- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Voltaj doğum günün kutlu olsun canım,ailenle birlikte nice mutlu yıllara..Yiğenin gitmesine sevindim,haberim yoktu ben evden girmiyorum ya pek nete..
Kızlar rüyamda doğuruyordum 32 haftada 3 kiloydu kızımpek güzeldi peeeekk...artık onun sevdasından mı bilmem bir uyumuşuz oğlumla uyandığımda saat 8.30 du..9 da geldik okula bugün..
Yok canım ben öyle düşünmedimSagol canım insallah.
Gitti gitti
Hayrolsun rüyan insallah...
Benimde bugun karnimin sola tarafi sertlesiyo ara ara.
Elimle.hafif ovalayip.oglusla.konusunca geciyor. sizede oluyor mu.
Bende sirf erken olur sitres biter diye sezeryan dusunuyorum.ya.
Bencilik belki ama bir sey oldu olucak endisesi ile daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.
Benimde bugun karnimin sola tarafi sertlesiyo ara ara.
Elimle.hafif ovalayip.oglusla.konusunca geciyor. sizede oluyor mu.
Bende sirf erken olur sitres biter diye sezeryan dusunuyorum.ya.
Bencilik belki ama bir sey oldu olucak endisesi ile daha ne kadar dayanirim bilmiyorum.
benim 32+2 2440 zaten bebekler haftada 250 gr almasi normal yani sen bi hafta önde olmana ragmen benimkinden yine yüz gramm az canim..ama dediyin gibi insallah normaldir..Oya81 benim.oglussda 33+1 de 2 kilo 217 gr. Bence gayet.normal.
[/QUOTE]ruvos sendemi burdasin kacaklarcanım şeker çıkmış. dikkat et. patates, havuç, bezelye, sarı hurma, muz, pirinç, her türlü hamur işi ve tatlılardan uzak dur. eğer canın çok çekerse sadece iki çatal ya da yemek kaşığı ye.
diyetisyenin bana verdiği diyet listesi örneği
sabah
3 parmak kalınlığı peynir,
4-5 zeytin
2 dilim buğday ekmeği
bir yumurta
mevsimine uygun yeşillik
ara
2 ceviz
10 badem
10 fındık
bir hurma yada kayısı
bir bardak süt
öğlen
2 el büyüklüğü kadar ( bakliyat, balık ( haftada 2 kez) et, tavuk
1 kase çorba
2 dilim buğday ekmeği
bol salata limonlu zeytinyağlı
ara
1 yağsız tost
1 ayran
1 meyve
akşam
sebze yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
istenildiği kadar salata
ara
10 -15 fındık
1 su bardağı kefir
1 porsiyon meyve
benim diyet listem bu ama ben hepsini yiyemiyorum
Evet canım valla annelik farklı bir duyguymus her sıkıntıya sabrediyorsun Allahin hikmeti.. Bir de kordon olayına bende Cok takik durumdayım kızımda iki aydır kordonu boynunda tekmeler savuruyo ben sagdan sola korkuyla donüyorumMezoş..dişinin ağrısının azalmasına sevindim..çok zor bu halimizde ağrı çekmek,ilaç kullanamıyoruz ve katlanmak zorunda kalıyoruz...sabır az kaldı..
Canimmm direnicem elbet :)) bu arada ben evde daha Cok yiyorum kızlar resmen kafam dolaptan cikmiyo :)Mezoss kuzun gecmis olsun.yaren bence cok guzek bir isim. Ilk.basta esinde onaylamisti.kararindan cayma hemen savas kiz :)
Dokorum banada kordonda daralma var demisti.36. Haftada dogum diyodu.
Simdi hersey yolunda ne olacagi hic belli olmuyor.
ya bizim erken doğum riskleri neden bu kadar arttıkikızlar iyice psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum Allahım günler değil saatler geçmez oldu neşe falan sıfır moral sıfır
Evdeyken oyle oluyo ya.ne zaman raporlu olup.evde zaman gecirsem o haftaki kontrolumde kilom fadla cikiyodu.yapcak bisi yok.
Yok canım ben öyle düşünmedimama atlamamisim.
Sayfa 3017 yavrum
Birde ben güya tlf giriyorum :)
oglum yan durmasaydi sezeryani hic dusunmezdim bile, hazir oldugu zaman kendi istesin dunyaya gelmeyi vaktini kendi secsin isterdim bende ona yardim edeyim, ilk dogdugu an kucagima alayim gogsume yatirayimsezeryan olursam bunlarin hicbirini yapamicam, sutum gelcekmi gelmicek mi korkusu da cabasi
canım benim ilk sezeryandı ama epidural olduğu için herşeyi yaşadım,oğlumu da kokladım doğar doğmaz,yanağını okşadım...sütüm de hemen geldi..sıkma canını..
Evet canım valla annelik farklı bir duyguymus her sıkıntıya sabrediyorsun Allahin hikmeti.. Bir de kordon olayına bende Cok takik durumdayım kızımda iki aydır kordonu boynunda tekmeler savuruyo ben sagdan sola korkuyla donüyorum
Canimmm direnicem elbet :)) bu arada ben evde daha Cok yiyorum kızlar resmen kafam dolaptan cikmiyo :)
Pericim bende resmen saat sayıyorum artık en ufak sancıda geliyo geliyo moduna giriyorum. Hareket etmeyince deli oluyorum aynı haller demek ki
hanipeks tatlım ne demek buyur hayatım.Merhaba kizlar iyi aksamlar
mezom fistigim nasil oldun?
Tuna canim hayirlisiyla yoluna girecektir her sey korkma erken dogumdan daha cok stres yapma boylesi saglikli olacaksa boyle olsun. Ama dilegim tabiki kordonun duzelmesi.
Zapzup siliyorum canim bosaltiyorum hemen
Dertsiz canim benim bir ricam var senden :26:
bende 30+1 gitimde 1750 gr 1 hafta önde gidiyorsun demisti simdi iki hafta icinde 700 gr almis baska dr 2 hafta önde gidiyorsun diyor...
canim beni cocuk 4.500 5 kiloyla korkutuyolar simde sekerde ciktigi icin daha cok alma ihtimali var yemek yemeye korkuyorum acikcasi..
33. haftalarda cocugun en fazla 2000 gram olmasi gerekirmis bana öyle dediler diyetisyene gidicem pazartesi bakalim insallah insuline gerek kalmaz....
Tatlım adasim inşallah sende zamanında doğuracaksın merak etme stresi atmalisin üzerinden seni kasmasıncanım sen en azından kritik zamanı atlattın çok şükür bende senin gibi 35. haftamı bir görebilseydim
Merhaba kizlar iyi aksamlar
mezom fistigim nasil oldun?
Tuna canim hayirlisiyla yoluna girecektir her sey korkma erken dogumdan daha cok stres yapma boylesi saglikli olacaksa boyle olsun. Ama dilegim tabiki kordonun duzelmesi.
Zapzup siliyorum canim bosaltiyorum hemen
Dertsiz canim benim bir ricam var senden :26:
tamam tatlım arkadaşlarda kabul ederse benim için sorun yok canım. doğum iznine ayrılan birdaha topiğe gelmiyor tamamlayabilir miyiz acaba?Dertsizim canim duasiz kaldik 2 haftadir. Dua paylastirsan bize hepimizin sagligina vaktin olur mu takip etmeye? Laternem sagolsun bu zamana kadar ugrasti ama suan vakti yok Allah razi olsun ondan. Ne dersin?
Mezom izindeydim son gunum yarin, ptesi is ve yogunluk baslayacak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?