2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
dün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi. sonra nts ye gönderdi. nts sonucuna baktı uzun uzun sizi daha yakından takip etmemiz gerekiyor, 1 hafta sonra tekrar gelin, çok su tüketin ve uzun süre ayakta kalmayın dedi. bizim suratlar düştü... hayır hayır çok kötü bişey yok 1hafta sonra tekrar görücem dedi gönderdi bizi. insan bi açıklama yapar!
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.

Mergenim canim cok ama cok merak ettik seni, voltaa attigin mesaj uzerine daha da cok endiselendik gozlerimiz doldu. Ohhh sukurler olsun hepiniz iyisiniz. Dualarimiz seninle tatlim.

Gunaydin arkadaslarim ve minik bebekleri

Kizlar moralim cok bozuk nolur kizmayin bana sizlere destek olma gucum azaliyor cok uzgunum cunku. Ne oldu bize nazar mi degdi? Neden teker teker erken dogum riskleri cikiyor neden? Cok kotuyum ben cok

Mergen gelmis haber etmis.. Cok sukur iyisiniz..

Gunaydin herkese.. Annemin evindeyim artik.. Bakalim nasil gececek gunler..

Mutlu pazarlar diliyorum

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204

tuncss canim tadini cikar :)

Nihetim bu yonde tabii ama yinede keyfimi bozmaya calisanlar varr..

Milleti anlamiyorum yaa.. Anamin evindeyim dertleri ne.. Ya da onlara ne.. Annemin evinde ne isim varmis neden burda doguracakmisim diye kendine deert edinen tipler turedi etrafimda.. Bi kasik su da bogasim var..

Sen neden stres ediyon kendine kuzuuumm.. Artik dogumlar bir bir baslayacak.. Bir cogumuzun vakti geliyor.. Bebisler en hayirli zamanlarda saglicakla gelsinler.tek dilegim bu..

Son düzenleme:

Gelsinler artık
Canimsin,Rabbim seninle insallah...

İki sey var yapman gereken:

1.

2.

Tuncs,ben o duyguyu bir bilirim bir bilirim resmen yarama parmak.
Oğlumun doğumunda Dr yola çıkma dedi annemde kaldım.her onune gelen neden burdasin ,nasil doğuracaksın baba evinde,sen burda nasil lohusa yatacaksın ...eşimde evimde farklı sehirde ,esimde orda çalışıyor .mahallenin dedikodusu baba evine yollandigim,manidar bakışlar vs.
İğrenç insanlar hepsinden nefret edesim geliyor dar kafalar.hepsine izah ederken lafı ağzıma tıklarlar.artik esimi aşağıda uğurluyordum gelince sırf görülsün diye halbuki ne safmisim.
Annemgilde zamanla gözüme battı bende onların tabi.ev ev üstüne olmuyor elbette.dogurdum 4 gün hastanede kaldım eve geçtim hafta kontrolünden sonra vinnnnnnnnnn.
Allah yardımcın olsun evde cok kalma tavsiyem deli gibi gez dolaş herkesi her yeri...

Gecmis olsun canım.elbette faydası var.sen iç ,hem suyu devamlı değişiyor hemde son donem kabiz veya enfeksiyon olmasın.rabbim yardımcın olsun...

Soracağın soru:senin sorunun/derdin ne?
İnceden kırıp laf sokan bir tipse kısasa kısas derim.
Son zamanlarda hic çekilmeyecek birsey.kilo senin kaygı onun mü?
'Beni kocam her halimle beğeniyor ,saglık olsun yeter'

Onun cocuğunun olmaması kimsenin yaptıgı birsey değil ki.hincini senden alıyor mikrop.
Baktin olmuyor Tut sacından ser yere

canım moralini hiç bozma sen. suyu içi iyi gelir. doktorlar herşeyin en olumsuz tarafından bakarlar. yani bir yönden haklı sayılırlar olası olumsuzluklara karşı tedbir olsun diye. sen dua et. inşallah bir şey olmayacak.

mutlu pazarlar nisan anneleri ve bebişleri,
artık doğum gittikçe yaklaşıyor. mart anneleri artık doğurmaya başladı. 15 20 güne kadar nisan başı doğum bekleye anneler doğurabilirler. ben de 2 gün önce rüyamda 46 gün kaldığını gördüm. oda 10 nisana denk geliyor. bakalım doktor hangi tarihi verecek

maşşallah voltajım kız hamile hamile nasıl saçından sürüklesin. Allah iyiliğini versin

bizim okulda da bir arkadaş var. oda çocuk istiyordu. ben tüp bebkle hamile kaldığım için okulun ilk başları okula gitmedim. 15. haftam bitince çalışmaya başladım. bu sürede de kimseye hamileyim demedim sadece gelmemle ilgili tedavi görüyorum dedim. çalışmaya başlayınca bu arkadaş habire beni inceliyor hamilemisin diye sorup duruyordu. bir geçiştirdim iki geçiştridim baktım olmuyor en sonunda hamileyim dedim. hemen ne kadarlık dedi. ben de 3 aylık dedim. o sorduğunda 16. haftam bitiyordu. bana demez mi en tehlikeli zamanları ( düşük açısından ). tam bir hafta sonra hayırlı olsun diyebildi. sonra okuldan başka bir arkadaş hamile kalmış. ilk haftalarıymış ilk ona söylemiş. sonra kese oluşmadan düşük yapınca ona da demiş ki sevindim valla beraber hamile kalamadık diye. şimdi kendisi hamile heralde 10 haftlık olmuştur. ben duyar duymaz hemen hayırlı olsun dedim.
işte bazıları haset mi desem patavasız mı desem böyle yani. bu tarz insanlar için söylenecek en güzel söz ALLAH kalbine göre versin demek.

selam güzeller iyi pazarlar herkese.. ne dua okuyoruz bende alıyım? rabbim inşallah yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…