ben alayım yasin mi tefriciyemi belirtisen sevinirim. Allah kabul etsin
selam güzeller iyi pazarlar herkese.. ne dua okuyoruz bende alıyım? rabbim inşallah yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.....
Moralini bozma canım iç bol bol fayda ediyor mutlaka.. İcini ferah tutdün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi.
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.
Hanipeks cicim sen iyi ol yaGunaydin arkadaslarim ve minik bebekleri
Kizlar moralim cok bozuk nolur kizmayin bana sizlere destek olma gucum azaliyor cok uzgunum cunku. Ne oldu bize nazar mi degdi? Neden teker teker erken dogum riskleri cikiyor neden? Cok kotuyum ben cok
Hemsom tadını çıkar kimseyi de sallama pasa keyfin nerde isterse orda doğurursun .. Bende isterdim annemin evinde rahat rahat doğurayım ama şartlar izin vermedi.. Cok sorana kiskananlar çatlasın diye dersin :)Mergen gelmis haber etmis.. Cok sukur iyisiniz..
Gunaydin herkese.. Annemin evindeyim artik.. Bakalim nasil gececek gunler..
Mutlu pazarlar diliyorum
Dua almak isteyen yok mu annisler?
canım bu salatı tefriciye dimi?? bana da 500 yazar mısınn
İki sey var yapman gereken:
1.
2.
Tuncs,ben o duyguyu bir bilirim bir bilirim resmen yarama parmak.
Oğlumun doğumunda Dr yola çıkma dedi annemde kaldım.her onune gelen neden burdasin ,nasil doğuracaksın baba evinde,sen burda nasil lohusa yatacaksın ...eşimde evimde farklı sehirde ,esimde orda çalışıyor .mahallenin dedikodusu baba evine yollandigim,manidar bakışlar vs.
İğrenç insanlar hepsinden nefret edesim geliyor dar kafalar.hepsine izah ederken lafı ağzıma tıklarlar.artik esimi aşağıda uğurluyordum gelince sırf görülsün diye halbuki ne safmisim.
Annemgilde zamanla gözüme battı bende onların tabi.ev ev üstüne olmuyor elbette.dogurdum 4 gün hastanede kaldım eve geçtim hafta kontrolünden sonra vinnnnnnnnnn.
Allah yardımcın olsun evde cok kalma tavsiyem deli gibi gez dolaş herkesi her yeri...
Moralini bozma canım iç bol bol fayda ediyor mutlaka.. İcini ferah tut
Hanipeks cicim sen iyi ol yabana da 200 yaz canım dua için ..
Hemsom tadını çıkar kimseyi de sallama pasa keyfin nerde isterse orda doğurursun .. Bende isterdim annemin evinde rahat rahat doğurayım ama şartlar izin vermedi.. Cok sorana kiskananlar çatlasın diye dersin :)
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
Kizlar hepinizin dualari icin minnettarim. Doktorla gorustum, suyumun cok azaldigini ve bebegi suyun tukenmesine takriben acilen almalari gerekebilecegini belirtti bize. 2450 kilosu oldugundan en azindan 2,5 kilosu olsa kuvoze girmez saniyorum ama bebegin durumuna bagki dedi. Hep haftasindan fazla onde gelisiminu seyreden kizim su anda yuksek ihtimal erkenden alinacak. Iki gun boyunca kizim ciger gelisimini tamamlayabilsin diye steroid igne oldum. Simdi ise bel ve bacak agrimdan duramiyorum. Acaba igne ile bir ilgisi olabilir mi? Durumu benim gibi olan veya tanidiginiz var mi?
dün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi. sonra nts ye gönderdi. nts sonucuna baktı uzun uzun sizi daha yakından takip etmemiz gerekiyor, 1 hafta sonra tekrar gelin, çok su tüketin ve uzun süre ayakta kalmayın dedi. bizim suratlar düştü... hayır hayır çok kötü bişey yok 1hafta sonra tekrar görücem dedi gönderdi bizi. insan bi açıklama yapar!
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.
Gunaydin arkadaslarim ve minik bebekleri
Kizlar moralim cok bozuk nolur kizmayin bana sizlere destek olma gucum azaliyor cok uzgunum cunku. Ne oldu bize nazar mi degdi? Neden teker teker erken dogum riskleri cikiyor neden? Cok kotuyum ben cok
2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204
Mezopotamya82+............... 200
amanamazon..................... 500
meryem38......................... 500
Toplam: 1904
Hee duydumbide bi arkadaş normal yapıcaktı, günü geçmiş, suni sancı vermişler açılma olmamış
epidural sezeryana almışlar "uyuşmamış" mı ne, genel anestezi yapmışlar
warmı böle bişe, duydunuzmu daha önce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?