- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
voltajcım zehranın tepkileri bence çok normal. son zamanlarda çok olumsuzluk ve yoğunluk yaşadın.napsın kuzucum senin stresin ve yorgunluğun onuda etkiledi tabi. inşallah en kısa zamanda normale döner.
İnsallah canım benim stresimden öte abisiyle bir video izlemiş tatil tabi 3 hafta oldu ve hala hergun oluyor korkudan.video sünger bobla sersem arkadasi petrik.testere filmini animasyon yapmışlar bize göre komedi ama onun dünya basına yıkıldı.unutamiyor her an aklında hemde her an.sariliyorum oyundu saka yapmis vs bazen umursamiyorum ki cok üstüne düşmesin diye.mumkun değil ya.mutfaga girsem arkamdan soluksuz koşuyor beni yalnız bırakma vs.allahim biri bitiyor biri başlıyor...
Senin iyiymis canım 17 Haziran dan sonra birsey kalmıyor zaten seminer vs . Ben erken ayrıldığım için 1 Haziran'da bitiyo 1 aylik heyet raporu alacağım inşallah .. Benimkiler ufak ama enerjim yetmez olmuştu . Bu hafta da es durumundan il ici istedim inşallah bebeğimin şansına çıkar da ilçeden kurtulurum
günaydın arkadaşlarım canlarım..
bir kaç gündür çok yoğundum, gelemedim pek sık..
herkesler iyidir inşallah?
biz bugün annemlere gidiyoruz.. öğlen gibi yola çıkacağız.. evimde yalnız son günüm.. geri döndüğümde inşallah sağlıcakla oğlumu da getirebilirim yanımda..
hiç uyuyamadım.. sanırım heyecan yaptım..
herkes kendine iyi baksın... bi ara gelip geçmişi okumak gibi bir niyetim var tabii gücüm olursa..
en çok perilous ve laternemi merak ediyorum.. laternemin eşi pztesi ameliyat olcaktı bi değişiklik yok dimi? inşallah sağlıklı haberlerini alırız..
perilous iyisiniz dimi?
Allah yardımcın olsun voltajım hamilelikte farklı rahatsızlıklar çekmek ve hiçbirşey yapamamak insanı mahvediyor hamileliğin başında bende ağır bir enfeksiyon geçirmiştim hergn ağlıyordum ağrılardan gece uyku muyku yoktu çok şükür ağrılarım bitti gibi ama onun çaresizliği düşünemiyorum... Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda şifa bulursunHepimize gecmis olsun.
Hanipeksim,dogumla beraber mide yanması,kaburga,batması,uykusuzluk,bas ağrısı vs hepsi bitecek bitanem.ama benim bobrek ve Zehra değişmeyecek her gece ikisini ayrı ayrı uyutacağım galiba.agrilarimla.
Korkmasa bu kadar degildi yatağına koyar koymaz uyanıyor zaten dermanım kesik.babasi koysa iyice ağlıyor annem gelsin diye.babasina cok asiri düştü birde ardından ağlıyor benide götür vs.bilmiyorum ne olacak.
Dertsizim,cok zor cok.ben birde kimse uyanmasın diye imekleyerek salona geldim ağla ağla icim dışıma çıktı.tas hala var çünkü agriyla kusuyorum,cok afedersin her ogurtude canım çıkıyor sanki tarif edememalt taraf yanıyor cayır cayır kaşınıyor pecete sürsem kanıyor bilmiyorum ne olacak.
Rabbim yardım et.
bu aradaaa bebeğim doğum pozisyonu almış daha önceden tersti şimdi dönmüş =)))) suyu falan da iyiymiş. 1.900 gram kilosu, boyu da 42 cm miş. ama yüzünü falan göremedik ayacıklarını ellerini kapamış yüzüne =))) olsun ayaklarını gördümm =)) boyu uzun olacak dedi doktor anne baba uzun olunca =)) onun dışında doğum tarihim bi 5 gün öne geldi. hastane ücretini falan da sorduk normal doğum 300tl, sezeryan 400, epidural doğum da 1000 tl miş. tüm odalar tek kişilik özel oda. doğumuma kendi doktorumun gelmeme ihtimali de %10 muş o da aniden doğururverirsemmiş. benim kilo artışım da normal çıktı e tabi en başında homini homini yersem sonradan böyle dikkat ederimmtoplam da 14 kilo aldım bakalım kaçla kapatıcaz
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş((
Bu arada yarın hastanemin doğum kursu gibi bişeyi var.
12 den 6'ya kadar, 6 saat ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Not alır, size de anlatırım artık akşam
Şimdi uyku zamanı, öptüm hepinizi
canım Allah sabır ve şifa versin kuzun inşallah dayanır annesi sıkma sen canını ya ne kadar çok oldu erken doğum riskimiz çoğumuz yaşıyoruz
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?