canım rana doğunca zehra kışkançlıkta yaparsa işin çok zor tatlım ya. rabbim yardımcın olsun canım.Hepimize gecmis olsun.
Hanipeksim,dogumla beraber mide yanması,kaburga,batması,uykusuzluk,bas ağrısı vs hepsi bitecek bitanem.ama benim bobrek ve Zehra değişmeyecek her gece ikisini ayrı ayrı uyutacağım galiba.agrilarimla.
Korkmasa bu kadar degildi yatağına koyar koymaz uyanıyor zaten dermanım kesik.babasi koysa iyice ağlıyor annem gelsin diye.babasina cok asiri düştü birde ardından ağlıyor benide götür vs.bilmiyorum ne olacak.
Dertsizim,cok zor cok.ben birde kimse uyanmasın diye imekleyerek salona geldim ağla ağla icim dışıma çıktı.tas hala var çünkü agriyla kusuyorum,cok afedersin her ogurtude canım çıkıyor sanki tarif edememalt taraf yanıiyor cayır cayır kaşınıyor pecete sürsem kanıyor bilmiyorum ne olacak.
Rabbim yardım et.
Dün gece bende sancıdan duvar tirmalayanlarrdandimGünaydın canlar.bugun hic uyumadım desem yeri.gozlerim kapanıyor ama kızım ağlıyor birşeyler yapıyor
Yanima geliyor itiyor beni birseyler yapiyor.birde korkuyor bugunlerde tuvalete bile benle gidiyor.Saat 4 ten 6ya kadar nefessiz sancım vardı.olumum bu böbreğimden olacak galiba(
Her sancıda bu daha başka diyorum((
Hayatımda çektiğim en büyük ağrı .birde esim kahvaltı etti giderken yine aynı ağıt baba gitmebu kiz niye boyle oldu ((
Kizlar ben bir de seyi ozledim soyle yatsam yuzustu biri de sirtimi cignese soyle kutur kutur
sağol oftelyam. canım benim oğlumda 4 gün geriden geliyor. benim doktorumda herşeye normal diyor adam çok sakin. bizde voltajımın söylediği pirinç lapasını mı denesek kilo almaları için. ben bu hafta kontrole gidicem. yine kilo almamışsa pirinç lapasını deniyeyim diyorum.Gunaydin kizlar dertsiz mezos hepinize cok cok gecmisler olsun doktordan ciktik simdi kilosu 1680 olmus ancak yine 5 gun geride doktor normal dio ama bu adam herseye normal dio zaten ben gitgide sisiyorum cocuk 150gr aliyo ancak napmam lazim bilmiyorum yemeye de bagli degil herhalde canim cok sikldi
tamam hayatım dua almak isteyenler haber versinler. bir şekilde yetiştirmeye çalışırız artık.Dertsiz canim cok iyi olur ama niyeti onden ettigimiz icin bi tarih koymaliyiz. Bu haftalik bu cuma koyalim yetismezse hemen tamamlariz baktik zor oldu bi sonrakinde iki haftalik niyetleniriz.
canım ben bir kere sinyalini verdim sezeryan düşündüğüme dair ama o dedki 37 haftada bakıcaz.şuanda zaten ters dönmüş oğlum eğer doğum pozisyonuna dönmezse mecbur sezeryan olacak.beklememin bir nedenide eğer ben kendim sezeryan dersem 2500 tl oluyor fiyat ama doktorum kendi karar verirse 1750 tl o yüzden 37 haftayı bekliyorum.hemorait oldum ben bir de bunuda söyledim normal doğumda biraz zorlayabilir seni dedi dikkat et kabız olma dedi.neyse 37 haftaya gelelim bi bakıcaz dedi.Muhtemelen çatı muayenesi yapacak.catida biraz gerilip kasilabilirsin
Dr aşağı yukarı tahmin eder dogum yapıp yapamayacağını.bebegini bir an evvel kucaklaman için normal olman iyi ama her halukarda dikisli olacağın için ve tedirginliğin için mutlaka söyle canım en azından anlatır yol gösterir vs.
İnsallah saga salim kucağına alırsın ,hakkinda en guzelini versin rabbim kolay gelsin canım...
Kızlar merhaba..
doktordan geliyorum ama canım sıkkın biraz..benim kız ikinci kez dolamış kordonu boynuna,doplere gönderdi doktorum.Allahtan sıkı değilmiş kordonlar da kan akışını engellemiyormuş.Doktor bana öyle geliyor ki bu bebek Nisan ı görmeyecek erken almak zorunda kalabilirim bu şekilde giderse dedi...mart sonu gibi büyük ihtimalle..benim rüya çıktı işte ,erken alacakalar bebişimi...şimdi riskli olduğu için durum her hafta nst ye gidicem..çok tedirgin oldum çok.:18:
Onun dışında gelişimi iyi 2 kilo 42 cm olmuş..ve öyle güzeldi ki suratı..doktor bile ben her bebek için demem bu bebk gerçekten çok güzel bir bebek dedi..Ayyy inşalllah sağlıkla alırım kucağıma başka bir dileğim yok..
Voltaj dün senin için pasta paylaşıyordum çok güzel elektrikler gitti tam o an,paylaşamadım(benim tebriğimi görmemiştin de) tekrar kutlarım doğum gününü canım..
Dertsiz sen nasıl oldun canım..
geçmişi okuyamadım atladıklarım varsa kusura bakmayın...
Canım eğer sorun yaratacak birsey olsaydı doktor mutlaka uyarirdi. Ne kadar rahat olursa olsun o da hastasını riske atmak istemez. Biz ilkleri yaşadığımız için bu kadar panikliyoruz. Kordon olayında ben günlerce kendime gelememiştim sanki benim boynumu bir el sıkıyor gibi geliyordu doktorun rahatlığına da kızmıştım şimdi bakıyorum gercekten sorun olmuyor Cok şükür ve kiminle konuşsam normal diyor. Takılma fazla kafan rahat olsun dua edelimGunaydin kizlar dertsiz mezos hepinize cok cok gecmisler olsun doktordan ciktik simdi kilosu 1680 olmus ancak yine 5 gun geride doktor normal dio ama bu adam herseye normal dio zaten ben gitgide sisiyorum cocuk 150gr aliyo ancak napmam lazim bilmiyorum yemeye de bagli degil herhalde canim cok sikldi
İnşallah tatlım yamezopotamya canım çok az kaldı artık. hayırlısıyla kucağımıza bir alsak bebeklerimizi bugünleri hatırlar mıyız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?