Gunaydin kizlar dertsiz mezos hepinize cok cok gecmisler olsun doktordan ciktik simdi kilosu 1680 olmus ancak yine 5 gun geride doktor normal dio ama bu adam herseye normal dio zaten ben gitgide sisiyorum cocuk 150gr aliyo ancak napmam lazim bilmiyorum yemeye de bagli degil herhalde canim cok sikldi
Arkadaslar dualarimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Baslarda oldugu gibi 2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve .bebeklerinin sagligina diye niyetleniyoruz. Persembe ogleden sonra 3 e kadar okunulanlar bildirilsin ki cumaya kadar eksikleri tamamlayabilelim. Dua almak isteyenler dua topigine yazsin ki karismasin. Allah simdiden kabul etsin, amin.
herkesde uyku sorunu varmışbana da gece hiç geçmek bilmiyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor.sabah 8 de kalkıyorum ayağa o saate kadar da kendimi oyalıyorum yatakta yoksa 6 da kalkıcam oysaki tatilde bol bol uyuyup enerji toplıcam demiştim tam tersi oldu:26::26::26::26:neyse sağlık olsun oğlum iyi olsunda
amanamazon ve vitamin canım doğum iznine ayrıldınız mı. ben 25 şubat itibari ile izne ayrıldım. zaten önü yaza geliyor. 17 haziran da doğum iznim bitiyor. geriye kalan 2 haftayı da mazeret izni ve raporla kapatacağım inşallah. dayanamadım artık. benim ergenler söz dinlemiyorlardı uğraşamadım.
amanamazon ve vitamin canım doğum iznine ayrıldınız mı. ben 25 şubat itibari ile izne ayrıldım. zaten önü yaza geliyor. 17 haziran da doğum iznim bitiyor. geriye kalan 2 haftayı da mazeret izni ve raporla kapatacağım inşallah. dayanamadım artık. benim ergenler söz dinlemiyorlardı uğraşamadım.
canım ben 2 hafta daha calışacağım allah nasip kısmet ederse.yorucu bi iş yapsam dayanamazdım ama sonra daha lazım olacağı için çalıştığım kar deyip gidiyorum halen.
Senin iyiymis canım 17 Haziran dan sonra birsey kalmıyor zaten seminer vs . Ben erken ayrıldığım için 1 Haziran'da bitiyo 1 aylik heyet raporu alacağım inşallah .. Benimkiler ufak ama enerjim yetmez olmuştu . Bu hafta da es durumundan il ici istedim inşallah bebeğimin şansına çıkar da ilçeden kurtulurum
Gunaydin kizlar dertsiz mezos hepinize cok cok gecmisler olsun doktordan ciktik simdi kilosu 1680 olmus ancak yine 5 gun geride doktor normal dio ama bu adam herseye normal dio zaten ben gitgide sisiyorum cocuk 150gr aliyo ancak napmam lazim bilmiyorum yemeye de bagli degil herhalde canim cok sikldi
Günaydın canlar.bugun hic uyumadım desem yeri.gozlerim kapanıyor ama kızım ağlıyor birşeyler yapıyor
Yanima geliyor itiyor beni birseyler yapiyor.birde korkuyor bugunlerde tuvalete bile benle gidiyor.Saat 4 ten 6ya kadar nefessiz sancım vardı.olumum bu böbreğimden olacak galiba(
Her sancıda bu daha başka diyorum((
Hayatımda çektiğim en büyük ağrı .birde esim kahvaltı etti giderken yine aynı ağıt baba gitmebu kiz niye boyle oldu ((
herkes farklı farklı yaşıyor hamileliği emin oldum.hepiniz uykusuzluktan şikayet ederken, maşallah ben bugün 12 de uyandım uyuşmuşum uyumaktan
Valla tahtalara vur duvarlara vur maşallah de nazar değmesin .. Uykusuzluk feci birsey hele doğumdan sonrayı düşününce keske uyuyabilsek de enerji toplasak sonrası içinherkes farklı farklı yaşıyor hamileliği emin oldum.hepiniz uykusuzluktan şikayet ederken, maşallah ben bugün 12 de uyandım uyuşmuşum uyumaktan
hadi inşallahh çıkar da rahatlarsın =) hayırlısıyla istedğin gibi olur inşallah sonuç =)
sagol DytEda pazartesi gidicem diyetisyene bakalim bana nasil bi diyet uygun görüceklerkac gündür kendimi ac hisediyorum ne yiye bilirim diye arastirmaktan bi hal oldum sagolsun ruveyda arkadasim bana diet listesini verdi ordan bir seyler cikarmaya calisiyorum heerseyin hayirlisi..Oya 81 canım,
muhakkak diyetisyene git... gebelik şekeri önemli ama diyetle önlemi alınabilen bir rahatsızlık...
herkesin diyeti de kendine özeldir.. muhakkak sana göre ayarlamalar yapacaktır. diyetine uyarak gebeliğini sorunsuz tamamlayabilirsin...
tekrar çok geçmiş olsun..
canim bu duanisi nasil yapiyorsunuz anlata bilirmisin ben yeni katildim bilmiyorum bu durumda hepimizin duaya ihtiyaci var....Tamam o zaman haftasonunu ben toplarim.
Laterne canim bi sakincasi yok di mi bu organizasyonun. Sen aylarca ugrastin Allah razi olsun. Simdi yine dua okuyalim diyoruz ama sana yuk bindirmek istemiyoruz. Senin aklin bir de burda kalmasin kocisine ve bebisine harca tum enerjini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?