2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın arkadaşlarım canlarım..

bir kaç gündür çok yoğundum, gelemedim pek sık..
herkesler iyidir inşallah?

biz bugün annemlere gidiyoruz.. öğlen gibi yola çıkacağız.. evimde yalnız son günüm.. geri döndüğümde inşallah sağlıcakla oğlumu da getirebilirim yanımda..
hiç uyuyamadım.. sanırım heyecan yaptım..

herkes kendine iyi baksın... bi ara gelip geçmişi okumak gibi bir niyetim var tabii gücüm olursa..

en çok perilous ve laternemi merak ediyorum.. laternemin eşi pztesi ameliyat olcaktı bi değişiklik yok dimi? inşallah sağlıklı haberlerini alırız..
perilous iyisiniz dimi?

günaydın arkadaşlar,

ben de gece uyuyamayanlardanım. böbreğim çok ağrıdı ve sancım başladı yine.
sancıdan yatağı tırmaladım durdum. doğuruyorum galiba dedim.
sağa dönsem sancı, sola dönsem sancı...
eşimin hiç umrunda değil horul horul uyudu.

kızlar bi de ben 15 gün önce ağda yapmıştım.
ağdadan sonra farkettim kasığıma yakın küçük bir bölgede renk değişikliği var.
beyazımsı gibi olmuş çok kaşınıyor. sirkeli suyla yıkıyorum sürekli.
günlük pedi çok kullanıyorum o mu yaptı acaba?:18:
mantar mı diye de korkuyorum.:18:

Hepimize gecmis olsun.
Hanipeksim,dogumla beraber mide yanması,kaburga,batması,uykusuzluk,bas ağrısı vs hepsi bitecek bitanem.ama benim bobrek ve Zehra değişmeyecek her gece ikisini ayrı ayrı uyutacağım galiba.agrilarimla.
Korkmasa bu kadar degildi yatağına koyar koymaz uyanıyor zaten dermanım kesik.babasi koysa iyice ağlıyor annem gelsin diye.babasina cok asiri düştü birde ardından ağlıyor benide götür vs.bilmiyorum ne olacak.

Dertsizim,cok zor cok.ben birde kimse uyanmasın diye imekleyerek salona geldim ağla ağla icim dışıma çıktı.tas hala var çünkü agriyla kusuyorum,cok afedersin her ogurtude canım çıkıyor sanki tarif edememalt taraf yanıyor cayır cayır kaşınıyor pecete sürsem kanıyor bilmiyorum ne olacak.
Rabbim yardım et.

canım rana doğunca zehra kışkançlıkta yaparsa işin çok zor tatlım ya. rabbim yardımcın olsun canım.
bende taş kum falan yokmuş tahlilde öyle çıktı ama ilçedeki hastaneye ne kadar güvenilir bilmiyorum.
elimi sol kasığıma koyup bastırdığımda oğlum hareket etmeye başlıyor. benim baskıdan dolayı sancım oluyor.
enfeksiyonda mı var sen de? ilaç falan kullanmadın mı canım?

Dün gece bende sancıdan duvar tirmalayanlarrdandim gözyaşı sel oldu kv de esime normal normal brsey olmaz dedikce ben daha bir azdim aklıma hep senin dogum hamilelik yanında düğün Bayram lafın geliyo. o deli gibi korktuğum dogumu iple çeker oldum artık
Zehra benm çocukluğum gibi dayak yedim öyle sakladığım yerden babamin ayakkabısını çıkarır verirdim gitmesin diye her sabah ayrı terane..
Kizlar ben bir de seyi ozledim soyle yatsam yuzustu biri de sirtimi cignese soyle kutur kutur

Bende bende kuzum masaj yaptırmayı özledim ( her yerimi yatırıp çiğneseler ancak gecer bu ağrılarım.

mezopotamya canım çok az kaldı artık. hayırlısıyla kucağımıza bir alsak bebeklerimizi bugünleri hatırlar mıyız acaba?

hanipeks tatlım duaya başlayalım yetiştiremezsek 2 haftada bağışlamasını yaparız ne dersin? hepimiz dökülmeye başladık, hepimizin duaya ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dertsiz mezos hepinize cok cok gecmisler olsun doktordan ciktik simdi kilosu 1680 olmus ancak yine 5 gun geride doktor normal dio ama bu adam herseye normal dio zaten ben gitgide sisiyorum cocuk 150gr aliyo ancak napmam lazim bilmiyorum yemeye de bagli degil herhalde canim cok sikldi

Dertsiz canim cok iyi olur ama niyeti onden ettigimiz icin bi tarih koymaliyiz. Bu haftalik bu cuma koyalim yetismezse hemen tamamlariz baktik zor oldu bi sonrakinde iki haftalik niyetleniriz.

sağol oftelyam. canım benim oğlumda 4 gün geriden geliyor. benim doktorumda herşeye normal diyor adam çok sakin. bizde voltajımın söylediği pirinç lapasını mı denesek kilo almaları için. ben bu hafta kontrole gidicem. yine kilo almamışsa pirinç lapasını deniyeyim diyorum.

