- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Hee duydum
Bende cok tirsiyorum hadi uyusmazsam enemmm.birde bizim hastane sadece epidural ve spinal yapıyor ,uyusmayinca hissediyorlarmış ciziyormusunuz demiş biri hangi ayın annesi hatirlayamadim o an narkozu vermişler deeee...
O çiziği hissettikten sonra hey yavrum hey,
Üstüme birde toprak atsınlar ,acilarimla basbasa bıraksınlar ,HALIM ne sormasınlar ,durdurun dunyayı
Neyse ,Kiz hakikaten korkuyorum dış çekiminde bile zor uyuşurum ne edeceksem
Hee hanipeks kiz birde hani mezosun adının yanında + varya hani arkadasın diye,aşağıdan hemen copy paste yaptın.
Benimde artim olsun banane.bende arkadasinim yemisim mezosu
----------
Bu arada Yarın benim kontrol var
Bakalım ne yumurtlayacak.
ya benimde diş uyuşmaz, bu hamilelikte bile 2 doz vurdular iğneyi ya bana, bide 3 kere antibiyotik aldım
ben yeni duydum böle bişeyi, duymaz olaydım bide onu takıcam kafaya şimdi,doğum izninede çıktım, evde oturup kurarım artık:18:
bende korkuyom bende, korkmak ne kelime...
2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204
Mezopotamya82+............... 200
amanamazon..................... 500
meryem38......................... 500
secilce .............................. 100
MANAVGAT60 .................... 100
görkemre .......................... 200
ruveyda12 ......................... 300
gulimier ............................ 200
vitamin87 ......................... 200
Toplam: 3004
Keserlerken bagirhatta kesmeden
Dünde bir komşu doğurmuş normal.diyor ki ay kıçıma kadar kestiler.tam bir embesil,yanında ben hamileyim hadi beni geç lastik gibi oldum da diğer kızlar şimdiden asla dogurmayacagim sezaryen olacagim diye ağlayacak.
Ne var bu kadar büyütecek ya.
Hee neyse chosy korkma,ben yanındayım .endiselerin yersiz.
Alt tarafı jilet gibi nester
Hanipeks,krizantemim...
100 de ben alayım ama acil durum butonum devrede,yetismeyen olursa alırım.
Birde kızlar 500 alan olunca yarın hani hafta ici cogu yarın alır.
50-100 alınsa hani herkesin tuzu olsa.
Nacizane fikrim...
Ersnil nerdesin bal bocüüm ,girmedin bugun...
umutege canım yatakta dönmesi ayrı bir dert ama güzel dertler bunlar. sezeryana karar vermişsin hayırlısı olsun. ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum. şimdi kendisi kadın doğum polikliniğinde çalışıyor. 2 ay öncesi tüp bebek bölümünden kendi isteiğiyle ayrılmış ama yine yapoyormuş tüp bebek. benim doktor profesör muayene parası normalin iki katı. bana kendisi dedi ki ben normal doğum yanlısı biriyim ama senin durumunu göz önününde bulundurunca sezaryan diyorum dedi. sezaryanı bile zam gelmeden önce 4000 bin lira idi. ne yapcaz bilmiyorum. 15 martta kontrole çağırıdı doktor ve hastane işletmesiyle konuşacağım. ( eşim işsiz hala evim kira vs. ) bakacağız bir çıkar yol bulacağız inşallah.
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.
Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.
sernil ............................... 500
hanipeks .......................... 204
Mezopotamya82+............... 200
amanamazon..................... 500
meryem38......................... 500
secilce .............................. 100
MANAVGAT60 .................... 100
görkemre .......................... 200
ruveyda12 ......................... 300
gulimier ............................ 200
vitamin87 ......................... 200
Toplam: 3004
çok merak ettik seni canım ama iyi olmanıza çok sevindim mniklerin biraz daha bekler inşallahGünaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
aynen bendede iğneden sonra feci bacak ağrısı bel ağrısı oldu canım normal merak etmeKizlar hepinizin dualari icin minnettarim. Doktorla gorustum, suyumun cok azaldigini ve bebegi suyun tukenmesine takriben acilen almalari gerekebilecegini belirtti bize. 2450 kilosu oldugundan en azindan 2,5 kilosu olsa kuvoze girmez saniyorum ama bebegin durumuna bagki dedi. Hep haftasindan fazla onde gelisiminu seyreden kizim su anda yuksek ihtimal erkenden alinacak. Iki gun boyunca kizim ciger gelisimini tamamlayabilsin diye steroid igne oldum. Simdi ise bel ve bacak agrimdan duramiyorum. Acaba igne ile bir ilgisi olabilir mi? Durumu benim gibi olan veya tanidiginiz var mi?
dün doktor kontrolümüz vardır. malesef ki pek iyi geçmedi. doktor gizemli gizemli konuşup sinir etti bizi. 32. hafta çalışamaz raporunu aldım. ultrasonda bakarken bebeğin suyu az çok su tüketmeye çalış dedi. sonra nts ye gönderdi. nts sonucuna baktı uzun uzun sizi daha yakından takip etmemiz gerekiyor, 1 hafta sonra tekrar gelin, çok su tüketin ve uzun süre ayakta kalmayın dedi. bizim suratlar düştü... hayır hayır çok kötü bişey yok 1hafta sonra tekrar görücem dedi gönderdi bizi. insan bi açıklama yapar!
dünden beri moralim bozuk, habire su içiyorum ama 15dk sonra tuvalette atıyorum. böyle bi faydası olur mu bilmiyorum.
Kızlar merhaba..
Biz istanbula geldik;şimdi hastanedeyiz..
Bugece eşimle birlikte hastanede kalacagim;sabah erkenden ameliyata alacaklar..
Nolur dualarinizda yarın bizi unutmayın ;eşim sağ salim kurtulsun sağlığına kavussun..
Kızlar merhaba..
Nolur dualarinizda yarın bizi unutmayın ;eşim sağ salim kurtulsun sağlığına kavussun..
Kızlar merhaba..
Kızlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?