2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay voltajımmm mergen için sen bu yüzden endişeleniyordun demek :18:
rabbim hayırlısını versin, miniklerimiz sağ salim gelsinler inşallah.
içim bir tuhaf oldu, ikizler topiğine bende sürekli bakıyorum bir haber var mı diye ama yok yok...

canım sıkma canını benim bebişin kilosuda seninkiyle aynı nerdeyse. boy kafa vs ölçümleri 32 haftalık çıktı. kilosu haftasına göre biraz az dedi banan da. benim ki genetik diye düşünüyorum. ben de babası da kilolu doğmamışız. sanırım benim bebiş babama benziyor. babam ince uzundur çıta gibi adam ben kafaya takmıyorum sağlıklı olsunlarda kilosu hiç öenmli deği. bir de doktorlar 2 haftaya varan gerilikleri bile normal sayıyorlar.
bebeği badem ceviz fındık gibi şeyler daha çok besliyor diye duymuştum. ana öğünler hariç acıktıkça atıştırmak için yiyebilirsin. birde sen de gebelik şekeri yoksa günde bir tane muz ye. pekmez içmekte bebeğe iyi geliyormuş. ben de gebelik şekeri çıktığı için sadece kuruyemişlerden yiyebiliyorum.

yüksek voltaj canım çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin. gücünü kuvvetini artırısın. canım hamilelik Rabbimin bir lutfu birde hastalıkla mücadele ediyorsun. Allahın izniyle günahlarına keffaret oluyor. ne mutlu sana.

tunics canım hayırlı yolculuklar dilerim bebeğine sağlıkla kavuşasın.

dertsiz canım sana da geçmiş olsun. sağlkla geçiren son günlerini inşallah

bende mumkunse dua topiğinize katılmak istiyorum ama çözemedim nerde bana yardım edin

amanamazon ve vitamin canım doğum iznine ayrıldınız mı. ben 25 şubat itibari ile izne ayrıldım. zaten önü yaza geliyor. 17 haziran da doğum iznim bitiyor. geriye kalan 2 haftayı da mazeret izni ve raporla kapatacağım inşallah. dayanamadım artık. benim ergenler söz dinlemiyorlardı uğraşamadım.

umutege canım yatakta dönmesi ayrı bir dert ama güzel dertler bunlar. sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun. ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum. şimdi kendisi kadın doğum polikliniğinde çalışıyor. 2 ay öncesi tüp bebek bölümünden kendi isteiğiyle ayrılmış ama yine yapoyormuş tüp bebek. benim doktor profesör muayene parası normalin iki katı. bana kendisi dedi ki ben normal doğum yanlısı biriyim ama senin durumunu göz önününde bulundurunca sezaryan diyorum dedi. sezaryanı bile zam gelmeden önce 4000 bin lira idi. ne yapcaz bilmiyorum. 15 martta kontrole çağırıdı doktor ve hastane işletmesiyle konuşacağım. ( eşim işsiz hala evim kira vs. ) bakacağız bir çıkar yol bulacağız inşallah.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

canım ben 2 hafta daha calışacağım allah nasip kısmet ederse.yorucu bi iş yapsam dayanamazdım ama sonra daha lazım olacağı için çalıştığım kar deyip gidiyorum halen.

evet canım ben dün aldım verdi doktorum. senin gibi ben de geri kalanı raporla mazeretle tamamlıcam artık. bizim ergenler de zınanadan çıkıyo iyice senin zorlandınğını görünce. bi de yolum kötü benim şehir içinde bile arabayla giderken 1 saatte mahvolurum ben. en iysini yapmışın sen de

Senin iyiymis canım 17 Haziran dan sonra birsey kalmıyor zaten seminer vs . Ben erken ayrıldığım için 1 Haziran'da bitiyo 1 aylik heyet raporu alacağım inşallah .. Benimkiler ufak ama enerjim yetmez olmuştu . Bu hafta da es durumundan il ici istedim inşallah bebeğimin şansına çıkar da ilçeden kurtulurum

hadi inşallahh çıkar da rahatlarsın =) hayırlısıyla istedğin gibi olur inşallah sonuç =)

bana muz patates ve yumurta ye dediler bunlar bebişlerimize kilo aldırıyomuş kızlar bilğinize

Son düzenleme:
voltajcım zehranın tepkileri bence çok normal. son zamanlarda çok olumsuzluk ve yoğunluk yaşadın.napsın kuzucum senin stresin ve yorgunluğun onuda etkiledi tabi. inşallah en kısa zamanda normale döner.

herkes farklı farklı yaşıyor hamileliği emin oldum.hepiniz uykusuzluktan şikayet ederken, maşallah ben bugün 12 de uyandım uyuşmuşum uyumaktan

ben midemden dolayı pirinç lapası yemiştim bebişe kilo aldırdığını bilmeden 3 haftada 700 gram almış bebeğim

herkes farklı farklı yaşıyor hamileliği emin oldum.hepiniz uykusuzluktan şikayet ederken, maşallah ben bugün 12 de uyandım uyuşmuşum uyumaktan
Valla tahtalara vur duvarlara vur maşallah de nazar değmesin .. Uykusuzluk feci birsey hele doğumdan sonrayı düşününce keske uyuyabilsek de enerji toplasak sonrası için
hadi inşallahh çıkar da rahatlarsın =) hayırlısıyla istedğin gibi olur inşallah sonuç =)

Amin , İnşallah canım ya beni büyük yükden kurtarır merkez olursa iki yıl ucretsize gerek kalmaz

Kizlar selamlar su an bahcesehir-bakirkoy otobusundeyim, basaksehirin oralardan gectik voltaji andim , istanbulda ilk otobuse binisim arkadasim olunca cesaretlendim esim geldi birakti bizi duraga, donuste o alacak artik lohusa pijamasi falan bulurum diye umut ediyorum oralarda ,trafik var ama 45dk oldu daha varamadik

Dun size dertlenmeye gelecektim aksam kayinvalideme gidince giremedim dun arkadasimla bir guzel utu masasini koyduk sandalyelere oturduk karsilikli iki utu var bende , iki yandan utuledik beyaz renkleri bitirdik mis gibi hava hafif kararmisti isigi actim bir baktim siyah esofman altim bembeyaz olmus , sonra arkadasima gosterdim kadife iki krem takim vardi onlardan oldu heralde dedim bir baktim kizin saclari da beyaz meger benim saclarda beyqzmis her yer tuy olmus kiyafetleri baktik hemen cirpinca nasil pamuk pamuk seyler cikiyor kadife hepsine hav birakmis kadifeleri hemen posete koydum beyazlqrda tekrar makinede yikandi camasirlik renklilerle dolu oldugu icin asamadim da gece wcye kalktigimda renkliler kurumus onlari kaldir beyqzlqri ser sinir oldum bastan is siz siz olun kadifeleri ayri yikayin ya da hic almayin ikisi de farkli markaydi ikisi de ayni seyi yapti

selam ben dün katilmistim bu topige valla kizlar sizin bu topigin masallahi varmis sayfalr ilerledikce ilerliyo bizim topik sefil kaldi)

sagol DytEda pazartesi gidicem diyetisyene bakalim bana nasil bi diyet uygun görüceklerkac gündür kendimi ac hisediyorum ne yiye bilirim diye arastirmaktan bi hal oldum sagolsun ruveyda arkadasim bana diet listesini verdi ordan bir seyler cikarmaya calisiyorum heerseyin hayirlisi..
canim bu duanisi nasil yapiyorsunuz anlata bilirmisin ben yeni katildim bilmiyorum bu durumda hepimizin duaya ihtiyaci var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…