Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
tuncss canim tadini cikar :)
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
Nihetim bu yonde tabii ama yinede keyfimi bozmaya calisanlar varr..
Milleti anlamiyorum yaa.. Anamin evindeyim dertleri ne.. Ya da onlara ne.. Annemin evinde ne isim varmis neden burda doguracakmisim diye kendine deert edinen tipler turedi etrafimda.. Bi kasik su da bogasim var..
Sen neden stres ediyon kendine kuzuuumm.. Artik dogumlar bir bir baslayacak.. Bir cogumuzun vakti geliyor.. Bebisler en hayirli zamanlarda saglicakla gelsinler.tek dilegim bu..
Voltajjjjjjjjjjjjjjj mergen geldiiiiiiiiii iyiymis sukur
dün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi. sonra nts ye gönderdi. nts sonucuna baktı uzun uzun sizi daha yakından takip etmemiz gerekiyor, 1 hafta sonra tekrar gelin, çok su tüketin ve uzun süre ayakta kalmayın dedi. bizim suratlar düştü... hayır hayır çok kötü bişey yok 1hafta sonra tekrar görücem dedi gönderdi bizi. insan bi açıklama yapar!
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.
bir arkadaş var çözemedim kızı..aynı senede evlendik o da çok çocuk istiyo ama bazı nedenlerden dolayı olmuyo...inşallah olur hayırlısıyla.ama ben hamile kaldığımdan beri bana karşı sanki değişti. aldığım kilolardan dolayı bi aşağılama sürekli...ben espriyle çevirmeye çalışıyorum durumu ama çok kırıcı konuşuyo benle.miden yansın da yüz kilo olma diyo bana ben midemden kıvrım kıvrım kıvrandıkça.kilo umrumda değil desem de konuyu değiştirmeye çalşsam da kırmaya devam ediyo. ben hiç bi zaman ona o sormadıkça ne bebeğimden ne hamileliğimden bahsetmiyorum. hatta ne zaman ne konuda sıkıntısı olsa destekçisi oluyorum.bilmiyorum ne olacak....
dün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi. sonra nts ye gönderdi. nts sonucuna baktı uzun uzun sizi daha yakından takip etmemiz gerekiyor, 1 hafta sonra tekrar gelin, çok su tüketin ve uzun süre ayakta kalmayın dedi. bizim suratlar düştü... hayır hayır çok kötü bişey yok 1hafta sonra tekrar görücem dedi gönderdi bizi. insan bi açıklama yapar!
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.
Soracağın soru:senin sorunun/derdin ne?
İnceden kırıp laf sokan bir tipse kısasa kısas derim.
Son zamanlarda hic çekilmeyecek birsey.kilo senin kaygı onun mü?
'Beni kocam her halimle beğeniyor ,saglık olsun yeter'
Onun cocuğunun olmaması kimsenin yaptıgı birsey değil ki.hincini senden alıyor mikrop.
Baktin olmuyor Tut sacından ser yere
Dua almak isteyen yok mu annisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?