vajinadaki batmalar bende de oluyo bi süredir, baya canımı yakıyo artık normal sancı nasıl bişey düşünemiyorum. yarın kontrolüm var unutmazsam bi sorayım doktora.kızlar Allah izin verirse ben de nisan annesi olacağım 1 nisan doğum tarihimiz yani ultrason öyle diyor:))34+4 günlük hamileyim bugün karnımda bebeğimin tekmelerinden ziyade kıvrıldığını hissediyorum zaman zaman sertleşiyor karnım bir de vajinamda ara ara batmalar oluyor bunlar sancı mı bir fikriniz var mı pazartesi kontrolüm var önce gitme şansım pek yok ben ilçedeyim doktorum merkezde.Bir ebe arkadaşım 2 gün önce bebek güzel iniyor aşağıya 36. haftadaki gibi inmiş dedi.Erken doğum falan olur mu çok tedirginim.:18::18:
ben de evdeyim artık...tamam tatlım arkadaşlarda kabul ederse benim için sorun yok canım. doğum iznine ayrılan birdaha topiğe gelmiyor tamamlayabilir miyiz acaba?
ya bizim erken doğum riskleri neden bu kadar arttıkikızlar iyice psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum Allahım günler değil saatler geçmez oldu neşe falan sıfır moral sıfır
Kızlar, şimdi doktordan geliyorum. 1 saat sonra tekrar gideceğim. Suyumda azalma varmış, bebeğim 2.450 kg. Doktor zarımda yırtılma olabileceğini ve sızıntıdan şüphelendiğini söyledi. Akıntılarım yoğundu son zamanlarda zaten. Turnusollu ped aldım, kontrolde her şey anlaşacak. Zarda iltihap oluşursa anneye de bebeğe de çok sıkıntı, pazartesi alırız bebeği dedi. 3 gün akciğerlerinin gelişmesi için tedavi uygularız dedi. Ne düşüneyim, ne hissedeyim bilemiyorum. Şimdi çıkıp bir şeyler atıştıracağım eşimle. Bizim için dualarınızı esirgemeyin. Allah hepimize kuzumuzu koklamayı nasip etsin inşallah.
selam kızlar ve güzeller güzeli bebişleri....geçmişi tamemen okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla biraz kaynana ve erkek tarafı muhabbeti yapılmış (-ki ne tuhaftır ki hepimiz aynı yollardan geçmişiz demek ki normali bu ) biraz da isim konusu konuşulmuş. valla iyi dayanmışsınız bu zamana kadar isim koymamakta Allah'tan bizde olmadı bu tartışma hamileyim dedim tamam kız olursa sen erkek olursa ben diye anlaştık (böyle yazınca da çocuk anlaşması gibi duruyor) kız çıkınca ben koydum oldu bitti
canım bana alttan bakmamışlardı ama artık son aya geldik bakalım bir muayene edeyim der filan ben önlemini al öyle git deriminşallah önemli bir şey yoktur canımcım.....
benim doktorum baktı ama su gibi akıntım var dedim alttan muayene yapmıştı.hazırlıklı git bende ALLAH tan hazırlıklıydım da utanmadım.makas şeklinde baoru var baya kalıncana onunla açtırıp baktı ve akıntıdan azçık aldı ve inceledi iltihap olduğuna karar verdi bu şekilde.
Galiba canım.birde oraya yeni bir Dr daha gelmiş nette övgüsü cok fazla.buhara mı neydi adı.
Birde anestezist ve hemşireler cok güzel ilgileniyorlarmış.ozellikle anestezi uzmanını cok methettiler.yalniz beni tirsitan genel anestezi yokmuşdaha dogrusu gerek gormuyorlarmis.kordon baglatmayi vs konuşmadım hala(gerekli bir durum yoksa caiz degil bunu soyleyeyimde)
bakalım pztsi ne çıkacak altından.Ne diyecek benim atik çevik ve konuskan Dr.
kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??
Sagol canım benim.sen nerelerdesin,nasilsin?
ay hayatım uykun tutmuyorsa kitap vs oku ki gelsin.kizda alışmasın gecelemeye
O kekik yağı iğrenç gııı nasil dayandı esın.benim bu ağrı kotu hatta dişim oynuyor bile birde kanal tedaviliydi
Biri uyku mu dedi ? Hemde dalıp gitmek ha ?? Allahım ne kadar da uzak artık bana bu duygulargözümden uyku akıyor ama uyutmuyo şu mide kalktım kaşar yiyorum şimdi iyi gelirmiş de deneyim dedimm sadece yediğimle kalacam heralde off offfff. şöyle bi dala dala uyusamm uyusammm uyusammmm
Biri uyku mu dedi ? Hemde dalıp gitmek ha ?? Allahım ne kadar da uzak artık bana bu duygularyüzüstü uyuyup sabah acardim gözümü de yetmezdi. Meger ne nankörmusüm ben
aynen aynenn nası bi mucizeymiş o allahımmm hala ebe gibi oturuyorumm nası imreniyorum şu an horul horul uyuyan eşime
Günaydın canlar.bugun hic uyumadım desem yeri.gozlerim kapanıyor ama kızım ağlıyor birşeyler yapıyor
Yanima geliyor itiyor beni birseyler yapiyor.birde korkuyor bugunlerde tuvalete bile benle gidiyor.Saat 4 ten 6ya kadar nefessiz sancım vardı.olumum bu böbreğimden olacak galiba(
Her sancıda bu daha başka diyorum((
Hayatımda çektiğim en büyük ağrı .birde esim kahvaltı etti giderken yine aynı ağıt baba gitmebu kiz niye boyle oldu ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?