2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
vajinadaki batmalar bende de oluyo bi süredir, baya canımı yakıyo artık normal sancı nasıl bişey düşünemiyorum. yarın kontrolüm var unutmazsam bi sorayım doktora.
tamam tatlım arkadaşlarda kabul ederse benim için sorun yok canım. doğum iznine ayrılan birdaha topiğe gelmiyor tamamlayabilir miyiz acaba?
ben de evdeyim artık...
duaya katılanlar için şöyle kolay doğum, sağlıklı bebekler için niyet edip okusak tekrar çok iyi olur.

Son düzenleme:
stress yapma canım ,yaparsan olumsuzluklar dahada artar . içini ferah tut mutlu olmaya çalışki bebeğinde mutlu olsun. senin üzüntün stresin onada yansır.Allah'ım yardım eder bize ve bebişlerimize .
ya bizim erken doğum riskleri neden bu kadar arttıki kızlar iyice psikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum Allahım günler değil saatler geçmez oldu neşe falan sıfır moral sıfır

Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmayacak inşallah.
Haberlerini bekliyoruz.

ayy gittim bugün doktora kendimi hazırlayarak ama alttan bakmadı sadece idrar tahlili verdi enfeksiyon çıktı bi de kum da varmış hala çok çok su iç dedi için bulanana kadar iç dedi dökmek için. enfeksiyon için de 10 günlük bi hap verdi sabah akşam içeceğim. inşallah etkisini görürürüm.

Yeni doktoru hiç duymadım canım ama annemin bir komşusunun gelini 3-4 ay önce doğum yaptı orada, çok memnun kalmışlar, öyle anlatıyorlarmış

bu aradaaa bebeğim doğum pozisyonu almış daha önceden tersti şimdi dönmüş =)))) suyu falan da iyiymiş. 1.900 gram kilosu, boyu da 42 cm miş. ama yüzünü falan göremedik ayacıklarını ellerini kapamış yüzüne =))) olsun ayaklarını gördümm =)) boyu uzun olacak dedi doktor anne baba uzun olunca =)) onun dışında doğum tarihim bi 5 gün öne geldi. hastane ücretini falan da sorduk normal doğum 300tl, sezeryan 400, epidural doğum da 1000 tl miş. tüm odalar tek kişilik özel oda. doğumuma kendi doktorumun gelmeme ihtimali de %10 muş o da aniden doğururverirsemmiş. benim kilo artışım da normal çıktı e tabi en başında homini homini yersem sonradan böyle dikkat ederimm toplam da 14 kilo aldım bakalım kaçla kapatıcaz

kızlar yaa doğuma 6 hafta kaldı bebeğim hala isimsiz. herkes karar verdi mi bebeğinin ismine yoksa bizim gibi kararsızlar var mı??

Biz de varız malesef, bebiş bebiş diye diye adı o olacak yavrucağın.

Nehir yada Asya benim de seçeneklerim.

Annem benim adımı Nehir koymak istemiş, hatta hastanede hemşireler sormuşlar adı ne olacak diye Nehir demiş.
Sonra ne olduysa değişmiş fikirleri, babam kendi istediğini koymuş herhalde :)

Asya'yı da hep severdim ama bebeğim için düşününce, bir de arka arkaya tekrarlayınca boş geliyor.

Bir ara da Vuslat koyasım geldi, anlamı çok güzel, üzerine yazılan süper şiirler var.
Söylenişi farklı, kulağa garip geliyor diye vazgeçirdiler.

Bir ayımız daha var, bulacağız inşallah en doğrusunu..