Dertsiz canim cok iyi olur ama niyeti onden ettigimiz icin bi tarih koymaliyiz. Bu haftalik bu cuma koyalim yetismezse hemen tamamlariz baktik zor oldu bi sonrakinde iki haftalik niyetleniriz.
tamam hayatım dua almak isteyenler haber versinler. bir şekilde yetiştirmeye çalışırız artık.
ben haftasonu pek giremiyorum. pazartesi toplarım hepsini.

laternam canım hoşgeldin. hazırlıklar bitti mi yarın gidiyorsunuz hayırlısıyla döneceksiniz inşallah.

eğer seninde iznin olursa dua paylaşımını ben yapsam olur mu?

Tamam o zaman haftasonunu ben toplarim.

Laterne canim bi sakincasi yok di mi bu organizasyonun. Sen aylarca ugrastin Allah razi olsun. Simdi yine dua okuyalim diyoruz ama sana yuk bindirmek istemiyoruz. Senin aklin bir de burda kalmasin kocisine ve bebisine harca tum enerjini.

canım ben bir kere sinyalini verdim sezeryan düşündüğüme dair ama o dedki 37 haftada bakıcaz.şuanda zaten ters dönmüş oğlum eğer doğum pozisyonuna dönmezse mecbur sezeryan olacak.beklememin bir nedenide eğer ben kendim sezeryan dersem 2500 tl oluyor fiyat ama doktorum kendi karar verirse 1750 tl o yüzden 37 haftayı bekliyorum.hemorait oldum ben bir de bunuda söyledim normal doğumda biraz zorlayabilir seni dedi dikkat et kabız olma dedi.neyse 37 haftaya gelelim bi bakıcaz dedi.
hemizim sağlıkla alalım inşallah canım yavrularımızı kucaklarımıza

korkma canım o oynayarak geri çözer onu yine çok duyduğumuz birşey bu sağlıkla gelsin kuzucuğun

Ofelyam bir haftada mı 150 gr almış ?zamani bilmiyorum ama,32-34 te günlük 50-60 gr alır 34-36 da haftalik 100 -200 gr yakın alır
36-40 ta haftada 250-500 arası alır.
Her bebek aynı değildir .
Aile faktörü ve beslenme cok önemli .
Benim oğlum 4,5 doğdu ama 42 haftalık hep 3 hafta ilerdeydi.3 kes seker testi yapildi temizdi.bende eşimde iriyiz.
Kızım 34 te doğdu 3,5 oldu oda iki hafta ilerdeydi.
Bu kızım ilk baslarda 4 gün geri cikti.hep gec dollenme dedi dr.4 aydan sonra 4gun ileri çıktı sadece simdi ya aynı Yada 1 hafta ileri çıkıyor.bunların hepside benim yani.
Asla öyle 2 hafta ilerilere heves etmeyin iri bebek sanıldığı gibi sahane değil.ben onları duyunca yavrum basına geleceklerden habersiz diyorum.cok geride değilsiniz.

herkesde uyku sorunu varmışbana da gece hiç geçmek bilmiyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor.sabah 8 de kalkıyorum ayağa o saate kadar da kendimi oyalıyorum yatakta yoksa 6 da kalkıcam oysaki tatilde bol bol uyuyup enerji toplıcam demiştim tam tersi oldu:26::26::26::26:neyse sağlık olsun oğlum iyi olsunda

Arkadaslar dualarimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Baslarda oldugu gibi 2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve .bebeklerinin sagligina diye niyetleniyoruz. Persembe ogleden sonra 3 e kadar okunulanlar bildirilsin ki cumaya kadar eksikleri tamamlayabilelim. Dua almak isteyenler dua topigine yazsin ki karismasin. Allah simdiden kabul etsin, amin.

12 subat,Mergenimden...

.......doktor ne yap,ne et 10 gün daha sabret dedi Minik kuşlarım gelmek istiyormuş...

Direkt kalkmadan yatıyorsun dedi,bir dünya ilaç,iğne verdi...

Tam odasından çıkarken hazır ol dedi... Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inş.
Ama ne bileyim içim düğüm düğüm,aklım karışık,duygusal modlardayım...
.............
Görelim bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
..........
Duanı eksik etme kuzum.

Kocaman öpüyorum seni...

Görüşmek üzere...

Kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin .ben hergun bu Msj bakıyorum ağlıyorum iyi olsun insallah...icimi değişik acitiyor.ikiz topiginede girmemiş kimsenin haberi yok.

Canım eğer sorun yaratacak birsey olsaydı doktor mutlaka uyarirdi. Ne kadar rahat olursa olsun o da hastasını riske atmak istemez. Biz ilkleri yaşadığımız için bu kadar panikliyoruz. Kordon olayında ben günlerce kendime gelememiştim sanki benim boynumu bir el sıkıyor gibi geliyordu doktorun rahatlığına da kızmıştım şimdi bakıyorum gercekten sorun olmuyor Cok şükür ve kiminle konuşsam normal diyor. Takılma fazla kafan rahat olsun dua edelim
mezopotamya canım çok az kaldı artık. hayırlısıyla kucağımıza bir alsak bebeklerimizi bugünleri hatırlar mıyız acaba?
İnşallah tatlım ya
Gün sayıyorum iste 23 gün kaldı doktorun dogum için verdigi tarihe kalbim güm güm ... Artık doğsun . Gerçi kuzenin eşi doğurdu gecen hafta dedim rahatladın mi ? Deli misin diyo gece sürekli kontrol ediyorum nefes alıyor mu yaşıyor mu diye dedi. Demek k dogunca da evhamı bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…