almis baska dr 2 hafta önde gidiyorsun diyor...
canim beni cocuk 4.500 5 kiloyla korkutuyolar simde sekerde ciktigi icin daha cok alma ihtimali var yemek yemeye korkuyorum acikcasi..
33. haftalarda cocugun en fazla 2000 gram olmasi gerekirmis bana öyle dediler diyetisyene gidicem pazartesi bakalim insallah insuline gerek kalmaz....
selam canım, artık diğer topikte çok karşılaşamıyoruz. nasılsın?
kızım 30+6 da 1.720 idi. doktor haftaya göre normal dedi. 2 haftaya kadar kilonun ileride olması normal kabul ediliyor. seninkide sınırdaymış.
internetteki kilolarada çok takma kafanı, ona göre olsaydı 3.5 kilonun üzerinde doğan çocuk olmazdı.
şekerin kaç çıktı canım. tabi diet listene dikat et. doktrunun verdiği bir liste yoksa benimkini atayım sana
enemmmmmmmmm
enemmmmmmmmmm
ben nasil boyle birsey yaparımcok cok özür dilerim canım valla herkesi tek tek yazdım sandim kusuruma bakma.atladigim varsa cook üzülürüm (
maşallah bebisine,benim oğlumda da olmuştu kordon dolanmasi 2 kezdi onda da ama açıldı sonra ya:)
Tunanecc canim hic uzme kendini. Varsin erken olsun yeterki saglikla gelsin bebisin.
Dokorum banada kordonda daralma var demisti.36. Haftada dogum diyodu.
Simdi hersey yolunda ne olacagi hic belli olmuyor.
Ben geldim kizlar. Sabahdan beri arasin kiyafetleribi yikiyorum.pazar aradaslar geliyor utu yapicaz.
Hemde cok hevesliler bebek sekeri icin malzeme almislar onlari yapicaz. Sepeti bebek arabasi.gibi.hasirdan.
Kapi susu filan hepsi tamammis.sen hic bir sey alma dediler peki dedim :)
Baska.bir arkadasimda kuvetini filan almis. Bizin kucuk bey simdiden cok.sansli.
Zapzup.kundakda olan sekerler cok guzel.
Voltajim en son yiyen gitti diye okumustum simdi rahatsin dimi
ya bizim erken doğum riskleri neden bu kadar arttıkiKızlar merhaba..
Voltaj dün senin için pasta paylaşıyordum çok güzel elektrikler gitti tam o an,paylaşamadım(benim tebriğimi görmemiştin de) tekrar kutlarım doğum gününü canım..
Dertsiz sen nasıl oldun canım..
geçmişi okuyamadım atladıklarım varsa kusura bakmayın...
Bir de fırça yedim doktordan,iki haftada 4 kilo almışım ,yasakladı bana..günde 4000 kalori alıyorsun demek ki dedi..ama napiimm,acıkıyorum çalışırken,evde öyle değil..Annemle ablam da beni ispiyonladılar ona,çok yiyormuşum ben..hıhhh..
Ahhh mergenim ahhh...nerdesinnn? Bak kilomu güncelleyecek kimseler yok ,olmuşum 75 kilo..
Hemde nasil fıstığım hemde nasil
Rabbim kimseyi alıştığından geri koymasın...
iNŞALLAH CANIM,BUNLARI DUYDUKÇA BENDE BİRAZ RAHATLADIM ŞİMDİ..SAOLUN
anam iki haftada 4 kiloda çokmuş be. Toplamda kaç kio aldın
evet riskli seker fazla kilo alma ihtimali nefes problemi suyunda fazlalik ola bilirmis ve tabi sunuda ekledi benimki tüp bebek oldugu icin zamani biliniyor o yüzden kiloyu takinti haline getiriyorlar ama dogal yoldan olmus olsaydi tam zamani bilinmediyi icin bebekteki kiloyu fazla takinti haline getirmiyorlarcanım bence fazla değil,bende tam 32 hafta oldum bugün ve 2 kilo benim bebbeğim...haftaya o da bu kiloda olur....ama şeker olduğu için sende doktor temkinli davranıyordur..şeker bebekler için riskli demişti benim doktor..
selam canım, artık diğer topikte çok karşılaşamıyoruz. nasılsın?
kızım 30+6 da 1.720 idi. doktor haftaya göre normal dedi. 2 haftaya kadar kilonun ileride olması normal kabul ediliyor. seninkide sınırdaymış.
internetteki kilolarada çok takma kafanı, ona göre olsaydı 3.5 kilonun üzerinde doğan çocuk olmazdı.
şekerin kaç çıktı canım. tabi diet listene dikat et. doktrunun verdiği bir liste yoksa benimkini atayım sana
53 kiloyla hamile kaldım 75 oldum..22 kilo almışım..evet çok ama napiim,normalde de iştahlıydım ama harcıyordum,şimdi haraket etmediğim için yapışıyor kilolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?