Bu arada yarın hastanemin doğum kursu gibi bişeyi var.
12 den 6'ya kadar, 6 saat ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Not alır, size de anlatırım artık akşam
Şimdi uyku zamanı, öptüm hepinizi

canım zaten kitap okuyarak yattım saat 1 buçuktu, 1 saat sonra eşim geldi yatağa, ogelince uyandım daha da uyuyamadım,
ayşe hanım sabaha kadar sağa dönsem sağa vurdu sola dönsem sola vurdu,
gece 4 te çıktım yataktan nete girdim, sonra bişeyler atıştırdım , namazı kıldım derken sabah 7 de uyayakalmışım

şifonyerimiz geldi, bikaç yerde çatlak patlak var, satıcıya mail attık, yeni parça göndeririz demiş,bakalım göndermeselerde çok görünen biyer değil macunla falan da kapanır gibi duruyo
akşam kurduk eşimle ama sinir etti beni yaaa, ağlattı beni gıcık şey, :2:
her defasında tövbeediyorum, tamirat tadilat yaptırmayacağım bi daha bu adama diye, zaman geçince unutuyorum,
mobilya kurmak da üstüme usta tanımam o derece, tek başıma daha hızlı yapardım, ama babasınınd a yardımı olsun dimi ama
nette gördüğümüzden daha büyük ve derin çekmeceleri çok hoşuma gitti
yarın annem gelecek. ütü temizlik yapıcaz, odayı ayarlayacağız,
bir an önce bitse de şu işler rahatlasam yaaa

iyi geceler kizlar uyku tutmadi bi bakayim dedim.kasik agrilarim var adet sancisi gibi demistim bobregim de cok agriyordu. doktoru aradim aksamustu nst ye gir dedi. sonucu gosterdim hafif de olsa sancilarin var bobrege baski yapiyor prepar kullanacaksin dedi bu sancilar seni dogurtmaz ama siddeti giderek artar ilac kullanmazsan dedi. 36 haftayi bi gorsek hayirlisa coook rahatlayacagim valla. dogum iznime de 3 hafta var keske azicik daha calisabilseydim neyse bebis sag salim gelsin de hayirlisiyla baska bisey istemiyorum cok yiprandim sanki dogurunca yuk kalkacak ustumden iyi geceler tatli ruyalar herkese...

gözümden uyku akıyor ama uyutmuyo şu mide kalktım kaşar yiyorum şimdi iyi gelirmiş de deneyim dedimm sadece yediğimle kalacam heralde off offfff. şöyle bi dala dala uyusamm uyusammm uyusammmm

gözümden uyku akıyor ama uyutmuyo şu mide kalktım kaşar yiyorum şimdi iyi gelirmiş de deneyim dedimm sadece yediğimle kalacam heralde off offfff. şöyle bi dala dala uyusamm uyusammm uyusammmm
Biri uyku mu dedi ? Hemde dalıp gitmek ha ?? Allahım ne kadar da uzak artık bana bu duygular yüzüstü uyuyup sabah acardim gözümü de yetmezdi. Meger ne nankörmusüm ben

Günaydın canlar.bugun hic uyumadım desem yeri.gozlerim kapanıyor ama kızım ağlıyor birşeyler yapıyor
Yanima geliyor itiyor beni birseyler yapiyor.birde korkuyor bugunlerde tuvalete bile benle gidiyor.Saat 4 ten 6ya kadar nefessiz sancım vardı.olumum bu böbreğimden olacak galiba(
Her sancıda bu daha başka diyorum((
Hayatımda çektiğim en büyük ağrı .birde esim kahvaltı etti giderken yine aynı ağıt baba gitme bu kiz niye boyle oldu((

Allah korusun o nedemek Az kaldi gececek ins dogumda bize sihirli bir degnek degecek ve biz butun agrilarimizdan sıkıntılarimizdan kurtulacagiz. Yani yani şey kurtuluruz yani di mi

Ben artik nefes alamiyorum iki yastikla yatiyorum ama nafile :26:

günaydın güzel annişler ve onların tatlımı tatlı bebişleri.
dün gece herkes uyuyamamış galiba sabahta oğluşumun sert tekmelerine uyandım dahada uyuyamadım .
deliksiz uykularımı özledim bendee yaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…