2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajcım zehranın tepkileri bence çok normal. son zamanlarda çok olumsuzluk ve yoğunluk yaşadın.napsın kuzucum senin stresin ve yorgunluğun onuda etkiledi tabi. inşallah en kısa zamanda normale döner.

İnsallah canım benim stresimden öte abisiyle bir video izlemiş tatil tabi 3 hafta oldu ve hala hergun oluyor korkudan.video sünger bobla sersem arkadasi petrik.testere filmini animasyon yapmışlar bize göre komedi ama onun dünya basına yıkıldı.unutamiyor her an aklında hemde her an.sariliyorum oyundu saka yapmis vs bazen umursamiyorum ki cok üstüne düşmesin diye.mumkun değil ya.mutfaga girsem arkamdan soluksuz koşuyor beni yalnız bırakma vs.allahim biri bitiyor biri başlıyor...

ay canim benim ya kiyamam ona internet ne kadar zararli kucukler icin

slm kızlar herkes bi şekilde rahatsızlıkla uğraşıyor herhalde.. bende çarşambadan beri çok kötüyüm dr gittim 3 kere erken doğum olabilir dedi.. ama bugün gidince idrar tahlili yaptırdım çok şükür tüm dertlerimin sebebi enfeksiyonmuş.. antibiyotik başladım inşallah daha iyi olacağım.. aksilik eşimde şehir dışına gidyor ne yaparım biilmiyorum o olmayınca...

selam canlar ...hastanelere taşınmaktan girip de muhabbet edemiorum ki sizlerle...hoş uyuyamıorum ztn toplasam şu hafta içinde toplam 7 saat uyumamışımdır sanırsam ağrılarımın nedenini bulamıoruz bebekte bi sıkıntı yok çok şükür ama erken doğum riski war sanırsam iğne wurundum akciğer geliştirici,2.dozu da yarın p.tesi yine dr.dayım eğer hala geçmezse p.teside hastaneye yatış yaptırcak dr. 3-4 gün yatırcam dedisuyunda fln eksilme yok ama işte tedbir sanırsam hasta olanlara Allah acil şifalar wersin sağlıkla zamanında alalım bebişlerimizi kucağımıza sorunsuz, güle oynaya inş-Allah ... mergenide çok merak ettim Allah yar ve yardımcısı olsun ... herbirinizi öpüyorum

kızlar Allah sizden razı olsun buraya girip herkesin aynı sıkıntıları yaşıyor olması yalan yok rahatlatıyor yoksa her gün doğuruyo gibi sancı çekiyorum zaten pinpirikliyim nefes yok uyku yok sancı sancı sancı kuzum da nerdeyse 45 dk dır aynı yere vurup duruyor içerden... bir sıkıntısı varsa diye ödüm kopuyor Allah korusun... annelerin hakkı cidden ödenmez şimdi daha ii anlıyorum

inşallah bebiş uğurlu gelecektir. senin de dediğin gibi çocuklarla uğraşmak zor zanaat. zaten yükümüzü çekemiyoruz onların enerjine yetişilmiyor bir de çocuklar cidden halden anlamıyor. benim 13 14 lük ergenler bile gözünün içine baka baka haylazlık yapıyor. acımasız bu çocuklar

mrb güzel anneler belki beni hatırladınız mı bilmiyorum ama sizinle bişe paylaşıcamm 4 yaşındaki oglum kreşde hastalandı ondan bana gecti salı gününden bu yana cok kötüyümm
iki gün ateşli yattımm perşembe dkt gittim bi antibiyotik bide balgam söküçü verdi öksürünce cigerlerim sökülüyo aynı
işin kötüsü koca göbüşüm gitti sanki 4 aylık gebe oldum küçücük oldu aşagıda indi korkuyorum acıkcası en gec carşmba dkt gidebilirimm oglum benden beter bebeyin hareketlerinde bişe degişmedi amaa pufff kafaya cok takıyorum bişe yoktur degil mi

mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş ((

canım benim yaa iyiyiz çok şükür kızımın hareketleride arttı hep dua ediyorum inşallah suyuda artmıştır diye cumayı bekliyoruz işte doktora görünmek için bakalım ne diyecek
Allah yardımcın olsun voltajım hamilelikte farklı rahatsızlıklar çekmek ve hiçbirşey yapamamak insanı mahvediyor hamileliğin başında bende ağır bir enfeksiyon geçirmiştim hergn ağlıyordum ağrılardan gece uyku muyku yoktu çok şükür ağrılarım bitti gibi ama onun çaresizliği düşünemiyorum... Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda şifa bulursun

valla süper uygunmuş doğum ücretleri bende geçen randevumda sordum normal 650 sezeryan 1.500 tl dediler bende eşime dedim kızın seni seviyorsa normal yolla doğar

canım Allah sabır ve şifa versin kuzun inşallah dayanır annesi sıkma sen canını ya ne kadar çok oldu erken doğum riskimiz çoğumuz yaşıyoruz

Bu arada yarın hastanemin doğum kursu gibi bişeyi var.
12 den 6'ya kadar, 6 saat ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Not alır, size de anlatırım artık akşam
Şimdi uyku zamanı, öptüm hepinizi

merhaba cnm hangi hastane seninki? istanbuldamisin?
bende boyle bi kursa katilmak istiyorum. ben medipole gidiyorum buranin da kursu varmis ama ayda bir filanmis daha denkgelemedim

günaydınnnn cancanlarrrrr gene kargalara eşlik etmezsem olmazdiye uyandım ayaktayım =))) ama bugün rekorrr 4 saat uyudummmm =))))))

bir arkadaş var çözemedim kızı..aynı senede evlendik o da çok çocuk istiyo ama bazı nedenlerden dolayı olmuyo...inşallah olur hayırlısıyla.ama ben hamile kaldığımdan beri bana karşı sanki değişti. aldığım kilolardan dolayı bi aşağılama sürekli...ben espriyle çevirmeye çalışıyorum durumu ama çok kırıcı konuşuyo benle.miden yansın da yüz kilo olma diyo bana ben midemden kıvrım kıvrım kıvrandıkça.kilo umrumda değil desem de konuyu değiştirmeye çalşsam da kırmaya devam ediyo. ben hiç bi zaman ona o sormadıkça ne bebeğimden ne hamileliğimden bahsetmiyorum. hatta ne zaman ne konuda sıkıntısı olsa destekçisi oluyorum.bilmiyorum ne olacak....

Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir

Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...

Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..

Dualarınızı eksik etmeyin...

Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...

İlk fırsatta yazacağım tekrar..

Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...

Allaha emanet olun..

Kizlar hepinizin dualari icin minnettarim. Doktorla gorustum, suyumun cok azaldigini ve bebegi suyun tukenmesine takriben acilen almalari gerekebilecegini belirtti bize. 2450 kilosu oldugundan en azindan 2,5 kilosu olsa kuvoze girmez saniyorum ama bebegin durumuna bagki dedi. Hep haftasindan fazla onde gelisiminu seyreden kizim su anda yuksek ihtimal erkenden alinacak. Iki gun boyunca kizim ciger gelisimini tamamlayabilsin diye steroid igne oldum. Simdi ise bel ve bacak agrimdan duramiyorum. Acaba igne ile bir ilgisi olabilir mi? Durumu benim gibi olan veya tanidiginiz var mi?

canım ya seni merak ediyorduk.dualarımız seninle.allaha emanet ol habersiz bırakma bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…