2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben alayım yasin mi tefriciyemi belirtisen sevinirim. Allah kabul etsin

selam güzeller iyi pazarlar herkese.. ne dua okuyoruz bende alıyım? rabbim inşallah yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.....

Tefriciye okuyoruz kizlar, persembe ogleden sonraya kadar kac tane okuyabilirsiniz?

Moralini bozma canım iç bol bol fayda ediyor mutlaka.. İcini ferah tut

Gunaydin arkadaslarim ve minik bebekleri
Kizlar moralim cok bozuk nolur kizmayin bana sizlere destek olma gucum azaliyor cok uzgunum cunku. Ne oldu bize nazar mi degdi? Neden teker teker erken dogum riskleri cikiyor neden? Cok kotuyum ben cok
Hanipeks cicim sen iyi ol ya bana da 200 yaz canım dua için ..
Mergen gelmis haber etmis.. Cok sukur iyisiniz..

Gunaydin herkese.. Annemin evindeyim artik.. Bakalim nasil gececek gunler..

Mutlu pazarlar diliyorum
Hemsom tadını çıkar kimseyi de sallama pasa keyfin nerde isterse orda doğurursun .. Bende isterdim annemin evinde rahat rahat doğurayım ama şartlar izin vermedi.. Cok sorana kiskananlar çatlasın diye dersin :)

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204
Mezopotamya82+............... 200
amanamazon..................... 500

Toplam: 1404

Son düzenleme:
Rabbim dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda nasip etsin
hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun erken doğum riski olanlar inşallah en hayırlı zamanda gelir hepimizin bebekleri
iyi pazarlar diliyorum herkese

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

meryem38......................... 500

Toplam: 1904

İki sey var yapman gereken:

1.

2.

bunu o gereksiz konuşanlara gönderiyorum..
ama yine de içten içe sinir oluyorum.. bakın işinize yahu.. başka işleri güçleri yok işte..

ahh voltajım canımmm.. bende varya sırf kaynana kayınpeder yüzünden bunu tercih ettim.. öyle geriyorlar ki beni.. anneciğim yazık onlara mı koşacak bana mı.. sağolsunlar bi işe yaramadıkları için bari annem rahat etsin istedim.. bende kırkım çıkınca evime döneceğim işte..
o manidar insanlar konu komşu sıkıntısı bende ilk yıllar daha çok oluyordu.. çok özlüyordum burayı, sık sık gelip 15-20 gün kalıyordum ve hemen hemen hepsinde otobüsle geliyor, sonrasında eşim arabayla gelip alıyordu.. ohoo bir dedikodu, kocam beni yolladı.. sonra da almaya geldi gibilerden.. ne komedi yahu.. bir de yüzüğüme bakanlar, kazara takmadı isem ayyy bişey mi oldu soruları.. komik insanlar yahu..
son günlerim bende bol bol gezmek niyetindeyim.. yarın eşim dönüyor.. o kapıdan ben bacadan

canım hemşooommm.. aynen öyle kıskananlar çatlasın.. eşimde diyor ben arkandayım, ben rahatsız değilim millete ne.. salla gitsin diyor.. inşallah iyi olacak herşey diye umut ediyorum.. yarın dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek burdaki doktorcuğuuuummm..

Senden haber aldığımıza çok sevindim Dualarımız seninle, maşallah 34. haftanız da bitiyor Güzel haberlerini bekliyoruz ama herşey iyi olacak eminim ben

Önce geçmiş olsun ama içini rahat tut. Dediğin gibi kilosu çok iyi maşallah, 2500 gr.ın üstü normal doğum kilosu sayılıyor diye biliyorum. Ciğer geliştirici iğnelerde yapıldıktan sonra 2 gün içinde sonuç vermeye başlıyor zaten. Bu ağrılarının kortizonla ilgisi olabilir ya da yaşadığın stres yüzünden de olabilir. Sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış. Su iç ve dinlen. Ben daha bir kaç hafta daha kızının annesinin karnında güzel güzel büyüyeceğine inanıyorum. Ama öyle olmasa da doğum haftası olarak çok da erken değil. Sen strese girmemeye ve dinlenmeye çalış olur mu? Sevgiler..

Temmuz endişelenme canım. Doktorları biliyorsun, pimpirikli oluyorlar biraz. Sana doğru düzgün açıklamadığı için korkutmuş sizi ama öyle önemli bir durum olsa bir hafta sonra gel demez. Günlük takip eder, ciğer geliştirici iğneyi uygular vs. Ama tabii ki dinlediklerini yapmaya ve dinlenmeye çalış. Kendini de üzme ki bebeğin üzülmesin.

Gunaydin arkadaslarim ve minik bebekleri

Kizlar moralim cok bozuk nolur kizmayin bana sizlere destek olma gucum azaliyor cok uzgunum cunku. Ne oldu bize nazar mi degdi? Neden teker teker erken dogum riskleri cikiyor neden? Cok kotuyum ben cok

Evet canım Üst üste böyle haberler aldık ama ben inanıyorum herşey güzel olacak. Artık son haftalarda olduğumuz için son kalp çarpıntılarını yaşıyoruz. Ama biraz daha dayanalım ve güçlü duralım.

Bana da 100 yazar mısın canım şimdilik?

secilce .............................. 100

Toplam: 2004

iyi pazarlar kızlar

mergenden haber aldığımıza çok sevindim, Allah yardımcısı olsun, hepimizin de tabii

biraz önce mart annelerine baktım, doğum hikayelerine
baya erken doğuran war, tansiyonum düştü walla, çok heyecan yaptım, bi daha okumıcam
hatta bizim topikte doğumlar başlarsa ne yaparım bilmiyorum
korktum walla

bide bi arkadaş normal yapıcaktı, günü geçmiş, suni sancı vermişler açılma olmamış
epidural sezeryana almışlar "uyuşmamış" mı ne, genel anestezi yapmışlar
warmı böle bişe, duydunuzmu daha önce??

mergencim çok merakettik seni, çok şükür bebişlerde çok acele etmesin inşallah, vaktinde gelsin kuzular

dün biz de bebişin kıyafetlerini yerleştirdik, yatak odamı düzenledik ev temizlendi
önceki günde şifonyeri kurarlen baya yorulmuştum
geceden beri pert olmuş durumdayım, sağ diz kapağım şişti bacağımı eğip bükemiyprum üstüne basamıyorum
oyyyy anam oyyyy ne edem :44:
annemde doğuma gel bende kal dedi , yiğenime baktığı için hergün gelip gitmem zor olur dedi
bende evimde olmak istiyorum,

secilce .............................. 100
MANAVGAT60 .................... 100
görkemre .......................... 200
ruveyda12 ......................... 300
gulimier ............................ 200
vitamin87 ......................... 200

Toplam: 3004

Son düzenleme:
Hee duydum
Bende cok tirsiyorum hadi uyusmazsam enemmm.birde bizim hastane sadece epidural ve spinal yapıyor ,uyusmayinca hissediyorlarmış ciziyormusunuz demiş biri hangi ayın annesi hatirlayamadim o an narkozu vermişler deeee...
O çiziği hissettikten sonra hey yavrum hey,
Üstüme birde toprak atsınlar ,acilarimla basbasa bıraksınlar ,HALIM ne sormasınlar ,durdurun dunyayı

Neyse ,Kiz hakikaten korkuyorum dış çekiminde bile zor uyuşurum ne edeceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…