2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hanipeks,krizantemim...
100 de ben alayım ama acil durum butonum devrede,yetismeyen olursa alırım.
Birde kızlar 500 alan olunca yarın hani hafta ici cogu yarın alır.
50-100 alınsa hani herkesin tuzu olsa.
Nacizane fikrim...

Ersnil nerdesin bal bocüüm ,girmedin bugun...

Hee hanipeks kiz birde hani mezosun adının yanında + varya hani arkadasın diye,aşağıdan hemen copy paste yaptın.
Benimde artim olsun banane.bende arkadasinim yemisim mezosu
----------
Bu arada Yarın benim kontrol var
Bakalım ne yumurtlayacak.

ya benimde diş uyuşmaz, bu hamilelikte bile 2 doz vurdular iğneyi ya bana, bide 3 kere antibiyotik aldım

ben yeni duydum böle bişeyi, duymaz olaydım bide onu takıcam kafaya şimdi,doğum izninede çıktım, evde oturup kurarım artık:18:
bende korkuyom bende, korkmak ne kelime...

Keserlerken bagir hatta kesmeden
Dünde bir komşu doğurmuş normal.diyor ki ay kıçıma kadar kestiler.tam bir embesil,yanında ben hamileyim hadi beni geç lastik gibi oldum da diğer kızlar şimdiden asla dogurmayacagim sezaryen olacagim diye ağlayacak.
Ne var bu kadar büyütecek ya.

Hee neyse chosy korkma,ben yanındayım .endiselerin yersiz.
Alt tarafı jilet gibi nester

banada 500 yazar mısın?

bu arada dün doktora gittik.bebişim 2.300 gr olmuş:)) elini yüzüne koyduğu için yüzünü göremedik fıstığımın.Allah a şükür herşey yolundaymış.kayınvalidem de yüz görümlüğü istiyordur dedi :)

bu sarı kafaların içinde gözlerinden yaşlar fışkıran ve dövünen bi kafa yok demi

bacaklarımın dermanı kalmadı kızzz
bi yemek yiyem gidemde, nası yiceksem

hmmm haklısın aslında canım doğru söyledin. hanipekkssssssss beni 100 olarak değiştirebilir misin yetişmeyen olursa devamını getirebilirm gene de

yav korkutmayin milleti uyusmamis felan diye

Hanipeks canim bende 100 tane okurum insallah

Mergencim iyi olmana sevindim. 34u bitiriyosun masallah, bundan sonra saglikla gelir artik insallah kuzucuklarin...

canım allah yardımcımız olsun hepimizin senin hastane gerçekten daha pahallıymış mutlaka konuş canım indirim iste durumunuzu anlatırsan yaparlar birşey.ben eğer kendim sezeryan dersem 2500 tl olacağı için bile konuşmayı düşünüyorum.en azından istediğim oda olsun istiyorum.benim hastanede odalar bile parasına göre benim istediğim odanın gecesi 150 tl 2 gece kalıcaz.

Hanipekscim bana da 100 tane yazar mısın????

çok merak ettik seni canım ama iyi olmanıza çok sevindim mniklerin biraz daha bekler inşallah
aynen bendede iğneden sonra feci bacak ağrısı bel ağrısı oldu canım normal merak etme

canım korkma çok kötü birşey olsa muhakkak söylerdi hem enfeksion varmı diye test yapardı ben malesefki her hafta yaptırıyorum

Kızlar merhaba..
Biz istanbula geldik;şimdi hastanedeyiz..
Bugece eşimle birlikte hastanede kalacagim;sabah erkenden ameliyata alacaklar..
Nolur dualarinizda yarın bizi unutmayın ;eşim sağ salim kurtulsun sağlığına kavussun..

Allah yüzünüze baksın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Allah yardımcınız olsun.eşinin neyi var bilmiyorum ama.en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ayağa kalkar inşallah.

Canım inşallah sorunsuz geçeceğine inanıyorum.. Dualarımız sizinle.. Allah kolaylıklar versin.. Şimdiden geçmiş olsun..

Canım Allahım eşine acil şifalar versin... Dualarımız sizinle...

kızlar ya benim rahim kasılmalarım başlamış,, doktorum geçen hafta öyle dedi

umarım erken doğum yapmam ki bebeklerim daha sadece 1.5 kg yu aştılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…